- 3 Mart 2008
- 10.211
- 293
- 413
kokoş arkadaşım güle güle kullannnnn
Ben hep okuyorum Cnm bize..
Hepimiz ve yavrularımız Allah a emanetiz.
Hep herkes dualarımda..
Kokoşmuuuuu :/ neresi kokoş ayolll
Gözüne yumruk ve tıslayan smileyyyyyy :))))
hey maşallah hakıkatn ne kadar tombiş yerım onuu annesi allah sağlık versin canım sezeryan iyiki var bencee olmasaydı ne olurdu....
riskli doğumlar daha fazla kötü normal doğum hikayeleri duyar psikolojımız daha çok bozulurdu .
sağlıkla gelsin de nasıl gelirse gelsin canım
ayy tatlım topiğin en iri bebeği seninki sanırım maşallah
Aralığın sonu bir de doğumu daha 2 ayın olmasına rağmen 2600 çok fazla,dönmemşte yani kesin sezeryan olacaksın..hayırlısı olsun canım umarım sağlıkla alırsın kucağına[/QUOTE
sagol canim. isin ilginc yani. ben de hamilelik sekeri ciktigi icin cok dikkatli besleniyorum. tuz seker tatli kesinlikle yok 3aydir hayatimda. ben ise sadece 11 kilo aldim. kendimi cok iyi hissediyorum. isallah zamanina yakin gelir bebisim.
bugun bir de 32hafta oldugu icin hastane doktoruna rapor almaya gittim. doktor inanmadi. bu bebek en ez 35 haftalik 18kasimdan sonra dogabilir bi sakinca yok dedi :/ normalde cok aktiftim son bir haftadir agirlasmisti haketlerim.demek sebebi ondengitmesiymis
bende 12 kilo aldım ama kendimi hiç iyi hissetmiyorumsagol canim. isin ilginc yani. ben de hamilelik sekeri ciktigi icin cok dikkatli besleniyorum. tuz seker tatli kesinlikle yok 3aydir hayatimda. ben ise sadece 11 kilo aldim. kendimi cok iyi hissediyorum. isallah zamanina yakin gelir bebisim.
bugun bir de 32hafta oldugu icin hastane doktoruna rapor almaya gittim. doktor inanmadi. bu bebek en ez 35 haftalik 18kasimdan sonra dogabilir bi sakinca yok dedi :/ normalde cok aktiftim son bir haftadir agirlasmisti haketlerim.demek sebebi ondengitmesiymis
ben zemzem damlatmayı düşünüyorum.kızlar bebeklerimiz zeki ve imanlı olsun diye yeni doğduğunda zemzem suyu damlatmak ve diline hurma değdirmek gerekiyormuş, mantığıma yatmıyor ama bunu deneyen annelerin çocuklarını gördüğümde kesin bende yaparım diyordum, şimdi biraz tedirginim ama bilemedim, varmı içinizde bunu uygulayacak olan??:26:
Tatlım maşallah kocaman erkek olmuş bebişko:))Kızlar bizde bugün eşimle ve annemle gittik oğluşumuzu görmeye
Maşallah sübhanallah bende çok iyiyi m bebişim de
48 cm 2400 gr olmuş
bende toplamda12 kilo aldığım için ve boyum olduğu için sorun yaratmadı=))
yüzün toparlanmış güzel olmuşsun dedi.
18 e kadar çıkma yeter dedi
veeeee oğlum dönmüşşşşş=))
şükürler olsun
sanılar normal ellerin ağrıları normal dedi.
Ama KIRMIZI et yememi kesinlikle söyledi.
Tahlillerim çok güzel ıkmışşeker tiroid hemogram falan ama kırmızı et muhakkak ye.yemiyorsan günde 2 kez demiri lacı al dedi
ve kızlar kesinlikle yürüyüş yap dedi.kaslarım güçlenecek ki doğumda daha az zorluk çekermişim.....
