2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

canım tül fon ikisi 680 dedi 550ye indi

Kizlar benim ufak ufak adet sancisi gibi sancim var sabahtan beri . Karnim zaten düşmüştü zeynep Kamil de yatmadan once . Karnim bayadir asagida iki gundur de karnim cok yumusadi bide kizim iyice bastiriyo kendini asagiya . Doktoruma sordum artik normal dedi . Normalden iki kat saha fazla hissedeceksin baskilari dedi . Bakalim ciger gelistirici igneleri de vurulduk ama korkuyorum dogarsa sıkıntı yasamayiz inşallah

halının takımını alsana kuzucum :44:Eki Görüntüle 846217
kuzum benim her şey gemili olsun istemiyorum daraldım biraz şimdiden
onun üz mavi istiyorum bakalım bulabilecek miyim=//
tam beni anlatmışsın balım tam
isyan gibi anlaşılsın istemiyorum ama şikayet etmekten de alamıyorum kendimi.
sağlıkla gelsinler tek isteğimiz bu.
yatınca kalkamadığım için yatamıorum oturmaktan da popom düzleşti sıkılıyorum aynı pozisyondan.
tam içimi okumuşsun yani....
daha 6 haftadan fazla var bende nasıl dayanacağımı bilmiyorum .ve giderek ağırlaşıyoruz.
Rabbim güç verecek bize veriyor da.
bir çırpıda geçecek inşallah..
Aysnum ne yaptın düzettin m arayı yoksa sen de benim gibi uzatan hanımlardan mısın
sinirim kolay kolay geçmiyor da bu kocalara!!!
hele ki bu dönemlerde...

canım bişey olmaz inşallah...sen yat dinlen...ciğer geliştirici yapıldı nasılsa..dinlen ve bol bol su iç.. su serum yerıne geçiyo...baskılar normal çünkü aşağıda bebek..benımkınınde kafası çok aşağıda...

cnm bna da dün kv NE KADAR AŞAĞIDA TALIYORU KARNINI dedi
ama imalı böyle kötü birşeyymiş gibi.
canımı sıktı.....
ayy canım ya uğraştın tabi offf.bu halimzle...
bizde 3 gün annemde kaldık
eve geldik ebeveyn banyoma bi girdim sırılsıklam göl gibi değilde. klozet takımı çemiş suyu ama ıslaktı gene de
eşim sifonu değiştirdi contayı tam sıkamamış.Allahtan odaya sızmamış
sızsa aynı senin gibi pparke kesin kalkardı.Çok geçmiş olsun canım=(
Ben dedim Eminönü'nde olduğunu kuşum
Yogun kadın göçebe kadınnnn
Deniziimmm inşallah bitti göçebeliğim.
en azından eskisi gibi olmayacak
iyi yaptın söylemekle canım benimmmmmm...
kuzum bugün geldik eve yarın dışarıda işlerimiz var toparlar hafta içi koyarım reimleri.
sen nasıl oldun görüşemedik...1 haftan kalmış. Hadi hayırlısı bakalım..yerleştirdin mi odanı geldi di mi?
Destek olmaya çalışıyorum ikna etmeye çalışıyorum ama kendi bildiğini okursa üzülürüm....

Çooook güzel olmuş orijinal Valla
Çok da uygun olmuştur mutlaka böyle becerileri konuşturmak lazım.... Sağlıkla mutlulukla kullanmamızı dilerim....

kızlarr göbüşüm bu :) bakalım bebişimin cinsiyeti nee tahminleri bekliyorum :) :) :)

