2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Gizem odanın resmini bekliyorum ona göreee..!
Ay doğururum fln göremem. İçimde kalır
Hemen cek koy nolursun

Iyi gunlerde kullanın canım

Canım siyatik agrisi gibi mi eger siyatik agrisi ise agri yapan tarafin uzerine yatmalisin degilse git bakalim ebeler ne dicek sen tecrübeli sin dogum ne demek biliyosun zamanında saglikla gelir inşallah

Iyi akşamlar kızlar..
Mesajıma cevap veren arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.
Benim moralim hiç düzelmiyor. Aklıma gelince çok üzülüyorum. Bebeğim sorunlu olur mu ki????
29+2de : 42cm 1500gr
31+2de : 42cm 2000gr
33+6da : 42cm 2400gr

bu tuhaf değil mi ??? 26 yada 29 kasım doğum tarihimdi. 2 aralık dedi şimdi. 4 haftada ne kadar uzar ki? 2 hafta sonra gel dedi. Yine uzamamis olursa bebeği alalım der mi ki??

Eşim çok ye diyor. Sen yemediğin için bebek uzamadı diyor. Ben hiç 2 kişilik yemedim. Hep hamileliğimden önceki gibi normal yedim. Zorla kendini diyor eşim. Öğlen nasıl yemişsem artık hala tokum!! Ne yapacam allahım? Kv 42cm kısa değil onu uzatacak olan allah sen allaha sığın diyor. Sağolsun allah razı olsun.teselli etmeye çalışıyor. Dua edin kızlar bebeğim sorunlu olmasın...

Ay gizemmmm cok guzel cok klas bir oda.
Ah ahhh teyzesi orda pasta yemişti cicilerini karıştırmıştı
Kapı süsü yapmıştı. Kimbilir bi daha ne zmn gelirimmm
Ay duygulandm
Maşallah cok guzel Cnm.
Bu odada guzel guzel uyusun ve büyüsün inşallah

bende asprini 28 haftada bıraktım iğnede 3 gün önceden kesilicekmiş çok heyecanlıyım bende ne olacak bilmiyorum. bebeğimi elime alıcam ama sezeryandan tırsıyorummmm

Hayırlısı ile bakalım genel anestezi olursan bişi hatırlamassın korkma

canım aa ne alaka amaa kilo alımı durmuş olsa evet sorun olabilir gelişim geriliği denebilir ama boyda öyle bi durum söz konusu değil ki demekki ufak tefek olucak kiloda iyi tombiş minik bişey olucak işte canını sıkma önemli bi sorun olsa doktor söylemezmi hiç

Kilosu ddaha önemli CNm cılız bir bebek olmayacak inşş belki minyon olur kalsiyum iç bol bol

yerimm ben seniiiiiii
kapı süsümüzü deniz teyzen yapmıştı diye anlatıcam büyüdüğünde
yaza buluşuruz ki yine onlarda 7-8 aylık olurlar ayy birsürü bebee yerde oynuyo biz çayımızı içiyoruz falan ağlicam şimdi
Bence yikamalisin dikilirkwn falan yerlere degiyordur sonucta bence yika

haklısın kuşum evet tişkürler

çok saol canım teşekkürler :)
modoko nazar bebe 3900 kuşumm.

ya bişey sordum kimse görmedimi uyku seti dikimden yeni geldi yinede yıkıyımmıı bilemediim ?:44:

Yıka Cnm ...
Dikerken fln hep Pisleniyor yere düşüyor toz oluyor vs.

Canim belkide yanlis olcum yapildi 29 da 42 zaten cok uzun değil mi 34 haftada da 42 normal doktorun nediyor o onemli

Geçmiş olsun CNm bol bol dinlen sen en iyisi yat bol bol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…