2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
suan 34 haftayım ama bebek 10 gün önden gidiyo gerci bu neden degildir sanırım.ama 25 kasımda 38 hafta oluyrum. ve bnm durumum sezaryan olduğunu için bu arada bende kan pıhtılaşma sorunu var onun için sezeryan

hadi bakalım az kalmış :))) hayırlısı ile inşallah ... benimde 29 kasım ilaçlar hakkında dr un bişi dedi mi

ay nasıl heyecanlandım ateş bastı yüzümü gözümü

valla gizo ne çabuk geçi şöyle bakınca di mi yaaa
şaka maka tarih alıyor bebekler doğuyor...
şimdide ocak anneleri bizi okuyo eminim=)))
aramızda casus var=p
ayyy gizo bizim tarihimizzz ne olacak acabaaaa..

hadi bakalım az kalmış :))) hayırlısı ile inşallah ... benimde 29 kasım ilaçlar hakkında dr un bişi dedi mi

hayırlısı olsun cnm seninde. bnm ilaç derken iğneden mi bahsettın bnm 3 önceden iğnem kesilip sonra doğuma giricem sendede mi var pıhtılaşma

Geçmiş olsun canım bende sana dün yazmıştım zamansız oldu demekli. stres yapma belki bı ay atak yapar yada genetik ile akakalı da olabilir bol bol süt iç... Allah şifa versin eşine....Benimde 29 Kasım doğumum nerde yapıyorsun doğumu... Bu arada ben buğün o tuhafiyeyr gittim herşey vardı gerçektende aradığım herşeyi aldım çok iyi oldu valla.sahibi olan bir amca ile görüştüm netten arkadaşım söyledi dedim çok hoşuna gitti Allah razı olsun dedi :))) fotoları eklicem yarın

Son düzenleme:
Aralik sonu olmasina ragmen benim bile belli gun 12 -15aralikta sezaryen..

Bende 31-5de aldim 32. Hagta raporumu...32. Haftanin icinde aliniyor doye biliyorum...1aralikta izne ayrila cammm..

Esim gecen bim e gitmis uyku tulumu almis..cok tatli..hem disari cikarkende iyi olur gezmeue giderken bile goydirilir...

Bu ara bebegin haraketler iyice canimi acitiyor.burnum halakaniyor..antep in kuru havasindan galiba. Bayramda adanadaydim nemli orasi herhalde ondan ordaiyilesmisti..

Bide cok disim kaniyor..fircayi surer surmez kaniyor. Siede oylemi????

hayırlısı olsun cnm seninde. bnm ilaç derken iğneden mi bahsettın bnm 3 önceden iğnem kesilip sonra doğuma giricem sendede mi var pıhtılaşma

İğne ve coraspin canım benimde 24 saat önceden iğne kesilecek coraspin i bu akşam kestim... 3 gün önceden mi keseceksin

Maşallah topiğimizin 3 bebeği olmuşşş
Hadi bakalım darısı bize inşallah..
Bugün temizlik yaptım off belimden kımıldayamıyorum hiç
Oturma odasını temizledim tülleri camları koltukları herşeyi
Sonrada mutfağa girdim saat 1 de saat tam 6 da çıktım
Yarında salonumla yatak odamı sonrada diğer yerler ve bebeğin kıyafetlerini yıkıycam en sona bu tempoyla doğurmazsam tabii..
Baktım kimseden hayr yok kadında bulamadım bende giriştim işlere ..
Allah yardımcımız olsun doğuma kadar kirlenmese keşke hiçç çok yoruldum çünkii

valla gizo ne çabuk geçi şöyle bakınca di mi yaaa
şaka maka tarih alıyor bebekler doğuyor...
şimdide ocak anneleri bizi okuyo eminim=)))
aramızda casus var=p
ayyy gizo bizim tarihimizzz ne olacak acabaaaa..

ay bilmiyorum valla şuanki ruh halim çok karışık korku heyecan panik hepsi mevcut
aynı gün doğursak ne güzel oluuurrr

Mta canım çok geçmiş olsun eşine ne olur dikkat et sizede bulaşmasın Allah korusun..

Belliydi ztn fragmanından. Olsun kuşum bi değişiklik olmuş sanada

Oramı şey ettim banyoda ayna yardımı ile.
Jiletle :26:
Ne şekillere girdim komikti yani :)) ama mis gibi oldum :)))))

Sıhhatler olsun kuzu
Ay hiç uzamasalar okadar eziyetten sonra..

Hevuk gülayyyy kız tek başına yapma bi arkadaşını çağır
Ay maşallah sna yaaa tü tü tüüüü

Insallah cnm aynen dedigin gibi dua edelim her zaman birbirimz icn insallah hepimz saglikla alir bebeklerimizi

cnm senin de gözün aydın=)
artık netleti süper yaaa
bende aldım o tulumdaaaaaaan=)))

Bneim de dişim çok kanıyor geöen burada yazmştım
colgate in soft diş fırçasını aldım inanılmaz kesildi kanamalarım kesinlikle öneririm

ohh eline sağlık hevukcum süperrr valla.çok iyi iş halletmişsin
bizde geçen hafta eşimle yaptık ama sanki temizken daha çabuk kirleniyo ev=//

gerçekten kimseden hayır yok.kendi işimizi kendimiz görüyoruz.bende aynıyım canım=((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…