2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Ben hep okuyorum Cnm bize..
Hepimiz ve yavrularımız Allah a emanetiz.
Hep herkes dualarımda..

Allah razi olsun senden.. Cok duygusal bi gun gecirdim o yuzden hala aklmda aklima geldkcede aglayasam gelio rabbim hepimizn bebeklerini korusun sag saglim gelsnlernler insallah duyaya...

kızlar hem oto koltuğu olan ana kucağı almak istiyorum ama çok kararsızım. çok para vermek istemiyorum ama dandik bişey olsunda istemiyorum. casual trona nasıl sizce bana bi fikir verin hangi marka almalıyım

sagol cnm. hepimizin saglikli bebisleri olur isallah

kız güle güle kullan çantanı :)

kızlar doğuranları gördükçe korkmaya başladım kızlar gün almalar felan tırsıyorum yani çünkü kasılmalarım sıklaşmaya başladı bazen 5 dk da 1 bazen 20 dk da bir bazen 2-3 saatte bir hiç bişi anlamıyorum korkmalımıyım?

bende 12 kilo aldım ama kendimi hiç iyi hissetmiyorum
ağırlaştım hareketlerim yavaş yavaş=((
ellerim belim ağrıyoo..
ne güzel sağlıklısınız maşallah size..

Son düzenleme:
kızlar bebeklerimiz zeki ve imanlı olsun diye yeni doğduğunda zemzem suyu damlatmak ve diline hurma değdirmek gerekiyormuş, mantığıma yatmıyor ama bunu deneyen annelerin çocuklarını gördüğümde kesin bende yaparım diyordum, şimdi biraz tedirginim ama bilemedim, varmı içinizde bunu uygulayacak olan??:26:

ben zemzem damlatmayı düşünüyorum.
bir kaç kişiden duymuştum..

Tatlım maşallah kocaman erkek olmuş bebişko:))
Kilonda çok iyi Allah nazarlardan saklasın muckk:))
Cok teşekkür ederim Cnm
Bana göre fazla kg aldım 48,5 dum ya
Ama cok şükür kötü durmuyor sadece göbeğim aşağıda :))
Ee o kadarda olsun kuzum:))
Hee ok anladım canım inşallah tutarlar da memeyi gerek kalmaz böyle zor şeylere
kızlar bugun dr gittik bebeğim gayet iyimiş 3 kilo olmuşuz ve dr bize doğum tarihini verdi inş bir sey çıkmazsa 25 kasımda doğum

Ayy canlarım hayırlı olsun inşallah:))
Aralık gelmeden daha Bi sürü bebişimiz olacak galiba )
Esselaaaa ve diğer güzel hamişlerim çantam bu
20 tl..

Oyyy kombine gelll:)))
Güle güle kullan balım:))

valla bende duydum öyle bir şey yaparsam bir şey kaybetmem diye düşünüyorum eğer unutmazsam yaparım inş.. :)

hurmayı anne kendi ağzında çiğneyip azıcık dudaklarına sürülmesi gerekiyormuş...

Bende de var biraz zemzem belki damlatırım birkaç damla:26:

Woooouuuww
Acaba sen şubatta hamileydin de üstüne mi gördün cano:26:

Tatlım maşallah kocaman erkek olmuş bebişko:))
Kilonda çok iyi Allah nazarlardan saklasın muckk:))
ya Aysun bana bu kilo çok gliyo ama yaaa.
kocaman geliyorum gözümee=((
hemen verebilir miyiz söyle ince noktaları tecrübeliler kraliçesi hamişim

Hevuk gülayyyy kız tek başına yapma bi arkadaşını çağır
Ay maşallah sna yaaa tü tü tüüüü
Canım ya bekle bekle gelen giden yok herkes çağır diyor ama söyledim başlıycam die kimse tınlamadı geçende arkadaşım geliyim temizleyelim dedi gelmedi ablamda öyle dedim sizimi bekliycem yaptım ama çok yoruldum bitirebilsem keşke 3 günlük filan işim var daha
Benim koca anca kirletsin asla yardım etmiyor kadın tutarız bekle diyo ama tutalım diyincede şimdi değil diyo belim ağırıyo dedim yapmasaydın diyo ozaman sen yap kim yapıcak dedim sustu..Kirlenmesin yaaa bidaha yapamam
İnşallah temiz tutmaya çalışıcam..
Bende var hemde hatim okudum üstüne zemzem küçük kavonozda onu yanıma alıcam damlatıcam ağzına inşallah bide nar suyu diyorlar gazı olmuyormuş bebeğin..Hurmam yok hac hurması bulursam ondanda götürürüm..

Ben elevit kullanmıyorum bir paket içtim dahada içmedim..
Kan ilacıda kabzlık yapıyor bana hiç yaramıyor kullanmıyorum arada magnezyum içiyorum..
Burda bir arkadaş ilaç yazmıştı eczacı süper bir vitamin kullan bencede dedi ama bulamadım hiç bir eczanede

Centrum materna dha plus bebeğin beyin ve kemik gelişimini destekliyor..
Söyleyen arkadaş kasım annesi 4 kilo 55 cm bir kızı oldu
Benim bebek 10 gün önde giderken şimdi geriledi ilaç kullanmıyorum ondanmı acaba bilemiyorum..

ya Aysun bana bu kilo çok gliyo ama yaaa.
kocaman geliyorum gözümee=((
hemen verebilir miyiz söyle ince noktaları tecrübeliler kraliçesi hamişim

Kuzum hiç kafana takma,senin kilo sandığın şeyin yarısı doğumda gidiyor,hayırlısıyla doğum yap bak nasıl 40 gün sonra eski haline döneceksin:))Bir de emzirirken karbonhidratlı değilde daha vitamin ve protein li şeylere ağırlık verirsen tamamdır bitanem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…