2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Masaj yaptı eşim z. Yağı ile kulunçu eritmeye çalıştı.
Papatya alıcam o iyi geliyormuş.

Canım niye ağda yaptırmıyorsun...

Hiç gitmedim agdaya gitmemde.. Uyanır mahfolurum
Hele bu kocaman olmuş kukuyu kimselere açamam :/
Ztn eşim izin vermiyor agdaya gitmeme..
Kendim hallederim bi şekilde hep

Senin neyin var Cnm ya. Korkma dua et hep
Allah yardım edecek bize.

Cok teşekkür ederim Cnm
Bana göre fazla kg aldım 48,5 dum ya
Ama cok şükür kötü durmuyor sadece göbeğim aşağıda :))

ben de hastaneden cıkarken port bebeye koyucam zaten hastaneden arabayla dönücez tavsiylerin için de teşekkürler canım zemzemi bebeğe mı içiricez
Kizlar az once geldim muayeneden kuzummmm benim takla atmış boyu 46, 5 cm kilosu da 2317 gram kuzummmm benim annesinin ameliyat olmasina gönlü el vermedi
hadi gözün aydın canım normal doğum olacak desene

32+6 da alırsan gün kaybetmezsn canım tam olarak 5 haftan sonraya atar
Tatlım yeni doğan bebeğe kaşıkla mama mı vermeyi düşünüyorsun,ilk defa duyuyorum bunu:26:

ay aysuncum süt demek istemiştim tatlım

hadi gözün aydın papatyacım maşallah herşey çok güzell allah sağlık versin bebeğine

maşallah kuzummm allah nazardan korusun sizi
sevindim iyi geçmesine
çantanı güle güle kullan canım kaça aldın nerden aldın onun da resmini eklee

canım çok geçmiş olsun
allah korusun size bulaşmaz inşallah...
bebişin gelişimi kilosu iyiyse boyuna bakma
bazı drlar boydan hiç bahsetmiyo bile yanlış hesaplanabiliyo diye

canım inşallah sabırlı davranır kuzucuklar
ama zor haftaları atlattık dr.un da demiş içini ferah tut
hep dua edelim birbirimiz için....

kızlar benim dünyam filmine gitmeyi düşüneniniz varsa kesinlikle tavsiye etmiyorum aşırı kötüydüü

hadi yaa
biz de cuma akşamı tiyatroya gittik gizoşum
iyi oldu değişiklik...bayadır gitmiyorduk ama 3 saat oturmak beni de yordu :/

Ağrılarım var canım çocuk sürekli tekme atıyor sanki...

Anladım canım bende geçen aya kadar jilet vuruyordum cuma günü ağdaya gittim çok canım yandı ama rahatladım sanki hafifledim 1 ay sıkıntı çekmem birde doğuma yakın giderim doğumdan sonra rahat ederim ya bende kimseye açamıyordum ama rahatlık için açmaya başladım ara verm,iştim yine başladım hep aynı yere gidiyorum Aynı kişiye aldırıyorum :)

kızlar bugun dr gittik bebeğim gayet iyimiş 3 kilo olmuşuz ve dr bize doğum tarihini verdi inş bir sey çıkmazsa 25 kasımda doğum

hadi gözün aydın papatyacım maşallah herşey çok güzell allah sağlık versin bebeğine
Amin canım hepimize tüm bebişlerimize ve hamişlerimize inşallah...
kızlar bugun dr gittik bebeğim gayet iyimiş 3 kilo olmuşuz ve dr bize doğum tarihini verdi inş bir sey çıkmazsa 25 kasımda doğum
ne kadar güzel yaaa
tarihleri alınmaya başladı.
heyecan giderek artıyoooo=))
Maşallah kilosu da ne iyi... tombiş bişi olcak deme yumuk yumuk...

maşallah bebişine canım
neden o kadar erken doğacakmış

suan 34 haftayım ama bebek 10 gün önden gidiyo gerci bu neden degildir sanırım.ama 25 kasımda 38 hafta oluyrum. ve bnm durumum sezaryan olduğunu için bu arada bende kan pıhtılaşma sorunu var onun için sezeryan

suan 34 haftayım ama bebek 10 gün önden gidiyo gerci bu neden degildir sanırım.ama 25 kasımda 38 hafta oluyrum. ve bnm durumum sezaryan olduğunu için bu arada bende kan pıhtılaşma sorunu var onun için sezeryan

anladım canım sağlıcakla kucağına al inşallah

gün belli olunca daha heyecanlı olur beni bile heyecanlandırdı senin doğum tarihi valla

benimde sezeryan tarihim belli oldu oldu 29 kasım da inşaallah Rabbim in izniyle oğluşum geliyor

boyu 47 48 cm dedi kilosuda 2700 müş... nst ye girdim harketlerini beğenmedi doktorumuz hareketleri iyi aslında dedim o zaman iyi bağlayamadı hemşire heralde dedi

coraspini bıraktırdı iğneyi de 2 saat öne alın sabaha vurmaya çalışın dedi doktorumuz

çarşıdan da keçe ve lohusa bardakları için malzeme aldım yarın fotoları eklerimmm

oyyy eşimle 30 dk yürüyüşe çıktım
beli çok ağrıdı=(
onun dışında sorun yok.

her gün 30 ar dk dan 2 şer kere yürüsek kızlar....
off offf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…