- 3 Mart 2008
- 10.211
- 293
- 413
Gizem odanın resmini bekliyorum ona göreee..!
Ay doğururum fln göremem. İçimde kalır
Hemen cek koy nolursun
Evet gizem merak ediyoruz. Hayırlı olsun şimdiden. Güle güle kullanın.bebeğim ama daha sadece mobilya kurulduu cibinliği örtüsü falan serili değil istiyomusun yinedee :))
Kızlar eşimm kollarından kavrayıp götürdü wc ye..
Sol ayagımı felç gibi sürüye sürüye zar zor gittim
Yanımda durdu geri getirdi salona. Şimdi yatıyorum
Ağrı kesici alıcam
Daha keçeden isim yazıcam oğluma. Şimdi gelmesin mümkünse :26:
Oramın kemiği kırılacak sanki o kdr kötü
Gizem odanın resmini bekliyorum ona göreee..!
Ay doğururum fln göremem. İçimde kalır
Hemen cek koy nolursun
Evet gizem merak ediyoruz. Hayırlı olsun şimdiden. Güle güle kullanın.
Gizemcim iyi gunlerde kullanin cokbcici bebisin odasi nerden ne kadara aldiniz canim
bende asprini 28 haftada bıraktım iğnede 3 gün önceden kesilicekmiş çok heyecanlıyım bende ne olacak bilmiyorum. bebeğimi elime alıcam ama sezeryandan tırsıyorummmm
çok saol canım teşekkürler :)
modoko nazar bebe 3900 kuşumm.
ya bişey sordum kimse görmedimi uyku seti dikimden yeni geldi yinede yıkıyımmıı bilemediim ?:44:
Iyi akşamlar kızlar..
Mesajıma cevap veren arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.
Benim moralim hiç düzelmiyor. Aklıma gelince çok üzülüyorum. Bebeğim sorunlu olur mu ki????
29+2de : 42cm 1500gr
31+2de : 42cm 2000gr
33+6da : 42cm 2400gr
bu tuhaf değil mi ??? 26 yada 29 kasım doğum tarihimdi. 2 aralık dedi şimdi. 4 haftada ne kadar uzar ki? 2 hafta sonra gel dedi. Yine uzamamis olursa bebeği alalım der mi ki??
Eşim çok ye diyor. Sen yemediğin için bebek uzamadı diyor. Ben hiç 2 kişilik yemedim. Hep hamileliğimden önceki gibi normal yedim. Zorla kendini diyor eşim. Öğlen nasıl yemişsem artık hala tokum!! Ne yapacam allahım? Kv 42cm kısa değil onu uzatacak olan allah sen allaha sığın diyor. Sağolsun allah razı olsun.teselli etmeye çalışıyor. Dua edin kızlar bebeğim sorunlu olmasın...
Iyi akşamlar kızlar..
Benim moralim hiç düzelmiyor. Aklıma gelince çok üzülüyorum. Bebeğim sorunlu olur mu ki????
bu tuhaf değil mi ??? 26 yada 29 kasım doğum tarihimdi. 2 aralık dedi şimdi. 4 haftada ne kadar uzar ki? 2 hafta sonra gel dedi. Yine uzamamis olursa bebeği alalım der mi ki??
Eşim çok ye diyor. Sen yemediğin için bebek uzamadı diyor. Ben hiç 2 kişilik yemedim. Hep hamileliğimden önceki gibi normal yedim. Zorla kendini diyor eşim. Öğlen nasıl yemişsem artık hala tokum!! Ne yapacam allahım? Kv 42cm kısa değil onu uzatacak olan allah sen allaha sığın diyor. Sağolsun allah razı olsun.teselli etmeye çalışıyor. Dua edin kızlar bebeğim sorunlu olmasın...
Ay gizemmmm cok guzel cok klas bir oda.
Ah ahhh teyzesi orda pasta yemişti cicilerini karıştırmıştı
Kapı süsü yapmıştı.Kimbilir bi daha ne zmn gelirimmm
Ay duygulandm
Maşallah cok guzel Cnm.
Bu odada guzel guzel uyusun ve büyüsün inşallah
Bence yikamalisin dikilirkwn falan yerlere degiyordur sonucta bence yika
ya bişey sordum kimse görmedimi uyku seti dikimden yeni geldi yinede yıkıyımmıı bilemediim ?:44:
Iyi akşamlar kızlar..
Yıka Cnm ...
Dikerken fln hep Pisleniyor yere düşüyor toz oluyor vs.
Dr un cep teli yok hastaneyi arayıp bağlatıyoruz normalde
Aradık az önce bağlasınlar diye
Ebeye bağladılar. Çok kötü olursan gel nst ye bağlayalım dedi.
Sancı çıkarsa açıklık varmı diye kontrol ederiz Dr umuzu ararız gelir dedi.
Beklicem biraz. Kötulesirsem gidicem.!
(
1 ay............
1 ayyyyyyyy..........
Dayan Deniz..!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?