Eklentiler

• $Fotoğraf0257.webp
    13 KB · Görüntüleme: 30
  • $Fotoğraf0258.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 31
kızlar gögüs ucu kremi için ne marka öneriliyo?
ben garmastan ve lansinol kullanıyrum
hafta 1 falan sürüyorum dr her gün sür demişti ama unutuyorum...
Pardon ters eklemişim :) Şuna bakın yaa ancak bu kadar olur
Tatlım inanamıoyurm!!fala inanma falsız kalma pesss.resmen karikatürlerdeki gibi leylek ve ağzında torba
o fotoyu asla kaybetme çok iyi bir yerde sakla
kızına gösterirsin ilerde.duygulandımmm=((
cnm başladı mı gidiyor musun
bende gelmek stiyorum ama kaçırdım sanırım...
bilgi verebilir misin gene de..
ayrıca bende 2 tane penye battaniye,bi tane polar
bi tane pofuduk yumuşacık var,kalın havlu gibi.
bir de önü fermuarla kapanan kalın kadife var içi elyaf var
hani bebeği içine koyu uyutabiliyorsun ya onda..
yani 5 adet.
bende annemin evinde dursun diye park yatak almıştım
onun içinde yatağı yok ne alcam bilmiyoum acelede emyprum
karar verince bana da haber verir misin cnm ya ne alacağın hakkında....

Fıstığımm maşallah kızımıza ..
ne güzl haberlelrle gelmişsin Salla sen dr u ya çok biliyo onlar
onlar kaç kiloyla doğuma girmiş acaba
halden anlasınlar biraz=))

tatlişkom ayrıca bayıldım perdesine ne kadar güzel olmuş hem genç odası olunca da uyar çocuksu olmamış
bak ikea da kağıttan kelebekli çok uyguna beyaz çerçeveli tablolar vardı onlardan al harika olurr=)
naçizane fikrim yani....
oyy yesinler onu yaaa.maşallah sübhanallah...

bir de benim dr umdan doğum konuşmak için çok erkeen dedi.kendisi hep normal doğum yaptırmış
sezeryan yanlış değil kendisinin de3 kızı var
hatta biri 1,5 yaşında.
yani doğum konuşmayla onun alakası yok balı. hiç kafanı takıp üzülmeee olur muu.
Hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun.
Kızlar hani Sinem varya kapıcının eşi temizliğe gelmişti.
Şimdi aralın odasının camına baktım.
Hiçççç silmemiş yaa
Denizim Allah ıslah etsin de sadakam olsun de.
Ona hiç bir şey demiyorum girdiği günah yeter ona.Hamile kadının hakkını yedi ya.
o kadar yruldun bi de peşinde koşmaktan...
kızlarr göbüşüm bu :) bakalım bebişimin cinsiyeti nee tahminleri bekliyorum :) :) :)
bence Erkek.Allah bilir tabi ama bence erkek=))
Ben bebek şekeri olarak arkadaşıma şeker hamurundan kurabiye yaptırıcam kızlar bebek arabası şeklinde olanlarından sepetimize koyup onları dağıtıcaz nasıl fikir? .
Elifci bana da arkadaşım çubuklara şeker hamurunda kurabiye yapcak ama20 tane falan.nazar bncuğu yapacak
araba çok zor olur uğraşma dedim.
bence olur niye olmasın....

Son düzenleme:
Ben geldim kfc ye gittik kocaman bi menü yedîm acılı
Oh beee yarasın..!!!
Doymadım bile :/
Gizoşum seni andım yerken sende cok seversin diye balım
Ama hiç dolaşamadımmmm hiçççç
Sırtım sol göğsümün altı kaburgamın ordakı sızı
Ve aşağıya olan baskı mahvetti beni ((

Ay eşim cok guzel kumaşlar getirmiş yaa
Perdelik bi tanede mürdüm rengi döşemelik
Eve iki tane berjer alıcam.
Onları kaplatırız dedi.
Bnm köşe takımım var öyle kocaman koltuk takımım yok
Bide pufum var
Ama artık lazım berjer artık kalabalık bi aile olcaz

