Eki Görüntüle 849390 Eki Görüntüle 849393 Eki Görüntüle 849395
bu da bizim baby tech bambu beşiğimiz kızlar.
ayyyy ayyyy ayyyy güle güle kullanın .....
bende aynısını aldım canım benim daha koyusu kaça aldın ????
siz de güle güle kullanın canım. benim yatakodam da böyle açık renk o yüzden açık rengini aldım.
325 tl ye aldık eve kadar getirip kurdular. çok satıyormuş zaten baby tech in bu modeli açık ve koyu rengi.
siz de güle güle kullanın canım. benim yatakodam da böyle açık renk o yüzden açık rengini aldım.
325 tl ye aldık eve kadar getirip kurdular. çok satıyormuş zaten baby tech in bu modeli açık ve koyu rengi.
Eki Görüntüle 849390 Eki Görüntüle 849393 Eki Görüntüle 849395
bu da bizim baby tech bambu beşiğimiz kızlar.
Sana mail atacaktım girersin diye atmadım fotoları=))
olmuş mu sitickerımızdaa=)
perdecilere uyuz oldum turkuaz iyi kabul ettin
belin ağrımasa eminim sende kabul etmezdin uyanık herifler!
hakkına girmişler uyuz insanlar!
mobilya nasıl iistediğin gibi durdu mu beğendin mi ayy merak ediyorumm..
Demek kzıın aynı babası öyle mi??gösterdi sonun da nur yüzünü ohhh yani ne nazlı çıktı elamız..
parmak ağrılarına başka birşey demedi mi?
ben bugün kan verdim FTR ye gittim 9 unda çıkacakmış bakalım...
bana dr artık ters dönme ihtimalı%5 dedi???=//
senin ki niye öyle dedi acaba bilemedim şimdi bak.
kızlar düz ekliyorum ama yan çıkıyor düzeltemedim yine..
işte bu plastik meyve tabağından yaptığım avize :)) henüz bitmedi aslında o gemilerin arasına da çapalar yapıp yapıştıracam, olmuş mu sizce?
Eki Görüntüle 849567 Eki Görüntüle 849568
canım yaa şok oldum allah şifa versin bebeğine sağlıkla kavuş inşallahKızlar Günaydın. Dün doktordan gelince yazamadım. Aslında yazıp yazmama konusunda da tereddütlüyüm. Bu hassas dönemde kimseyi olumsuz etkilemek istemiyorum. Dün iyi haber alamadım malesef. Bebeğim beyin kanaması geçirmiş doğduktan sonra yasamayabilirmis, yaşasa da bitkisel hayatta kalabilirmis.Bebegi aldirmam gerektigini söyledi Başka doktora da gideceğim. Ama bebeğimi aldirmayacagim. Durum böyle dün cok kötü bir gun gecirdim.
Kizlar ben artik yazmayabilirim. Sizin moralinizi de daha fazla bozmak istemiyorum. Allah hepinize ve bebeklerinize sağlık sıhhat versin. Allaha emanet olun
gözünüzaydın canımSelam kızlar 2013 aralik annesi olmayı planlayan ben 2 kasımda kızımı dünyaya getirdim. Gece suyum geldi ve apar topar hastaneye geldik. Allah şükürler olsun kizim ve ben ikimizde çok iyiyiz. Yarın sabah evimize gidicez minik kızımla inşallah.
Maşallah ona yaaaaSticker harika durmuş. Annem sen de al diyor:)
Kabul etmezdim kazık attıkları için ama bir mağazaya daha gidip bakacak enerjim kalmadı. Sonradan kibar da davranınca artık verdik siparişi.
Mobilyalar güzel oldu sanki, mağazada daha küçük görünmüştü gözüme, oda baya bi doldu. İyi ki büyüyen beşik ve şifonyer almamışız. Cibinlik de düşünüyordum ama görünmeyecek ve koyacak yer bile kalmadı:)
Walla babasına çok benziyor AnılDoğmadan bir gördük yüzünü:))Parmak ağrıları için sadece gece oluyorsa normal demişti ama artık gün içinde bile eklem yerleri çok acıyor. Kalsiyum takviyesi yapalım dedi. Hem elevit kullanıyorum hem her gün süt yoğurt ayran alıyorum ama yetmiyor demek.
