gunaydınnnnn
eşim yine ist da bende tek başıma kontrolüme gittim.
Amaaaaa bebeğim kilo almış baya:/
1963 kg boyunu sormadım
demet hn bi sürü yasak koydu. Ekmek pilav makarna tatlı ve hamur işi yasak
cunku bebek normal doğumda kilolu olacağa benziyor bizi zorlar dedi
suyuum biraz fazlaymış.
Artık sebze et balık yiyicem. Tatlı vs yokk
sen zayıf bi hamilesin ama bebeğin değil didi:26:
Eki Görüntüle 829026
Gunaydınnnnn
Eşim yine ist da bende tek başıma kontrolüme gittim.
Amaaaaa bebeğim kilo almış baya:/
1963 kg boyunu sormadım
Demet Hn bi sürü yasak koydu. Ekmek pilav makarna tatlı ve hamur işi yasak
Cunku bebek normal doğumda kilolu olacağa benziyor bizi zorlar dedi
Suyuum biraz fazlaymış.
Artık sebze et balık yiyicem. Tatlı vs yokk
Sen zayıf bi hamilesin ama bebeğin değil didi:26:
Eki Görüntüle 829026
Deniz masallah bebegine :) hic merak etmeye gerek yok nasil bisey olucak diye cok guzel gorunuyor oglusun merak ettim kac haftaliksin bebegin kilosu iyiymis, bende doktordan geldim 33+2de 2 kilo 100 gram benim bebiste kilolu olurmu acaba bende 61 kilo olmusum bebegim donmustu 3 hafta onceki pozisyonla ayniydi bugunde artik 2 haftada bir gidicem bidahaki kontrolde nstyede bakicakmis
valla tatlısız zor
en azından sütlü tatlıya gömül
şerbetli hamur işlerini bırak canımcım yaaa..
çok canın çekerse artık bir dilim falan ancak....
sen istemiyordun kilolu bebek olsun bak.
onun için frenleme yapmak lazım=((
cemredeniz çok tatlı maşallah bu oğlann..benimkide baya kilo almış.32 haftalık ama 34 e göre uyumlu dedi dr.2 kg geçmiş.bende 12 kg aldım bu arada.ilkin normal doğummuydu.benimde öle.ikinciye korkuyorum ya.ikinciyide normalmi düşünüyosun.bir teselli verrr
Deniz maşallah bebişe çok tatlı saçlar falan yerim ben onu ya
Bizim doktorumuzda kilolu olabilir dedi. 28+5'te 1500 g çıktık bizde. Ama ben bi türlü yasaklar listesine uyamıyorum.. Tatlılar,fast-food yiyecekler.. Napiyim engel olamıyorum kendime:26::26::26:
mrb arkadaşlar en çok ne yersek bebiş kilo alır
Eki Görüntüle 829044
Buda benim kizim dunden beri ancak firsatim oldu . 1781 gram olmus olumsuz bisey yok elhamdulillah . Bayram sonrasi tekrar gidicez kontrole .
Esim Kızımız doktorlara inat erken dogmuyo iste diyo gununden bile gec gelcek gorursun diyo ama bakalim
adet sancısı gıbı sancı cekıyorum arada bı kasıklarım agrıyo bu dogum sancısı böyle olmaz dımı neden oluyo boyle acaba :26:
normal doğumda 4 ü geçmemesi cok onemlı canım
ama sen yüksek ıhtımal sezeryan olacaksın dımı
ben şimdi bi bardak soğuk süt içtim..
ne yemek yapsam diye kara kara düşünüyorum...
o sıyah yerler sacımı yaaa ben anlamamıştımmm
canım benım bebek önde gidiyor bebeğim 31+6 da 2200 dü benım tek düzenli yediğim şey hergün yumurta yemediğim gün yok ..birde günde 2 bardak süt ben bunlara bağlıyoruum sebze ağırlıklı beslenıyorum genlde.. hamur ve tatlıdan uzağım
ama duyduğum kadarıyla pekmez bebeğe kılo aldırıyormuş sabahları bir kaşık yersen faydası olur
Slm teyzoşlaarr :) ben kızıma yenidoğan emzik ve biberonu almak istiyorum hangi markayı önerirsiniz? sizce silikon emzikler mi kauçuklar mı daha iyi siz ne aldınız??
canım benım bebek önde gidiyor bebeğim 31+6 da 2200 dü benım tek düzenli yediğim şey hergün yumurta yemediğim gün yok ..birde günde 2 bardak süt ben bunlara bağlıyoruum sebze ağırlıklı beslenıyorum genlde.. hamur ve tatlıdan uzağım
ama duyduğum kadarıyla pekmez bebeğe kılo aldırıyormuş sabahları bir kaşık yersen faydası olur
son 1 haftadır benimde sancılarım başlamıştı belim ve kasıklarım ara ara giriyordu sancı önemsemedim normal dedim pazartesi akşamı eşimle tartıştık gerildim ertesi gün sancım ara ara giriyodu ama bi sancı geldi ki sol kasığıma bıçak saplanıyo gibiydi 2 dk yerimden kalkamadım. üstüne üstlük eşim bi msj attı arkadaşlarımla oturmadaydım iyice sinirlerim zıpladı yerinden ağlama krizine girdim akşamda hiç yüz vermedim eşime yattım sancım yine vardı bide cenaze haberide aldık allaaaaaaaaaah kasıl kasıldığın kadar o gece hastanelik oldum 11 gece hastaneye yatış verdi dr erken doğum riski taşıyomuşum kasılmalar düzenliymiş. eşim peşimde deli divane şimdi kendine kızıyo.. stres herşeyi tetikliyo kızlar bu sancıları dikkate alın cenazeye gitmek için izin alalım die gittik yoksa ben sancı için yine gitmezdim dr a tedbirinizi alın daha bebişler çok küçük zamanları var dursunlar biraz daha içerdee
bnmkine şişko dıyordum melekcim seninki almış başını gıdıyorr
sen normal mı ıstıyordun ?
doktorun bışey demedı mı kılolu doğacak vs.. gibi
Oy masallah bebisine :) kilosu cok iyimis doktorun ne diyor kilosu icin ?.
bebeğin büyük olduğunun farkındasın dimi dedi? ben de bişey demedimm. ama bebğinde başı dönmüş normal doğum yapabilirsn demişti dokotrum doğumu bir dahakı gittiğimde konuşucakmışız çok detaya girmedi daha erken diye. 36 da gitcem ama bana erken gel falan da demedi ne rahat dokotr milete 2 haftada bir diyorlar . ben arada yıne giderim bayramdan sonra
bebeğin büyük olduğunun farkındasın dimi dedi? ben de bişey demedimm. ama bebğinde başı dönmüş normal doğum yapabilirsn demişti dokotrum doğumu bir dahakı gittiğimde konuşucakmışız çok detaya girmedi daha erken diye. 36 da gitcem ama bana erken gel falan da demedi ne rahat dokotr milete 2 haftada bir diyorlar . ben arada yıne giderim bayramdan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?