Selam arkadaşlar ,
Size bir şey sormam gerekiyor . Rutin kontrollerde doktorunuz bebeğinizin kafa çapı ile ilgili yorum yapıyor mu ? Ben bu ay farklı bir doktora gitmek zorunda kaldım (iş değişikliğim sebebiyle) Biraz tedirgin oldum çünkü kafası iri dedi 3 hafta ileride gözüküyor dedi:44: Önümüzde ki çarşamba detaylı usg için profesörden randevu aldım . Benimle aynı durumda olan var mı ? Bu durum normal mi yoksa doktorum mu biraz abarttı anlayamadım .. BPD : 8,08 cm çıktı 29+4 günlükken .
Canim gecmis olsun eltimjn cocugunada kafasi cok buyuk demisti dr ama cok tatli ve kafasi gayet normal bir bebek dogdu
Benimle aynı haftada olan annelerin bebişlerinin kafa çapı ölçümlerini merak ettim kıyaslayabilmek için . BPD olarak yazıyor :44:
artık olması gerekiyo sanki yavaş yavaş bu çocuklar nasıl doğacak yoksa dimi kimse yok mu bunu yaşayan başka
Benimle aynı haftada olan annelerin bebişlerinin kafa çapı ölçümlerini merak ettim kıyaslayabilmek için . BPD olarak yazıyor :44:
Bnm de kasılmalarım var
Hatta suanda cok kötüyüm
Kasılmam oluyor nefesim kesiliyor
15-20 sm sonra geçiyor ama doğruluyorum hemen
Nasıl batıo yoksa
Havada buzzzzz ya bu ne böyle
ay valla yaa buz gibi cidden alt katta boş üsttekilerde yakmıyo heralde sümüğüm dondu yemin ederimaçmamak için azmettim ama dayanamadım açtım valla kombiyi
Kesintisiz yarım saat uyuyamiyorum. Son ay sabaha kadar oturacaz desene :)bende biraz uyusam iyi olcak gece uykusu diye bişey kalmadı gündüzü deniyim birazgörüşürüüüzz
Canım bende şimdi onu yazacaktim. Bebeğin hareketleri adeta kramp gibi oluyor ağrıyor nasıl tarif etsem bilmiyorum. Ama afedersiniz wcde eğilemiyorum doğrulamıyorum. :/Bnm de kasılmalarım varHatta suanda cok kötüyüm Kasılmam oluyor nefesim kesiliyor15-20 sm sonra geçiyor ama doğruluyorum hemen Nasıl batıo yoksa Havada buzzzzz ya bu ne böyle
Selam kızlar. Kızımla biz polemik cezası aldık. :)))Kesintisiz yarım saat uyuyamiyorum. Son ay sabaha kadar oturacaz desene :)Canım bende şimdi onu yazacaktim. Bebeğin hareketleri adeta kramp gibi oluyor ağrıyor nasıl tarif etsem bilmiyorum. Ama afedersiniz wcde eğilemiyorum doğrulamıyorum. :/
Bnm öyle bi şansım da yokkk
Yönetim yakarsa ancak..!
K v geldi öğlen getir yak elektrikli sobayı dedi
Burnumun ucu buzzz
Bi yandan da öğürüyorum ya
Bebeğin cicilerini yıkıyayım dedim dolabından alırken kusacaktım az daha(
Kizlar bana dua edin rahim agzi yumusamis sanxi cikti 70 kadar zeynep kamil Hastane sine yolladilar gidiyoruz dua edin
Kizlar bana dua edin rahim agzi yumusamis sanxi cikti 70 kadar zeynep kamil Hastane sine yolladilar gidiyoruz dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?