2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
ayyyy ayyyy ayyyy güle güle kullanın .....

bende aynısını aldım canım benim daha koyusu kaça aldın ????

siz de güle güle kullanın canım. benim yatakodam da böyle açık renk o yüzden açık rengini aldım.

325 tl ye aldık eve kadar getirip kurdular. çok satıyormuş zaten baby tech in bu modeli açık ve koyu rengi.

ooo iyi ne güzel benden uyguna almışsın bende 340 a aldım benimde yatak odam açık da eşim koyusunu istedi

kızlar evet bi ben kalmıştım eklemeyen bende ekleyeyim barii :) bizim hamur kızartması eşimin diyişiyle kolaç bu :) afiyetle yedik bitti 10 dk da :)

Evet canım kaynar dediğimiz lohusa şerbeti oluyor lohusa şerbeti genelde soğuk ikram edilir ama bizim kaynar dediğimiz şerbet sıcak sıcak servis edilir :) üzerine ceviz ve tarçın koyulur...

Sticker harika durmuş. Annem sen de al diyor:)

Kabul etmezdim kazık attıkları için ama bir mağazaya daha gidip bakacak enerjim kalmadı. Sonradan kibar da davranınca artık verdik siparişi.

Mobilyalar güzel oldu sanki, mağazada daha küçük görünmüştü gözüme, oda baya bi doldu. İyi ki büyüyen beşik ve şifonyer almamışız. Cibinlik de düşünüyordum ama görünmeyecek ve koyacak yer bile kalmadı:)

Walla babasına çok benziyor Anıl Doğmadan bir gördük yüzünü:))

Parmak ağrıları için sadece gece oluyorsa normal demişti ama artık gün içinde bile eklem yerleri çok acıyor. Kalsiyum takviyesi yapalım dedi. Hem elevit kullanıyorum hem her gün süt yoğurt ayran alıyorum ama yetmiyor demek.

Bakalım dönecek mi tekrar, benimki biraz kıpırdak. Bu ikinci dönüşü:) İki gündür de hissediyordum yan durduğunu, yatınca da başını yukarı alıyordu. Dün gece baş aşağı dönmüş. Baş aşağı dönünce kaburgalarım belki biraz rahatlar diyordum ama şimdi de başını aşağı bastırıp ayaklarıyla midemi tekmeliyor.

kızlar düz ekliyorum ama yan çıkıyor düzeltemedim yine..

işte bu plastik meyve tabağından yaptığım avize :)) henüz bitmedi aslında o gemilerin arasına da çapalar yapıp yapıştıracam, olmuş mu sizce?

aaa yok artıkk yaratıcılıkta son noktadasın hayatım harika olmuş yaaa nerden aklına geldi çok beceriklisin valla süper olmuuuş :)))

kızlar iki gün giremedim neler olmuş
inşallah allahtan bi mucize olur da sağlıkla kucaklar fairy bebeğini

canım yaa şok oldum allah şifa versin bebeğine sağlıkla kavuş inşallah
allahtan umut kesilmez
ne demek yazmicam,iyi günde olduğu gibi dertlerimizde de burda birbirimize destek oluyoruz biz
haberlerini bekliyoruz canım
inşallah güzel gelişmeler olur inşallah

gözünüzaydın canım
allah analı babalı büyütsün
anlat bize gelince...

Maşallah ona yaaaa
cibinlik boğacaksa odayı alma hiç canım ilerde yatağı içi alırsın?
ben güünde 2 kere alıoyrum OSTEOCARE i ama hiç fayda etmiyo yaaa=(ne yapcam bennn
kan değerlerimin de çoğu normal çıkmışşşş..
9 unda çıkacak olana bakarım artık...
büyüdü artık dönmez bence bebişin canımcım ama sen zaten sezeryan olcan çok problem değil hatta hiç problem değil=)
ne şekil isterse alsın minnağımızzz..
bizim oğlan da aynı babbası ya aynı her gören söylüyo zaten=)
inşallah kafasının büyüklüğü benzemez doğumda zorlar beni koca kafalı=)
aman sakin ol hevukcum az kaldı ya sabır de=)))
bu da bizim baby tech bambu beşiğimiz kızlar.
elifcimmm güle güle kullanınn
ben de bir ara beşiğimin fotosunu koyşiiim ya sepetimizin
arkadaşım verdi ben almadım ama..o da2 ay kullandı sadece..
anıll senin bebiş dönmemişmiydi benmi yanlış hatırlııyorum:44:
canım döndü benim ki .şu an doğum pozisyonda=)
dr bu sdaattten sonra dönmez böyle kalır
%5 ihtimal döner dedi eşim soruncaaa.

Kızlar eşimin teyzesi yarın doğum yapacak
sezeryan olcak 9 da yatışı 10:30 gibi de ameliyathaneye alınacak
karı koca engelli ikiside.
teyzemizde çocukken yanlış iğne yüzünden dr hatasından çocuk felci olmuş ve (evlerden ırak)belden altı tutmuyor
41 yaşında kendisi.ilk ve son hamileliği

sizlerden dua istiyorum
ona birşey olmaddan kızımız dünyaya gelsin inşallah.
Sakatlığından dolayı korkuyoruz riski var annenin,drlar hep alalımm dedi aldırmadı çocuğunu çünkü çok istiyordu çocuk,yazık...
Bakalım Rabbim bir mucizeye daha izin verecek mi..
Ben yarın geç girerim.bir şekil size haber vermeye çalışırımm..

Şimdiden teşekkürler..

Kırk yıl düşünsem aklıma gelmez böyle bir şey yapmak. Gerçi var olan şeye baka baka bile yapamıyorum o da ayrı

Lambayı uzun yakınca koku yapar mı plastik acaba? Denediniz mi?

Meyve tabağı demesen anlamazdım, olmuş walla.

Kıııızlaaaarrrr !!
Kontrole gittim . 3 kg olmuş kızım aynı durumda olan haftasından ileride ultrason ölçümleri olanlar var mı ? 3 hafta ileride gözüküyor neredeyse tüm değerler . Doktor iri bebek dedi . 1 ay beklese 4 kg geçer normal doğum zor gibi o zaman

Benimki de o ilaçtan, kireçlenme olmuş gibi hissediyorum artık, kıvrılmıyor resmen.
Sezaryen fikrine de alıştım mı ne, şimdi normal dese cesaret edebilir miyim bilmiyorum.

İnşallah sağlıkla alır kucağına bebeğini, dualarımız onunla.

noldu canim randevun nsl gecti merak ettim?

Ölçümlerinin çoğu benimkinden ileride canım, iri olacak seninki. Maşallah
Sağlıklı olsun da sezaryen olsun, takma kafana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…