suan 34 haftayım ama bebek 10 gün önden gidiyo gerci bu neden degildir sanırım.ama 25 kasımda 38 hafta oluyrum. ve bnm durumum sezaryan olduğunu için bu arada bende kan pıhtılaşma sorunu var onun için sezeryan
ay nasıl heyecanlandım ateş bastı yüzümü gözümü
gün belli olunca daha heyecanlı olur beni bile heyecanlandırdı senin doğum tarihi valla
hadi bakalım az kalmış :))) hayırlısı ile inşallah ... benimde 29 kasımilaçlar hakkında dr un bişi dedi mi
Selam kızlar..
Geçmişi tam okuyamadım. Nurşahda doğum yapmış. Allahım hayırlı uğurlu etsin. Anali babalı büyütsün. Darısı hepimize inşallah.
Bizde doktordan yeni geldik. Eşim çok rahatsızlandı dün geceden beri ateş kusma ishal halsizlik vardı. Çok afedersiniz kanlı ishal deyince korkudan öldüm zaten. Apar topar kardeşini ara bizi acile götürsün dedim. Gittik tahlil falan derken dizanteri olduğunu öğrendik. Iki defa serum takıldı. Salak doktora dedim ki bakın ben hamileyim bana bulaşır mi falan?? Evet dikkat et dedi. 2 defa serum takıp yolladi.
Şimdi netten baktım da hastalık için hastane yatılır hemde diğer hastalardan ayrı bi yere yatırılır, dışkısı ilaçla dezenfekte edilir diyor. Deki oldum ya. Ya bana yada talhaya bulaşırsa. Üstelik çocuklarda ve hamilelerde ağır seyreder diyor.
Eşim serumu beklerken sende doktoruna görün dedi. Gittim. Nstye bağlandım bişe çıkmadı. Bebeğim başaşağı dönmüş. Yalnız bi aydan beri 1cm bile uzamamis. Çok moralim bozuldu. Doğum tarihini ileri atacam dedi. 2 aralık gün verdi. Bizde durum bu kızlar...
Kizlar su elevitle ilgili provlem nedir ben onceki sayfalarda bu konuyla ilgili yerleri kacirmisim
Elevitin bir zararı mı var
Ben iki gunde bir yutuyorum
hayırlısı olsun cnm seninde. bnm ilaç derken iğneden mi bahsettın bnm 3 önceden iğnem kesilip sonra doğuma giricem sendede mi var pıhtılaşma
valla gizo ne çabuk geçi şöyle bakınca di mi yaaa
şaka maka tarih alıyor bebekler doğuyor...
şimdide ocak anneleri bizi okuyo eminim=)))
aramızda casus var=p
ayyy gizo bizim tarihimizzz ne olacak acabaaaa..
Belliydi ztn fragmanından. Olsun kuşum bi değişiklik olmuş sanada
Oramı şey ettim banyoda ayna yardımı ile.
Jiletle :26:
Ne şekillere girdim komikti yani :)) ama mis gibi oldum :)))))
maşallah kuzummm allah nazardan korusun sizi
sevindim iyi geçmesine
çantanı güle güle kullan canım kaça aldın nerden aldın onun da resmini eklee
canım çok geçmiş olsun
allah korusun size bulaşmaz inşallah...
bebişin gelişimi kilosu iyiyse boyuna bakma
bazı drlar boydan hiç bahsetmiyo bile yanlış hesaplanabiliyo diye
canım inşallah sabırlı davranır kuzucuklar
ama zor haftaları atlattık dr.un da demiş içini ferah tut
hep dua edelim birbirimiz için....
hadi yaa
biz de cuma akşamı tiyatroya gittik gizoşum
iyi oldu değişiklik...bayadır gitmiyorduk ama 3 saat oturmak beni de yordu :/
Aralik sonu olmasina ragmen benim bile belli gun 12 -15aralikta sezaryen..
Bende 31-5de aldim 32. Hagta raporumu...32. Haftanin icinde aliniyor doye biliyorum...1aralikta izne ayrila cammm..
Esim gecen bim e gitmis uyku tulumu almis..cok tatli..hem disari cikarkende iyi olur gezmeue giderken bile goydirilir...
Bu ara bebegin haraketler iyice canimi acitiyor.burnum halakaniyor..antep in kuru havasindan galiba. Bayramda adanadaydim nemli orasi herhalde ondan ordaiyilesmisti..
Bide cok disim kaniyor..fircayi surer surmez kaniyor. Siede oylemi????
Insallah cnm aynen dedigin gibi dua edelim her zaman birbirimz icn insallah hepimz saglikla alir bebeklerimizi
ohh eline sağlık hevukcum süperrr valla.çok iyi iş halletmişsinMaşallah topiğimizin 3 bebeği olmuşşş
Hadi bakalım darısı bize inşallah..
Bugün temizlik yaptım off belimden kımıldayamıyorum hiç
Oturma odasını temizledim tülleri camları koltukları herşeyi
Sonrada mutfağa girdim saat 1 de saat tam 6 da çıktım
Yarında salonumla yatak odamı sonrada diğer yerler ve bebeğin kıyafetlerini yıkıycam en sona bu tempoyla doğurmazsam tabii..
Baktım kimseden hayr yok kadında bulamadım bende giriştim işlere ..
Allah yardımcımız olsun doğuma kadar kirlenmese keşke hiçç çok yoruldum çünkii
Esselaaaa ve diğer güzel hamişlerim çantam bu
20 tl..[/url]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?