Ben kız diyorum cicimmm

beğendinmi gerçektennn :))sevindim hayaatım beğenmene
kuşum odada tabloya yer kalmadı cibinlik tavandan ya şifonyerin üstündede duvar rafı var o rafa bi kaç peluş oyuncak alıcam tablo çok göz yorar bende düşünmüştüm aslında ama vazgeçtim sadece bikaç çerçeve alırım heralde :))

doktor konusundada bilmiyorumm kuzucum hiç ya ama ben sezeryan olucam içime doğuyo :)

bunlarda oğluşum ve yiğenim için yaptığım kapı süsleri
]
ne kadar beceriklisin bu Aralık annelerinde ne cevherler va mış ya tebrik ederim gerçekten
sürünüyorsunuz buralarda=)
Güle güle kullanınnnn
yok cnm nerdee benim 1 yadır acıyor karnımın içi...
benimki hep sürecek demek ki..
elki de iç karnım dar o yüzden zorlanıyr.
aman onlar sağlıklı olsun da bırak sıkıştırsınlar bizi Melekcim=(
DENİİİİZZZ hoş geldin acılı mı yedin bir kova mı yedin
kola içtin mi tatlı ne yedin
özet geç hehhee=)

gezip napıcan denizim yaaa o kadar yemişsin gezip enerji harcamaman iyi olmuş midende kalsın menün
yarasınnn kuşummm

Anılcim evet zor günler yaşadım. Allah kimseye o günleri yaşatmasın.Bu arada benim kız dönünce mide yanmam baya baya azaldı. Seninki nasıl canım? Yanıyor mu hala?

Korunma yöntemine gelince sütten kesene kadar eşime devrederim. Sonrada ben aylık iğne yada hap kullanırım. Bilmiyorum şuan tek düşüncem kızımı öpüp sarılmak kollamak...

Mdaa adet sancısi gibi mi oluyor?? Benimde 8:25 de ve 8:50de birer dk süren şiddetli adet sancısi tarzı sancı girdi. Üstelik yatıyordum. Ters bi hareket falan yapmadım.

beğenmesem söylerdim sana merak etme.bana kırılmıcanı bilirimm=))
gerçekten çok zarif olmuş...
Rabbim sağlıkla huzurla kullanmayı nnasip etsin
aman bırak sezeryan ol oluyorsan ne olacak ki.
Doğum anında ağrın sızın olmaz işte.Benm çevrem hep sezeryan dolu.
Şans meselesi bu.hangisi bizim için iyiyse Allah onu nasip etsin bize..

Anılcim evet zor günler yaşadım. Allah kimseye o günleri yaşatmasın.Bu arada benim kız dönünce mide yanmam baya baya azaldı. Seninki nasıl canım? Yanıyor mu hala?.
Bebeğim;
Benim ki gittiğimizde dönmüştü zaten benim 1,5 aydır çok fena devam edyor geceleri kesinlikle 2 kere alıp şişeyi kafaa dikiyorum
kaşığı öleğide bıraktım artık abarttım olayı=(
çok berbat bir şey ama bendede şuç var bile bile lades
çok susuyorum çok su içiyorum tutamıyorum kendimi
ve meyve çok yiyorum yatmadan eim yüzünden hazırlıyo getiriyo güya iyiylik yapıyo bana.
yapma hazırlama diyorum dinlemiyorum, anlamıyo
bak şimdi koca kae NAR ayıklayp getirmiş yedim tabiii...
9 dan sonra hiç bir şey yiyiyp içmemem lazım...

bakalım bebeklerim :) bebişm sağlıklı sıhatli olsunda cinsiyetinin önemi yok yeter ki hep benimle olsun :)

Son düzenleme:
emrah aradı yemeği dışarda yiyelim dedi yok yemek yaptım ben dedim o kadar yoruluyo ben sıkılıyorum diye değişiklik olsun diye diyo üzülüyorum çok

emrah aradı yemeği dışarda yiyelim dedi yok yemek yaptım ben dedim o kadar yoruluyo ben sıkılıyorum diye değişiklik olsun diye diyo üzülüyorum çok

Keske para diye bi illet olmasa da gokhan hep yanimda oksa 24 saat yanimda oksa derim hep erkeklerde sabahin korundw ise gidiyo aksam in bi koru geliyorlar cok yoruluyolar biz rahat edelim diye Allah eslerimizden razi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…