2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

cemredeniz çok tatlı maşallah bu oğlann..benimkide baya kilo almış.32 haftalık ama 34 e göre uyumlu dedi dr.2 kg geçmiş.bende 12 kg aldım bu arada.ilkin normal doğummuydu.benimde öle.ikinciye korkuyorum ya.ikinciyide normalmi düşünüyosun.bir teselli verrr

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.az kalmış...heyecan başlamıştır sizlerde..Allah kolaylık versin.

Deniz maşallah bebişe çok tatlı saçlar falan yerim ben onu ya
Bizim doktorumuzda kilolu olabilir dedi. 28+5'te 1500 g çıktık bizde. Ama ben bi türlü yasaklar listesine uyamıyorum.. Tatlılar,fast-food yiyecekler.. Napiyim engel olamıyorum kendime:26::26::26:

bende tam 32 haftalığım canım .. dr um 38 e kadar dayan doğurturum seni dediiiiiii suni sancı vericek sanırsam
belkide vermesine bile gerek kalmıcak ..
kafam cok karışık..
son haftalarda ınanılmaz kılo alıyorlar

kılolu ıstemıyordum amaaa napıcam ben tatlısız yaaa
sebze de yok evde bugun ne yemek yapacagımm of offf
hayırlısı neyse o olsun napammmm

bnm ılkı normal doğumdu canım 3670 doğmuştu
demet hn normal doğuma gore ılk bebegınde ırı bır bebekmiş dedı
3500-3600 dogurabılırsın ama onu geçecek gıbı o yüzden artık dıkkat etmelısın dedı
sebze fln yıyıcem
sırt ağrılarıma cokkkk kötü olduğumda majezik içebilirsin dedi
ama cok kötü olursam
yoksa ıkı tane parol..

normal doğumda 4 ü geçmemesi cok onemlı canım
ama sen yüksek ıhtımal sezeryan olacaksın dımı
ben şimdi bi bardak soğuk süt içtim..
ne yemek yapsam diye kara kara düşünüyorum...
o sıyah yerler sacımı yaaa ben anlamamıştımmm

Buda benim kizim dunden beri ancak firsatim oldu . 1781 gram olmus olumsuz bisey yok elhamdulillah . Bayram sonrasi tekrar gidicez kontrole .
Esim Kızımız doktorlara inat erken dogmuyo iste diyo gununden bile gec gelcek gorursun diyo ama bakalim

Hüma hanım bide takla atmaya calismis ondan kadiklarimda agri olmus suanda virgul gibi duruyomus dizlerinide cekmis kendine takla atacak insallah kizim ve anasida çatır çatır doguracak inşallah

mrb arkadaşlar en çok ne yersek bebiş kilo alır

canım benım bebek önde gidiyor bebeğim 31+6 da 2200 dü benım tek düzenli yediğim şey hergün yumurta yemediğim gün yok ..birde günde 2 bardak süt ben bunlara bağlıyoruum sebze ağırlıklı beslenıyorum genlde.. hamur ve tatlıdan uzağım

ama duyduğum kadarıyla pekmez bebeğe kılo aldırıyormuş sabahları bir kaşık yersen faydası olur

inşallah gününde doğar mdaa cım yaa gayet rahat orada demek kı
ağrıları sızıları cok endişeye cevırme sende
bnmde cok var ama maşallahh ıyıler yerlerınde demek kı bızım kuzucular

adet sancısı gıbı sancı cekıyorum arada bı kasıklarım agrıyo bu dogum sancısı böyle olmaz dımı neden oluyo boyle acaba :26:

son 1 haftadır benimde sancılarım başlamıştı belim ve kasıklarım ara ara giriyordu sancı önemsemedim normal dedim pazartesi akşamı eşimle tartıştık gerildim ertesi gün sancım ara ara giriyodu ama bi sancı geldi ki sol kasığıma bıçak saplanıyo gibiydi 2 dk yerimden kalkamadım. üstüne üstlük eşim bi msj attı arkadaşlarımla oturmadaydım iyice sinirlerim zıpladı yerinden ağlama krizine girdim akşamda hiç yüz vermedim eşime yattım sancım yine vardı bide cenaze haberide aldık allaaaaaaaaaah kasıl kasıldığın kadar o gece hastanelik oldum 11 gece hastaneye yatış verdi dr erken doğum riski taşıyomuşum kasılmalar düzenliymiş. eşim peşimde deli divane şimdi kendine kızıyo.. stres herşeyi tetikliyo kızlar bu sancıları dikkate alın cenazeye gitmek için izin alalım die gittik yoksa ben sancı için yine gitmezdim dr a tedbirinizi alın daha bebişler çok küçük zamanları var dursunlar biraz daha içerdee

Yok canım sac degil ben sordum ultrasonun algilamadigi yerler siyah cikiyormus ama ben yuzde doksan kel bwbek dogurucam

bnmkine şişko dıyordum melekcim seninki almış başını gıdıyorr
sen normal mı ıstıyordun ?
doktorun bışey demedı mı kılolu doğacak vs.. gibi

Slm teyzoşlaarr :) ben kızıma yenidoğan emzik ve biberonu almak istiyorum hangi markayı önerirsiniz? sizce silikon emzikler mi kauçuklar mı daha iyi siz ne aldınız??

ben biberonu avent aldım emzikte heö silikon hem kauçuk var su için bir biberon daha alıcam

Oy masallah bebisine :) kilosu cok iyimis doktorun ne diyor kilosu icin ?.

Gecmis olsun canım sen benden beter olmussun ama ben sancilari hissetmiyorum kendimi dinliyorum kasilmalari takip ediyorum 22 haftamdan beri dikkatli ol seninki cok ufak gercekten de

bnmkine şişko dıyordum melekcim seninki almış başını gıdıyorr
sen normal mı ıstıyordun ?
doktorun bışey demedı mı kılolu doğacak vs.. gibi

Oy masallah bebisine :) kilosu cok iyimis doktorun ne diyor kilosu icin ?.

bebeğin büyük olduğunun farkındasın dimi dedi? ben de bişey demedimm. ama bebğinde başı dönmüş normal doğum yapabilirsn demişti dokotrum doğumu bir dahakı gittiğimde konuşucakmışız çok detaya girmedi daha erken diye. 36 da gitcem ama bana erken gel falan da demedi ne rahat dokotr milete 2 haftada bir diyorlar . ben arada yıne giderim bayramdan sonra

Bencede cok rahatmis bebis onde gidiyomus sen 36 haftaligim dedigin zamanda muhtemelen bebegin yine onde gitmis olucak, ben bugun gittim 33+2 de sende 3 hafta sonra falan git konus, sona bebek iri sezeryan olmak gerekir demesinler..

bencede git bayramdan sonra...
ne diyebilir ki .. artık son zamanlar olduğu ıcın gelmek ıstedım de..
4 olursa dogurabılırmısın
dr un gayet rahatmış cidden ya :)))
bunları senınle konuşması sorması lazım
3,500 olsa süper olur
kesi fln az olur ıkı dıkışle atlatırızzz...
ama 4 duşunemıyorum dırekt sezeryan ısterım ben..!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…