2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Merhaba kızlar
Pek giremiyorum bugünlerde foruma. İş çok yorucu oluyor. Ayaklarım davul gibi oldu. Yürümek de zorlaştı iyice. Daha bir sürü iş var yapılacak, yarın yine yollardayız.

Geçmişe çok bakamadım ama hasta arkadaşlar çok galiba, geçmiş olsun hepinize. Hava da çok soğudu, dikkat edin.

Gizem kapı süsünüz çok güzel olmuş, çok beğendim, güle güle kullansın Eylüş:)

Papatyacım, eşin çok daha iyi bir iş bulacaktır, daha ilk görüşmeden moralinizi bozmayın. Bebek bereketiyle gelecek, eminim.

mdaa, inşallah hayırlı haberle dönersin. Dualarımız seninle.

Kızlar sanırım süsleme işlerine başlıyorsunuz artık. Keçe ile çalışacak olanlara bir tavsiyem var: *** Hobi Keçe *** Hazır kesimler de var. Hatta oraya koymadıkları modeller varmış, yerlerine gidip bakabilirmiş. İstanbul'da olanlar düşünebilir. Sarf malzeme olarak da bebek şekeri ve nikah şekeri malzemeleri - birmax 'u öneriyorlar. Fiyatlar da uygun.

Benim halim hiç iyi değil kasılmam oluyor ve sag kasığım ağrıyor
Eşimde gelmedi bugun işleri var
Bu arada hoşgeldiniz cnm kızını yerim seninnnnn

Hoşbulduk cemrecim.
Geçmiş olsun canım. Inşallah bu ağrılar normaldir. Benim kuku çok felaket ağrıyor yaa. Aşırı şiddetlendi. Dün kendimi çok yordum ondan mi ki??
Internetten bakıcam şimdi ne ağrısıysa.

Mda

Ayy canım nasıl merak ettim durumunu inşallah dinlenmeyle geçer. Dayan canım bebeklerimız küçük daha kıyamıyorum :18: dursunlar istiyorum.
Bizi habersiz bırakma canım.

benim oğılum da kafası 4 hafta ilerden gidiyodu. dr hiç söylemedi ablam doktor.
usg fotosuna bakınca anladı. hemen dr u aradım hidrosefali var mı diye. megerse beni tedirgin etmemk için söylememiş... sadece kazak giydirirken zorlanırsın demişti. gerçektende şu an öyle kendi 4,5 yaşında. kafa da tıkır rıkır çalışıypr..

yan,i tedirgin olma bence ... önemli bişey olsa muhakkak görürdü derddi

Kizlar bana dua edin rahim agzi yumusamis sanxi cikti 70 kadar zeynep kamil Hastane sine yolladilar gidiyoruz dua edin

Canım Allah yardımcın olsun
ep güven kendne bebeğine dr larına
senin için en iyi olanı yapacaklarır
kötü düşünme
artık tehlikeyi atlattık
ne günler atlattık bunu mu tlatamayacaksın Allahın izniyle yi haberlerini bekliyoruz
aklımız sende muhakkak yaz bizeee

Noolduu kızlar size yaaa daha çok erken
mdaa inş. kötü bir durum olmaz canımcm
deniz senin nie kasılman oluyor canoo:26:
...........

kızlar bende 2 haftadır kaanın hastalığıyla uğraşıyordum..kusma ve ishal vardı,mide üşütmesi dedi doktor 4 gün yattık hastanede..Çocuklarda bir salgın varmış hastanede boş oda bile yoktu düşünün bizi doğumhane katında kontrol altına aldılar..
bizden başka herkesin kapısında bebek süsü vardı,pembeler maviler,viyaklamalar fln doğumdan önce doğum yapacağım hastanenin doğumhane katında bulunmak enteresandı gerçekten..Ama gözlemlediğim ve araştırdığım şeyler oldu..mesela normal odaların dışında 150 tl fark karşılığı 2 tane suit odaları var,içi geniş ve anne ve bebeğin yattığı kısım ayrı misafirlerle arada sürgülü cam kapıyla ayrılmış bu da gelen giden olunca bebeğin mikrop kapmasını engeller die çok iyi düşünülmüş..bizde eşimle o odayı tercih edeceğiz biraz fiyat farkı var ama olsun..odayı cinsiyetin ve seçimlerine göre süslüyorlar,kuaförü ve fotoğrafçısıda var bakalım inş. herşey istediğim gibi olur

