Eki Görüntüle 849390 Eki Görüntüle 849393 Eki Görüntüle 849395
bu da bizim baby tech bambu beşiğimiz kızlar.
Kizlar 13 kilo almisim sizler ikk hamileligimde 20 kiloydu galiba oraya dogru gidiyor
Kızlar Günaydın. Dün doktordan gelince yazamadım. Aslında yazıp yazmama konusunda da tereddütlüyüm. Bu hassas dönemde kimseyi olumsuz etkilemek istemiyorum. Dün iyi haber alamadım malesef. Bebeğim beyin kanaması geçirmiş doğduktan sonra yasamayabilirmis, yaşasa da bitkisel hayatta kalabilirmis.Bebegi aldirmam gerektigini söyledi Başka doktora da gideceğim. Ama bebeğimi aldirmayacagim. Durum böyle dün cok kötü bir gun gecirdim.
Kizlar ben artik yazmayabilirim. Sizin moralinizi de daha fazla bozmak istemiyorum. Allah hepinize ve bebeklerinize sağlık sıhhat versin. Allaha emanet olun
Kızlar eşimin teyzesi yarın doğum yapacak
sezeryan olcak 9 da yatışı 10:30 gibi de ameliyathaneye alınacak
karı koca engelli ikiside.
teyzemizde çocukken yanlış iğne yüzünden dr hatasından çocuk felci olmuş ve (evlerden ırak)belden altı tutmuyor
41 yaşında kendisi.ilk ve son hamileliği
sizlerden dua istiyorum
ona birşey olmaddan kızımız dünyaya gelsin inşallah.
Sakatlığından dolayı korkuyoruz riski var annenin,drlar hep alalımm dedi aldırmadı çocuğunu çünkü çok istiyordu çocuk,yazık...
Bakalım Rabbim bir mucizeye daha izin verecek mi..
Ben yarın geç girerim.bir şekil size haber vermeye çalışırımm..
Şimdiden teşekkürler..
Off Anılım yaaa sorma deli ediyo beni bu adam
Çektiğim sancıyı ağrıyı sızıyı mideye indirdiğimi indirmediğimi söylüyo hemen
Ultrasonda zaten doktorun tam ensesinde
Amann zebellah gibi yaa sabah akşam ilaçlar elinde geliyo bana doğru yaaa uyuz oluyorum unutsun diye bekliyorum bazen
Hele sabahları demir ilacımı işe gitmeden önce hiç aksatmaz uykumdan uyandırır içirir
Eve gelirken şunu bunu al desem unutur ilacı unutmuyo ne hikmetse
Ben o ilaçları içerken ağzım burnum şekilden şekile giriyo ya hoşuna gidiyodur belkii uyusss şey nolcakkk
Çalışan arkadaşlar çalışabilir raporu sonunda tekrar rapor alacaklar mı? Bizim iş yerinde gerek yok diyorlar, doktor da rapora gerek var diyor. Bana da saçma geliyor çalıştığım yere hiçbir şey demeden rapor sürem bitti diye doğum iznine ayrılmak.
ben de bugun kontrole gittim, 15 kg almısım en fazla 2 kg daha alsan iyi olur dedi doktor ama acaba son ay daha mı az alınıyor daha mı çok ?
Valla canim bilemicem ama sistikce sistik :))
ne kadar bir popüler beşik Allahımm :) ben de bundan aldımm. rengi daha koyu sadecee :) güle güle kullanalım inşallah...
yok kuzum ya bende öyleyim yardım eden hiç yok olmadı olmaz da
annem dahill..
yani yardımcım olmamasını bilmeme rağmen ben yapamam bu kadar işi.bıraktım artı ksaldım.
bir keere kadın çağırdım doğumdan önce de çağırırım biter
evi eşim makinalıyo süpürüyo falan sağ olsun.
ben hiç yapmıyorum.belim kalçam tutuluyo hemen..
senin de öyle oluyordur kesin ama sen daha dayanıklsın demek
Bnende ünibaby aldım arkadaşım önerdi kesinlikle bunu al dedi
havuzlu handan 3 lü yü 12 ye aldım
bebek bezi almadım daha primayla da başlamak istemiyorum off çok pahalı
alt açma tabi önemnli değil bende ucuzdan alırım..
Canım petek nasıl temizleniyorkii ben hiç bilmiyorum bildiğimiz doğalgaz peteğimi??
Maşallah bayağı iş yapmışsın yanlız olunca zor oluyor Allah kolaylık versin hepimize.
Hasene o kadar işi nasıl hallettin yaEline sağlık walla. Anlattıklarının onda birini ancak yapabilirdim herhalde.
Kızlar eşimin teyzesi yarın doğum yapacak
sezeryan olcak 9 da yatışı 10:30 gibi de ameliyathaneye alınacak
karı koca engelli ikiside.
teyzemizde çocukken yanlış iğne yüzünden dr hatasından çocuk felci olmuş ve (evlerden ırak)belden altı tutmuyor
41 yaşında kendisi.ilk ve son hamileliği
sizlerden dua istiyorum
ona birşey olmaddan kızımız dünyaya gelsin inşallah.
Sakatlığından dolayı korkuyoruz riski var annenin,drlar hep alalımm dedi aldırmadı çocuğunu çünkü çok istiyordu çocuk,yazık...
Bakalım Rabbim bir mucizeye daha izin verecek mi..
Ben yarın geç girerim.bir şekil size haber vermeye çalışırımm..
Şimdiden teşekkürler..
bukadar benzerlik olmaz arkadaşım ya sanki benim eşimi anlatmışsın:) doktor bana soruyo o cevap veriyo,doktor günde 2 kere şu iğrenç kan şurubundan verdi,Allahım vermez olaydı günde 35 kere içtin mi içsene niye içmedin hadi iç diye yiyip bitirir beni.bi gün dedim ki Allah rızası için dilini değdir bi kere anlarsın halimi diye,"niye değdircekmişim benim kanım iyi eğer kansızlık olursa ozaman içerim görürsün" diyo.ahhhhhh ahh
Eki Görüntüle 849946 Eki Görüntüle 849948
kızlar işte sabahlığım ve pijamam :) ikisinide 50 adım kendi kendime takım yaptım umarım kullanırımda verdiğim paraya değer :)
Kuşunuz ne zamandır sizinle? Benim de iki tane var. Çok ötüyorlar, hele de sabahları. Şimdi bebek gelince onlar evde olmaz diyor herkes, çocuğu rahatsız ederler diye. Ama ben hiç kıyamıyorum onlara, kara kara düşünüyorum nasıl göndereceğim diyeSanki ben diil o doğurcak hayatım yaaa
Gerçi ben doktorun yanına girince yavrumu görünce sorcağım soruları unutuyorum heyecandan sevinçten ama benden çok konuşuyo sinir oluyorum
Bazen ikimizde aynı anda konuşuyoruz doktoruda konuşturmuyoruz
Offf ailecek çok konuşuyoruz biz yaaa kızımda bize çekmiş
Bi kuşumuz var oda hiç susmuyo
Ailecek çenemiz düşük
Ama ilaç konusunda kaçışım olmuyo gerçektende alıştım bnde artık el mahkum karşı gelmiyorummm cnm
daha okumam gereken 30 sayfa var
neler olmuş bugün böyle???
Eki Görüntüle 849390 Eki Görüntüle 849393 Eki Görüntüle 849395
bu da bizim baby tech bambu beşiğimiz kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?