2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Iyi geceler kızlar.
Bugün kontrolüm vardı.meleğim 2350 grm,44 cm olmuş.sağlıklı çok şükür ama çok sabırsız
Sancım çıktı hemde 100 lerde.güzel tarafı ben hiç hissetmedim.dogumdada hissetmem belki ne güzel olur.
Hastaneye yattım.hemen ciğer geliştirici iğne ve sancıyı kesici serum takıldı.şimdi sancılarim kesildi ama yarına kadar buradayım
Biraz daha sabretse çok güzel olacak

Geçmiş olsun mu desem gözün aydın mi desem bilemedim
Canım eve gidince de sancın olursa yine hissetmezsen salonun ortasına doğurursun
Şaka bi yana bence sancıyı hissetmemek bi avantaj. Şanslısın diyorum ben. Hakkında hayırlısı olsun canım.

canım ben 30. haftada yaşadımsneın bu yaşadığını benım 80lerdeydi sancı...bende hissetmemiştim...serumlar durduruyo..sonrasında ilaç tedavisi bu zamana kadar geldik şükür..sende gelirsin serum epey düzeltiyo..açılma yok dimi...

Ne salak bigun. !!
İyiki oğlum ve kocam var onlar bnm tek gerçeğim
Tabi minik Ali mde...

Ne salak bigun. !!
Tabi minik Ali mde...

Canımcım noldu yaaa
Üzme lütfen kendinii
Allah evlerimizdeki huzurumuzu bozmasın
Gerisi fasa fiso hepsi boş
Gerisi dış kapının mandalı
Hiçbişeyin seni hakettiğinden ve gereğinden fazla üzmesine izin vermeee!!

Yine arkadas kazığı yedim hemde aynı anda bi kaç kişiden..!
Bu kaçıncı
O kdr aptalım o kdr iyi niyetliyim ki uslanmıyorum..
Cok ağladım cok...
Oğlum koynumda uyuyor ben Ağlıyordum

Tabiki tek önemli olan evım huzurum
Allahıma binlerce. Şükür ... Fazlasıyla mutluyum onlarla.
Ama insanın zoruna gidiyor
Kötü yürekli ne cok kişi varmış anlayınca zoruna gidiyor.
Belkide mutluluğum kıskanılıyor
Bi arkadasım eskiden araba aldık diye sokmasını lafı bırakmamıştı face den
Ben olsam mutlu olurdum mutluluğu ile oysaki...
Şimdi de baskaları beni kıskanıyor.

O ne demek yaa nasıl bişey
İnsan arkadaşı araba aldı diye lafmı sokar!!
Yoksa sevinir kazasız belasız mı der
Bu insanlar ne acayip olmuş yaa
Eskiden neyse hala o ki değişmemiş yine yapmış yapıcağını canımm
Allaha havale et sen temiz kalbini bozma
Kıskanıyolar belliki kuzummm
Arkadaş dost sandığımız ama içi fesat insan çokk

Geçmiş olsun canım ne sabırsız melekler bunlar benim de 29. Haftada çıkmıştı sancım 30 lardaydı ama maksimum 40 ı gördük ben ağrı hissetmedim sancı sırasında ama karnımın düzenli olarak kasılıp gevşediğini gördüm nasıl bir yapı şu rahim. Benim de iğne ve ilaçla durdurdu doktorum bol su serum yerine suyu bile arttı miniğimin. Şimdi ilaca hala devam ediyorum ama 36. Haftanın sonunda kesicem dedi sonrasında inşallah 2 hafta daha durur.
Ne salak bigun. !!
Tabi minik Ali mde...

Denizcimmmm insanlar böyledir hayat böyle ailenden başka kimseye güvenmiceksin bitanem Yoksa böyle hayal kırıklıkları yaşarsın kimseyle çok samimi olmayıp belli bir seviyede tutmalısın arkadaşlıklarını kıskançlık çekememezlik malesef hep oluyor ben de senin gibi saf gönüllüyümdür ama artık çok paylaşmamayı öğrendim. Sıkma canımı geç gitsin birkaç hafta sonra 2. Kuzuna kavuşacaksın bak..
Yeterince yük var üstünde zaten erken doğurtacaksın kendini. Bak saat sabahın 5 i uykum kaçtı ve kızım da uyandı ayaktayız esneme germe yapıyo içerde hissediyo fıstık herhalde.
Benim de ruhum çol daralmıştı bugün ama geç.

