valla benimkide hafta sonları bi iş baksa hiç fena olmaz... ben bile havlu işleyip satmayı düşünüyorum kızlar elimdeki havlunun talibi çıktı :)) benimkiside elektrikli ufoda yakıyoruz doğalgazda yinede totişimizdonuyor 400 lirada ödüyorduk yani gülüm
bakın kızlar bu bana hesaplı hemde hoş geldi msj gönderdim kampanya devam ediyo mu diye ama bakalım
Eki Görüntüle 821744
kullanmak zorunda kalıyor desek daha doğru bizler mecburen aldık kızlar :2: lansinoh marka 4 lü şişelerinden aldım ben biberonun emziksiz hali işte
aay çok güzel olmuşş güle güle kullanın minik bantlar oluyor hani rulo halınde de var altındakı kağıdı cıkarınca yapışkan olanlardan onlarla yapıştır canım milyoncularda falan var
ben avent aldım bakalım çalışmıyorum da neden aldım bilmiyorum
çok saol hayatımm yapıcaz artık bişeyler kapısını boydan beyaz tülle bağladık.fuşya tüldende fiyonk yaptık kocaman.bunuda kapının üst kısmına yapıştırıcam işte :))
türkçede biz buna para var huzur var diyoruz
hiç öyle değil canım israf işte yanında akıl verenin bi büyüğün bişeyin olmayınca lazım olur o da gerekir diyosun cahillikten başka bişey değil yani yaptığım.
evet bende öyle diyorum.Canım dur hemen Allah'ın rahmetinden şüphe edilir mi???
Zahmetsiz rahmet olmaz kuzu :))
Göreceksin iyi ki bu iş olmamış diyeceksiniz..
evet hepsi boş canımpapatyacım canım benim aynı şeyleri biz yaşadık ve inandıkki bi kapıyı kapatan Allah diğerini açar bayağıda iş aradı eşim çok şükür şimdi düzenli bi işi oldu sende moralini hiç bozma bu süs püs işleri boş olsa tabi iyi olur insanı heyecanlandırıyor ama önemli olan eşinin senin yavrunuzun sağlıklı olması ve en önemlisi mutluluğunuz bi şekilde işte bulunur hepsi olurda senin bu günlerin geri gelmez en güzel şekilde geçirmeye bak şu iki ayını eşine manevi destek ol yeter Allah bebekleri kısmetiyle verirmiş buna inan sabır et bekle moralinide hiç bozma
bayrama kadar zaten kimse alım yapmazcanım Allah büyüktür içini karartma. daha doğuma 2 ay var. gün doğmadan neler doğar Allah bir kapıyı kapatır diğerini açar. bebek kısmeti ile gelir. zaten en önemlisi onların sağlıkla doğması. bunlar fasa fiso ...
Ben daha ne kapı süsü için malzeme aldım ne şeker için=((
Hiç birşeye başlamadım.
bu gidişle onlara da para veremem gibime geliyo...
Normal çikolata alır dağıtırım hastane de ve evde
ne kapı süsü ne mevlüt bilmem nesi.
Hevesim de kalmadı ondan sanırım...
kızlar size bişey sorucam bebişlerinizin yorganını yastığını düşündünüzmüü ben araştırdım yün yorgan ve yastığın daha sağlıklı ve sıcak tuttuğunu öğrendim siz ne düşünüyorsunuz bende iki yastığım vardı yün onları şimdi yıkadım leğende sızıyorlar yorgancıya götürüp yünün yarısını yatağının üstüne diğer yarısını yorgan yaptırıcam yastığınıda klendim yapıcam yavrum sıcacık yatsıın
kız ne anlasın onlar ev ekonomısındennn
bnmkıde oyle al prımayı der oğlum pişik mi olsun der...
ama essela bılıyormusun ben aliye doğru duzgun bişey almadım
alamadım cunku... ve hep aralın eskılerıyle büyüyecek o yüzden kendımı cok suçlu hıssedıyorum zatiiiii((
aralın eskı dolabını alının odasına koyduk alıye aldığımızı buyuk geldı odaya aralın odasına koydk
aralın kıyafetlerını yenı buyuk dolaba koyduk ama napalım daha ıyı oldu.. cunku Alinın seylerı mınık mınıkkk
aralın eşyaları o kucuk dolaba sığmıyordu .
