2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

canım ben 2 gün önce aldırdım doğumdan 3 4 gün önce yine gidicem bana herşeyi son günlere bırakma dediler ne olur ne olmaz diyeee...sen şimdi git yaptır 1 ay sora doğururuz biz sonra sorun olmasın jilete güvenme doğum sonrasıda rahat edersin

maşallah doğru demiş doktorun

Kizlar az once geldim muayeneden kuzummmm benim takla atmış boyu 46, 5 cm kilosu da 2317 gram kuzummmm benim annesinin ameliyat olmasina gönlü el vermedi

annem bize de BabyTech saraylı beşik aldı, dün bütün gece onu kurmaya çalıştım ama sonunda başardım :)) eşin ev temizliği yapıyormuş ne güzel, benim ki tornavida tutup da beşiği kuramadı :) sizinki de kurulmadan gelecekse Allah yardımcınız olsun :)) Bimdeki o battaniyenin beyaz rengini aldım ben, 16 liraya çeşit olmuş olur dedim. ama güzeldi örmesi..

gözün aydın canım, hayırlı olsuuun, ne güzel Zeynep bebek küvöze de girmemiş,

Bir kaç gecedir uyuyamıyorum
Geceleri bacaklarımda agrılar oluyor gezip duruyorum anca sabahakarşı uyuyabliyorum

Çok fazla kilo da almadım ama bu bacak agrıları korkutuyor beni ..

maşallah canım tebrikk ederim Allah güzel günlerini görmeyi nasip etsinn . inşallah bizde yaşarız bu güzel duyguyu sağlıkla inşş ne güzell küvözede gerek kalmamışş çok iyi maşallah kızına da sana da :)))

mrbb kızlarr bnm 5. aydan beri sağ gögsümün tam altı acıyo kaburgam sanırım önüme egilip kalkamıyorum dik oturmam gerekiyo hep sizinde oluyor mu öyle batıyo feci decerede...

kızlar ya ben heyecan ve korkudan akşam düzgün uyuyamadım günler yanaştıkça stres arrtıyoo.kaç kere wc ye kalk yat. epeydir uykularım bölünüyo zatende dünn akşam epey yani 3 sa anca uyudum.. dün gece belim ağrıdı baya ama dayanlımıcak gibi değil bide kasıklarım ağrıdı benim bebişde dönmedi daha hala yan yatıyoo. hiç nts ye girmedimm . çatı kontrolüde olmadı 33+3 günlüğüz .5 kasımda kontrolümm bilmiyorum nts ye sokarmı yada çatı kontrolü yaparmıı korkuyorum buu epilasyn işi cidden büyük dertt napacam hiç bilmiyorum ani bişey olsa rezil olacam. hazırlıkları yaptık biraz bnm ve bebeğin çantası hazır sayılırda ay ne bilimm stress oldum epey benn.

Essela İstanbul cok guzel gecti. Kadıköy'de kahvaltı ettik inanılmaz yedim.
Vapurla Beşiktaş a geçip kahve içtik gezdik cok yurumedim hep ara ara oturdum iyi oldu.
Kendime arala ve eşime bişeyler aldık
Kendime önünde deri detayları olan bi bluz ve büyük bordo renk spor bi çanta aldım
Çantayı içine bez biberon fln rahat sığsın diye öyle aldım ve ana kucağımız ile aynı renk oldu
Görünce aa bu renk alayım uyumlu olsun dedim botlarım ilede aynı renk oldu )

kızlar bende dün ütü yaptım yorulduğum yerde eşime verdim ota miniğimizin eşyalarını ütüledi :) eşyalarımız ütülendi katlandı yerleşti çok şükür... tuvalet aynamı çıkartıp park beşiğimizi kurması kaldı bide hastane çantamız var tabi... bebek bezi felan hiç almadık daha ama ben türk malı olduğu için molfix alacağım büyük ihtimalle... valla şimdiden dökülmeye başladık doğumlar yaklaşınca bende korktum hadi bakalım hayırlısı :)

pambegri ve ocakn hayırlı uğurlu olsun bebekleriniz, dün gece okudum iki müjdeli haberi ve dayanamadım gözlerimden yaşlar geldi çok duygulandım, çok sevindim.

Allah size ve bebeklerinize sağlıklı mutlu bir ömür nasip etsin inşallah. Az kaldı bizlerde teker teker yaşayacağız o duyguları inşallah hepimizin bebekleri sağlıklı bir şekilde doğsunlar.

Ben hala hastane çantamı hazırlamadım eksiklerimde var onlarıda alamadım bi türlü, dün akşam çok panik oldum.

güzel anişler... hazırlıklar son safalara kadar cıkmış bakıyorum maşallah... bızımde odamızı boyatık temızledık portatıf beşigini urduk ama mobılya takımı kelmedı kızımın odası coook güzel olacak teyzelerı hastane cantasını felanda hazırladım bızım her şeyımız hazır yanı... bırde duvarlarını boyamak ıcın boya almaya gıtık ordakı boyacı sim tavsıye etı boya ya kattık duvarı ışıl ışıl oldu cok güzel oldu mobılyaları kuralım fotosunu bırakacam cok güzel olduyaa artık bebişim gelsın yaaa

pardon canım dogumu yapmiş

çalışan anneler bu çalışabilir raporuyla ilgili benim kafam karışık:

şimdi ben bugün 31+1 günlük hamileyim, yani 32.haftama girdim, bu hafta gidip rapor alsam yani tüm izin süremin başlangıç tarihini belirlemiş mi olacağım. haftaya atıyorum 32+5 veya 32+6 günlükken gitsem daha mı mantıklı olur? arada 10 gün falan oluyor çünkü. bu 10 günde doğum sonrasında çok önemli sonuçta.

dediğimi anlayabilen ve bana anlatabilecek olan var mı?

canım benım allah sana ve eşine bagişlasin canım benım rabbım bızede nasıp etsın inşallah kucagımıza almayı( amin)tekrardan gözün aydın canım benım

güzel hamişimmmmm benimmmmmm

gözün aydın canım benım rabım yavrunuzu sıze bagişlasın rabbım bızede nasıp eder inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…