Ee o kadarda olsun kuzum:))Cok teşekkür ederim Cnm
Bana göre fazla kg aldım 48,5 dum ya
Ama cok şükür kötü durmuyor sadece göbeğim aşağıda :))
Hee ok anladım canım inşallah tutarlar da memeyi gerek kalmaz böyle zor şeylereben de hastaneden cıkarken port bebeye koyucam zaten hastaneden arabayla dönücez tavsiylerin için de teşekkürler canım zemzemi bebeğe mı içiricez
hadi gözün aydın canım normal doğum olacak desene
32+6 da alırsan gün kaybetmezsn canım tam olarak 5 haftan sonraya atar
ay aysuncum süt demek istemiştim tatlım
hadi gözün aydın papatyacım maşallah herşey çok güzell allah sağlık versin bebeğine
kızlar bugun dr gittik bebeğim gayet iyimiş3 kilo olmuşuz ve dr bize doğum tarihini verdi inş bir sey çıkmazsa 25 kasımda doğum
Ayy canlarım hayırlı olsun inşallah:))benimde sezeryan tarihim belli oldu oldu 29 kasım da inşaallah Rabbim in izniyle oğluşum geliyor
boyu 47 48 cm dedi kilosuda 2700 müş... nst ye girdim harketlerini beğenmedi doktorumuz hareketleri iyi aslında dedim o zaman iyi bağlayamadı hemşire heralde dedi
coraspini bıraktırdı iğneyi de 2 saat öne alın sabaha vurmaya çalışın dedi doktorumuz
çarşıdan da keçe ve lohusa bardakları için malzeme aldım yarın fotoları eklerimmm
kızlar bebeklerimiz zeki ve imanlı olsun diye yeni doğduğunda zemzem suyu damlatmak ve diline hurma değdirmek gerekiyormuş, mantığıma yatmıyor ama bunu deneyen annelerin çocuklarını gördüğümde kesin bende yaparım diyordum, şimdi biraz tedirginim ama bilemedim, varmı içinizde bunu uygulayacak olan??:26:
kızlar bebeklerimiz zeki ve imanlı olsun diye yeni doğduğunda zemzem suyu damlatmak ve diline hurma değdirmek gerekiyormuş, mantığıma yatmıyor ama bunu deneyen annelerin çocuklarını gördüğümde kesin bende yaparım diyordum, şimdi biraz tedirginim ama bilemedim, varmı içinizde bunu uygulayacak olan??:26:
sagol canim. isin ilginc yani. ben de hamilelik sekeri ciktigi icin cok dikkatli besleniyorum. tuz seker tatli kesinlikle yok 3aydir hayatimda. ben ise sadece 11 kilo aldim. kendimi cok iyi hissediyorum. isallah zamanina yakin gelir bebisim.
ya Aysun bana bu kilo çok gliyo ama yaaa.Tatlım maşallah kocaman erkek olmuş bebişko:))
Kilonda çok iyi Allah nazarlardan saklasın muckk:))
İçinde domuz dan elde edilen bir madde carmış ben decavit kullanıyorum
Canım ya bekle bekle gelen giden yok herkes çağır diyor ama söyledim başlıycam die kimse tınlamadı geçende arkadaşım geliyim temizleyelim dedi gelmedi ablamda öyle dedim sizimi bekliycem yaptım ama çok yoruldum bitirebilsem keşke 3 günlük filan işim var dahaHevuk gülayyyy kız tek başına yapma bi arkadaşını çağır
Ay maşallah sna yaaa tü tü tüüüü
Benim koca anca kirletsin asla yardım etmiyor kadın tutarız bekle diyo ama tutalım diyincede şimdi değil diyo belim ağırıyo dedim yapmasaydın diyo ozaman sen yap kim yapıcak dedim sustu..Kirlenmesin yaaaohh eline sağlık hevukcum süperrr valla.çok iyi iş halletmişsin
bizde geçen hafta eşimle yaptık ama sanki temizken daha çabuk kirleniyo ev=//
gerçekten kimseden hayır yok.kendi işimizi kendimiz görüyoruz.bende aynıyım canım=((
Bende var hemde hatim okudum üstüne zemzem küçük kavonozda onu yanıma alıcam damlatıcam ağzına inşallah bide nar suyu diyorlar gazı olmuyormuş bebeğin..Hurmam yok hac hurması bulursam ondanda götürürüm..kızlar bebeklerimiz zeki ve imanlı olsun diye yeni doğduğunda zemzem suyu damlatmak ve diline hurma değdirmek gerekiyormuş, mantığıma yatmıyor ama bunu deneyen annelerin çocuklarını gördüğümde kesin bende yaparım diyordum, şimdi biraz tedirginim ama bilemedim, varmı içinizde bunu uygulayacak olan??:26:
ya Aysun bana bu kilo çok gliyo ama yaaa.
kocaman geliyorum gözümee=((
hemen verebilir miyiz söyle ince noktaları tecrübeliler kraliçesi hamişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?