2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

bende bu tarz birşey düşünüyorum,hastanede de e-bebekte lohusa şerbetine dönüşen kırmızı kocaman bir şeker gördüm ondan alıp herhangi şık birkaç bardakla ikram etmeyi planlıyorum kısmetse

kullanmak zorunda kalıyor desek daha doğru bizler mecburen aldık kızlar :2: lansinoh marka 4 lü şişelerinden aldım ben biberonun emziksiz hali işte

ben avent aldım bakalım çalışmıyorum da neden aldım bilmiyorum

aay çok güzel olmuşş güle güle kullanın minik bantlar oluyor hani rulo halınde de var altındakı kağıdı cıkarınca yapışkan olanlardan onlarla yapıştır canım milyoncularda falan var

çok saol hayatımm yapıcaz artık bişeyler kapısını boydan beyaz tülle bağladık.fuşya tüldende fiyonk yaptık kocaman.bunuda kapının üst kısmına yapıştırıcam işte :))

türkçede biz buna para var huzur var diyoruz

Kızlar hastane çantasına emzik veya biberon koyacak misiniz ben sadece emzik koyacağım kaynanam emzik emince acikir emer diyor kimi de aliştirma emmez diyor:26:

hiç öyle değil canım israf işte yanında akıl verenin bi büyüğün bişeyin olmayınca lazım olur o da gerekir diyosun cahillikten başka bişey değil yani yaptığım.

şaka diyorum tatlım ya örneğin göbek bakım setini ben burda danışmadan alsam yok yere alacaktım,aysun alma gerek yok dedi almadım.özellikle yakın zamandaki tecrübeli anneler daha çok yardımcı oluyor insana

Canım dur hemen Allah'ın rahmetinden şüphe edilir mi???
Zahmetsiz rahmet olmaz kuzu :))
Göreceksin iyi ki bu iş olmamış diyeceksiniz..
evet bende öyle diyorum.
hayırlı değilmiş demek diyorum ama insan umutlanıy.
her geçen gün zararımıza olduğu düşünülünce..
evet hepsi boş canım
2 gündür oğlum doğru düzgün hareket etmedi panik oldum dün gittik dr a pozisyon değiştirmiş
bu pozisyonda olsa da anmaazsın hareketlerini dedi dr um
en önemlisi onların sağlığı evimin huzuru...
eşim de canı çok sıkkın olduğu için sıkılıyorum zorla evden gönderdim bugün arkadaşlarıyla buluştu.
yoksa süs müs hepsi yalan...
bayrama kadar zaten kimse alım yapmaz
kalıyor 1 ay...
piyasa da durgun.herkes iş arıyoo
rahatımızdan edenler rahat bulamasın dicem o kadar.
kaç kişini canını yaktılar bizim gibi.
Rabbim bunlarla sınasın evlatlarımızla sınamasın.
tek tesellim onların sağlıklı olması.

papatyacım yaa karamsar olma bak bebişko da olumsuz etkilenmesin
dur daha dün 1 bugün 2
olcak inşallah en güzeli
allah hayırlı kapılar açsın

sena ben de yorgan yastık düşünmedim henüz
bi müddet kullanmicaklar zaten
yün sağlıklı canım ii yapmışsınız

link açılmadııı kuzuuuu

oyy kıyamam bunun için ağlama
bizim zamanımızda odamız bile yoktu kiiii
kaç yaşından sonra odamıza geçtik genç kızken
hem aral için iyi olmuş ali de şanslı ki abisinin çok cici kıyafetleri ona kalmış
insan en güzeli olsun istiyo tabi haklısın ama elimizdekilere şükürler olsun
insanlar ne dertlerle uğraşıyo biz hangi şeker hangi kapı süsü diye dertleniyoz
arada bi silkelenelim

ay çok güzel olmuş bunlarrr
öyle gösterip gitmek yok anlat bakalım
nerden aldın keçeleri kaça malettin
benim de elimden gelir de ahh o malzemecilere gitmek gerek taaaa eminönülere
kadıköyde bulamazmıyız ya :44: ya da anadolu yakasında ????

özlem yaşlılara göre bi çok aldığımız şey fuzuli zaten
üzülme sen
çoğumuzun etrafında vardır böyle düşünenler de işte seninki direk yanıbaşında...

gizooo çok tatlı olmuşşş güle güle kullanın 60 mıydı bunun fiyatı?
çift taraflı bantla yapıştırırsın

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar hastane çantasına emzik veya biberon koyacak misiniz ben sadece emzik koyacağım kaynanam emzik emince acikir emer diyor kimi de aliştirma emmez diyor:26:

of bende kararsızım vermeyip de napcaz süt gelmezse aç mı bırakcazz çocuğğuu vercez biberonla yada kaşıklaa nasıl alcaksa bebek kaşıklaa ...............birgünde neye alışcak. aman yaaa ben kendimi hatrılıyorum koca kızdım emzik emıyordum 2-3 yaşıma kadar emzik emmışım ayıptır söylemesi.. ne zararı oldu gayet iyi durumda ağzım dişim çenemm of biz zamane anneleri de çok biliyoruzz bazen kızıyorum kendi kendimee çok bilimsel takılıyoruz diyee annemı dinlerim gibime gelıyorr bazı konulardaa bilmıyoreeee kafam karışıkk

papatyacım yaa karamsar olma bak bebişko da olumsuz etkilenmesin
dur daha dün 1 bugün 2
olcak inşallah en güzeli
allah hayırlı kapılar açsın
zaman bana nasıl hızlı geçiyo anlatamam
daha 2 hafta oldu ama sor bana 2 ay oldu derim.
eşime 2 yıl gelmiştir herhalde..

