2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

ben de ben deee başka yerimde yook popoda varr neyse orası da görünmuyor :)bizim kızlar düşüncelii hiç olmazsa görünmeyen yerden çatlatalım demişler

oooyyyyyyy yerimmm ben bunlarııııııııııı çok tatlılar hayatım yaa hele şu kırmızılılara bitttiimmmmmmmm

Son düzenleme:

ay görmüştüm kırmızlı olandan öyle güzeller ki güle güle giydir canım çok tatlılar yaa az kaldı azzzzz giydirip giydirp süslücem bebeğimi

ben de ben deee başka yerimde yook popoda varr neyse orası da görünmuyor :)bizim kızlar düşüncelii hiç olmazsa görünmeyen yerden çatlatalım demişler

ben normalde zayıf dal gibi kızım bekarlığımdan beri totomda çatlaklar var zaten selüit lerle birleşince iğrenç bi görüntü oluyo eşim o bölgeye kurak çöl burası diyo asıl önemli yerler oralar yavrum yaaa çok şükür çatlaklarıma yenileri eklenmedi... ama zaten iğrenç görünüyolardı Allah beterinden esirgesin... ben göbüşümle memişlerin ucuna halis zeytinyağı ile vazelin sürüyorum bitek... bu arada benim memişlerin içi fossladı bu sıra iyice yok oldular kızlar:44:

burda da anakucağımız var ve kokoş geceliğim
hastane için sabahlıklı pijama takımı da alcam bu biraz risklii renk

memiş diyince aklıma geldi ara ara çok kısa süreli sızı oluyor benimkilerde süt oluşma olasılığı varmı sizce tecrübeli anneler

olsun be hasenecim sağlık olsuun ben hala kendime şaşkınım çatlarım patlarım diyordum karnımdan bu kadar şişmeye belki son zamanlarda çatlarım bilmeıyorum yağlanmıyorum ben hiçç almadım krem falan çok üşeniyoruumm yaa vakit bulamıyorum benımkılerde küçükk gecen emzirme sütyenı denedim 80 numeroo içinde kayboldular beklemedeyımm son zman alıcam

Benim de goguslerim söndü sanki eskisi ibi patlacakmis gibi değil

oooyyyyyyy yerimmm ben bunlarııııııııııı çok tatlılar hayatım yaa hele şu kırmızılılara bitttiimmmmmmmm

ay beğendinmi gizo
tşkler canım daha güzelleri sizin olsun
dalmaçyalılar dimii ay evet çok severek aldım

ay görmüştüm kırmızlı olandan öyle güzeller ki güle güle giydir canım çok tatlılar yaa az kaldı azzzzz giydirip giydirp süslücem bebeğimi

sağol tatlım sizin prenseslerin kadarki olmaz ama erkeklere bulduğumuz kadar idare ediyos
ben de süslicem oğlumu
ayy melek inanmazsın fistolu bi bere de aldım
eşim bu ne kız şeyi bu dedi
hayıırrr dedim ''eski ingiliz kraliyet ailelerindeki gibi filmlerde görmüyon muu, takarım ben bunu oğluşuma'' dedim

Canim ya gördüğüm en güzel erkek kiyafetleri cok guEller masallah ya pancodan oduncu gömlek falan almis teyzemin kiI harika ya bayildim erkeklere gore cok sik kiyafeyler var aklinizda bulunsun

ayy canıımm babalar öyledirrr istemz oğluşlarına süslü püslüü ... bebek oo yaa yerım onu giydir annesi hevesin kalmasın

kızlar bakın hastane çıkışı falan bikaç şeyimizi sizle paylaşmak istedim
geçen foto çektim de fırsat bulup eklememişim
olumlu olumsuz yorumlara açığız

bunlara kötü yorum yapmak elde mi..
hepsi bir harikaaaa annesi
onun donunu yerim benn .poposu olacak da o slip dona gircek öyle mi oyyy sıpa.
hepsi birbirinden güzel
iyi günlerde kullansın inşallah.

Canim ya gördüğüm en güzel erkek kiyafetleri cok guEller masallah ya pancodan oduncu gömlek falan almis teyzemin kiI harika ya bayildim erkeklere gore cok sik kiyafeyler var aklinizda bulunsun

ayyyyyy teşkler canım şımarttın bizi
var da hep panço zara gibi mağazalarda, hep tarz şeyler onlar da baya bi fiyatlı oluyo sezon sonu avına çıkçam

bunlara kötü yorum yapmak elde mi..
hepsi bir harikaaaa annesi
onun donunu yerim benn .poposu olacak da o slip dona gircek öyle mi oyyy sıpa.
hepsi birbirinden güzel
iyi günlerde kullansın inşallah.

tşkler papoş teyzesii
her biri mutlu günlerde, sağlıkla giysin inşallah

olumsuz ne yorum olabilir ki canım hepsi çok güzeller artık erkek bebişlere de çoook şık şeyler var güzel günlerde giydirmek nasip olsun inşallah.

evet canım benim de aynanın karşısında ilk tesellim neyse orası görünmüyor oldu. ama insanı da g.....nden çatlatırız böyle mesajı veriyor bence cadoloz kızlar :)

bende vazelin kullanıyorum onun kadar nemlendirenini görmedim. bio oil aldım bir de onu sürüyorum dediğim gibi sürdüğüm yerlerde yok zaten. totomun çatlayacağını hiç düşünmezdim ki bilsem oraya da sürerdim vıcık vıcık yağ oluyorum zaten. göğüslerime sürmeye üşeniyordum onlar da kaşınıyo şimdi. benim de göğüslerdeki o dolgunluk gitti yumuşadılar sanki. ama kahverengi oldu pembe kısımlar vede uçları tomurcuklandı.

kızlarrr aranızda GEBZE de ikamet eden varmı? bu keçe malzemelerini fln mefruşat ürünlerini bulabileceğim nereler var? hiç sevmem gebze nin çarşısını çok da yabancıyım da bilen varmı bir sorayım dedim.
uyguna almak da lazım 10 tl yi geçmemeli ki maaliyeti evde yaptığına değsin. yoksa 20 tl ye hazır kapı süsleri var öyle değil mi?

ay ben şu ara doğurursam öksürürken doğururum heralde ciğerlerim parçalanıyo öksürmekten fırlamasa bari çocuk aşşağıdan

bi dk canım teyzemin işyeri gebzede arıyorum şuan bekl :)

ama bilmiyomuş canım maalesef :/

Son düzenleme:
ay ben şu ara doğurursam öksürürken doğururum heralde ciğerlerim parçalanıyo öksürmekten fırlamasa bari çocuk aşşağıdan

oyy amanın gizo tut şeyini
ben de hapşırınca korkuyorum

ya hava mı çok soğudu yoksa bizim bu ev mi çok soğuk olcek acep :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…