ayy kızlar ne güzel şeyler yapıyosunuz ya...bunlar keçeden mi yapıldı şimdi....harika olmuşşş..ne beceriksiizm ben ya...çatıda acımadıysa çok rahat normal doğum yaparsın dememkki canım ya..
gizoşş ne kadara aldıgını sormamışım ya((
kuzum benim her şey gemili olsun istemiyorum daraldım biraz şimdidenhalının takımını alsana kuzucum :44:Eki Görüntüle 846217
tam beni anlatmışsın balım tamValla aynen bende öyleyim kuzum yeminederim uzanmaya korkuyorum uzanmıyorumda !!
Hep oturur pozisyondayım ve hiç rahat edemiyorum öylede her yerim ağrıyo
İsyan etmek istemiyorum hiç. günahamı giriyorum bazen diyorum ama
Allah kalbimi biliyo gerçekten tükendim bu ağrılardan
Tek dileğim aralık gelsin bi an öncede sğlıkla doğurim
Ama o zamana kadar nası dayancam onuda bilmiyorum
Aysnum ne yaptın düzettin m arayı yoksa sen de benim gibi uzatan hanımlardan mısınİyi geceler canlarımm
Bugün sadece benim için berbat geçmemiş anlaşılan
Bende çok ağladım
Deniz,sizin gibi dün bizde eşimle kavga etmiştik
Ezginin uyku problemi yüzünden girdik birbirimize
Beyefendi sabah erken kalkıyormuş ta ben çocuğu uyutamıyormuşum
Zaten dünya başına yıkılsa benden bileceksin dedim ağlamaya başladım
Aldım yastığı salonda yattım,gelip bir bakmadı bile
Kizlar benim ufak ufak adet sancisi gibi sancim var sabahtan beri . Karnim zaten düşmüştü zeynep Kamil de yatmadan once . Karnim bayadir asagida iki gundur de karnim cok yumusadi bide kizim iyice bastiriyo kendini asagiya . Doktoruma sordum artik normal dedi . Normalden iki kat saha fazla hissedeceksin baskilari dedi . Bakalim ciger gelistirici igneleri de vurulduk ama korkuyorum dogarsa sıkıntı yasamayiz inşallah
cnm bna da dün kv NE KADAR AŞAĞIDA TALIYORU KARNINI dediKizlar benim ufak ufak adet sancisi gibi sancim var sabahtan beri . Karnim zaten düşmüştü zeynep Kamil de yatmadan once . Karnim bayadir asagida iki gundur de karnim cok yumusadi bide kizim iyice bastiriyo kendini asagiya . Doktoruma sordum artik normal dedi . Normalden iki kat saha fazla hissedeceksin baskilari dedi . Bakalim ciger gelistirici igneleri de vurulduk ama korkuyorum dogarsa sıkıntı yasamayiz inşallah
ayy canım ya uğraştın tabi offf.bu halimzle...kızlar gece su sesiyle uyandık, bir baktık evi su basmış, evi yeni temizledik halılar yeni yıkamadan geldi serdiğimin 2. günü mahvoldu herşeyüzülmeyim diyorum ama gerçekten çok sinirlerim bozuldu, laminantlar kalktı hep, halılar bidaha yıkamaya gidecek haftaya doktor randevusu almak için hastaneyi aradım 12 kasıma verdiler en erken, 33. haftaya denk geliyor, bütün işlerim ters gitti anlayacağınız
Deniziimmm inşallah bitti göçebeliğim.Ben dedim Eminönü'nde olduğunu kuşum
Yogun kadın göçebe kadınnnn
kuzum bugün geldik eve yarın dışarıda işlerimiz var toparlar hafta içi koyarım reimleri.Papatyacım, eşinin işinden bahsetmişsin. Ben senin yerinde olsaydım desteklerdim. Ters bir zamana denk geliyor ama en azından süresi kısa. İnşallah olursa bebeğinizin geleceği için iyi olacak. Tabi sizin kendi durumunuzu değerlendirmeniz gerekiyor, biz ne de olsa dışarıdan fikir yürütüyoruz. Bebek kısmetiyle gelecekBu arada Eminönü'nden aldığın cicilerin fotolarını bekliyoruz .
fairy canım bebeğin için çok üzüldümumarım yanlış bakmışlardır haber ver bizede Allah yardımcınız olsun...
bugün bizimde kontolümüz vardı çatı kontrolü yapıldı denildiği gbi ağrılı sancılı değil hissetmedim bile şimdilk açıklık yok ama bebek aşağıya inmiş rahim incelmiş 2 hafta daha dayan dedi doktor umarım totomu yere koyabilirim
bunlarda oğluşum ve yiğenim için yaptığım kapı süsleri
Eki Görüntüle 847149 Eki Görüntüle 847148
ben garmastan ve lansinol kullanıyrumkızlar gögüs ucu kremi için ne marka öneriliyo?
Tatlım inanamıoyurm!!fala inanma falsız kalma pesss.resmen karikatürlerdeki gibi leylek ve ağzında torbaPardon ters eklemişim :) Şuna bakın yaa ancak bu kadar olur
cnm başladı mı gidiyor musunmemorial hastanelerinde ücretsiz doğuma hazırlık kursları oluyormuş. bende buldum bulunduğum şehirde, araştırırken 2 gün sonra başlayacağını öğrenmiştim geçen hafta ilkine gittim. 4 hafta byunca cumartesi günleri oluyor 2'şer saat. ve ücretsiz. baya. bugün yine gidecem sanırım bugün fizik tedavi uzmanı girecekmiş hareketler gösterecekmiş.
bende annemin evinde dursun diye park yatak almıştımmerhaba herkesee çok şükür dün gece biraz iyi uyudum. gerçi gene kalkınca bel ağrısı vardı ama buna da şükür kızlarrr. park yatak alanlar iç yatagını aldımı ne aldınız aldıysanızz viskoları önermiyolar bi kaç yer öyle söyledii..
