- 3 Mart 2008
- 10.211
- 293
- 413
Öncelikle herkese sağlıklı günler diliyorum.
Kapı süsü bebek şekerlerinden bahsediyorsunuz bende sizleri takip ediyorum çok yazma fırsatım olmuyor. benim vakit buldukça oğluma yaptıklarım bunlar netten bulup azimle benzetmeye çalışıyorum.. başına oturunca oluyor kızlar deneyin derim hemde vakit geçmiş oluyor akşamları evde:) kapı süsü daha yarım ama fikir verir belki sizlere de
Eki Görüntüle 821706 Eki Görüntüle 821706 Eki Görüntüle 821703 Eki Görüntüle 821708 Eki Görüntüle 821709
hasta edersın cocuguuuu mazallahh.. o kdr koruma soba yanacaksa ..
Kapı süsü bebek şekerlerinden bahsediyorsunuz bende sizleri takip ediyorum çok yazma fırsatım olmuyor. benim vakit buldukça oğluma yaptıklarım bunlar netten bulup azimle benzetmeye çalışıyorum.. başına oturunca oluyor kızlar deneyin derim hemde vakit geçmiş oluyor akşamları evde:) kapı süsü daha yarım ama fikir verir belki sizlere de
Eki Görüntüle 821706 Eki Görüntüle 821706 Eki Görüntüle 821703 Eki Görüntüle 821708 Eki Görüntüle 821709
ay bizimkide belli değil ... bazen diyorum ali olmasınnn tel ve başka bi isim olsun die ama herkes ali napıooo dio beni görünce
k valıdem dun kızartma verdı bana anne bu cok yemem ben dedım alicim yesin diooo
iki isimde olmasın dıyordum hep aralın iki adı var hıc bi poka yaramıoo
ama ali de kısa kalcak of offf
kocam isim bulamıoo
gülsuyu masrafı az oluoo badem şekerleei cok pahalı yaa offff
zaten canım herkesı aynı anda mutlu vede memnun edemeyiz kııı
ama şeker en ıyısı galiba :26::26:
mavi beyaz
etiketide yapıştır kurdelala tamammm
bm belım sırtım cok agrıooo artık keçe meçe yapamıciiimmm oturuppp mahfoluyorumm
valla lohusa bardağının suslerı bile daha bıtmedı tey teyyy
Kızlar süt saklama kabı aldınız mı ? acaba kullanışlı birşey mi ? Denizcim özellikle sen ve deneyimli annelerden yardım lütfen :)
Kızlar süt saklama kabı aldınız mı ? acaba kullanışlı birşey mi ? Denizcim özellikle sen ve deneyimli annelerden yardım lütfen :)
ben geldimmm internet gitti dün akşam birden deli oldum ya alışmışım buraya leptop'u fırlatcaktım nerdeyse allahtan biraz önce elektrikçi geldide yaptı tükürdüğümün tesisatı güya yeni bina ama tesisatını kim kurduysa artık hergün bişey çıkıyo
elektirkçi gelmişken eylülün odasına lambasınıda taktırdımmmm :))
internet yokken fırsat bu fırsat dedim kışlıklarımı indirdim yazlıklarımı kaldırdım teee gardrobun tepelerinde merdivenle yüreğim ağzımda yaptım ama bitti çok şükür o işte bide hava kararmadan evi silip toz alıp ütü yapsam fena olmaz
eylülün kapı süsünü paylaşıyımmm sizle teyzoşları :)))
Eki Görüntüle 821720 Eki Görüntüle 821719
bunu kapıya nasıl yapıştırıcam onu bilmiyorum ama hala ahahah
kurdele nazar boncuğu uğur böceği para etmiyoki yawrum asıl para edenler şişe ile badem şekeri hele o büyük iri renkli olanlar çok pahalı ben eminönünde sormuştum kilosuna 46 dedi adam ama bitane aldım baktım çok güzeldi 13-15 e var diyodunuz nette onlara ne oldu? güzelmidir acaba bayat mayatta olursa yazık günah... hemde kaç kilo lazım ne kadan yani?ay canım yaaa alayım mı bunları yaa şımdı açtım kkredı kartı elımde bekliyorum yaaaa offf
kurdelam nazar boncuğum ve ugur bocuğum var süslemek için...