Bakalım dönecek mi tekrar, benimki biraz kıpırdak. Bu ikinci dönüşü:) İki gündür de hissediyordum yan durduğunu, yatınca da başını yukarı alıyordu. Dün gece baş aşağı dönmüş. Baş aşağı dönünce kaburgalarım belki biraz rahatlar diyordum ama şimdi de başını aşağı bastırıp ayaklarıyla midemi tekmeliyor.
aman sakin ol hevukcum az kaldı ya sabır de=)))Bende birgün çok fena cinnet geçirip saldırıcam zaten..
Ailem hep sıkıntı aramıyoralr bende aramıyorum ama haberleri gliyorr eniştem eşimi aramış bişeyler anlatmış sinirlerim tepeme çıktı..
Off İş güç hiç bişey değil kızlar şu beyin yorgunluğu ne kadar kötü ya ailem yok eşim yok tek başımayım..
elifcimmm güle güle kullanınnbu da bizim baby tech bambu beşiğimiz kızlar.
canım döndü benim ki .şu an doğum pozisyonda=)anıll senin bebiş dönmemişmiydi benmi yanlış hatırlııyorum:44:
Kırk yıl düşünsem aklıma gelmez böyle bir şey yapmak. Gerçi var olan şeye baka baka bile yapamıyorum o da ayrıkızlar düz ekliyorum ama yan çıkıyor düzeltemedim yine..
işte bu plastik meyve tabağından yaptığım avize :)) henüz bitmedi aslında o gemilerin arasına da çapalar yapıp yapıştıracam, olmuş mu sizce?
Eki Görüntüle 849567 Eki Görüntüle 849568
Maşallah ona yaaaa
cibinlik boğacaksa odayı alma hiç canım ilerde yatağı içi alırsın?
ben güünde 2 kere alıoyrum OSTEOCARE i ama hiç fayda etmiyo yaaa=(ne yapcam bennn
kan değerlerimin de çoğu normal çıkmışşşş..
9 unda çıkacak olana bakarım artık...
büyüdü artık dönmez bence bebişin canımcım ama sen zaten sezeryan olcan çok problem değil hatta hiç problem değil=)
ne şekil isterse alsın minnağımızzz..
bizim oğlan da aynı babbası ya aynı her gören söylüyo zaten=)
inşallah kafasının büyüklüğü benzemez doğumda zorlar beni koca kafalı=)
Kızlar eşimin teyzesi yarın doğum yapacak
sezeryan olcak 9 da yatışı 10:30 gibi de ameliyathaneye alınacak
karı koca engelli ikiside.
teyzemizde çocukken yanlış iğne yüzünden dr hatasından çocuk felci olmuş ve (evlerden ırak)belden altı tutmuyor
41 yaşında kendisi.ilk ve son hamileliği
sizlerden dua istiyorum
ona birşey olmaddan kızımız dünyaya gelsin inşallah.
Sakatlığından dolayı korkuyoruz riski var annenin,drlar hep alalımm dedi aldırmadı çocuğunu çünkü çok istiyordu çocuk,yazık...
Bakalım Rabbim bir mucizeye daha izin verecek mi..
Ben yarın geç girerim.bir şekil size haber vermeye çalışırımm..
Şimdiden teşekkürler..
en son bir ay önce 29 haftalıkken gitmiştim 1750 ydi o zaman
sezeryan ihtimalini bilmiyorum açıkçası hiç sormadım
ilerleyen haftalarda olması gereken ağırlığı yakalar belki diye düşündüm hep
iri bir bebek olmasın diye her 15 günde bir insülin dozumu bebeğin ilerde olup olmamasına göre yeniden ayarlıyorlar
gerekirse vitamin ilacını kesiyorlar
ilk bebeğimde hamile şekeri vardı diyetle idare etmiştim 3300 normal doğum oldu
bu hamileliğimde ise hamilelikten önce şeker hastası olduğumu
fakat farketmediğimi hamilelikten sonra da geçmeyeceğini söyledi doktor
bu hafta sonu randevum var umarım haftasını yakalamıştır bebeğim çünkü sezeryan olmayı hiç istemiyorum
Ölçümlerinin çoğu benimkinden ileride canım, iri olacak seninki. MaşallahKıııızlaaaarrrr !!
Kontrole gittim . 3 kg olmuş kızımaynı durumda olan haftasından ileride ultrason ölçümleri olanlar var mı ? 3 hafta ileride gözüküyor neredeyse tüm değerler . Doktor iri bebek dedi . 1 ay beklese 4 kg geçer normal doğum zor gibi o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?