Kızlar en son 3 de yazan olduğuna göre uykusız geceler başladı desenize...
Annemi yolculadık dün tertemiz yaptı evimi gitti alışmışım 1 haftada zor oldu ayrılmak ben gebze de o esenler de oturuyor. Doğuma sakla enerjini dedim şimdiden sulu göz oldum o zaman daha çok yanımda isticem onu.
Hastane çantamı hazırlicam bu hafta sizler doğum bölümü işe konuştunuz mu hazırlamadan önce?
Bazı hastaneler bebeğin ilk kıyafetini veriyolarmış.
Ben doktorum nöbetçiyken de nst ye girdim doğum katında odaları ve servisi gezdim güzel.
Gebze medikal park da olacak doğum.
Normal 760 tl 1 gece
Sezeryan 980 tl 2 gece
Epidural farkı 500 tl

Sizlerin doğum fiyatlarını okudum çok pahalı geldi neden öyle?
Ha bu arada oda süsleme kuaför lohusa şerbeti gibi ikramlar yok bizde.
Kendimiz süslicez. Saçımı da kendim yapıcam makyajımı da. Hastanede çikolata lokum kolonya fln tutarız misafirlere. Evde de şerbet ve yine lokum çikolata fln veririz diye düşünüyorum.
Beneğim en son 2200 gr dı biraz minyon doğacak o yüzden iyice 40 ı çıkmadan mevlüt yapmayı düşünmüyorum. 20 günlük bebekle onca kalabalığo tanıştıramam.

Kızlar Günaydın. Dün doktordan gelince yazamadım. Aslında yazıp yazmama konusunda da tereddütlüyüm. Bu hassas dönemde kimseyi olumsuz etkilemek istemiyorum. Dün iyi haber alamadım malesef. Bebeğim beyin kanaması geçirmiş doğduktan sonra yasamayabilirmis, yaşasa da bitkisel hayatta kalabilirmis.Bebegi aldirmam gerektigini söyledi Başka doktora da gideceğim. Ama bebeğimi aldirmayacagim. Durum böyle dün cok kötü bir gun gecirdim.
Kizlar ben artik yazmayabilirim. Sizin moralinizi de daha fazla bozmak istemiyorum. Allah hepinize ve bebeklerinize sağlık sıhhat versin. Allaha emanet olun

canım geçmiş olsun ya ne denir bilmiyorum inş. herşey olumlu olur inş. bebeğine kötü bişey olmaz canım sen kendini üzüp çocuğunu strese sokma dikkat et kendine tatlım

yaaa allahhıım ne diyeceğimi bilemıyoruum inan çok çok üzüldüüm allahtan ümit kesilmez dualarımızdasın sen ve küçük bebeğin

Allah sabir versin sana ve esine
2 dusuk ve 1.5 sene once ölu dogum yasadim
Tarifi olmayan bir aci seni cok iyi anliyorum
Simdi yeniden hayata tutunmaya calisiyorum
Bu sayfadaki kizlarda cok destek oldu bana sagolsunlar
Ben bu topige korkularimdan bisey yazamiyorum sadece okuyorum
Sana nacizane tavsiyem sadece sabir sadece biraz zaman
Her kisin sonunda bahar gelicek bunu sakin unutma
Dualarim seninle
Rabbim evladiyla sinamasin kimseyi

Canım çok çok çok üzüldüm, ne diyeceğimi bilemiyorum inan Allah'tan umut kesilmez canım başka bi doktora daha gösterin bakalım o ne diyecek. Allah yardımcınız olsun.

Geçmiş olsun canım gerçekten çok üzüldüm dünden beri girip girip saba bakıyodum ne oldu diye Allahım acil şifalar inşallah hiç birşey olmadan alırsın bebegini kucagına gerçekten çok zor bi durum Allahım sabır versin sana diycek söz bulamıyorum

Canim uykudan kalktim direk senin haberine bakmak icin canim inan cok ama cok uzuldum ama sunu unutma her serde bir hayir vardir. Baska dr gorun belki baska careler verdir o senin canin biz nedesek bos allahima dua ediyorum senin ve bebegin icin Rabbimin dedigi olacak guclu ol Cok uzulupte bebeginide uzme baska yerlere gorun senin icin hep dua edecegim hep

DeniZcim niye uzuyorsun ki kendi ni insanlar fesat olmus ben hem akraba hemse arkadas kazigi cok yedin suan benim arkadasim annem ablalarin ve evladim gerisi bos kimseyle samimi olmuyorum korkuyorum artik bana allahim ve sevdiklerin yeter gerisi bos cunku insanlar aci cektirmekten zevk aliyorlar boscer hayat kisaa sahip oldugun guzelliklerine saril

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…