2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

Canım Allah yardımcın olsun . Ama ben şunu anlamadım bebeği aldırmak konusunu erken doğum mu gebeliği sonlandır kürtaj mı ne dediler. Bu arada bu gün iyi bir haber aldım sen de moralini yüksek tut diye anlatıyorum bir tanıdığımın bebeği folik asit eksikliğinden sakattı dr lar alalım yaşamaz sakat dediler ama insnırmısın şuan bebeğin doğumuna 15 gün var ve dr iyleşme var demiş Allahtan umut kesilmez sen beslenmene dikkat et bol bol ceviz ye bebekler güçlüdür çabık atlatırlar yine bir tanıdığımın çocuğu 2 yaşında balkondan düştü beyin kanaması geçirdi yoğun bakımda yattı yaşamaz dediler şuan gayet sağlıklı diyeceğim şu ki bebekler gelişim döneminde olduklarından çabuk atlatırlar. Birde sakın bebeğin tedavisi dışında gebeliğini sonlandırma Allahın dediği olur bu senin imtihanın . Bu arada kaçıncı haftadasın ? Dediğim gibi bol bol ceviz ye beyin gelişimi için çok faydalı.

daha öncede tv de görmüştüm kesinlikle doğurmademişti böyle bi hastaya dr u. ama doğurmuş ikiside çok sağlıklıydı..

duualerımız teyzenle canım..inşallah güzel gidecek herşey

bukadar benzerlik olmaz arkadaşım ya sanki benim eşimi anlatmışsın:) doktor bana soruyo o cevap veriyo,doktor günde 2 kere şu iğrenç kan şurubundan verdi,Allahım vermez olaydı günde 35 kere içtin mi içsene niye içmedin hadi iç diye yiyip bitirir beni.bi gün dedim ki Allah rızası için dilini değdir bi kere anlarsın halimi diye,"niye değdircekmişim benim kanım iyi eğer kansızlık olursa ozaman içerim görürsün" diyo.ahhhhhh ahh

32. hafta da 5 hafta daha çalışabilir raporu aldım. 37. hafta zorunlu izne ayrılış var. onuda raporlandrmak zorundayız yoksa doğumansızın 38. haftada falan olsa geriye kalan 2 haftayı doğum sonrasına aktaramayız..mesala ben 37 de izne ayrılacam. muhtemelen 39. hafta sezaryen olur. 1 hafta önce olduğu için onu doğum sonrasına aktarabiliyorz. normalde doğum sonrası 13 hafta olan izin 14 hafta oluyor

ne kadar bir popüler beşik Allahımm :) ben de bundan aldımm. rengi daha koyu sadecee :) güle güle kullanalım inşallah...

Güle güle kullanın, ben de bunlardan almayı düşünüyorum. kaça nerden aldınız acaba? Ay yeni çıktım izne hiçbir şey almadım henüz. Kaç aya kadar kullanılıyor bi de?

valla şimdi belimin ağrısından duramıyorum kürek kemiklerim ağrıyo ama napıyım yarın devam edicem Allah nasip ederse... k.v. yukarı çıktığında camlarımı bile teftiş ediyo nerdeyse. geçende benim balkonumdaki küplerinden buğday almaya gelmişti balkonumda pis giderinde sorun var su hemen gitmiyor 32 saat te ben bekleyemiyorum silemiyorumda... geldi balkonumu yıkadı saolsun çıkarkende 2-3 günde bir temizle tuba hem bu kadar pislenmez hemde zorlanmazsın dedi...sanki keyfimden yıkamıyorum ben... velhasıl demem o ki ben gözlem aldıntayım aaa havuzlu handa hangi mağazadan aldın? bileydim ordan alırdım gittiğimde 3 lira 3 liradır

Canım petek nasıl temizleniyorkii ben hiç bilmiyorum bildiğimiz doğalgaz peteğimi??
Maşallah bayağı iş yapmışsın yanlız olunca zor oluyor Allah kolaylık versin hepimize.

evet evet doğalgaz peteği... valla vananın olduğu tarafın altından hafifçe vurup yukarı kaldırıyorsun sonra ızgarayı çıkartıp temizliyosun ama benimkiler eski modeldi vidaları felan vardı eşim söktü ben temizledim bugünde maçı vardı geldi yorgun takmadıda öyle kaldı... çok kirlenmişti içleri çamur gibiydi adeta.. utanıyordum ki sonra söküldüğünü öğrendim

Hasene o kadar işi nasıl hallettin ya Eline sağlık walla. Anlattıklarının onda birini ancak yapabilirdim herhalde.

Besmele çektim başladım valla güzelim napayımki... yarında devam inş... yarın mutfak fayanslarımla geri kalan halılarımı paketlesem yoksa eşimin yıkamaya vereceği yok

canım ya dualarımız teyzenle...inşallah her şey güzel geçicek..sağsağlim alıcaksınız kızınızı kucağınıza..teyzende hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kurtulacak inşallah.allah yardımcınız olsun...haberdar et bizi...

Sanki ben diil o doğurcak hayatım yaaa
Gerçi ben doktorun yanına girince yavrumu görünce sorcağım soruları unutuyorum heyecandan sevinçten ama benden çok konuşuyo sinir oluyorum
Bazen ikimizde aynı anda konuşuyoruz doktoruda konuşturmuyoruz
Offf ailecek çok konuşuyoruz biz yaaa kızımda bize çekmiş
Bi kuşumuz var oda hiç susmuyo
Ailecek çenemiz düşük
Ama ilaç konusunda kaçışım olmuyo gerçektende alıştım bnde artık el mahkum karşı gelmiyorummm cnm

kızlar işte sabahlığım ve pijamam :) ikisinide 50 adım kendi kendime takım yaptım umarım kullanırımda verdiğim paraya değer :)

kızlar bende 17 kilo aldım 36. haftamın içndeym 37 ye grcem doğurana kadar 20 yi geçermi ki:))) bebeğim sağlıklı olsunda artık kilo da umrumda değil napalım veririz.... çatlaklarınız oluştumu bende yok annemde de hiç olmamış...

Son düzenleme:
Kuşunuz ne zamandır sizinle? Benim de iki tane var. Çok ötüyorlar, hele de sabahları. Şimdi bebek gelince onlar evde olmaz diyor herkes, çocuğu rahatsız ederler diye. Ama ben hiç kıyamıyorum onlara, kara kara düşünüyorum nasıl göndereceğim diye(

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…