ıkeadan oda almıştık şşte onun dolabıydı verdık arala süper oldu ama onda bıle tuhaf oldummmm
kadersızımm dıe sevıyorum oğlumu(
ağlıyorum bazn
Öncelikle herkese sağlıklı günler diliyorum.
Kapı süsü bebek şekerlerinden bahsediyorsunuz bende sizleri takip ediyorum çok yazma fırsatım olmuyor. benim vakit buldukça oğluma yaptıklarım bunlar netten bulup azimle benzetmeye çalışıyorum.. başına oturunca oluyor kızlar deneyin derim hemde vakit geçmiş oluyor akşamları evde:) kapı süsü daha yarım ama fikir verir belki sizlere de
Eki Görüntüle 821706 Eki Görüntüle 821706 Eki Görüntüle 821703 Eki Görüntüle 821708 Eki Görüntüle 821709
Sıcak olursa alırm yorganı battaniye örterm de kaynanam bu sefer ben bilmiyom mu filan der...
geçen hastane çantasına koyulacakları yazdık eksik varmi diye kaynanama sorduk filan bende yıkayacam dedim ne gerek var dedi kv kbabamda olur mu ya kac elden geçiyor bunlar dedi bende deterjan alım da yılkicam dedim ay kayınbabam hah bi de sen çıkarma deterjan başıma zaten annene deterjan dayanmıyor dedi bizimkileri sabunla yıkadılar sanki ne olacak dedi nasıl bozuldum anlatamam sinirm bozuldu gittim ağladım eşim geldi çocuğuma ne alacağımida mi danışcam ya yeter dedim eşimde tamam üzülme sen ben alcam diyor alacam tabi bi tane çocuğum ya...
ben geldimmm internet gitti dün akşam birden deli oldum ya alışmışım buraya leptop'u fırlatcaktım nerdeyse allahtan biraz önce elektrikçi geldide yaptı tükürdüğümün tesisatı güya yeni bina ama tesisatını kim kurduysa artık hergün bişey çıkıyo
elektirkçi gelmişken eylülün odasına lambasınıda taktırdımmmm :))
internet yokken fırsat bu fırsat dedim kışlıklarımı indirdim yazlıklarımı kaldırdım teee gardrobun tepelerinde merdivenle yüreğim ağzımda yaptım ama bitti çok şükür o işte bide hava kararmadan evi silip toz alıp ütü yapsam fena olmaz
eylülün kapı süsünü paylaşıyımmm sizle teyzoşları :)))
Eki Görüntüle 821720 Eki Görüntüle 821719
bunu kapıya nasıl yapıştırıcam onu bilmiyorum ama hala ahahah
Kızlar hastane çantasına emzik veya biberon koyacak misiniz ben sadece emzik koyacağım kaynanam emzik emince acikir emer diyor kimi de aliştirma emmez diyor:26:
zaman bana nasıl hızlı geçiyo anlatamampapatyacım yaa karamsar olma bak bebişko da olumsuz etkilenmesin
dur daha dün 1 bugün 2
olcak inşallah en güzeli
allah hayırlı kapılar açsın
of bende kararsızım vermeyip de napcaz süt gelmezse aç mı bırakcazz çocuğğuu vercez biberonla yada kaşıklaa nasıl alcaksa bebek kaşıklaa ...............birgünde neye alışcak. aman yaaa ben kendimi hatrılıyorum koca kızdım emzik emıyordum 2-3 yaşıma kadar emzik emmışım ayıptır söylemesi..ne zararı oldu gayet iyi durumda ağzım dişim çenemm of biz zamane anneleri de çok biliyoruzz bazen kızıyorum kendi kendimee çok bilimsel takılıyoruz diyee annemı dinlerim gibime gelıyorr bazı konulardaa bilmıyoreeee kafam karışıkk
papatyacım yaa karamsar olma bak bebişko da olumsuz etkilenmesin
dur daha dün 1 bugün 2
olcak inşallah en güzeli
allah hayırlı kapılar açsın
sena ben de yorgan yastık düşünmedim henüz
bi müddet kullanmicaklar zaten
yün sağlıklı canım ii yapmışsınız
link açılmadııı kuzuuuu
oyy kıyamam bunun için ağlama
bizim zamanımızda odamız bile yoktu kiiii
kaç yaşından sonra odamıza geçtik genç kızken
hem aral için iyi olmuş ali de şanslı ki abisinin çok cici kıyafetleri ona kalmış
insan en güzeli olsun istiyo tabi haklısın ama elimizdekilere şükürler olsun
insanlar ne dertlerle uğraşıyo biz hangi şeker hangi kapı süsü diye dertleniyoz
arada bi silkelenelim
ay çok güzel olmuş bunlarrr
öyle gösterip gitmek yok anlat bakalım
nerden aldın keçeleri kaça malettin
benim de elimden gelir de ahh o malzemecilere gitmek gerek taaaa eminönülere
kadıköyde bulamazmıyız ya :44: ya da anadolu yakasında ????