Selam kızlarrrr

Doktordan geliyoruz bizde az önce 1.5 ta bitti işimiz hastanede akşam 8.5 ta gittim sıra almaya doktor öyle kalabalık oluyoki nefret ediyorum bu durumdan totom acıdı 4 saat oturmaktan sandalye tepesinde sırf bu yüzden değiştircem doktorumu randevu sistemi yok bişey yok delircemm

Oğluşum 1503 gram olmuş sağlıklı çok şükür kafası aşağıda zaten göğsümün altını tekmelediğini anlıyodum nefes alamıyodum hiç ayaklarını dayayınca

Kalça ağrım için magnezyum verdi sırtımda belim arasında ki ağrıyan yerimi gösterince böbreklerine bakalım dedi bebiş böbreklerimi öyle çok tekmelemiş ki büyütmüş fazlasıyla genişletmiş böbreğini sancıların bu yüzden dedi ilaç falan verdi idrarımdaki enfeksiyon için falanda eğer sancılarım ağrım geçmezse böbreğine tüp takmak zorundayız dedi :26:

Elevite kan ilacına devam ama antibiyotiğim bittikten sonra ara veriyorum bi haftalığına

Yorgunluktan ölüyorumm bide geçmişi okiyim kızlar sizler neler yapmışsınız bakalımmm

Benimle aynı haftada olan annelerin bebişlerinin kafa çapı ölçümlerini merak ettim kıyaslayabilmek için . BPD olarak yazıyor :44:

Canım benimde bugnkü ölçümüme göre. 7.53 cm yazıyo aramızda pek fark yok bence :26:

Mdaacım güzel haberle gel inş merakta brkma bizi

Günaydın arkadaşlar... Nasılsınız ben grip olmamakla mücadele ediyorum sürekli kıyıdan köşeden dönüyorum hastalığın inş. olmam çünkü vitamin ve kan hapından başka ilaç almıyorum. gebelikten 3 ay önce ilaç içmeyi bırakmıştım çok zorda kalırsam minoset içiyorum ve grip olmaktan korkuyorum benim hastalığım zor geçer birazcık

Kizlar bana dua edin rahim agzi yumusamis sanxi cikti 70 kadar zeynep kamil Hastane sine yolladilar gidiyoruz dua edin

Canım Allah a emanet ol inşallah durdururlar yatarsın hiç kalkmadan biraz daha sık dişini dualarım seninle gelir gelmez bize haber et.

Günaydın canlarım
Herkese sağlıklı huzur dolu kasılmasız bir hafta sonu diliyorum
Oğullarım ve ben uyandık
Ev cok soğumuş eşim elektrikli sobayı çıkarmış ısınıyoruz
Allah bu soğuklarda yuvasız olan tüm insanlara sıcak evler nasip etsin
Bnm şimdilik kasılmam durdu
Yeni kalktık bakalım gunüm nasıl geçecek
Mdaa naptı acep :26:

Aysunummm canım denek Kaan hasta off yaa içim eriyor inanki
Şimdi nasıl kilo kaybetmiştir iştah gitmiştir kıyamamm kuzuya
Tez vakitte toparlanır inşallah şehzade
Op yerimize sende dikkat et hastanelerde cok hastalık oluyor bulaşmasın başkalarından
Gecmiş olsun cnm

Canım benimde bugnkü ölçümüme göre. 7.53 cm yazıyo aramızda pek fark yok bence :26:

Mdaacım güzel haberle gel inş merakta brkma bizi

Canim gecmis olsun eltimjn cocugunada kafasi cok buyuk demisti dr ama cok tatli ve kafasi gayet normal bir bebek dogdu

7.64 müş sat'a göre 28+0 da ama ultrasonda 29+3 çıkmıştı canım bence doktorun abartmış

Kızlar çok teşekkür ederim verdiğiniz cevaplar için. İçime su serpildi . Haftaya cuma kendi doktorumla randevum var ben o bir şey söylemeden bu durumdan bahsetmeyeceğim. Eğer hiçbir şey söylemezse başka bir doktora gitmek zorunda kaldım ve bana böyle böyle söyledi diye fikir alacağım . Koca kafalı kızım

Bizde doktordayiz simdi. Özledim kızımı dun de gun boyu doğru düzgün tekme atmadı bakalım ne yapıyor :)

Hasta olanlara geçmiş olsun. Havalar kötü dikkat edin. Ama çocukların ve çalışanların yapacak birsey yok Allah yardımcınız olsun. Herkese acil şifalar

gecmıs olsun canım. nezmandır ıdrar yolları ıltıhabın var ? bendede cıktı antıbıyotık kullandım ama 12ydı lokosit sımdı 24 olmus senın kac acaba :26: oyuzden cok huzursuzum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…