2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

canım insülin kullanıyor musun yoksa sadece diyet mi yapıyorsun?

Benim hastane cantamda hurmam ve zemzem suyum hazir sunnettir diye bende yapicam allahin izniyle emzirmeden once surmek lazim halam oyle uapti gerçekten de cok ama cok akilli bir oglu var masallah . Ayyy kuzumu kucahima alsam artik resmen uyurkken bile özlüyorum karnimda ama uyurkwn hareket hissedemedigim icin özlüyorum gece uyanip hareket edene kadar bekliyorim

ay canım ne güzel haberlerle gelmişsin maşallah sana ve oğluna :)

canlarım benim öncelikle herkese teşekkür edrim hepiniz sağlıklı mutlu bir sekilde bebeklerinize kavuşursunuz darısı basınıza sezaryanmı normalmi dıye soranlar olmuş sezaryan oldum normal doğum cok küçükler dıye tehlikeye atmayalım sezaryan olsun dedı doktorum cunku gerçekten minicik yavrularım spinal yapılıcaktı ama doğumhaneye girdiğim gibi inanılmaz bir titreme başladı bende oyle böyle degıl spınal içinde oturup hareket etmemem lazımdı ama ne ben kendimi durdurabildim nede doktorlar sakinleştirebildi zaten zamanla yarıştık resmen oyuzden baktılar duramıyorum narkoz verdiler cok stresli sevinçli yani hepsi bir arada bi gece geçirdik cok korktum bebeklerime bişi olucak diye kendizi hiç düşünmüyosunuz o an ve narkozdan uyandığım gibi tek sorduğum soru bebeklerim nasıl demem olmuş hergün bitanelerimi görüyorum yarım saaatte olsa cok güzel bir duyguymuş annelik heran aklımdalar nasıllae napıyolar diye sağlık durumları gayet iyi maşallah sütümde suan az ama cogalırmı bilmem cogalsada doktorum yetmez dedi suan anne sutu ile besleniyolar kızlar size diycegim tek sey hemen doğumdan sonra sagın bebekleri yanında olanlarda hemen emzirirsin sık sık emzirin yada sağın biz biraz gec kaldık oyuzden goguslerim şişti hemn sağmak cok önemli bide spınal yada epidural isteyen arkadaşlar sakın titremeyin sakin olun ben bildiğniz horon teptim :) hepinizi allah kurtarsın sag salim sağlıklı bir sekilde inşallah rabbim evlatlarınıza kavuştursun

Maşallah canım bebeklerinin ve senın sağlığınızın ıyı olmasına çok sevındım bır an once kuzucuklarını kucağına alırsın ve bırlıkte evınıze dönersının tatlım İnşallah.

ya hurma zemzem bir de gaz olmaması için nar suyu hepsini hemşirelere çaktırmadan nasıl yapcaz daha süt vermeden yaılması gerekıyormuş bunları zor iş zemzem ve hurma ayırmıştım bebeğim için ama yapabilirmıyız bılmem

Onlar ne karışırlar bizim kuzularimiza allah allah istedigimiz gibi besleriz ki yedir micez sonucta mjnnacik yavrulara . Agzina surucez sadece ayyy ya ben yerim onlarin agzini yaradana kurban

Onlar ne karışırlar bizim kuzularimiza allah allah istedigimiz gibi besleriz ki yedir micez sonucta mjnnacik yavrulara . Agzina surucez sadece ayyy ya ben yerim onlarin agzini yaradana kurban

buna izin vermediklerini biliyorum polemiğe girmek istemem moralim bozulmasın görmeselr daha iyi zaten uyarıyorlarmış bebeğe kesinlikle anne sütünen başka şekerli su bilmem ne vermiyorsnuzu diye başımızda beklemesnler de :)

herşeyin yolunda olmasına çok sevindim canımmm bebişlerimizde toparlar hemen inş dönersiniz evinize hep birlikte ,ay çok heyecanlııı :)))))

