2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
gnydn kızlar..
melekcim ben çalışabilir raporumu dün aldım cnm. 32 haftalıktır 5 hafta daha çalışabilir falan yazıyordu. verdim kurumuma. bu işten de kurtuldum..
31+5 dim dün.

günaydın can ım bende aldım raporumu bakalım 38 e kadar dayanabilecekmıyız kışlıkları giyince iyice kocaman olduuumaraya bayram giriyor 9 gün dinlenicezz gelince de duruma göre dayanamazsam çalışamaz raporumu alırım hayırlısı olsun

haklısın canım
aceleci değilsin.
ben evde tüm işleri halletmeye çalıştığım için yetişemiyorum
bi de eşimin iş görüşmeleri yüzünden bi gün annemdeyiz bi gün kv de sinir geldi çok fena!!
kızlar 11 buçukta randevum var, herşey yolundadır inşallah

öpüyorummmm
ne sorunu olacak tatlım
güzel haberler ve şeker fotolar bekliyoruz senden=))
git gel de bebiş görelim=))

Gunaydınnnnn
Eşim yine ist da bende tek başıma kontrolüme gittim.
Amaaaaa bebeğim kilo almış baya:/
1963 kg boyunu sormadım
Demet Hn bi sürü yasak koydu. Ekmek pilav makarna tatlı ve hamur işi yasak
Cunku bebek normal doğumda kilolu olacağa benziyor bizi zorlar dedi
Suyuum biraz fazlaymış.
Artık sebze et balık yiyicem. Tatlı vs yokk
Sen zayıf bi hamilesin ama bebeğin değil didi:26:

günaydın kızlar nasılsınız...

ogullarım ve ben cok şükür iyiyiz.. ya kızlar yalnız benim bir sorunum var böyle birsey yasayanınız var mı ben 10 günde 3 kilo verdim. aslında görünce basta cok sevindim ama takılmadımda diil..

o kadar ihmalkar bi anneyim ki vicdan azabı çekiyorum...
ayın 2 sinde tahlil yaptırmıştım enfeksiyon için.sormayı unuttum.değerim hala düşmemiş
40 dan 6 ya düşmüş
sınır değer 5.
dr um izindeymiş diğer dr ilgilendi.İniş hızı çok iyi çünkü değerin başta çok çok yüksekmiş dedi
hani bi ara çok rahatsızlanmıştım ya kızlar her yerimde iltihap çıkmıştı kan idrar kaka.
ilaç vermedi .su iç dedi ama 1 ay oldu.yine de değerin altına düşmemesini normal karşıladı...

onlara güvenmekten başka çarem yok..

oyy kuzum benim maasallah cok tatlı yerim onu ben:))

Slm teyzoşlaarr :) ben kızıma yenidoğan emzik ve biberonu almak istiyorum hangi markayı önerirsiniz? sizce silikon emzikler mi kauçuklar mı daha iyi siz ne aldınız??

Bunu dr una danışmalısın canım biz ne desek boş...
belki bakteri falan vardır ne bilim..
yanlış birşey söylemiim ama kilo alırken böyle bu kadar hızlı kilo vermeyi ilk defa duydum.
Görüştün mü hiç?
ooo gelmiş tombilş yanakaa=))
artık baklava yemeyi kesersin Deniz hanım=))
pilav makarna zaten kesilir onlarda sorun yok da
maşallah Alimize...
Allah nazarlardan korusun ikinizi de kuzucummmm..

geçmş olsun canım.. evet onlara güvenmekten baska caremiz yok artı dşrek suyla bu kadar düşmüş olmasıda cok cok güzel bence..

