2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
bak kapıa normal kapı süsü koymuş üstüne 2 adet kurdele koymuş incili
yana tek şerit kaılnca dantel gibi bir şey çekmiş boydan boya bu kapı sadece=)
içerde inanılmaz abartılı süslenmiş lohusa şerbeti için bardak tepsi ve şişe(çok abartıyı hiç beğenmedim)
yatağın başına yazılar
ayağına tüller kenara tüller geçirilmiş
boğulmuş oda maviye

sonra ikramların konulduğu 1 sehpa ve bir koca masa ööyle bir masa örtüsüyle süslenip iinci lerle bağlanmış ki pes dedirttirdi
borcamlarda kurabiyeler pizzalar kekleer
O borcamdan alınacak ikramlar için mavi tabak ve çatallar hani çocukların doğum gününde kullanılan tek kullanımlıklar olur ya öyle
ve yeminle çatallarda bile fiyonklar vardı....mavi çatala mavi fiyonk
bezden pasta gibi bir şey yapılıyor ya paket ondan vardı
uçan balonlar vardı 5-6 tane
sonra muffin için kat kat büfe gbi bir şey var ya ondan almış abi muffi koymuş bir sürü
bebek şekeri bebek çikolatası
keçe ve bebek kurabiyeleri vardı.
daha hatırlamadığım ne vardı bilmiyorum bile.

ya o kadar abartmış o kadar boğmuş ki nefes alamadım ..odada koca top bi de=)

aaa nasılmış kolonya şişeleri çok merak ettim
resim yokmu kuşum?

esselacım sağol canım benım beğendiniz demek ay çok mu amatör olcak diyordum ama güzel olcak bee dimiii tanesi 5 tl veremıcektım valla 500 liryaa mal oluyordu ben en fazla 75 lıraya mal edicem

Bende var plates topu
Aralın
Valla inşallah Allah izin verirse sancılarımı evde çekmek istiyorum
Evde depişirim üstünde
Sonradan hastane yolu

evet otel gibi.
beni hastanem e güzel diyordum ama buraya daha çok bayıldımmmm
hakikaten öyle kız zıplamış devamlı ve sancısı çok azalmış
ayy erkek tarafı ne sosyete gelin demiştir ona hehehhhehee=)

harikasın derse gidiyorsan bende yazılmıştım gidecektim şu salak sınav çıktı ya başıma gidemedim
sora da zamanı geçmişti ilerlemişti hamilelğim gidemedim çok kaldı içimde.
Helal olsun sana valla.Kocaman tebrik...=*

Ay bence harika❤
Cok şirin bende evimizin miniği hoşgeldin yazdıracagım
Yarın alayım kırtasıyeden
Sen Mevlüt'e mi dağıtacaksın bunları
ewet denizcimm mevlütte çünkü 100 tane ancak mevlüte yeter burda arkadaşçıım sağolsun kurabiye yapıcam sana dedi sen doğumdayken yaparım dedi hastaneye getiririm yada evde gelenlere veririm hastaneye pek gelen olmaz şeker hamurlu kurabiye yapcak ambalaja koyup etiketlerden zımbaalıcak çok beceriklidir çok mutlu olduum

ayyy kızlaaarr saati 12 yapmışız ben sabah işe geç kalıcam bu gidişle hemen gidip yatımm iyi geceler siize iyi muhabbetler ben de yarın katılırım artık. gece de burası kalabalık oluyormuş

yuh yaa o kadar da değil
hem allah korusun nazara gelir
abartmış yani....

esselacım sağol canım benım beğendiniz demek ay çok mu amatör olcak diyordum ama güzel olcak bee dimiii tanesi 5 tl veremıcektım valla 500 liryaa mal oluyordu ben en fazla 75 lıraya mal edicem

hem de nasıl
çok güzel olcak tatlım
bi de ben şu kapı süsünü bitireydim

Bende var plates topu
Aralın
Evde depişirim üstünde
Sonradan hastane yolu
varsa kullan canikoo
çok iyi geliyomuş
kendini zorlama sadece oturup sağa sola sallansan bile iyi geliyomuş
ben de sancıları evde çekçem diyom ama bakalım

benimde öyle becerikli bi arkadaşım bana şeker hamurundan kurabiye yapıp paketlicek çubuğa koycak=)))
nazar boncuğu yapcak çok sevindim
aaaaaa belki hatırlarsınız şu oğlunun doğum gününde dünyayı yapan arkadaşım yapcak=))foto falan koymuştum...