sadece şekeri yada içine gül suyu kalıyorrr
birde stcker onuda eşim yapacakk
aynen ozlemmm
bızım cok borç var .. açılmak ıstemıyorum ugraıyorum evde ışteee kapı susu lohusa serbetı bardağı süsü napayımmm
şu şeker olayını halletseydımm benden yiğidi yoktuuuu
o ne beaaa yok almadım nasıl bişey ki o sütü memeden emmiyor mu bu bebeler :26:
gece ılık kalsın dıye mı nasıl bısey ne yanı yok almadm
ayy yerim ben onun kapısının süsünü ya harika olmuş Gizemcimm bayıldım valla
kurdele nazar boncuğu uğur böceği para etmiyoki yawrum asıl para edenler şişe ile badem şekeri hele o büyük iri renkli olanlar çok pahalı ben eminönünde sormuştum kilosuna 46 dedi adam ama bitane aldım baktım çok güzeldi 13-15 e var diyodunuz nette onlara ne oldu? güzelmidir acaba bayat mayatta olursa yazık günah... hemde kaç kilo lazım ne kadan yani?
valla lohusa şerbetlerini ben ikeadan aldığım siyahlı beyazlı 6 lı bardakım var onda veririm yada vitrinimde aldığımdan beri süs gibi duran kristal bardak takımlarımda belki tül bağlarım ayaklarına yada bağlamam burdakiler ondan bile anlamazki
bizimde karta 2 BİN borcumuz var dün kv çıktı bize doğalgazı yakın oğlum eviniz soğuk kiraya verdiğinizi doğalgaza verin de ısının bari dedi başka bişilerde dedi de ben mutfaktaydım fısır fısır konuştular anlamadım vallaAllah kolaylıklar versin inş herkese
bide kızlar hastane çantasına neler koycaz ya? hem anneler için hem bebişler için?
Çalışan anneler daha çok kullanıyo bebeğim işte fazla sütün varsa geceden falan sağıp atıyosun buzluğa o kaplarla 3 ay falan durabiliyo hatta öyle yani
çok teşekkür ederiizz canım :))
Çalışan anneler daha çok kullanıyo bebeğim işte fazla sütün varsa geceden falan sağıp atıyosun buzluğa o kaplarla 3 ay falan durabiliyo hatta öyle yani
çok teşekkür ederiizz canım :))
o ne beaaa yok almadım nasıl bişey ki o sütü memeden emmiyor mu bu bebeler :26:
gece ılık kalsın dıye mı nasıl bısey ne yanı yok almadm
ben aldım canım çalışan anneler e de ektra gerekli ama birde hani olur daaa bebek emmek istemez yada göğüsler yara çatlak falan olursaa sağıp sütü dolaba koymak için çünkü sütün çok olması için sürekli emzirmek yada sağmak gerekıyormnuş muş muş ben kap şeklinde olanlardan aldım ama poşetler daha iyi diyorlar üzerinde tarih falan yazmak için yer var .Kızlar süt saklama kabı aldınız mı ? acaba kullanışlı birşey mi ? Denizcim özellikle sen ve deneyimli annelerden yardım lütfen :)
ben geldimmm internet gitti dün akşam birden deli oldum ya alışmışım buraya leptop'u fırlatcaktım nerdeyse allahtan biraz önce elektrikçi geldide yaptı tükürdüğümün tesisatı güya yeni bina ama tesisatını kim kurduysa artık hergün bişey çıkıyo
elektirkçi gelmişken eylülün odasına lambasınıda taktırdımmmm :))
internet yokken fırsat bu fırsat dedim kışlıklarımı indirdim yazlıklarımı kaldırdım teee gardrobun tepelerinde merdivenle yüreğim ağzımda yaptım ama bitti çok şükür o işte bide hava kararmadan evi silip toz alıp ütü yapsam fena olmaz
eylülün kapı süsünü paylaşıyımmm sizle teyzoşları :)))
Eki Görüntüle 821720 Eki Görüntüle 821719
bunu kapıya nasıl yapıştırıcam onu bilmiyorum ama hala ahahah
ay hatlradım sımdıııııı
yok canım ben almadım gerek yok .. ben uludaga fln çıkarken sağıyordum sutumu biberona koyuyordum ağzının kapağı vardı
kapatıyordum bz dolabında tutuyordu k valıdem.. sonra arala verıyordu .. ztn cıkmadanda emzırıyordum
eger acıkırsa 60 cc mama verıyordu aptamıl..
ben o sırada kayıyordum dağda
evet evettt ucuz badem sekerı alıcam yaaa baslarım sedeflısıne :))
bız ıstesekte kalorıferı yakamıyoruz. bızım merkezı sıstem yakarlarsa ısınıyoruz yakkmazlarsa ısınmıyoruz
aman sımdılıkkk yakmasınlarrr
offfffff kış gelıo yaaaaa
aidat 400 ü buluyor bızım :26:
mecbur oduyoruzz evde kıra tey teyyy bnm adam ek ıs arıo vallaa garıbım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?