Çok güzel CNm ALlah tadını aldırsın
atıyım yıkansın bari haklısınız canikomlaarr teşekkürleer
yerimm ben seniiiiiii
kapı süsümüzü deniz teyzen yapmıştı diye anlatıcam büyüdüğünde
yaza buluşuruz ki yine onlarda 7-8 aylık olurlar ayy birsürü bebee yerde oynuyo biz çayımızı içiyoruz falan ağlicam şimdi
haklısın kuşum evet tişkürler
Bozuluyor yaaaa ben yıkamadım
Bebisli toplantiya bende gelirim allahin izniyle pendikte oturuyorum hatta bana bile gelin cok mutlu olurum
Fetal Kilo Arlk Boy Uzunluk Tahmini lm Bebek Kilosu hesaplama Arlk bebek Boyu Hesaplama Doum Kilosu Tahmini Zayf kk Gelimemi Ksa Kse cce Bebek ri Kilolu Obez Bebek canım araştırdım biraz, zaten doğduğunda 45 ve üstü oluyormuş bebeklerin boyu, bu sitede aşağı yukarı boy ve kilo tahminleri var, seninki normale yakın bence, tek sorun 3 muayenede aynı boyda olması ise son anda atağa geçebilir belki minik. eşin ve senin boyun nasıl? bunlarda önemli faktörler biliyorsun, kalsiyum tüketmeye bak, üzülme, Allaha emanet minnakınIyi akşamlar kızlar..
Mesajıma cevap veren arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.
Benim moralim hiç düzelmiyor. Aklıma gelince çok üzülüyorum. Bebeğim sorunlu olur mu ki????
29+2de : 42cm 1500gr
31+2de : 42cm 2000gr
33+6da : 42cm 2400gr
bu tuhaf değil mi ??? 26 yada 29 kasım doğum tarihimdi. 2 aralık dedi şimdi. 4 haftada ne kadar uzar ki? 2 hafta sonra gel dedi. Yine uzamamis olursa bebeği alalım der mi ki??
Eşim çok ye diyor. Sen yemediğin için bebek uzamadı diyor. Ben hiç 2 kişilik yemedim. Hep hamileliğimden önceki gibi normal yedim. Zorla kendini diyor eşim. Öğlen nasıl yemişsem artık hala tokum!! Ne yapacam allahım? Kv 42cm kısa değil onu uzatacak olan allah sen allaha sığın diyor. Sağolsun allah razı olsun.teselli etmeye çalışıyor. Dua edin kızlar bebeğim sorunlu olmasın...
Canim belkide yanlis olcum yapildi 29 da 42 zaten cok uzun değil mi 34 haftada da 42 normal doktorun nediyor o onemli
ciddennmi nasıl bozuluyo :44:
Cok güzelmiş yakışır eylüle :)Eki Görüntüle 843285 Eki Görüntüle 843286 Eki Görüntüle 843287 Eki Görüntüle 843288
bu da lamba düğmemiz
Eki Görüntüle 843289
gece eşimle silip cibinliği takıp örtüyü sericez onuda yarın eklerim :))
Gizem odanın resmini bekliyorum ona göreee..!
Ay doğururum fln göremem. İçimde kalır
Hemen cek koy nolursun
ayy deniz çatlak seni...yine mi kuku kemiğin ağrıyo...bu oğlan hep kuku kemiğine baskı yapıyo....
gizoş eylül hanım huzurla uyusun her şey harika...elinle ılık bir sudan geçirsen yıkanmadan kullanır mı ki canım ya:44:...
mta boyu kısa olduğunu dr mu söyledi..bir sıkıntı olsa kesin söylerdi.bire bir ölçü verilmiyor biliyosunki...şimdiden takma kafana...
lusnica şekerlerde harika olmuş....
ayy deniz çatlak seni...yine mi kuku kemiğin ağrıyo...bu oğlan hep kuku kemiğine baskı yapıyo....
gizoş eylül hanım huzurla uyusun her şey harika...elinle ılık bir sudan geçirsen yıkanmadan kullanır mı ki canım ya:44:...
mta boyu kısa olduğunu dr mu söyledi..bir sıkıntı olsa kesin söylerdi.bire bir ölçü verilmiyor biliyosunki...şimdiden takma kafana...
Eki Görüntüle 843285 Eki Görüntüle 843286 Eki Görüntüle 843287 Eki Görüntüle 843288
bu da lamba düğmemiz
Eki Görüntüle 843289
gece eşimle silip cibinliği takıp örtüyü sericez onuda yarın eklerim :))
İçindeki dolgu maddesi toplanıyo
Cok güzelmiş yakışır eylüle :)
güle güle kullanın canım çok güzel olmus odanızzzzz
Canım tekrar yükler misin ön izle me yazıyor tel de görünmüyor
Kızlar eşimm kollarından kavrayıp götürdü wc ye..
Sol ayagımı felç gibi sürüye sürüye zar zor gittim
Yanımda durdu geri getirdi salona. Şimdi yatıyorum
Ağrı kesici alıcam
Daha keçeden isim yazıcam oğluma. Şimdi gelmesin mümkünse :26:
Oramın kemiği kırılacak sanki o kdr kötü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?