Fıstığımm maşallah kızımıza ..geldim hastanedenn:))
nst'de 6-7 tane 40 larda sancı çıktı ama önemsizmiş yok kabul edilen bi sancıymış ve normalmiş.
bu haftalarda yer daraldığı için eskisi gibi paldır küldür hareket bekleme ve uzun süre uyuyabilir bu dönemde dedi.hareketler daha çok gerilme tarzında olur artık dedi.eğer gün içinde 10 hareketten azsa sıkıntı vardır o zaman gel dedi.
eylüş 48 cm 2562 kg olmuuuşş
tatlıyı artık kessen iyi edersin gizem hiç iyiye gitmiyosun dedi banada ok canım görürsem söylerim dedim içimden ahaha
Denizim Allah ıslah etsin de sadakam olsun de.Kızlar hani Sinem varya kapıcının eşi temizliğe gelmişti.
Şimdi aralın odasının camına baktım.
Hiçççç silmemiş yaa
bence Erkek.Allah bilir tabi ama bence erkek=))kızlarr göbüşüm bu :) bakalım bebişimin cinsiyeti nee tahminleri bekliyorum :) :) :)
Elifci bana da arkadaşım çubuklara şeker hamurunda kurabiye yapcak ama20 tane falan.nazar bncuğu yapacakBen bebek şekeri olarak arkadaşıma şeker hamurundan kurabiye yaptırıcam kızlar bebek arabası şeklinde olanlarından sepetimize koyup onları dağıtıcaz nasıl fikir? .
kızlarr göbüşüm bu :) bakalım bebişimin cinsiyeti nee tahminleri bekliyorum :) :) :)
Fıstığımm maşallah kızımıza ..
ne güzl haberlelrle gelmişsin Salla sen dr u ya çok biliyo onlar
onlar kaç kiloyla doğuma girmiş acaba
halden anlasınlar biraz=))
tatlişkom ayrıca bayıldım perdesine ne kadar güzel olmuş hem genç odası olunca da uyar çocuksu olmamış
bak ikea da kağıttan kelebekli çok uyguna beyaz çerçeveli tablolar vardı onlardan al harika olurr=)
naçizane fikrim yani....
oyy yesinler onu yaaa.maşallah sübhanallah...
bir de benim dr umdan doğum konuşmak için çok erkeen dedi.kendisi hep normal doğum yaptırmış
sezeryan yanlış değil kendisinin de3 kızı var
hatta biri 1,5 yaşında.
yani doğum konuşmayla onun alakası yok balı. hiç kafanı takıp üzülmeee olur muu.
Hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun.
ne kadar beceriklisin bu Aralık annelerinde ne cevherler va mış ya tebrik ederim gerçektenbunlarda oğluşum ve yiğenim için yaptığım kapı süsleri
]
yok cnm nerdee benim 1 yadır acıyor karnımın içi...canım ya ben ayak kol diye düşündüm artık nesiyse şimdi iyiyim o gün hep acıdı karnımın içi ama ertesi gün geçmişti karnımın gerginliği de azıcık yumuşadı ama eskisi gibi yumuşak bir karnım yok hala gergin sert ama en azından acımıyor inşallah senınde geçer bi tarafını dayıyordur bebiş
Ben geldim kfc ye gittik kocaman bi menü yedîm acılı
Oh beee yarasın..!!!
Doymadım bile :/
Gizoşum seni andım yerken sende cok seversin diye balım
Ama hiç dolaşamadımmmm hiçççç
Sırtım sol göğsümün altı kaburgamın ordakı sızı
Ve aşağıya olan baskı mahvetti beni((
Ay eşim cok guzel kumaşlar getirmiş yaa
Perdelik bi tanede mürdüm rengi döşemelik
Eve iki tane berjer alıcam.
Onları kaplatırız dedi.
Bnm köşe takımım var öyle kocaman koltuk takımım yok
Bide pufum var
Ama artık lazım berjer artık kalabalık bi aile olcaz
beğenmesem söylerdim sana merak etme.bana kırılmıcanı bilirimm=))Ben kız diyorum cicimmm
beğendinmi gerçektennn :))sevindim hayaatım beğenmene
kuşum odada tabloya yer kalmadı cibinlik tavandan ya şifonyerin üstündede duvar rafı var o rafa bi kaç peluş oyuncak alıcam tablo çok göz yorar bende düşünmüştüm aslında ama vazgeçtim sadece bikaç çerçeve alırım heralde :))
doktor konusundada bilmiyorumm kuzucum hiç ya ama ben sezeryan olucam içime doğuyo :)
Bebeğim;Anılcim evet zor günler yaşadım. Allah kimseye o günleri yaşatmasın.Bu arada benim kız dönünce mide yanmam baya baya azaldı. Seninki nasıl canım? Yanıyor mu hala?.
emrah aradı yemeği dışarda yiyelim dedi yok yemek yaptım ben dedim o kadar yoruluyo ben sıkılıyorum diye değişiklik olsun diye diyo üzülüyorum çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?