Bencede cok rahatmis bebis onde gidiyomus sen 36 haftaligim dedigin zamanda muhtemelen bebegin yine onde gitmis olucak, ben bugun gittim 33+2 de sende 3 hafta sonra falan git konus, sona bebek iri sezeryan olmak gerekir demesinler..
bencede git bayramdan sonra...
ne diyebilir ki .. artık son zamanlar olduğu ıcın gelmek ıstedım de..
4 olursa dogurabılırmısın
dr un gayet rahatmış cidden ya :)))
bunları senınle konuşması sorması lazım
3,500 olsa süper olur
kesi fln az olur ıkı dıkışle atlatırızzz...
ama 4 duşunemıyorum dırekt sezeryan ısterım ben..!
Gunaydınnnnn
Eşim yine ist da bende tek başıma kontrolüme gittim.
Amaaaaa bebeğim kilo almış baya:/
1963 kg boyunu sormadım
Demet Hn bi sürü yasak koydu. Ekmek pilav makarna tatlı ve hamur işi yasak
Cunku bebek normal doğumda kilolu olacağa benziyor bizi zorlar dedi
Suyuum biraz fazlaymış.
Artık sebze et balık yiyicem. Tatlı vs yokk
Sen zayıf bi hamilesin ama bebeğin değil didi:26:
Eki Görüntüle 829026
Ben özellikle cam aldım eventte cam yok sanırım yoktu aldığım yerde dr brwns aldım bende hem memeleri her aya uygun bulunuyo büyüdükçe değiştiricem biborun kullanışlı baya..
normal doğumda 4 ü geçmemesi cok onemlı canım
ama sen yüksek ıhtımal sezeryan olacaksın dımı
ben şimdi bi bardak soğuk süt içtim..
ne yemek yapsam diye kara kara düşünüyorum...
o sıyah yerler sacımı yaaa ben anlamamıştımmm
ben zaten duyduğumda direkt aklımdan sezeryan geçtii illa normal doğurayım diye bir ısrarım yok yapamam zaten dokotr bebeğin duruşu normal doğuma uygun dediğinde ben kıloya kilitlendim ama birşey demeedim doğumu bir dahakı geldiğinde konuşucaz dedi. Ben de sormadım bayramdan sonra gidicem kızlar çünkü önde gitmesi erken doğmasına sebep mi çok endişe ediyorum daha önceden sorduğumda tahmi tarihin 5 aralık ama öncede gelebilir bellı olmaz demişti. Verdiği kağıtlarda hiç 5 aralık yazdığını görmedim kasımın 20sinden sonra beklemeye geçicem bebeğimi
cemre bizim senle günümüz aynı benimde 4 aralık gösteri doğumu ama önden gidiolar ve iriler bizimkiler.oğlum 38+3 de filan doğdu benim.bende önünüzdeki aybaşından sonra beklicem.kurban tatiline giderkende çantamı yanımda götürücem ya.kasılmalarım başladı benim erken olcak gbi gelio sanki
canım ben de ıslak mendil unibaby aldım. dün ayşe öner in semineri vardı hastanemizde ona katıldık bebeğim olacak semineriydi. evdeyken pamuk- su kullanın diyor. dışarısı için de tabiki ıslak mendil. çayları doğumdan önce başlayacakmısın içmeye yoksa doğumdan sonramı? çaylar hakkında hiçbir fikrim yok daha hangisi iyi gelir nerden alınır vs..
dalin evet iğrenç kokuyo herkes buna kanaat getirmiş :) hacı şakir in laavantalısı da kötü kokuyormuş. dalan roxy çok tavsiye ediliyor. ben ondan alıcam.
canım madem kendi doktoruna gidemiyorsun istanbulda doktor mu yok :) gidiver birtanesine haftan ilerlemiş bir nst ye gir. sıkıntıların varsa söyle. bu haftalarda erken doğum çok sık görülürmüş. doktorun da gelmedin diye kızmasın istanbulda olduğunu ara söyle burda bir doktora gittim bir sıkıntı yok diye de bilgilendir bence.
dr brown, avent ve chicco nun biberonlarının hepsi çok iyi canım birisini alabilirsin gönül rahatlığı ile. emzik de avent yada chicco. ben biberonu da emziği de chicco aldım. ikisini de kauçuk uç aldım daha sağlıklı. silikon şeffaf olanları tercih etmedim. kauçuk daha doğal ve yurtdışında hep onlar kullanılıyor. ama fazla yatırım yapma emziğe de biberona da belki sırf anne sütü alıcak ve ilk 6 ay hiç biberon almicak. emzik de istersen en lüksünü al emmez se emmez. 1 tane al ikisinden de eğer beğenmezse değiştirirsin.
