benım hastane çantamın içeriği belki sizde yararlanırsınız ya da bana tavsiye de bulunabilirsiniz kızlar:2 tane ayrı çanta yaptım küçük. bebeğimin doğunca ilk giyeceği giysilerini de bir hurca koydum karışmasın
anne için
1 gecelik
2 pijama
Bir adet sabahlık
Hırka yada şal
Terlik
havlu
Kalın çorap
Emzirme atleti emzirme sutyeni
Loğusa külodu
İç çamaşırı
Islak mendil kağıt havlu yada peçete
Süt arttırıcı çay
Göğüs ucu koruyucu silikon
Göğüs pedi
Göğüs kremi lanolın
Makyaj malz. Tarak toka loğusa tacı
Göğüs pompası ( bunu çntama değilde arabanın bagajında bulundurucam hastnelerde daha iyileri var. Lazım olursa alırız.)
Baby için
3 Adet hastane çıkışı içinde zıbını tulumu eldiveni şapkası her şeyi var. (gereksiz olan parçaları çıkardım önlük külot gib şeyler )
Bebek bezi birkaç tane (bütün paketi almadım hastane de verirler diye)
Biberon ve emzik (her ihtimale karşı bulunmalı)
2 tane battaniye
Yenidoğan Islak mendil ve pamuk
Kirli torbası
aĞız mendilleri
bir de silikon mama kaşığı (sütümüz gelmezse biberon yerine ilk alterntifimiz kaşıkla mama vermek)
evet tavsiyesi olaan ???
Kizlar az once geldim muayeneden kuzummmm benim takla atmışboyu 46, 5 cm kilosu da 2317 gram kuzummmm benim annesinin ameliyat olmasina gönlü el vermedi
Essela İstanbul cok guzel gecti. Kadıköy'de kahvaltı ettik inanılmaz yedim.
Vapurla Beşiktaş a geçip kahve içtik gezdik cok yurumedim hep ara ara oturdum iyi oldu.
Kendime arala ve eşime bişeyler aldık
Kendime önünde deri detayları olan bi bluz ve büyük bordo renk spor bi çanta aldım
Çantayı içine bez biberon fln rahat sığsın diye öyle aldım ve ana kucağımız ile aynı renk oldu
Görünce aa bu renk alayım uyumlu olsun dedim botlarım ilede aynı renk oldu)
Selam kızlar..
Geçmişi tam okuyamadım. Nurşahda doğum yapmış. Allahım hayırlı uğurlu etsin. Anali babalı büyütsün. Darısı hepimize inşallah.
Bizde doktordan yeni geldik. Eşim çok rahatsızlandı dün geceden beri ateş kusma ishal halsizlik vardı. Çok afedersiniz kanlı ishal deyince korkudan öldüm zaten. Apar topar kardeşini ara bizi acile götürsün dedim. Gittik tahlil falan derken dizanteri olduğunu öğrendik. Iki defa serum takıldı. Salak doktora dedim ki bakın ben hamileyim bana bulaşır mi falan?? Evet dikkat et dedi. 2 defa serum takıp yolladi.
Şimdi netten baktım da hastalık için hastane yatılır hemde diğer hastalardan ayrı bi yere yatırılır, dışkısı ilaçla dezenfekte edilir diyor. Deki oldum ya. Ya bana yada talhaya bulaşırsa. Üstelik çocuklarda ve hamilelerde ağır seyreder diyor.
Eşim serumu beklerken sende doktoruna görün dedi. Gittim. Nstye bağlandım bişe çıkmadı. Bebeğim başaşağı dönmüş. Yalnız bi aydan beri 1cm bile uzamamis. Çok moralim bozuldu. Doğum tarihini ileri atacam dedi. 2 aralık gün verdi. Bizde durum bu kızlar...
Merhaba herkes iyi mi? Biz resmen direkten döndük. Kontrolumuz wardı bugun oglusum 46cm2400gr hareketleri de iyi. 2haftada 600gr almsm 400u bebege gtms hersey normalken doktrum karnımdaki sertlesmeyi farketti nst istedi sancılar 3dk da 80leri gormeye baslayınca dr hemen catı muayenesi yaptı rahimde acılma yok ama incelmiş dedi magnezyum werdi ewe göndrdi ayaklarını hawaya kaldrıp yatcksn wc haricinde sakın kalkma dedi ama ne mümkün hicbsey hazır degil dahaminik yaramazlar biraz daha bekleseler iyi olacak
bu arada bişey sorucam BİM e merserize bebek battaniyesi gelmiş gördünüz mü hemde 16 tl ama annem yıkayınca sümük gibi olur bu dedi almadım :) alanınız ve yıkayanınız varmı ? pembesi çok ciciydi.