günaydınnnn :))
mobilyacıdan aradılar akşam 5-6 gibi getirsek olurmu diye ne diyim iyi dedim sinir oldum ama
dün akşam odayı tamamen boşalttık halısını kaldırdık allahtan ardiyede yer açmışım çok rahat sığdı herşey akşam oda kuruluncada eşyaları diğer odadan eylülün odasına taşırız

ay canım ne güzel haberlerle gelmişsin maşallah sana ve oğluna :)
Kuzummmm.Hepimize maşallah.Allah hepimize güzel haberlerler almayı nasip etsin....
Hepinizi çok seviyorummm=*
bizde seni merak ediyoruduk
ne güzel duyguları yaşıyorsun bizen önce..
Allah bebeklerinden ayırmasın seni ....Bizde bir an önce kavuşsak..
Melekcim aynı gerginliği bende yaşamaktan korkuyorum.
Çevreminden birini mi tembihlesek acaba anne abla kardeş falan?
Çünkü biz o anda muhtemelen düşünemeyiz..
cnm günadınnn
inanır mısın bizi aradılar saat 9 da evdesiniz değil mi geliyoruz dedi.
tabii dedik ben zaten sabah8 de kalkıp onlar gelecek diye çay flan koymuştum düşün.saat 4 de geldiler!!!!
çok sinirlendim.
o zaman akşamdan arama arkadaş 9 da gelcez diye.
sabah da o kadar erken saatte arama
aman neyse dedim günün de getirdiler ya ona şükreddiiimm.

olmazsa olmazları canım bu mobilyacıların böyle bişey yapmasalar işleri ters gider heralde neyse getirsinlerde bugün başka bişey istemiyorum

kızlar aşeriyorum çok fena hemde herkesi ayağa kaldırdım babam şimdi maltepeden yakacığa babanneme gidip alıp üsküdara bana getiricekkbi işe yarasın ömrü hayatında

Slm kizlar bayadan beri yazamiyorum evde badana var annem bendeydi. Oda gitti sagolsun islerin agir olanlari bitti esim yine çine gitti malesef evde tekim allaha kaldim artik buarada cumartesi hastanedeydim bebegim 43 cm kilo 2.200 33 haftadayiz evde mis gibi oldu buarada bebegi olanlari tebrik ediyorum rabbim hepimize hayirli dogumlar nasip etsin. Dr sertlesme cogalirsa migde bulantin devam ederse idrar kacirma ve su gelmesi haraket azalirsa panik yapmadan gel birde Rahkmde kasilmalara cok dikkat et dedi haberdar et dedi boyle bir aksilik cikmazsa Sezeryan dogum 3.12.13

CUMHRİYET BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUNNNNN!![/QUOTE]

[/QUOTE]

Evet Cnm cok guzel birgün.. Anlamı büyük
Gözlerim dolup dolup duruyor..
Bayramımız kutlu olsun...!!!!

Kendine dikkat et yorulma lütfen ..
Bebişinede maşallah canım
Eşin geri gelecek dimi??? Dogumda yanında olur inşallah

kızlar aşeriyorum çok fena hemde herkesi ayağa kaldırdım babam şimdi maltepeden yakacığa babanneme gidip alıp üsküdara bana getiricekkbi işe yarasın ömrü hayatında
ya bende bende bende=))
bende aş ermek istiyorum herkesi ayağa kaldırmak istiyorummm=))

Evet Cnm cok guzel birgün.. Anlamı büyük
Gözlerim dolup dolup duruyor..
Bayramımız kutlu olsun...!!!!

Kendine dikkat et yorulma lütfen ..
Bebişinede maşallah canım
Eşin geri gelecek dimi??? Dogumda yanında olur inşallah[/QUOTE]

Evet canim camlarim bayraklarla damgalaniyor .. Guzel olmazmi gurur verici. Esimde kasim 15 inde inslaj burda olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…