Slm teyzoşlaarr :) ben kızıma yenidoğan emzik ve biberonu almak istiyorum hangi markayı önerirsiniz? sizce silikon emzikler mi kauçuklar mı daha iyi siz ne aldınız??
valla ben hiç araştırmadan aldım.Ablam eczacı kendisi mamajoo önerdi onu verdi bana..
ayrıca emzik konusu bebeklerde sıkıntılı
en iyi markayı tutmayıp dandi marka emzik tutan bebekler varmış
yani canıms onların keyfine göre hareket etcez=))

emzik konusunda bende kararsız kaldığım için alamadım, internette silikon daha iyi yazıyordu, mağazadaki kadın kauçuk iyi deyince kararsız kaldım, umarım gerek kalmaz ama en iyisi hangisi bende merak ediyorum. biberonu aldım ben dr brown aldım cam şişe kolik önleyici, kullanan arkadaşlarım memnun kalmışlar, deneyerek göreceğiz bakalım

geçmş olsun canım.. evet onlara güvenmekten baska caremiz yok artı dşrek suyla bu kadar düşmüş olmasıda cok cok güzel bence..

o kadar yüksek CRP ye bile antibiyotik vermedi ama ne su içtim o zamanlar offf..
dk başı klozet yüzü görüyordum...
Allah bebişlerimizi korusun valla...

Kardeşim geldi üni'den bayram tatili için ağzı burnu birbirine karışıyor öyle hasta ki.nasıl kaçacağımı bilmiyorum
eline eldiven ağzına maske vermek istiyorum!!!
dokunma hiç bi yere diyorum.elinin tutarak öksürürüyo sonra her yere dokunuyo yaaa!!
20 yaşında adam hiç laf dinlemioo!!

oyy kuzum benim maasallah cok tatlı yerim onu ben:))

Sagol teyzesi
Senin bebiş ne alemde. Hiç gözükmüyorsun ???
Kilo olayını hiç bilmiyorum tuhaf değilmi kilo vermen :/
Ben 64 tüm 65 olmuşum iyi ama bebeğim kilolu doğacak herhalde
Dr un a sordun mu ne diyor ?

merhabalar...bende 2012 eylül annesıyım...emzık konusunu görünce uğramak ıstedım kızım 13 aylık ve ben hıc emzık kullanmadım...bıberon olaakta avent kullanıyorum,dogdugundan berı kullanıyorum cıddı anlamda kolık onleyıcı 1 ay başka bı bıberon kullandım esmen eıyet cektık o bır ay gazdan dolayı

Sagollll teyzesi
Ya Anıl ben nasıl durucam tarlısızzz baklavasızzz
Oyyy oy başımı nerelere vuram

canım benıımm buda aral gibi olursa yine yaparsın sennn becerirsnn . ama 4 gibi olursa olmaaaazz maşallah oğluşuna ben de giitim benımkıde 2200 olmuş. uçmuş yıne 3-5 günde

canım eğer hamilelik takvimini okuyorsan orda yazıyor 3. trimestrda kılo kaybı veya durması yaşanması normalmış ama 3 kg da fazla gibi geldii bebeğinin kılo alımında da sıkıntı varmı oda almamış mı durmuşmu doktoruna danış derimm sıvı kaybında çok yoksa nasıl bu kadar kılo verdin canıımm

papatyacıım canım sınıra kadar gelmiş buda normal demekki 40 nerdee 6nerdee sen bol suya devaö inş herşey yoluna girecek bol suuu

Deniz masallah bebegine :) hic merak etmeye gerek yok nasil bisey olucak diye cok guzel gorunuyor oglusun merak ettim kac haftaliksin bebegin kilosu iyiymis, bende doktordan geldim 33+2de 2 kilo 100 gram benim bebiste kilolu olurmu acaba bende 61 kilo olmusum bebegim donmustu 3 hafta onceki pozisyonla ayniydi bugunde artik 2 haftada bir gidicem bidahaki kontrolde nstyede bakicakmis

Sagollll teyzesi
Ya Anıl ben nasıl durucam tarlısızzz baklavasızzz
Oyyy oy başımı nerelere vuram

valla tatlısız zor
en azından sütlü tatlıya gömül
şerbetli hamur işlerini bırak canımcım yaaa..
çok canın çekerse artık bir dilim falan ancak....
sen istemiyordun kilolu bebek olsun bak.
onun için frenleme yapmak lazım=((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…