2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Keske para diye bi illet olmasa da gokhan hep yanimda oksa 24 saat yanimda oksa derim hep erkeklerde sabahin korundw ise gidiyo aksam in bi koru geliyorlar cok yoruluyolar biz rahat edelim diye Allah eslerimizden razi olsun

Aminnn canım Aminn hakkını ödeyemem benle ilgilenemiyo diye o da huzursuz biliyorum ama o kdar yoruluyo ki o kadar çalışıyo ki ne kırılabilirim ne kızabilirim bizim için çalışıyo sonuçta ..

yalnış alıntı yaptım

Son düzenleme:

Sık dişini canım az kaldı. Bende faydalı şeylerde midemin yanacagını bile bile yedim sırf kızım için. Ama dediğin gibi geç saatte yemezsem daha az yanıyordu.

merhaba kızlar
bugün bizimde kontrolümüz vardı
oğluşum 2920 gr 49 cm olmuş
dr dikkat et artık yediklerine
yoksa iri bir bebek olucak
normal doğum zora girer dedi
en korktuğum şey diyetti
bakalım ne yapcammmm

Tatlı yemedim evde var diye kovada değildi.
Şu 15 50 ilk extra menü
Hiç keyfim yok Anıl.
İnsanlar cok nankör. Cok kötü. Cok kıskanç

Pukunu çıkarana kadar uzatırım evet ama bebeğim kendi derdime düşmüşüm valla uzatmaya bile halim yok,toparlamaya çalışıyoruz işte:))
kızlarr göbüşüm bu :) bakalım bebişimin cinsiyeti nee tahminleri bekliyorum :) :) :)
Erkek bence kuşum :)
Anaaam Ali kesin 3 kilo olmuştur bu yemekten sonra:))
Afiyet olsun denizim:))
emrah aradı yemeği dışarda yiyelim dedi yok yemek yaptım ben dedim o kadar yoruluyo ben sıkılıyorum diye değişiklik olsun diye diyo üzülüyorum çok
Ayy yazık kız valla helal olsun düşünmesi yeter:)
merhaba kızlar
bugün bizimde kontrolümüz vardı
oğluşum 2920 gr 49 cm olmuş
dr dikkat et artık yediklerine
yoksa iri bir bebek olucak
normal doğum zora girer dedi
en korktuğum şey diyetti
bakalım ne yapcammmm
Oo maşallah aralık anneleri olarak rekora koşuyoruz:))
Şu 15 50 ilk extra menü
Hiç keyfim yok Anıl.

Nie bebişim,kim üzdü seni

Son düzenleme:
Canım sezeryanı sen mi tercih ettin yoksa bebiş ters mi? Benim ters de salı kontrolüm var bizim 5 aralık yani senden öndeyim stres bastı:) kaçıncı haftayı doldurmuş oluyorsun sezeryan günü?
Kizlar bende değil bebekte beyin kanamasına bağlı hidrosefali oluşmuş dedi sıra bekliyorum şimdi.
Allahım yardımcını olsun hayırlı haberle dönersiniz inşallah. Dua edicem rabbim sağ salim size bağışlasın.

Ben 60-70 tane falan yaptırayım diyorum tabi yaparsa biraz çok ama para da kabul etmes ben de yük olmak istemem. Havuzlu handa bi model beğenmiştim ama bebek şeleri daha gidemem ki oralara başka yerde de pahalı orda 2 tl idi bilmiyorum hala yok ortada şekerler canım. Ama alt sokağımızda davet organizasyon dükkanı var istemediğin kadar şeker çeşidi var artık biribi beğeniş aloroz mevlüt günü dağıtıcam. Eve tebriğe gelenlere de lokum çikolata lohusa şerbeti fln vercez.

Canım senden öndeyim demişim yanlışlıkla senin 1 aralık sanırım bana da 22 si gibi görünür mü acaba sezeryan yolları?

Ben de park yatak aldım yarı ergonomik yataklardan alıcaktım ama çok kalın ve ağır geldiler. Ben de pamuk yatak aldım yükseklik ve sertlik olarak tam istediğim gibi

Kızlar ya beni korku sardı öyle ki aklıma geldikçe midem bulanıyor içime fenalık çöküyor sanki damarlarımdan kanım çekiliyo gibi oluyor karnım da daha sert artık korkup strese girince daha çok kasılıyor. Ama hareketleri güzel bebeğimin. Sizde de varmı daralma basıyolar mı sizde:)

tamam cm daha ne olsun
bak ben 3 adet şeker hamuru adım 10 lira tuttu.
kurabiye de zaten çok az tutar .yani masraflı değil emek isteyen bir şey olduğu için pahalı dışarılarda..

ayrıca aman haa panik atak olmayasın doğum öncesi
germe sıkma kendini.çok araştırıp çok okuma.oluruna bırak.
egzersizlere bak nefes alığ vermelere bak..düşünüp düşünüp boğma kendini
bebişimizi elimize alcaz bunun neyi korkutucu öyle düşün....
Şu 15 50 ilk extra menü
Hiç keyfim yok Anıl.
herkes ettiğini bulur canım arkadaşm
Hakettiklerini yaşarlar.
ben senin kafanı dağıtmayı biliyorum hemen bi tatlı tarifi yollim mi yarın dene=))

Son düzenleme:
Gecelere mi aksak naapsak
Ayy ne severim kız kıza gezmeyi de bizi bu göbüşlerle hiç biyere almazlar herhalde

Bende cok severim kafa dengi arkadaşlarımla
Ama cokkk eskidendi sanki o günler

Şimdi ev oturmaları en sevdiğim faaliyetlerden biri :)))
Kıçım başım ayrı ağrıyo :)) beni başka yerler paklamıyo :)

Canım bende basur var, o nedenle normal yapamıcam. 16 günüm kaldı işte doğuma çok heyecanlıyım 38+1 de alacak doktor. Ama bugün sancım çıktı, ultrasonda da 2 hafta önden gidiyo bakalım inşallah bekler 18 kasıma kadar

Kız ben hiç sevmiyorum o ev oturmalarını,zaten bekarken annemin komşuları geleceği
Zamanda kaçadım evden,şimdi de k.valideme geliyorlar bazen mutfaktan içeri girmiyorum
Varsa kafa dengi gelinleri fln gelsinler mutfakta konuşalım,ziraa içeri de yapılan dedikodu beni boğuyor
Size ne fln derim bozarım milleti yani tehlikeli benim onlarla oturmam:))
Bir arkadaşım gelecekse de diğerini aynı gün asla çağırmam,çünkü ona haksızlık olur herkesle konuşacağım şeyler farklı:)

İşte ben bişey olup da kucağıma alamamaktan korkuyorum 3 aşılama 2 tüp bebek iptal edilen tedaviler 1 kürtaj 1 kimyasal gebelik... Çok şey yaşadık eşimle sanırım buyüzden korkularım daha çok. Rabbim buladarına müsade etti gerisi de olur inşallah iyi düşünelim iyi olsum hemen dağıtıyorum kara bulutları....
Anladım canım bizimki tam haftasıyla uyumlu ben de 38 i doldursam hayırlısıyla peşindem de ben gelicem sanırım :)

cnm haklısın gerçekten...
ama bak btti artık yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik
Allah korusun şimdi bişey olsa almak zorunda kalsalar bebeği sağlıkla yaşar
kocaman olmuştur bebeğin...2-3 hafta içinde kucağına alacaksın düşünsen oyy minnak ayaklar eller...
İnşallah kafan rahat girersin doğuma. bende tabii hepimiz dahil...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…