2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Pril lede cikiyor kirler cnm ben geçen gun fairy sicak su ve lifle pufumu sildim harika oldu.
Sabunu hic denemedim ne bilem:26:

saolun kızlar öneriler için artık denemeleri kendimi iyi hissettiğim bi ara yapıciiiimmm inş

hiç korkma canım güzel düşünelim inş herşeyde yolunda gitsin sen tecrübelisin ilk doğumunda güzel geçmiş buda inş kolay olur bende günler geçtikce içimi korkular sarıor ama çok düşünmemeye çalışıyorum bu gün demet hanımı beklerken doğum yapmış bir bayan geldi 5 gün olmuş doğum yapalı gayet ii görünüyordu inş bizde öyle çabucak toparlanırız dua edelim birbirimize inş ben burdaki tüm arkadaşlar için ediyorum dua....

doruk hastanesine gittim daha önceden ablamda orda doğum yapmıştı geçenlerde bir arkadaşımda muayene için sühendan hanıma gitmiş 3 saat beklemiş...

kızlaaaarrr!!! karnıma bıçaklar saplanıyo sanki çok kötüyüm söylemesi ayıptır gaz mı bu acaba?:26: ay çok fenayım...

kanamam felan yok oğluşumun hareketleride normal... noluyo ki terlere karıştım

günaydın kızlaar üzücü bir haber aldım moralim çok bozuk. etkilendim elimde değil aslında tatıle çıkıcağımız için içim kıpır kıpırdı. neyse

Allahım hepimizi hayırlara cıkarsın evlatlarımızı sağ salım kucağımıza aldrsın bu mübarek cuma gününde edilen dualarımızı kabul etsin kendinize çok dikkat edin artık yüzdük yüzdük kuyruğa geldiik sonu güzel olsun hepimiz için

Ay cok cici yaaa gizem

Kereviz yemeği yaptım ama eşim hayatta yemez aral da yemez
Onlara yemek yapıcam şimdi offf

oyy bayılırım kerevizeeeeeee
2 haftadır pazara gitmiyorum çıkmış mı kereviz amanınnnn.
derhhal alıp yapmalıyım mımmmmmmmm.
misss
benim de eşim ağzına sürmez
kokusunu alınca bile kalkar masadan.=)

Hayırlı cumalar kızlar
Biz kızımızla babamızla abimizle dün doktora gittik. Güzel haberlerle döndük.
Önce nst istedi. Yaptırdık çok şükür kasılma falan çıkmadı. Sonra doktor hanım baktı. Suyu kilosu gayet iyi dedi. Boyunu bilmiyorum heyecandan sorma,misim.
Kalsiyum magnezyum kan hapı ve iğneye devam. Coraspini kes dedi.
Doğumu sordum. 39. Haftada olucak dedi. daha çok zaman var o zaman yaa. Neyse şöyle arkama bi yaslanma gibi bi rahatlık hissettim. Tek sağlıklı olsunda bekleriz.
Sonra alışverişe. Tabi dayanamayip kızıma bi iki parça bişeler aldım. Önlükler mothercare den battaniye ve saç bandı pançodan. Mothercarede çok güzel patikler vardi. Kuzulu içi boncuklu falan 39tl olunca alamadım tabi

Eklentiler

• $DSC_0189.webp
    39,2 KB · Görüntüleme: 23
  • $DSC_0190.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 17
  • $DSC_0191.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 28

Allah hayır etsin melekcim..
bana da geçen felaket telllaım kv'm kötü bi haber verdi inadına yapar gibi
hep riskli hastalıklı gebelikleri bulup bulup anlatıyor.
Çok sinirlendim!Eşimle yemeğe bile kalmadan çıktık kv'den.anlamıştır herhalde sinirlendiğimi
daha da mı anlamasın paldır küldür çıktık evinden..

Amin canım amin.Allah hepimize sağlıklı doğumlar sağlıklı bebişler versin...
canlarrrrrrrrrrrr nasıılsınız yaaaaaaaaaaaa
gelemiyorum pek aklımdasınız ama ayy ne durumda herkez az kaldı dimi ya şaka maka ben Allah'ın izniyle haftaya hastane çantamı hazırlıcam
canımmmmmm..
sen direkt aklımıza geldin ama evden çıkamazsın diye söylemedik.
Ne güzel hastane çantaları hazırlayanlar var ben daha ütüye bile başlamadım yıkadım o kadar..
Çok heyeccanlı dimiiiiiiiiiiii=))

kızlar 11 buçukta randevum var, herşey yolundadır inşallah

öpüyorummmm

ewet en son ihtiyacımız olan şey böyleee kötü haberler duymak hatta hiç duymasak daha iyi. etkileniyoruz. canım benım artık başlasan ütülemeye araya bayram giriyor sonrasında o küçücük şeyler kaç günümü aldı çalıştığım için geceleri ütüledim otura otura dinlene dinlene ben mı çok aceleciyim neyim erken doğumlar duydukça tırsıyorum açıkta kalmayalım allah korusun kendi eksiklerim var bir türlü alamadım bayramda tamamlıcam herşeyi içim rahat olsuun

gnydn kızlar..
melekcim ben çalışabilir raporumu dün aldım cnm. 32 haftalıktır 5 hafta daha çalışabilir falan yazıyordu. verdim kurumuma. bu işten de kurtuldum..
31+5 dim dün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…