- 3 Mart 2008
- 10.211
- 293
- 413
Canım niye ağda yaptırmıyorsun...
Tatlım yeni doğan bebeğe kaşıkla mama mı vermeyi düşünüyorsun,ilk defa duyuyorum bunu:26:
gözün aydın canımcım,aferin ona
Kızıııım yaaa bu ne güzellik
bir de kilo aldım,oram buram çıktı diye ağlıyosun walla şu halinle bile normal kadınların çoğunu geride bırakırsın
Sen niye boydan eklemiyon fıstıkkkk,ama olsun göbüşünde güzel
canım çok geçmiş olsun..
o hastalık 8 aylıkken oğluma bulaşmıştı,ben ve kayınvalideme de bulaşmıştı...4 gün yatmıştık hastanede çok kötü durumdaydı kaan.
bir damla suyu bile geri çıkarıyordu ve ishalden poposu kanıyordu pişikten..o günler kabus gibiydi umarım sizede bulaşmaz
gerçekten de direkten dönmüşsün canım ama dinle doktoru sende kalkmamaya çalış 1-2 hafta daha en azından dursun karnında bebeğin
canım bu epilasyon işi gerçekten sinir bozucu bu yüzden 15 günde bir gidiyorum her ihtimale karşı, Allah korktuğumuz durumda düşürmesin bizi hastaneye:) kendin için hijyenik ped almayı unutma, sezaryen olacaksan birkaç tane de pipet atabilirsin çantaya, deneyimli anneler öneriyor. bide bebeği taşımak için portbebe lazımmı acaba? hastanede bebişi yıkarlarsa diye ben şampuan, havlu, tarak da götürmeyi düşünüyorum. aklıma gelenler seninkilerin dışında şimdilik bunlar. bide zemzemle hurma almayı da düşünüyorum yanıma
hadi gözün aydın canım normal doğum olacak deseneKizlar az once geldim muayeneden kuzummmm benim takla atmışboyu 46, 5 cm kilosu da 2317 gram kuzummmm benim annesinin ameliyat olmasina gönlü el vermedi
32+6 da alırsan gün kaybetmezsn canım tam olarak 5 haftan sonraya atarçalışan anneler bu çalışabilir raporuyla ilgili benim kafam karışık:
şimdi ben bugün 31+1 günlük hamileyim, yani 32.haftama girdim, bu hafta gidip rapor alsam yani tüm izin süremin başlangıç tarihini belirlemiş mi olacağım. haftaya atıyorum 32+5 veya 32+6 günlükken gitsem daha mı mantıklı olur? arada 10 gün falan oluyor çünkü. bu 10 günde doğum sonrasında çok önemli sonuçta.
dediğimi anlayabilen ve bana anlatabilecek olan var mı?
Tatlım yeni doğan bebeğe kaşıkla mama mı vermeyi düşünüyorsun,ilk defa duyuyorum bunu:26:
hadi gözün aydın papatyacım maşallah herşey çok güzell allah sağlık versin bebeğineKızlar bizde bugün eşimle ve annemle gittik oğluşumuzu görmeye
Maşallah sübhanallah bende çok iyiyi m bebişim de
48 cm 2400 gr olmuş
bende toplamda12 kilo aldığım için ve boyum olduğu için sorun yaratmadı=))
yüzün toparlanmış güzel olmuşsun dedi.
18 e kadar çıkma yeter dedi
veeeee oğlum dönmüşşşşş=))
şükürler olsun
sanılar normal ellerin ağrıları normal dedi.
Ama KIRMIZI et yememi kesinlikle söyledi.
Tahlillerim çok güzel ıkmışşeker tiroid hemogram falan ama kırmızı et muhakkak ye.yemiyorsan günde 2 kez demiri lacı al dedi
ve kızlar kesinlikle yürüyüş yap dedi.kaslarım güçlenecek ki doğumda daha az zorluk çekermişim.....
Essela İstanbul cok guzel gecti. Kadıköy'de kahvaltı ettik inanılmaz yedim.
Vapurla Beşiktaş a geçip kahve içtik gezdik cok yurumedim hep ara ara oturdum iyi oldu.
Kendime arala ve eşime bişeyler aldık
Kendime önünde deri detayları olan bi bluz ve büyük bordo renk spor bi çanta aldım
Çantayı içine bez biberon fln rahat sığsın diye öyle aldım ve ana kucağımız ile aynı renk oldu
Görünce aa bu renk alayım uyumlu olsun dedim botlarım ilede aynı renk oldu)
Selam kızlar..
Geçmişi tam okuyamadım. Nurşahda doğum yapmış. Allahım hayırlı uğurlu etsin. Anali babalı büyütsün. Darısı hepimize inşallah.
Bizde doktordan yeni geldik. Eşim çok rahatsızlandı dün geceden beri ateş kusma ishal halsizlik vardı. Çok afedersiniz kanlı ishal deyince korkudan öldüm zaten. Apar topar kardeşini ara bizi acile götürsün dedim. Gittik tahlil falan derken dizanteri olduğunu öğrendik. Iki defa serum takıldı. Salak doktora dedim ki bakın ben hamileyim bana bulaşır mi falan?? Evet dikkat et dedi. 2 defa serum takıp yolladi.