ohh ohh maşallah sübhanallah herkesten yi haberler geliyorArkadaşlar anca kendime gelebildiğim için yazmaya fırsat buldum sabah 9 da minik meleğime kavuştum çok şükür rabbime epidural sezeryan oldu makat gelişli olduğu için çok şükür ikimizde çok iyiyiz kızım 2890 kg boyu 46 cm çok şükür yanımda küvöze girmesine gerek kalmadı yanımda meleğim rabbim herkese nasip etsin bu duyguyu tarif edilemez hala şaşkınım inanamıyorum vakit buldukça yazacağım.zeyneple birlikte hepinizi öpüyoruz teyzelerii😘😘😘😘
Merhabalr kzlr.. Hamileligimn baslarnda arada girip biseyler yazardm fakat uzun zamandir yazmiyorum arada bi girip okuyorum sadece.. Benim bi sorunum var erken dogum riskyle karsi karsiyayim. Gecen hfta hastanede yattim 1 gun ve taburcu edildm bgn kontrolum vardi doktorda ve servikal uzunlugum 23 mme kdr dusmus gecen hfta 28 di( cok uzuldm nasil cktigmi bilmiorm drdan eve nasil gittim? 31+6 haftaligiz cok kucuguz henuz 2 hafta daha dayanir mi bilemiyrm ama drumda bn de pek sanmiyrz git gide dusuyo dinlenmekte hic mumkun olmuyo 3 yasnda bi kizim var cocklu anneler bilirler sizden dua istyrm kizlar insallah bebegm 2 hafta icnde dogmaz da 34ü goruruz ciger gelistirici igne olmustm gecen hafta drum icm ondan yana biraz rahat ddi ama bnm hic diil (
MA cım çok geçmiş olsunnn.Selam kızlar..
Eşim serumu beklerken sende doktoruna görün dedi. Gittim. Nstye bağlandım bişe çıkmadı. Bebeğim başaşağı dönmüş. Yalnız bi aydan beri 1cm bile uzamamis. Çok moralim bozuldu. Doğum tarihini ileri atacam dedi. 2 aralık gün verdi. Bizde durum bu kızlar...
kıyamam yaaa=))kızlar benim dünyam filmine gitmeyi düşüneniniz varsa kesinlikle tavsiye etmiyorum aşırı kötüydaüü
cnm ne güzel yazmışsın melekcimbenım hastane çantamın içeriği belki sizde yararlanırsınız ya da bana tavsiye de bulunabilirsiniz kızlar:2 tane ayrı çanta yaptım küçük. bebeğimin doğunca ilk giyeceği giysilerini de bir hurca koydum karışmasın
....
evet tavsiyesi olaan ???
gözün aydın mdaaKizlar az once geldim muayeneden kuzummmm benim takla atmışboyu 46, 5 cm kilosu da 2317 gram kuzummmm benim annesinin ameliyat olmasina gönlü el vermedi
kıyamam yaaa=))
çok mu kötüydü olsun eşinle gitmiştin di mi
onunla vakit geçirmiş oldun kuzucummm.
aman boş ver değişiklik olmuştur cnm yaa...hııı eşimle gittim
teyzemle gittim bebeğim:26:
MA cım çok geçmiş olsunnn.
İnşallah sizlere bulaşmaz Allah beterinden korusun cnm
ayrıca bebeğinin boyunuda kafaya takma
sağlığı yerinde gelişi iyiyse boyu bu ay artaz diğer ay artar..
ayrıca günün de almışsın ne kadar heyecalı=))
gün belli olması beni çok duygulandırıo
kıyamam yaaa=))
çok mu kötüydü olsun eşinle gitmiştin di mi
onunla vakit geçirmiş oldun kuzucummm.
cnm ne güzel yazmışsın melekcim
hemen fotoğrafını çektim sayfanın=))
gözün aydın mdaa
valla bize dert oldu.benim dönmese u kadar akmam ama sen taktıkça bende gerildim=)
Bu arada benim adım da mervesagol canim cok sevindim bende baskasi olsa umurunsa olmaz ama ben ameliyattan korkuyorum ve ikinci sogumlar daha kolay olur derler bende simdiden zeytin yagiyla perine masajina ve hurma yemeye baslicam nefea egzersizlerini iyi ogrenmem lazim sanci karsilama falan ayyyy cok eglenceli
aman boş ver değişiklik olmuştur cnm yaa...
ben özledim sinemaya gitmeyi=(
kızlar benim dünyam filmine gitmeyi düşüneniniz varsa kesinlikle tavsiye etmiyorum aşırı kötüydüü
Canım korkma kovaman olmus allahin izniyle benim 21 haftadan beri servikal uzunlugum 2 nin altinda 32 haftada 1, 5 oldu bisey olmaz allahin izniyle sen firsat buldukca yat ben yapmadığım halde ki aylardir dogurmadim
Belliydi ztn fragmanından. Olsun kuşum bi değişiklik olmuş sanada
Oramı şey ettim banyoda ayna yardımı ile.
Jiletle :26:
Ne şekillere girdim komikti yani :)) ama mis gibi oldum :)))))
odamız geliyo sabah
Bir kaç gecedir uyuyamıyorum
Geceleri bacaklarımda agrılar oluyor gezip duruyorum anca sabahakarşı uyuyabliyorum
Çok fazla kilo da almadım ama bu bacak agrıları korkutuyor beni ..
Hayırlı olsun canım inş. sağlcakla büyür kuzucun odasında :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?