günaydın can ım bende aldım raporumu bakalım 38 e kadar dayanabilecekmıyız kışlıkları giyince iyice kocaman olduuumaraya bayram giriyor 9 gün dinlenicezz gelince de duruma göre dayanamazsam çalışamaz raporumu alırım hayırlısı olsun
bende pazartesi alıcam çarşamba günü aradım daha doldurmadın dedi vemedi
benim dr bebeğin kilosunu söylemiyor ya( soruyorum iri bir bebek olacak. kafası büyük dedi. 31 haftalıkken kafası 34 haftalık vücudu da 32 haftalıktı. kafasının büyük olmasına şaşırmadım açıkçası. ben 2,5 kilo doğmuşum ama annem çok zorlanmış sonunda vakumla çekmişler kafamı yani o kadar büyükmüş kafam:)) babamızında kafası büyük:)) dr da anormalik bir durum yok sadece kafası iri dedi:)) normal doğum zor olacak sanırım o zaman. bakalım sonuna kadar nasıl olacak. sağlıklı olsunda kilosu ne olursa olsun artık..
ben de büyüyorum sanırım:)) benim daha çok otururken problemim. kaburgalarıma batıyor minnakım.. neresi var kaburgamda bilmiyorum ama cnm çok acıyor( işimde masabaşı çok zorlanıyorum o yüzden. inşallah hayırlısıyla dayanıp sağlıkla kucağımıza alırız bebekleri. ben birde son 4 hafta da izne çıkmayı düşünüyorum. belki daha erken bile olabilir..
bayram arifesinde mi çağırdı. daha önce verebilirmiş bence. bize verildiyse sana da verilebilirdi. neyse sağlık olsun cnm. vardır bunda da hayır..
kızlar slm ya yazmıştım ben alışveriş yaptım dün aldıklarımı yazmıştım phılıps avent biberon aldım natural 260 ml pp, bide 125ml %0 BPA PP olanı aldım arkadaşla almıştık onunda aynı dönemde bugün dedi bana cam almamışız biz diye siz cam mı aldınız cam mı almak lazımdı e bebekten almıştık bilemedim o öyle deyince değişsemmi camlarda epey pahalı imiş meğer ???
Kızlar kabız oldum ya iki gündür çok fenayim
Dr u aradım magnezyum ic dedi içtim faydasi olmadi dedim o xlocm 10tane yaş incir ye dedi inciri de hic sevmem başka ne iyi gelir ya:26:
canımm eğer öyle bir durumun varsa sık sık poizsyon değiş biraz yürü kalk otur ... boy kılo meselesi de çok değişken birşey akla kara 36 da 37 de belli olur ne kadar doğacağı tahmin edilebilir yani
bi r de kayıp gün olmaması için tam olarak 32+0 da gidilmeli raporda tarih yazıyorlar ve gün kaybın olmaması için tam 33e girdiğiniz gün gidip raporu alın derim ben
Dr u aradım magnezyum ic dedi içtim faydasi olmadi dedim o xlocm 10tane yaş incir ye dedi inciri de hic sevmem başka ne iyi gelir ya:26:
okadar detay var ve ben okadar acemiyimki bazen gözüm korkuyor, ikinci minikte tecrübeli olacağım insallah:) aslında bende istemiyorum biberon emzik ama tedbir açısından alayım diyorum, araştırdım da avent ten çok memnun herkes, park yatak fikri mantıklı zaten oda almayı düşünmüyoruz.
geçmiş olsun özlem kuru kayısı ye birde içebilirsen zeytinyağı iç. birde dubhalac gebelikte kullanılıyordu hatırladığım kadarıyla son çare olarak düşünürsün öncelikle doğal yöntemleri dene.
Sabah ac karnına bi avuc kayısı yedim üstüne bi şişe su içtim yok tık yok ekşi mandalina yedim çok fazla ondan mi oldu acep:26:geçmiş olsun özlem kuru kayısı ye birde içebilirsen zeytinyağı iç. birde dubhalac gebelikte kullanılıyordu hatırladığım kadarıyla son çare olarak düşünürsün öncelikle doğal yöntemleri dene.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?