kızlar cuma günü midem yanıyordu ya süt için dediniz çok şükür eve gidince süt yudumladım valla geçtiii ay çok korkmuştum kalıcı olacak diye. midesi yananlar a allah kolaylık versin
birde şu epilasyon işi kafama takılıyor ne zamn yaptırsam yaa doktora da bundan sonra sık gidicez elle muayene etmeye kalkarlarsa rezil olmayayım aslında benım doktorum erkek o bakmaz bile ama o ebeler yok mu o ebeler örtü bile vermiyorlarmış bazı yerde uyuz kadınlar şimdi alsak 3-4 haftaya ancak alıncak gibi olur. sonrada zaten bir haftaya doğum olur yıne azıcık çıkar jılet sürmek zorunda kalırım sanırım ağdayla alcak kadar çıkmayınca alınmıyorda öyle yolunmuş tavuk gibi kalmayayım tabi tüm bunları normal şartlarda düşünüyorum ani bir durum olursa çekicez jileti mecbureen kadın olmak ne zor yaawww öff birde şu kıl tüy işlerini düşünüuyoruz düşünecek şey az geliyor
bugun doktora gittim. bebek 2.600 olmus. bir de kafa yukari ayaklar asagida duruyomus. doktor ondan oyle hissediyosun dedi. hatta bebek makrozomi iri bebekmis. tombis dogacak. yuzde doksan sezeryan dedi. 3hafta daha iceride tutmak icin ekstra dikkat edicekmisim. offf oturmak bana gore degil ama bebis icin katlanicaz artik:/
selam kızlar nasılsınız uzun zamandır giremedim doğuranınız yok dimi. biz dün doktordaydık 2200 gr olmuş kızım 36. haftanın içindeyiz. herşey yolunda ama hala makat geliş bebeğim sanırım dönmeyecek zaten bazı risklerim var eğer 38 e kadar durursa bebeğim bekletmeden sezeryan olucam sanırım. hala sancılar için nidilat içiyorum artık bir hafta sonra kesicem doğarsa da doğacak dedi.
nst de sancılar yok kalp atışları ve hareketleri çok iyi. minik kızım antreman yapıyor çok hareketli doğacağı yeni dünyaya erken de geleceği için hızlanrıdılmış alıştırma yapıyor sanırım. ayakları aşağıda olduğu için baskı arttı ayakta kalmak yaramıyor. 7 kasımda yine kontrolümüz var erken doğuracaklardan biri de benim sanırım kasımın 25 ine kadar bari dursa aralığı beklemicek miniğim.
annem bende temizlik yapıyor kıyafetlerimiz yıkandı ütülendi çantamızı hazırlicaz yakında.
baby tech marka sepet beşik aldık kuzuma açık meşe renginden cuma günü gelecek :) halıları yıkamaya verdim tüller yıkandı asıldı bugün bir biri halloluyor herşey doğum yaklaştıkça korku ve heyecan sardı. bebeğimin kafası kaburgama dayalı karnım hala çok yukarıda aşağı inmedi. sanırım onu kaburgalarımın arasından alacaklar :)
sağlıkla doğsun da sezeryan olayım ne yapalım. benim rahim anomalimden dolayı risklerim vardı zaten dikiş atılabilirdi rahmime ama atılmadı çok şükür bu haftaları gördüm şimdi de biraz erken doğabilir ve düşük kiloda doğum olabilir. rahim anatomimden dolayı da dönemiyor sanırım miniğim yeri kalmadı. ama suyumuz iyi hareketleri hala çok aktif inşallah üzmeyecek annesini 35+4 üz bugün 36 yıl doldurmaya az kaldı. nst deki kızla da 29. haftadan beri ahpab olduk böyle böyle sen de kurtardın kendini diyor :) 37 yi doldurdummu artık korkmana gerek yok diyor. inşallah 38 i de doldururum. ben kasımın 20 sinden sonra doğurucam sanırım dualarınızı eksik etmeyin. hazırlıkları hızlandırdık eşim bile evde hep temizlik yapıyor evim çok kirlenmiş hiç yapamadım 8 aydırkendimden utanıyorum ama tüp bebek bizimkisi risklerim de vardı hiçbişey bebeğimden önemli değildi yaşanacak kadar yaptım gerisini yapmadım şimdi annem hallediyor hiçkimse kız anası gibi olmuyor kızlar. görümcem geldi de iki cam sildi şişti annem se sabahtan beri ayaktaydı saat 10 da yorgun düştü uyudu. Allah ona sağlık sıhhat versin başımızdan eksik etmesin. kız annesi bir başka oluyor...
bu arada bişey sorucam BİM e merserize bebek battaniyesi gelmiş gördünüz mü hemde 16 tl ama annem yıkayınca sümük gibi olur bu dedi almadım :) alanınız ve yıkayanınız varmı ? pembesi çok ciciydi.