essela okudum da o bebek bezi olayı benimde canımı sıkıyo
ne alacağız bilmem..
bebişlerimizin totosundan mı kıscaz=(
kısmasak dünyanın parası.. bilemedim gitti.....

aynısını bende düşünüyorum çoğu zaman,katılıyorum sana
eskiden muşambayla bağlarlardı
pişik mi oluoduk,oluosakta ne olmuş
totomuz sakat mı şimdi yooo=)
çok detay düşünüyoruz hakikaten .
alt açmadır,derecedir buhar makinasıdır...

radyasyon önleyici battaniyeymiş şekerim,bizim bebek battaniyelerinin yarısı kadar belki daha küçük ve 290 tl,laptop kullanırken karnımıza serecekmişiz

evet canikoo gerekirse kısacas naapalım
şimdi gidip bi premium care alırım yani belki dokunmaz ama en iyisine alıştırıp sonra kısmak daha zor olur
hem totalde o çöpe giden paraları düşünsene
orta halli bişeyle başlarıs sonra çıtayı yükseltebilirsek keyfederiz

radyasyon önleyici battaniyeymiş şekerim,bizim bebek battaniyelerinin yarısı kadar belki daha küçük ve 290 tl,laptop kullanırken karnımıza serecekmişiz
hııı

dimi ya çok evhamlı pimpirikli bir anne olmak istemıyorum rahat olmak istıyorum umarım öyle olurum yaşayıp görücez

kız yok okadar kalın ve büyük bi yorgan değil 70 e 120 boyunda battaniye kalınlığında olucak yoksa taşıyamaz yavrum ağır gelir

anladım bebek yorganı ebatında olcak eviniz soğuk oluyorsa kullanılır tabi ama ilk 40 gün fln tehlikeli olabilir canım Allah korusun hani ne biliyim ben kalın bişey örtmeye korkarım.

Bende 12 saatte bir yarım prepar kullanıyorum ben 21 . Haftada rahim agzinda kisalma oldu ve kasilmalarim vardi dun bugün tekrar basladi sivi kaybetmia olabilirim grip oldum ama surekli su içiyorum nedem boyle oluyo anlamadim

geçmiş olsun. magnezyumu ihmal etme canım kontrollerinide..çok su iç canım inan faydası oluyor. gece ben 2 tane 500 lük pet şişe koyuyorum yanıma sabaha kadar bitiriyorum kasılmalara falan çok iyi geliyor. bebeğin suyu için de önemli. kötü düşünme Allaha emanet canım inşallah vakti saatinde doğuracağız hepimiz.

Kızlar kaynanam yün yatak ve yorgan yapti ama yorganı çok büyük yapti ya hadi ortsen bi turlu ortmesen bi turlu yeni doğan bebegede koca yorgan örtmek ne kadar doğru bilmiyorum..
Bi de soba yanackyatak odamda...off

soba da yanacaksa yün yorgan fazla olabilir canım. kayınvalideni boşver darılacak diye düşünme senin bebeğin sen karar ver. evin çok mu soğuk oluyor cnm nasıl soba yakacaksın yatakodanda?

iki tarafı yapışkanlı bantlar var canım onlardan yapıştırırsın arkasına ahşap olduğu için ağır olur o yüzden bolca yapıştırırsın tutar. harika olmuş bu arada güzel günlerde kullanın inşallah.

canım sen kayınvaliden ile birlikte mi yaşıyorsun? hani darılmalarını da istemezsin elbet ama karıştırmasan hiçbişeyine. doğum öncesi gidip hastane ile görüşebilirsin bebek için ne getirmen gerektiğini onlar söyler. biberon da koy emzik de koy sütün gelmezse mama verebilirler bazen şekeri düşüyormuş bebeklerin hızlı yükselsin diye mama veriyorlamrış. çok emmek isterse de göğüslerin ilk günden yara olur. zaten midesi minicik 20 dk emzirsen yeter. memede çok kalmamalı. o yüzden yalancı emziği de al yanına alışırsa alışır alışmazsa alışmaz.
sağolsun bizimkiler hiç karışmaz eşim de karıştırtmaz. ben de takmıyorum. patron benim. benim çocuğum ben neyi nasıl istiyorsam öyle olacak

kızlar benim totom çatlamış
inanmıyorum yani. göbeğimi basenlerimi kalçalarımı midemi bile yağladım oralarda bişey yok. resmen çamaşırımın içinde kalan bembeyaz totomda bir iki çizik çatlak gördüm her iki tarafta da. hiç anasını göbeğinden değil de totosundan çatlatan kız gördünüz mü siz

kızlar bakın hastane çıkışı falan bikaç şeyimizi sizle paylaşmak istedim
geçen foto çektim de fırsat bulup eklememişim
olumlu olumsuz yorumlara açığız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…