özlem yaşlılara göre bi çok aldığımız şey fuzuli zaten
üzülme sen
çoğumuzun etrafında vardır böyle düşünenler de işte seninki direk yanıbaşında...
gizooo çok tatlı olmuşşşgüle güle kullanın 60 mıydı bunun fiyatı?
çift taraflı bantla yapıştırırsın
gizooo çok tatlı olmuşşşgüle güle kullanın 60 mıydı bunun fiyatı?
çift taraflı bantla yapıştırırsın
zaman bana nasıl hızlı geçiyo anlatamam
daha 2 hafta oldu ama sor bana 2 ay oldu derim.
eşime 2 yıl gelmiştir herhalde..
essela okudum da o bebek bezi olayı benimde canımı sıkıyo
ne alacağız bilmem..
bebişlerimizin totosundan mı kıscaz=(
kısmasak dünyanın parası.. bilemedim gitti.....
hıııradyasyon önleyici battaniyeymiş şekerim,bizim bebek battaniyelerinin yarısı kadar belki daha küçük ve 290 tl,laptop kullanırken karnımıza serecekmişiz
aynısını bende düşünüyorum çoğu zaman,katılıyorum sana
eskiden muşambayla bağlarlardı
pişik mi oluoduk,oluosakta ne olmuş
totomuz sakat mı şimdi yooo=)
çok detay düşünüyoruz hakikaten .
alt açmadır,derecedir buhar makinasıdır...
kız yok okadar kalın ve büyük bi yorgan değil 70 e 120 boyunda battaniye kalınlığında olucak yoksa taşıyamaz yavrum ağır gelir
Bende 12 saatte bir yarım prepar kullanıyorum ben 21 . Haftada rahim agzinda kisalma oldu ve kasilmalarim vardi dun bugün tekrar basladi sivi kaybetmia olabilirim grip oldum ama surekli su içiyorum nedem boyle oluyo anlamadim
Kızlar kaynanam yün yatak ve yorgan yapti ama yorganı çok büyük yapti ya hadi ortsen bi turlu ortmesen bi turlu yeni doğan bebegede koca yorgan örtmek ne kadar doğru bilmiyorum..
Bi de soba yanackyatak odamda...off
ben geldimmm internet gitti dün akşam birden deli oldum ya alışmışım buraya leptop'u fırlatcaktım nerdeyse allahtan biraz önce elektrikçi geldide yaptı tükürdüğümün tesisatı güya yeni bina ama tesisatını kim kurduysa artık hergün bişey çıkıyo
elektirkçi gelmişken eylülün odasına lambasınıda taktırdımmmm :))
internet yokken fırsat bu fırsat dedim kışlıklarımı indirdim yazlıklarımı kaldırdım teee gardrobun tepelerinde merdivenle yüreğim ağzımda yaptım ama bitti çok şükür o işte bide hava kararmadan evi silip toz alıp ütü yapsam fena olmaz
eylülün kapı süsünü paylaşıyımmm sizle teyzoşları :)))
Eki Görüntüle 821720 Eki Görüntüle 821719
bunu kapıya nasıl yapıştırıcam onu bilmiyorum ama hala ahahah
Kızlar hastane çantasına emzik veya biberon koyacak misiniz ben sadece emzik koyacağım kaynanam emzik emince acikir emer diyor kimi de aliştirma emmez diyor:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?