2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

Bebisli toplantiya bende gelirim allahin izniyle pendikte oturuyorum hatta bana bile gelin cok mutlu olurum

Bilmiyorum çok üzülüyorum. Ben uzunum babası uzun. Talha 51cm doğdu.Bir ayda 1cm bile uzamamis. Çok kötüyüm şuan

Bide eşimle uğraşıyorum. Sürekli yatıyor bişeler istiyor. Nazlanıyor. Benim kafam zaten dolu!!!!
O yemeği yapma,şunu getir şunu götür.. Ev dublex yukarıdan el kremi getir,aşağıdan lap topu çıkar şöyle de böyle.kremi getiriyorum elime sür, ilacını getiriyorum ağzıma ver.. Ya diyorum eziyet olsun diyemi böyle yapıyorsun??? Tamam yarın işe giderim dedi. Şimdi arkadaşlarını topladı. Tv izliyor ben yukarıda bebeğime ağlıyorum.

Fetal Kilo Arlk Boy Uzunluk Tahmini lm Bebek Kilosu hesaplama Arlk bebek Boyu Hesaplama Doum Kilosu Tahmini Zayf kk Gelimemi Ksa Kse cce Bebek ri Kilolu Obez Bebek canım araştırdım biraz, zaten doğduğunda 45 ve üstü oluyormuş bebeklerin boyu, bu sitede aşağı yukarı boy ve kilo tahminleri var, seninki normale yakın bence, tek sorun 3 muayenede aynı boyda olması ise son anda atağa geçebilir belki minik. eşin ve senin boyun nasıl? bunlarda önemli faktörler biliyorsun, kalsiyum tüketmeye bak, üzülme, Allaha emanet minnakın

Mta Cnm kilosu cok iyi yaaa bence kafana takma
Minyon olucak o yüzden böyle üstelik yanlış ölçüm yapılıyor bu aylarda.
Lütfen üzülme Cnm bnm

Gizem odanın resmini bekliyorum ona göreee..!
Ay doğururum fln göremem. İçimde kalır
Hemen cek koy nolursun

ayy deniz çatlak seni...yine mi kuku kemiğin ağrıyo...bu oğlan hep kuku kemiğine baskı yapıyo....
gizoş eylül hanım huzurla uyusun her şey harika...elinle ılık bir sudan geçirsen yıkanmadan kullanır mı ki canım ya:44:...
mta boyu kısa olduğunu dr mu söyledi..bir sıkıntı olsa kesin söylerdi.bire bir ölçü verilmiyor biliyosunki...şimdiden takma kafana...
lusnica şekerlerde harika olmuş....

Sağol CNm )))

Doktorum bi ay önce de 42 cm dediniz deyince şaşırdı. Ama bişe demedi. 2 hafta sonra tekrar bakalım dedi.
Bu ultrason kağıdımız. Değerleri anlayan arkadaşlar bakın bi ben mi abartıyorum acaba diyorum :44:

Eklentiler

• $DSC_0226.webp
    25,1 KB · Görüntüleme: 41
İçindeki dolgu maddesi toplanıyo

attım valla bilmem artık nolur

Cok güzelmiş yakışır eylüle :)

teşekkürler canım :))

attım yıkanıyo hayatım bakalım nasıl çıkıcak
güle güle kullanın canım çok güzel olmus odanızzzzz

teşekkürler canımm :))

canım geçmiş olsun dikkat et kendine dinlen bakalım belki iyi gelir
acaba kalkerken birden hareket ettin de zorlandı mı canım ya
inş ciddi bişey yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…