Arkadaşlar anca kendime gelebildiğim için yazmaya fırsat buldum sabah 9 da minik meleğime kavuştum çok şükür rabbime epidural sezeryan oldu makat gelişli olduğu için çok şükür ikimizde çok iyiyiz kızım 2890 kg boyu 46 cm çok şükür yanımda küvöze girmesine gerek kalmadı yanımda meleğim rabbim herkese nasip etsin bu duyguyu tarif edilemez hala şaşkınım inanamıyorum vakit buldukça yazacağım.zeyneple birlikte hepinizi öpüyoruz teyzelerii😘😘😘😘
Arkadaşlar anca kendime gelebildiğim için yazmaya fırsat buldum sabah 9 da minik meleğime kavuştum çok şükür rabbime epidural sezeryan oldu makat gelişli olduğu için çok şükür ikimizde çok iyiyiz kızım 2890 kg boyu 46 cm çok şükür yanımda küvöze girmesine gerek kalmadı yanımda meleğim rabbim herkese nasip etsin bu duyguyu tarif edilemez hala şaşkınım inanamıyorum vakit buldukça yazacağım.zeyneple birlikte hepinizi öpüyoruz teyzelerii😘😘😘😘
mrbb kızlarr bnm 5. aydan beri sağ gögsümün tam altı acıyo kaburgam sanırım önüme egilip kalkamıyorum dik oturmam gerekiyo hep sizinde oluyor mu öyle batıyo feci decerede...
pambegri ve ocakn hayırlı uğurlu olsun bebekleriniz, dün gece okudum iki müjdeli haberi ve dayanamadım gözlerimden yaşlar geldi çok duygulandım, çok sevindim.
Allah size ve bebeklerinize sağlıklı mutlu bir ömür nasip etsin inşallah. Az kaldı bizlerde teker teker yaşayacağız o duyguları inşallah hepimizin bebekleri sağlıklı bir şekilde doğsunlar.
Ben hala hastane çantamı hazırlamadım eksiklerimde var onlarıda alamadım bi türlü, dün akşam çok panik oldum.
kızlar günaydın 24,10,2013 tarihi saat 02.30 itibari ile ANNE OLDUM carsamba gunu ağrılarım vardı bı turlu gcemek bılmedı adet ağrısından bıraz fazla bı agrı bırde belim ağrıyordu saat 17 gibi doktorumu normaldede sureklı ağrım olduğu için doktorum normal canım kasılmaların yoksa dedı kasılmalarımda yoktu işaretin suyun gelirse korkalım dedı suanda normel ikiz tasıyosun falan dedı neyse saat 9 gıbı esım geldı yemek yedım hadi gidelim dedı hastaye yok dedım doktoru aradım ben sorun yokmu eşimin içine dogmuş olmalıki kalk bı gosterelım bişi olmaz içim rahat değil dedi neşe hastaneye gıttık ultrasyonla kontrol etti bişi yok ntsye bağladı sancılarda 90 sanı gordum bu arada ntsde 20-25 in üstü sancı belirtesi yüksekse tehlikeliymiş kızlar nts den sonra hemşire geldi alttan kontrol edıcem dedı ben tabii korkmaya başladım alttan muayene ettı ne oldu açılmamı var dedım doktor size bilgi vericek dedı gıttı doktor geldı benım doktorumu aramış bu arada muayaneye gıdıyodum anlaşmalı olduğu hastaneydım hemen doktorumu aramışlar nobetcı doktor geldı doğum başlamış dedı kendı doktorum aradı hemen canım doğum başlamış dedı başladım ağlamaya cunku daha cok erken once bır sansını kesmeye calısıcaz dedı serum verdıler sancıyı durdurup açılmayı onleyeceklerdı cunku hastanede kuvezlerde bebek yoğun bakımda yer yoktu bebekler başka yere sevkedilebirdi sancım durup açılmam olmadığı taktirde bı kaç gun bekleticeklerde neşe sancım durdu ama bırden bıre suyum geldi hemen hemşireyi cagırdım suyum geldı dedım baktılar apar topar ne olduğunu anlamadan beni hazırldılar doğuma ındırdıler sonra ıkız bebeklerım geldi dünyaya bırı 1800 gram 44cm diğeri 1650 gram 43 cm başka bı hastaneye sevkedildiler simdi hergun onlara sut sağıp getiriyorum hergun 10 dakika görebiliyorum maalesef ıkı üç hafta kalıcaklar okdar güzel bir duyguymuski daha kucağıma bile alamadım ama o güzel duyguyu yasıyorum kucağıma aldığımda dahada anneliği hissedcem galiba ama minicikler cok tatlılar allah sizide bebeklerinize kavustursyn zamanında tabii darısı basınıza
Essela İstanbul cok guzel gecti. Kadıköy'de kahvaltı ettik inanılmaz yedim.
Vapurla Beşiktaş a geçip kahve içtik gezdik cok yurumedim hep ara ara oturdum iyi oldu.
Kendime arala ve eşime bişeyler aldık
Kendime önünde deri detayları olan bi bluz ve büyük bordo renk spor bi çanta aldım
Çantayı içine bez biberon fln rahat sığsın diye öyle aldım ve ana kucağımız ile aynı renk oldu
Görünce aa bu renk alayım uyumlu olsun dedim botlarım ilede aynı renk oldu)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?