bizde didim e gidicegiz nasıl geçecek onca yol bilmem..
gnydn kızlar..
melekcim ben çalışabilir raporumu dün aldım cnm. 32 haftalıktır 5 hafta daha çalışabilir falan yazıyordu. verdim kurumuma. bu işten de kurtuldum..
31+5 dim dün.
gnydn kızlar..
melekcim ben çalışabilir raporumu dün aldım cnm. 32 haftalıktır 5 hafta daha çalışabilir falan yazıyordu. verdim kurumuma. bu işten de kurtuldum..
31+5 dim dün.
ewet en son ihtiyacımız olan şey böyleee kötü haberler duymak hatta hiç duymasak daha iyi. etkileniyoruz. canım benım artık başlasan ütülemeye araya bayram giriyor sonrasında o küçücük şeyler kaç günümü aldı çalıştığım için geceleri ütüledim otura otura dinlene dinlene ben mı çok aceleciyim neyim erken doğumlar duydukça tırsıyorum açıkta kalmayalım allah korusun kendi eksiklerim var bir türlü alamadım bayramda tamamlıcam herşeyi içim rahat olsuun
ne sorunu olacak tatlımkızlar 11 buçukta randevum var, herşey yolundadır inşallah
öpüyorummmm
Gunaydınnnnn
Eşim yine ist da bende tek başıma kontrolüme gittim.
Amaaaaa bebeğim kilo almış baya:/
1963 kg boyunu sormadım
Demet Hn bi sürü yasak koydu. Ekmek pilav makarna tatlı ve hamur işi yasak
Cunku bebek normal doğumda kilolu olacağa benziyor bizi zorlar dedi
Suyuum biraz fazlaymış.
Artık sebze et balık yiyicem. Tatlı vs yokk
Sen zayıf bi hamilesin ama bebeğin değil didi:26:
Eki Görüntüle 829026
günaydın kızlar nasılsınız...
ogullarım ve ben cok şükür iyiyiz.. ya kızlar yalnız benim bir sorunum var böyle birsey yasayanınız var mı ben 10 günde 3 kilo verdim. aslında görünce basta cok sevindim ama takılmadımda diil..
ooo gelmiş tombilş yanakaa=))Gunaydınnnnn
1963 kg boyunu sormadım
Suyuum biraz fazlaymış.
o kadar ihmalkar bi anneyim ki vicdan azabı çekiyorum...
ayın 2 sinde tahlil yaptırmıştım enfeksiyon için.sormayı unuttum.değerim hala düşmemiş
40 dan 6 ya düşmüş
sınır değer 5.
dr um izindeymiş diğer dr ilgilendi.İniş hızı çok iyi çünkü değerin başta çok çok yüksekmiş dedi
hani bi ara çok rahatsızlanmıştım ya kızlar her yerimde iltihap çıkmıştı kan idrar kaka.
ilaç vermedi .su iç dedi ama 1 ay oldu.yine de değerin altına düşmemesini normal karşıladı...
onlara güvenmekten başka çarem yok..
valla ben hiç araştırmadan aldım.Ablam eczacı kendisi mamajoo önerdi onu verdi bana..Slm teyzoşlaarr :) ben kızıma yenidoğan emzik ve biberonu almak istiyorum hangi markayı önerirsiniz? sizce silikon emzikler mi kauçuklar mı daha iyi siz ne aldınız??
emzik konusunda bende kararsız kaldığım için alamadım, internette silikon daha iyi yazıyordu, mağazadaki kadın kauçuk iyi deyince kararsız kaldım, umarım gerek kalmaz ama en iyisi hangisi bende merak ediyorum. biberonu aldım ben dr brown aldım cam şişe kolik önleyici, kullanan arkadaşlarım memnun kalmışlar, deneyerek göreceğiz bakalımSlm teyzoşlaarr :) ben kızıma yenidoğan emzik ve biberonu almak istiyorum hangi markayı önerirsiniz? sizce silikon emzikler mi kauçuklar mı daha iyi siz ne aldınız??
geçmş olsun canım.. evet onlara güvenmekten baska caremiz yok artı dşrek suyla bu kadar düşmüş olmasıda cok cok güzel bence..
oyy kuzum benim maasallah cok tatlı yerim onu ben:))
emzik konusunda bende kararsız kaldığım için alamadım, internette silikon daha iyi yazıyordu, mağazadaki kadın kauçuk iyi deyince kararsız kaldım, umarım gerek kalmaz ama en iyisi hangisi bende merak ediyorum. biberonu aldım ben dr brown aldım cam şişe kolik önleyici, kullanan arkadaşlarım memnun kalmışlar, deneyerek göreceğiz bakalım
Bunu dr una danışmalısın canım biz ne desek boş...
belki bakteri falan vardır ne bilim..
yanlış birşey söylemiim ama kilo alırken böyle bu kadar hızlı kilo vermeyi ilk defa duydum.
Görüştün mü hiç?
ooo gelmiş tombilş yanakaa=))
artık baklava yemeyi kesersin Deniz hanım=))
pilav makarna zaten kesilir onlarda sorun yok da
maşallah Alimize...
Allah nazarlardan korusun ikinizi de kuzucummmm..
Gunaydınnnnn
1963 kg boyunu sormadım
Suyuum biraz fazlaymış.
Eki Görüntüle 829026
günaydın kızlar nasılsınız...
ogullarım ve ben cok şükür iyiyiz.. ya kızlar yalnız benim bir sorunum var böyle birsey yasayanınız var mı ben 10 günde 3 kilo verdim. aslında görünce basta cok sevindim ama takılmadımda diil..
o kadar ihmalkar bi anneyim ki vicdan azabı çekiyorum...
ayın 2 sinde tahlil yaptırmıştım enfeksiyon için.sormayı unuttum.değerim hala düşmemiş
40 dan 6 ya düşmüş
sınır değer 5.
dr um izindeymiş diğer dr ilgilendi.İniş hızı çok iyi çünkü değerin başta çok çok yüksekmiş dedi
hani bi ara çok rahatsızlanmıştım ya kızlar her yerimde iltihap çıkmıştı kan idrar kaka.
ilaç vermedi .su iç dedi ama 1 ay oldu.yine de değerin altına düşmemesini normal karşıladı...
onlara güvenmekten başka çarem yok..
Gunaydınnnnn
1963 kg boyunu sormadım
Suyuum biraz fazlaymış.
Eki Görüntüle 829026
Sagollll teyzesi
Ya Anıl ben nasıl durucam tarlısızzz baklavasızzz
Oyyy oy başımı nerelere vuram
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?