2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Selam arkadaşlar ,
Size bir şey sormam gerekiyor . Rutin kontrollerde doktorunuz bebeğinizin kafa çapı ile ilgili yorum yapıyor mu ? Ben bu ay farklı bir doktora gitmek zorunda kaldım (iş değişikliğim sebebiyle) Biraz tedirgin oldum çünkü kafası iri dedi 3 hafta ileride gözüküyor dedi :44: Önümüzde ki çarşamba detaylı usg için profesörden randevu aldım . Benimle aynı durumda olan var mı ? Bu durum normal mi yoksa doktorum mu biraz abarttı anlayamadım .. BPD : 8,08 cm çıktı 29+4 günlükken .

alın bendende o kadar valla kızlar , dün sabah evden çıkarken ayakkabımı bağlamak için eğilemiyorum zaten , yan şekilde bacağımı kendime çekimde öle bağlayım dedim , allahımm karnıma bir kramp girdi , doğrulamadım yavaş yavaş esneye esneye açıldım , ama cidden korktum :26:

Canim gecmis olsun eltimjn cocugunada kafasi cok buyuk demisti dr ama cok tatli ve kafasi gayet normal bir bebek dogdu

Benimle aynı haftada olan annelerin bebişlerinin kafa çapı ölçümlerini merak ettim kıyaslayabilmek için . BPD olarak yazıyor :44:

Benimle aynı haftada olan annelerin bebişlerinin kafa çapı ölçümlerini merak ettim kıyaslayabilmek için . BPD olarak yazıyor :44:

7.64 müş sat'a göre 28+0 da ama ultrasonda 29+3 çıkmıştı canım bence doktorun abartmış

Son düzenleme:
artık olması gerekiyo sanki yavaş yavaş bu çocuklar nasıl doğacak yoksa dimi kimse yok mu bunu yaşayan başka

benimde adet sancısı gibi sancılarım olmaya başladı ama doktoruma daha sormadım bide kasılmalarım çoğaldı kızlar buda normal mi? :26:

ben iki hafta kadar önce gittim 28 haftalık felandım BPD73.68mm yazıyo ama doktorum bişi demedi?

muhtemel doğum tarihini ultrasonda nerde yazıyolar doktorum normal demişti haftası ile uyumlu ne önde ne geride kilosu birazcık önde olabilir :) yardımcı olabildimmi bilmiyorum güzelim 19.09 da gitmiştim doktora sat 5 mart sen kendininkiyle kıyaslarsın artık :) inş bişiyi yoktur ama...

Bnm de kasılmalarım var
Hatta suanda cok kötüyüm
Kasılmam oluyor nefesim kesiliyor
15-20 sm sonra geçiyor ama doğruluyorum hemen
Nasıl batıo yoksa
Havada buzzzzz ya bu ne böyle

Bnm de kasılmalarım var
Hatta suanda cok kötüyüm
Kasılmam oluyor nefesim kesiliyor
15-20 sm sonra geçiyor ama doğruluyorum hemen
Nasıl batıo yoksa
Havada buzzzzz ya bu ne böyle

ay valla yaa buz gibi cidden alt katta boş üsttekilerde yakmıyo heralde sümüğüm dondu yemin ederimaçmamak için azmettim ama dayanamadım açtım valla kombiyi

ay valla yaa buz gibi cidden alt katta boş üsttekilerde yakmıyo heralde sümüğüm dondu yemin ederimaçmamak için azmettim ama dayanamadım açtım valla kombiyi

Bnm öyle bi şansım da yokkk
Yönetim yakarsa ancak..!
K v geldi öğlen getir yak elektrikli sobayı dedi
Burnumun ucu buzzz
Bi yandan da öğürüyorum ya
Bebeğin cicilerini yıkıyayım dedim dolabından alırken kusacaktım az daha (

Selam kızlar. Kızımla biz polemik cezası aldık. :)))
bende biraz uyusam iyi olcak gece uykusu diye bişey kalmadı gündüzü deniyim birazgörüşürüüüzz
Kesintisiz yarım saat uyuyamiyorum. Son ay sabaha kadar oturacaz desene :)
Bnm de kasılmalarım varHatta suanda cok kötüyüm Kasılmam oluyor nefesim kesiliyor15-20 sm sonra geçiyor ama doğruluyorum hemen Nasıl batıo yoksa Havada buzzzzz ya bu ne böyle
Canım bende şimdi onu yazacaktim. Bebeğin hareketleri adeta kramp gibi oluyor ağrıyor nasıl tarif etsem bilmiyorum. Ama afedersiniz wcde eğilemiyorum doğrulamıyorum. :/

Benim halim hiç iyi değil kasılmam oluyor ve sag kasığım ağrıyor
Eşimde gelmedi bugun işleri var
Bu arada hoşgeldiniz cnm kızını yerim seninnnnn

neden hala oluyo ki ya çok ilginç :44:yaksana sobayı evet madem var kullan işte neden üşütüyosun kendiniii
bende tam güzel güzel dalmıştım ki salak kargocu sabah paket getirmişti ödemesini almamıştı şimdi geldi unutmuşum diyo fatura nerde diyo e attım çöpe bi çöpe bakın diyo bana hee oldu dedim başka derdin varmı çöp karıştırıcam ne kadar alcağını bilmiyomusun vs aradı sordu salak ya akşam akşam

slm güzel anneler...

Bizde kızımla bugün 2. doz tetanoz aşımızı vurdurduk..
aslında geçen ay yaptırmamız gerekiyordu ama erken doğum sancılarım nedeniyle doktorumuz ertelemişti. Tetanoz aşısı erken doğumu tetikliyormuş..
Bu arada hazır evdeyken hastaneye de gidip doğum izni, rapor olayını konuşuyum dedim doktorumla.. 32. haftada gel verelim dedi.
Minnak kızım da 1500 g olmuş maşallah :))

Ama hastane dönüşü hiç hoş olmayan bi sürprizle karşılaştım...
Bizim alt kattakiler taşınıyodu (
Bende seviniyodum alt katımızda çocuklu bi aile var kışın rahat ederiz diye.. Offf nerden çıktı şimdi bu ((
Kiralık yazısını astılar cama.. İnşallah küçük çocuğu olan doğalgaz yakacak bi aile taşınır en kısa zamanda.. Dua edin kızlar...
Şimdilik bizden bu kadar tatlı hamişler :))))

Kizlar bana dua edin rahim agzi yumusamis sanxi cikti 70 kadar zeynep kamil Hastane sine yolladilar gidiyoruz dua edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…