2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

harikaaaaa kız ne güzel yapmışşsınnnn .. maşallahhhh

hasta edersın cocuguuuu mazallahh.. o kdr koruma soba yanacaksa ..

Sıcak olursa alırm yorganı battaniye örterm de kaynanam bu sefer ben bilmiyom mu filan der...
geçen hastane çantasına koyulacakları yazdık eksik varmi diye kaynanama sorduk filan bende yıkayacam dedim ne gerek var dedi kv kbabamda olur mu ya kac elden geçiyor bunlar dedi bende deterjan alım da yılkicam dedim ay kayınbabam hah bi de sen çıkarma deterjan başıma zaten annene deterjan dayanmıyor dedi bizimkileri sabunla yıkadılar sanki ne olacak dedi nasıl bozuldum anlatamam sinirm bozuldu gittim ağladım eşim geldi çocuğuma ne alacağımida mi danışcam ya yeter dedim eşimde tamam üzülme sen ben alcam diyor alacam tabi bi tane çocuğum ya...

ayy inanmıyorum ne marifetlisin ellerine emeğine sağlık arkadaşım çok güzeller

harikaaaaa kız ne güzel yapmışşsınnnn .. maşallahhhh
o sofra bezınden bende de var ayrıcaaa

ayy aynen canım bizim kociş te her akşam gelip karnımı seviyor Buluuuuttt , Uzaaaayyy , vs vs . kıpırdayan çocuğu bunalıma sokuyo hiç kımıldayamıyor yavrucum ;:):) çocuğa da fenalık geldi zaten o mu olsun bu mu olsun diye diye ... Ben de senin gönderdiğim resimdeki şişeleri çok beğendim renkli renkli çok güzel duruyorlar :)

Kızlar süt saklama kabı aldınız mı ? acaba kullanışlı birşey mi ? Denizcim özellikle sen ve deneyimli annelerden yardım lütfen :)

ben geldimmm internet gitti dün akşam birden deli oldum ya alışmışım buraya leptop'u fırlatcaktım nerdeyse allahtan biraz önce elektrikçi geldide yaptı tükürdüğümün tesisatı güya yeni bina ama tesisatını kim kurduysa artık hergün bişey çıkıyo
elektirkçi gelmişken eylülün odasına lambasınıda taktırdımmmm :))
internet yokken fırsat bu fırsat dedim kışlıklarımı indirdim yazlıklarımı kaldırdım teee gardrobun tepelerinde merdivenle yüreğim ağzımda yaptım ama bitti çok şükür o işte bide hava kararmadan evi silip toz alıp ütü yapsam fena olmaz

eylülün kapı süsünü paylaşıyımmm sizle teyzoşları :)))

bunu kapıya nasıl yapıştırıcam onu bilmiyorum ama hala ahahah

Son düzenleme:
Kızlar süt saklama kabı aldınız mı ? acaba kullanışlı birşey mi ? Denizcim özellikle sen ve deneyimli annelerden yardım lütfen :)

ben aldım canım hiçbiir tecrübem olmamasıyla beraber ne kadar ıvır zıvır gerekli gereksiz lazım olur dedim doldurdum eve çok pişmanım

o ne beaaa yok almadım nasıl bişey ki o sütü memeden emmiyor mu bu bebeler :26:
gece ılık kalsın dıye mı nasıl bısey ne yanı yok almadm

ayy yerim ben onun kapısının süsünü ya harika olmuş Gizemcimm bayıldım valla

kurdele nazar boncuğu uğur böceği para etmiyoki yawrum asıl para edenler şişe ile badem şekeri hele o büyük iri renkli olanlar çok pahalı ben eminönünde sormuştum kilosuna 46 dedi adam ama bitane aldım baktım çok güzeldi 13-15 e var diyodunuz nette onlara ne oldu? güzelmidir acaba bayat mayatta olursa yazık günah... hemde kaç kilo lazım ne kadan yani?

valla lohusa şerbetlerini ben ikeadan aldığım siyahlı beyazlı 6 lı bardakım var onda veririm yada vitrinimde aldığımdan beri süs gibi duran kristal bardak takımlarımda belki tül bağlarım ayaklarına yada bağlamam burdakiler ondan bile anlamazki

bizimde karta 2 BİN borcumuz var dün kv çıktı bize doğalgazı yakın oğlum eviniz soğuk kiraya verdiğinizi doğalgaza verin de ısının bari dedi başka bişilerde dedi de ben mutfaktaydım fısır fısır konuştular anlamadım valla Allah kolaylıklar versin inş herkese

bide kızlar hastane çantasına neler koycaz ya? hem anneler için hem bebişler için?