Şimdi netten baktım da hastalık için hastane yatılır hemde diğer hastalardan ayrı bi yere yatırılır, dışkısı ilaçla dezenfekte edilir diyor. Deki oldum ya. Ya bana yada talhaya bulaşırsa. Üstelik çocuklarda ve hamilelerde ağır seyreder diyor.
Eşim serumu beklerken sende doktoruna görün dedi. Gittim. Nstye bağlandım bişe çıkmadı. Bebeğim başaşağı dönmüş. Yalnız bi aydan beri 1cm bile uzamamis. Çok moralim bozuldu. Doğum tarihini ileri atacam dedi. 2 aralık gün verdi. Bizde durum bu kızlar...
Merhabalr kzlr.. Hamileligimn baslarnda arada girip biseyler yazardm fakat uzun zamandir yazmiyorum arada bi girip okuyorum sadece.. Benim bi sorunum var erken dogum riskyle karsi karsiyayim. Gecen hfta hastanede yattim 1 gun ve taburcu edildm bgn kontrolum vardi doktorda ve servikal uzunlugum 23 mme kdr dusmus gecen hfta 28 di( cok uzuldm nasil cktigmi bilmiorm drdan eve nasil gittim? 31+6 haftaligiz cok kucuguz henuz 2 hafta daha dayanir mi bilemiyrm ama drumda bn de pek sanmiyrz git gide dusuyo dinlenmekte hic mumkun olmuyo 3 yasnda bi kizim var cocklu anneler bilirler sizden dua istyrm kizlar insallah bebegm 2 hafta icnde dogmaz da 34ü goruruz ciger gelistirici igne olmustm gecen hafta drum icm ondan yana biraz rahat ddi ama bnm hic diil (
kızlar benim dünyam filmine gitmeyi düşüneniniz varsa kesinlikle tavsiye etmiyorum aşırı kötüydüü
Hiç gitmedim agdaya gitmemde.. Uyanır mahfolurum
Hele bu kocaman olmuş kukuyu kimselere açamam :/
Ztn eşim izin vermiyor agdaya gitmeme..
Kendim hallederim bi şekilde hep
Senin neyin var Cnm ya. Korkma dua et hep
Allah yardım edecek bize.
Aaa gercekten mi?? Sasirddm dogrusu masallah süphanallah kacinci haftandasn suan peki telefndan girdigm icin göremiyorum bn yrn tam 32 oluyrm Allahin iznyle2 hafta daha kalsn bn daha bisi istemem tabi hayrlisiyla rabbimden diliyrum
kızlar bugun dr gittik bebeğim gayet iyimiş3 kilo olmuşuz ve dr bize doğum tarihini verdi inş bir sey çıkmazsa 25 kasımda doğum
kızlar bugun dr gittik bebeğim gayet iyimiş3 kilo olmuşuz ve dr bize doğum tarihini verdi inş bir sey çıkmazsa 25 kasımda doğum
Amin canım hepimize tüm bebişlerimize ve hamişlerimize inşallah...hadi gözün aydın papatyacım maşallah herşey çok güzell allah sağlık versin bebeğine
ne kadar güzel yaaakızlar bugun dr gittik bebeğim gayet iyimiş3 kilo olmuşuz ve dr bize doğum tarihini verdi inş bir sey çıkmazsa 25 kasımda doğum
Amin canım hepimize tüm bebişlerimize ve hamişlerimize inşallah...
ne kadar güzel yaaa
tarihleri alınmaya başladı.
heyecan giderek artıyoooo=))
Maşallah kilosu da ne iyi... tombiş bişi olcak deme yumuk yumuk...
maşallah bebişine canım
neden o kadar erken doğacakmış
Amin canım hepimize tüm bebişlerimize ve hamişlerimize inşallah...
ne kadar güzel yaaa
tarihleri alınmaya başladı.
heyecan giderek artıyoooo=))
Maşallah kilosu da ne iyi... tombiş bişi olcak deme yumuk yumuk...
suan 34 haftayım ama bebek 10 gün önden gidiyo gerci bu neden degildir sanırım.ama 25 kasımda 38 hafta oluyrum. ve bnm durumum sezaryan olduğunu için bu arada bende kan pıhtılaşma sorunu var onun için sezeryan
maşallah canım :))
sezeryan günümü aldın suniyle normalmi deniceksin erken değilmi gebelik takvimine göre biraz:44:[25 kasımda bebek 38 haftalık oluyor ve 10 ilerde gittiği için sanırım bide sezeryan olucam bende kan pıhtılaşması var normal dogum yasak bana
amin cnm hepimiz bebeklerimizi sağ salim kucagımıza alalım.anladım canım sağlıcakla kucağına al inşallah
suan 34 haftayım ama bebek 10 gün önden gidiyo gerci bu neden degildir sanırım.ama 25 kasımda 38 hafta oluyrum. ve bnm durumum sezaryan olduğunu için bu arada bende kan pıhtılaşma sorunu var onun için sezeryan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?