2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

:) ne kadar güzel çıkmışsınız Deniizz maşallah size :)

herkese merhaba:) maşallah 2 doğumumuz olmus artık yavaş yavaş haberleri almaya başlayacağız benim de korkularım nüksetmeye başladı . 1 haftadır bende hastanenin acil kapısında sabahlar oldum hamilelik migreni cıktı daha önceden de 3 defa serum aldım ama bu sefer ki beni cok etkiledi. en son artık Mr cekmeye karar verildi Mr ım cekildi. Ama hamilelikten ötürü ilaçsız çekildiği için net bir sey soyleyemediler artık doğumdan sonra tekrar çekecekler. En son bu kadar ağrıdan sonra dr um kontrole cağırdı ve Nst' ye bağladı bebeğin kalp atışlarının düşük olduğunu soyledi hemen cikolata yedirdiler daha sonra düzene girdi meğer bebeğim aldığım serum ve ilaçlardan halsiz düşmüş o kadar acıdım ki ona .. şimdi sürekli birseyler yemeye calışıyorum ki ilaç bi an önce vucudumdan gitsin bu arada hala da çalışıyorum:/

Sagolsun kızlar
Gizommmm sizde cok guzelsiniz ana - kız
Tezcellll sende koy bi göbüş fotosuu haydi

Ay kızlar cok yoruldum.
Karnıyarık pilav yaptım. Aralı doyuruyorum şimdi
Kendi yemiyor yaaa uyuzz!!
Balkonu yıkadım
Valizimi sildim kıyafetleri yerleştirdim poşet poşet yaptım
Sırtım ve kasıklarım pertttt

Ayyyy Cnm migren cok fecidir. Birde hamilelikte çekilir dert değil
Birde çalışıyorsun Allah kolaylık versin
Cok gecmiş olsun.
Az kaldı sabır ....

Selam kızlar..
Geçmişi tam okuyamadım. Nurşahda doğum yapmış. Allahım hayırlı uğurlu etsin. Anali babalı büyütsün. Darısı hepimize inşallah.
Bizde doktordan yeni geldik. Eşim çok rahatsızlandı dün geceden beri ateş kusma ishal halsizlik vardı. Çok afedersiniz kanlı ishal deyince korkudan öldüm zaten. Apar topar kardeşini ara bizi acile götürsün dedim. Gittik tahlil falan derken dizanteri olduğunu öğrendik. Iki defa serum takıldı. Salak doktora dedim ki bakın ben hamileyim bana bulaşır mi falan?? Evet dikkat et dedi. 2 defa serum takıp yolladi.
Şimdi netten baktım da hastalık için hastane yatılır hemde diğer hastalardan ayrı bi yere yatırılır, dışkısı ilaçla dezenfekte edilir diyor. Deki oldum ya. Ya bana yada talhaya bulaşırsa. Üstelik çocuklarda ve hamilelerde ağır seyreder diyor.

Eşim serumu beklerken sende doktoruna görün dedi. Gittim. Nstye bağlandım bişe çıkmadı. Bebeğim başaşağı dönmüş. Yalnız bi aydan beri 1cm bile uzamamis. Çok moralim bozuldu. Doğum tarihini ileri atacam dedi. 2 aralık gün verdi. Bizde durum bu kızlar...

Aaa canım yaa nasıl tutulmuş o hastalığa eşin?
Cok gecmiş olsun. Umarım bi an evvel sizede bulaşmadan iyileşir.
Siz yinede uzak olun nolur nolmaz ya wc ti sürekli çamaşır suyu ile sil

Bebeğin için üzüldüm ama neden uzamamış ki acep yaa
Mta kız bebek ya belki minyon kibar bişi olcak ından uzamamıştır.
Yada Dr ölcemedi mi acaba :26:
2 Aralık mı sezeryan gununuz..
Hayırlı olsun Cnm

Kizlar su elevitle ilgili provlem nedir ben onceki sayfalarda bu konuyla ilgili yerleri kacirmisim
Elevitin bir zararı mı var
Ben iki gunde bir yutuyorum

aa çok geçmiş olsun canım ya neden olurmuş ki durduk yerde Allah acil şifalar versin..

boyu her ay uzar diye bişey varmı ki belki minyon bi bebek olucak hayırlısı olsun canım geç olsun güç olmasın takma sakın kafana sağlıklı sonuçta :)

Merhabalr kzlr.. Hamileligimn baslarnda arada girip biseyler yazardm fakat uzun zamandir yazmiyorum arada bi girip okuyorum sadece.. Benim bi sorunum var erken dogum riskyle karsi karsiyayim. Gecen hfta hastanede yattim 1 gun ve taburcu edildm bgn kontrolum vardi doktorda ve servikal uzunlugum 23 mme kdr dusmus gecen hfta 28 di( cok uzuldm nasil cktigmi bilmiorm drdan eve nasil gittim? 31+6 haftaligiz cok kucuguz henuz 2 hafta daha dayanir mi bilemiyrm ama drumda bn de pek sanmiyrz git gide dusuyo dinlenmekte hic mumkun olmuyo 3 yasnda bi kizim var cocklu anneler bilirler sizden dua istyrm kizlar insallah bebegm 2 hafta icnde dogmaz da 34ü goruruz ciger gelistirici igne olmustm gecen hafta drum icm ondan yana biraz rahat ddi ama bnm hic diil (

çok geşmiş olsun Allah acil şifalar versin canım eşine... hayırlısı olsun üzme kendini sakın... bak son zamanlarımıza geldik artık... minyon tipli olcaktır belki?

Merhaba herkes iyi mi? Biz resmen direkten döndük. Kontrolumuz wardı bugun oglusum 46cm2400gr hareketleri de iyi. 2haftada 600gr almsm 400u bebege gtms hersey normalken doktrum karnımdaki sertlesmeyi farketti nst istedi sancılar 3dk da 80leri gormeye baslayınca dr hemen catı muayenesi yaptı rahimde acılma yok ama incelmiş dedi magnezyum werdi ewe göndrdi ayaklarını hawaya kaldrıp yatcksn wc haricinde sakın kalkma dedi ama ne mümkün hicbsey hazır degil daha minik yaramazlar biraz daha bekleseler iyi olacak

rabbim yardımcın olsun canım ama stres yapma artık herşey çok gelişti bende 31+1 im geçen hafta doktora sordum şimdi dedim hemen doğum yapsam bebeğim yaşarmı aklıma gelmişti dedi artık eskisi gibi değil 27 haftalık doğumlarda bile bebekler yaşıyo biraz ciğerleri gelişmediği için sıkıntı olabilir ama teknoloji herşey çok gelişti dedi korkma sende ki inş doğum olmaz bebeğin bekler Rabbimden ümit kesilmez ciğer geliştirici iğnede olmuşsun Allahın izniyle hiç bişey olmaz.

benim kocişin de yurtdışından misafiri varmış yemeğe gideceklermiş yalnız başına da insanın canı yemek istemiyor ki

Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin canım sağlıcakla kucağına alıp sarılırsın kuzularına inş.

Allah razi olsn snden cnm icm rahatladi aslnda bilddigm seyler ama iste birnden duymak rahatlatiyo sanki insallah 2 hafta daha bekler bebegm onun icn dua ediyorum artik napim.. Allah hepimize saglkla dogurmayi nasib etsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…