Çalışan anneler daha çok kullanıyo bebeğim işte fazla sütün varsa geceden falan sağıp atıyosun buzluğa o kaplarla 3 ay falan durabiliyo hatta öyle yani

ayy yerim ben onun kapısının süsünü ya harika olmuş Gizemcimm bayıldım valla

çok teşekkür ederiizz canım :))

evet evettt ucuz badem sekerı alıcam yaaa baslarım sedeflısıne :))
bız ıstesekte kalorıferı yakamıyoruz. bızım merkezı sıstem yakarlarsa ısınıyoruz yakkmazlarsa ısınmıyoruz
aman sımdılıkkk yakmasınlarrr
offfffff kış gelıo yaaaaa
aidat 400 ü buluyor bızım :26:
mecbur oduyoruzz evde kıra tey teyyy bnm adam ek ıs arıo vallaa garıbım

Çalışan anneler daha çok kullanıyo bebeğim işte fazla sütün varsa geceden falan sağıp atıyosun buzluğa o kaplarla 3 ay falan durabiliyo hatta öyle yani

kullanmak zorunda kalıyor desek daha doğru bizler mecburen aldık kızlar :2: lansinoh marka 4 lü şişelerinden aldım ben biberonun emziksiz hali işte

canım o çalışan anneler için uygun olabilir evde yokken bebeğe versinler diye sağıp saklayabilirsin. ama zaten ilk aylar çalışan çalışmayan tüm anneler bebeğinin yanında olacaktır. bence şimdilik gerek yok, gerekirse de sonradan alırsın zaten acil değil nasılsa..

ay hatlradım sımdıııııı
yok canım ben almadım gerek yok .. ben uludaga fln çıkarken sağıyordum sutumu biberona koyuyordum ağzının kapağı vardı
kapatıyordum bz dolabında tutuyordu k valıdem.. sonra arala verıyordu .. ztn cıkmadanda emzırıyordum
eger acıkırsa 60 cc mama verıyordu aptamıl..
ben o sırada kayıyordum dağda

Canım diyorlar ki memedeki fazla sütü sağmak gerekiyormuş olursa falan sonra o sağdığın sütü saklamak için oluyormuş bu saklama kapları

ben aldım canım çalışan anneler e de ektra gerekli ama birde hani olur daaa bebek emmek istemez yada göğüsler yara çatlak falan olursaa sağıp sütü dolaba koymak için çünkü sütün çok olması için sürekli emzirmek yada sağmak gerekıyormnuş muş muş ben kap şeklinde olanlardan aldım ama poşetler daha iyi diyorlar üzerinde tarih falan yazmak için yer var .

aay çok güzel olmuşş güle güle kullanın minik bantlar oluyor hani rulo halınde de var altındakı kağıdı cıkarınca yapışkan olanlardan onlarla yapıştır canım milyoncularda falan var

ayy ben de özledim biz 7 yıllık evliyiz her sene 1 hafta kaçamak yapardık Uludağa geçen yıl taşınma muhabbetine bu yıl da madden battığımız için gidemedik çok özledim ben de kaymayı :)

valla benimkide hafta sonları bi iş baksa hiç fena olmaz... ben bile havlu işleyip satmayı düşünüyorum kızlar elimdeki havlunun talibi çıktı :)) benimkiside elektrikli ufoda yakıyoruz doğalgazda yinede totişimizdonuyor 400 lirada ödüyorduk yani gülüm

bakın kızlar bu bana hesaplı hemde hoş geldi msj gönderdim kampanya devam ediyo mu diye ama bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…