- 3 Mart 2008
- 10.211
- 293
- 413
Kizlar bana dua edin rahim agzi yumusamis sanxi cikti 70 kadar zeynep kamil Hastane sine yolladilar gidiyoruz dua edin
Benim halim hiç iyi değil kasılmam oluyor ve sag kasığım ağrıyor
Eşimde gelmedi bugun işleri var
Bu arada hoşgeldiniz cnm kızını yerim seninnnnn
Selam arkadaşlar ,
Size bir şey sormam gerekiyor . Rutin kontrollerde doktorunuz bebeğinizin kafa çapı ile ilgili yorum yapıyor mu ? Ben bu ay farklı bir doktora gitmek zorunda kaldım (iş değişikliğim sebebiyle) Biraz tedirgin oldum çünkü kafası iri dedi 3 hafta ileride gözüküyor dedi:44: Önümüzde ki çarşamba detaylı usg için profesörden randevu aldım . Benimle aynı durumda olan var mı ? Bu durum normal mi yoksa doktorum mu biraz abarttı anlayamadım .. BPD : 8,08 cm çıktı 29+4 günlükken .
Kizlar bana dua edin rahim agzi yumusamis sanxi cikti 70 kadar zeynep kamil Hastane sine yolladilar gidiyoruz dua edin
Benimle aynı haftada olan annelerin bebişlerinin kafa çapı ölçümlerini merak ettim kıyaslayabilmek için . BPD olarak yazıyor :44:
Canım benimde bugnkü ölçümüme göre. 7.53 cm yazıyo aramızda pek fark yok bence :26:
Mdaacım güzel haberle gel inş merakta brkma bizi
benim oğılum da kafası 4 hafta ilerden gidiyodu. dr hiç söylemedi ablam doktor.
usg fotosuna bakınca anladı. hemen dr u aradım hidrosefali var mı diye. megerse beni tedirgin etmemk için söylememiş... sadece kazak giydirirken zorlanırsın demişti. gerçektende şu an öyle kendi 4,5 yaşında. kafa da tıkır rıkır çalışıypr..
yan,i tedirgin olma bence ... önemli bişey olsa muhakkak görürdü derddi
Canim gecmis olsun eltimjn cocugunada kafasi cok buyuk demisti dr ama cok tatli ve kafasi gayet normal bir bebek dogdu
7.64 müş sat'a göre 28+0 da ama ultrasonda 29+3 çıkmıştı canım bence doktorun abartmış
benimde adet sancısı gibi sancılarım olmaya başladı ama doktoruma daha sormadım bide kasılmalarım çoğaldı kızlar buda normal mi? :26:
ben iki hafta kadar önce gittim 28 haftalık felandım BPD73.68mm yazıyo ama doktorum bişi demedi?
muhtemel doğum tarihini ultrasonda nerde yazıyolar doktorum normal demişti haftası ile uyumlu ne önde ne geride kilosu birazcık önde olabilir :) yardımcı olabildimmi bilmiyorum güzelim 19.09 da gitmiştim doktora sat 5 mart sen kendininkiyle kıyaslarsın artık :) inş bişiyi yoktur ama...
Selam kızlarrrr
Doktordan geliyoruz bizde az önce 1.5 ta bitti işimiz hastanede akşam 8.5 ta gittim sıra almaya doktor öyle kalabalık oluyoki nefret ediyorum bu durumdan totom acıdı 4 saat oturmaktan sandalye tepesinde sırf bu yüzden değiştircem doktorumu randevu sistemi yok bişey yok delircemm
Oğluşum 1503 gram olmuş sağlıklı çok şükürkafası aşağıda zaten göğsümün altını tekmelediğini anlıyodum nefes alamıyodum hiç ayaklarını dayayınca
Kalça ağrım için magnezyum verdi sırtımda belim arasında ki ağrıyan yerimi gösterince böbreklerine bakalım dedi bebiş böbreklerimi öyle çok tekmelemiş ki büyütmüş fazlasıyla genişletmiş böbreğini sancıların bu yüzden dedi ilaç falan verdi idrarımdaki enfeksiyon için falanda eğer sancılarım ağrım geçmezse böbreğine tüp takmak zorundayız dedi :26:
Elevite kan ilacına devam ama antibiyotiğim bittikten sonra ara veriyorum bi haftalığına
Yorgunluktan ölüyorumm bide geçmişi okiyim kızlar sizler neler yapmışsınız bakalımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?