2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

Tatlım yeni doğan bebeğe kaşıkla mama mı vermeyi düşünüyorsun,ilk defa duyuyorum bunu:26:

Kizlar az once geldim muayeneden kuzummmm benim takla atmış boyu 46, 5 cm kilosu da 2317 gram kuzummmm benim annesinin ameliyat olmasina gönlü el vermedi

gözün aydın canımcım,aferin ona

Kızıııım yaaa bu ne güzellik
bir de kilo aldım,oram buram çıktı diye ağlıyosun walla şu halinle bile normal kadınların çoğunu geride bırakırsın
Eki Görüntüle 841975

bu da bizim 32+6'da ki halimiiizz :)

Sen niye boydan eklemiyon fıstıkkkk,ama olsun göbüşünde güzel

canım çok geçmiş olsun..
o hastalık 8 aylıkken oğluma bulaşmıştı,ben ve kayınvalideme de bulaşmıştı...4 gün yatmıştık hastanede çok kötü durumdaydı kaan.
bir damla suyu bile geri çıkarıyordu ve ishalden poposu kanıyordu pişikten..o günler kabus gibiydi umarım sizede bulaşmaz

gerçekten de direkten dönmüşsün canım ama dinle doktoru sende kalkmamaya çalış 1-2 hafta daha en azından dursun karnında bebeğin

cnm ben baktım ço kda beğendim ama ihtiyacım olmadığı için kendime almadım arkadaşıma aldım
Benim çok hoşuma gitti

Bende görmüşsündür oradaki uyku tulumlarından aldım oğluma hem de 14 liraaaaaa=))
tamamen pamukluydu bayıldım desenine aldım bi tane=)
ohh ohh maşallah sübhanallah herkesten yi haberler geliyor
Gözün aydın canım arkadaşım Allahsizlere bağışlasın adıyla büyüsün.
Darısı bizlerin başına..
Çok mutlu oldum iyi olmanıza..

Kızlar bizde bugün eşimle ve annemle gittik oğluşumuzu görmeye
Maşallah sübhanallah bende çok iyiyi m bebişim de
48 cm 2400 gr olmuş
bende toplamda12 kilo aldığım için ve boyum olduğu için sorun yaratmadı=))

yüzün toparlanmış güzel olmuşsun dedi.
18 e kadar çıkma yeter dedi

veeeee oğlum dönmüşşşşş=))
şükürler olsun
sanılar normal ellerin ağrıları normal dedi.
Ama KIRMIZI et yememi kesinlikle söyledi.
Tahlillerim çok güzel ıkmışşeker tiroid hemogram falan ama kırmızı et muhakkak ye.yemiyorsan günde 2 kez demiri lacı al dedi

ve kızlar kesinlikle yürüyüş yap dedi.kaslarım güçlenecek ki doğumda daha az zorluk çekermişim.....

Canım korkma kovaman olmus allahin izniyle benim 21 haftadan beri servikal uzunlugum 2 nin altinda 32 haftada 1, 5 oldu bisey olmaz allahin izniyle sen firsat buldukca yat ben yapmadığım halde ki aylardir dogurmadim

MA cım çok geçmiş olsunnn.
İnşallah sizlere bulaşmaz Allah beterinden korusun cnm
ayrıca bebeğinin boyunuda kafaya takma
sağlığı yerinde gelişi iyiyse boyu bu ay artaz diğer ay artar..
ayrıca günün de almışsın ne kadar heyecalı=))
gün belli olması beni çok duygulandırıo
kızlar benim dünyam filmine gitmeyi düşüneniniz varsa kesinlikle tavsiye etmiyorum aşırı kötüydaüü
kıyamam yaaa=))
çok mu kötüydü olsun eşinle gitmiştin di mi
onunla vakit geçirmiş oldun kuzucummm.
cnm ne güzel yazmışsın melekcim
hemen fotoğrafını çektim sayfanın=))
Kizlar az once geldim muayeneden kuzummmm benim takla atmış boyu 46, 5 cm kilosu da 2317 gram kuzummmm benim annesinin ameliyat olmasina gönlü el vermedi
gözün aydın mdaa
valla bize dert oldu.benim dönmese u kadar akmam ama sen taktıkça bende gerildim=)

Son düzenleme:
Canlar nasılsınız nasıl gidiyor doğum haberleri gördükçe şaşırıyorum ve korkuyorum heyecan da basıyor ve sanki doğuma kendimi hazır hissetmiyorum :S

Bu arada benim adım da merve sagol canim cok sevindim bende baskasi olsa umurunsa olmaz ama ben ameliyattan korkuyorum ve ikinci sogumlar daha kolay olur derler bende simdiden zeytin yagiyla perine masajina ve hurma yemeye baslicam nefea egzersizlerini iyi ogrenmem lazim sanci karsilama falan ayyyy cok eglenceli

zeytinyağıyla perine masajı nedir??

kızlar benim dünyam filmine gitmeyi düşüneniniz varsa kesinlikle tavsiye etmiyorum aşırı kötüydüü

Belliydi ztn fragmanından. Olsun kuşum bi değişiklik olmuş sanada

Oramı şey ettim banyoda ayna yardımı ile.
Jiletle :26:
Ne şekillere girdim komikti yani :)) ama mis gibi oldum :)))))

Canım korkma kovaman olmus allahin izniyle benim 21 haftadan beri servikal uzunlugum 2 nin altinda 32 haftada 1, 5 oldu bisey olmaz allahin izniyle sen firsat buldukca yat ben yapmadığım halde ki aylardir dogurmadim

Aaa gercekten mi?? Sasirddm dogrusu masallah süphanallah kacinci haftandasn suan peki telefndan girdigm icin göremiyorum bn yrn tam 32 oluyrm Allahin iznyle2 hafta daha kalsn bn daha bisi istemem tabi hayrlisiyla rabbimden diliyrum

Belliydi ztn fragmanından. Olsun kuşum bi değişiklik olmuş sanada

Oramı şey ettim banyoda ayna yardımı ile.
Jiletle :26:
Ne şekillere girdim komikti yani :)) ama mis gibi oldum :)))))

Canım niye ağda yaptırmıyorsun...

Bir kaç gecedir uyuyamıyorum
Geceleri bacaklarımda agrılar oluyor gezip duruyorum anca sabahakarşı uyuyabliyorum

Çok fazla kilo da almadım ama bu bacak agrıları korkutuyor beni ..

canım sona yaklaştın normaldir heralde.son zamanlarda olabiliyor benim oğlumda olmuşte doktor magnezyum yazmıştı kramp şeklindeydi benimki.doktoruna mutlaka danış... içini ferah tut.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…