evet anılcım 3 ders gittim kaldı 2 pazartesi
doğurmazsam tamamlayabilirim
geçen hafta olan bi arkadaş dünkü derste kapıya vurup girdi buyrun dedi hoca (hoca dediğim ebe-hemşire. yurtdışında falan da çalışmış çok başarılı bi eğitimci)
kız kapıdan ''ben geçen hafta vardım 37 haftalıktım doğum yaptım dedi ziyaret etmek istedim sizi'' dedii
girdi doğumunu falan anlattı

Son düzenleme:
Kızlar bebek deterjanı ile ilgili yardıma ihtiyacım var. Daha önce hacışakir toz almıştım bugün havuzlu handa adam sabun tozu kalıntı bırakıyor dedi sıvı organik friendly diye bi deterjan verdi. Kararsız kaldım ABD den geldi dedi. Duydunuz mu daha önce siz ne kullanıyorsunuz yazar mısınız yarın ilk iş bebişin çamaşırlarını yıkıycam. Sağolun şimdiden.

buarada akşam randevumuz vardı
nstye de bağlandım ilk kez
önce sancı çıkmış karnın açmı yorgunmusun falan dendi
çıkıp karnımı doyurmamı tatlı yememi söylediler
tekrar bağlandım tamam bu sonuç daha belirgin falan bişeyler dediler
herşey yolunda çok şükür
bebiş 3200ü geçmiş dr böyle giderse normal olmayabilir dedi
ona üzüldüm biraz
ilk doğumum ben normal olmasını çok istiyorum, kolaylaştırmak adına doğal doğum kursuna bile gidiyorum dedim
4000i bulursa istediğin kadar git eğitime dedi
biraz bozuldum açıkçası
neyse yine de herşeyin hayırlısı sağlıklısı...
doğum fiyatı da normal 1000, sez 1400
bi de sez olmak zorunda kalırsam bile son haftamı beklerim dedim, planlı sez istemem dedim ona da çok olumlu bakmadı
neyse minnoş kuşum iyi ya onu düşünüp teselli oluyom
10 gün sonra gel dedi
ama ben son haftalar kesin başka bi dr.a da görünmeyi düşünüyorum

Son düzenleme:
gizem senin orda Arçelik yok muydu git rica et=)
benim yerime de al ben senden alırım=)))

ay aklıma geldi ama utandım kuzum ya
isteyenin bi yüzü vermeyenin iki yüzü kara demişler yarın evde yokum ama perşembe sorucam verirlerse gel bizee

gizemmm bu ambalajı çok beğendim ka tanesini kaça yapıyorlar acaba,?
ayy heves ettim=(
Eki Görüntüle 851309

hayatım böyle bi kutu çikolata 72 adet ambalajının desenini ben seçtim yazısınıda ben söyledim hazırlayıp örnek attılar onay verdim üretime geçicekler işte.
72 tanesi 60 tl elit marka madlen çikolata var içinde.
çikolatası daha az olanda var 50li paket galiba o da 48 tl sanırım bi bak siteye.
çikolatayolla.com

Ohaaaaa yaaa ne kdr abartmışlar
İlk doğumlara cok özeniliyor ama bunun ki cok olmuş bee

sabun tozunu az koy canım bittikten sonra çift durulama yap hiçbişey kalmıyo hepimiz sabun tozuyla yıkadık.sadece peluş battaniyelerde kalıntı bıraktı bende.ama dediğin deterjandan bendede var battaniyelerde kalıntı bırakıncatoz onla yıkadım.bitkiselmiş temiz de yaptı..

dalan roxy
burda biçok arkadaş bunu aldı ve memnun kaldı
friendly de tavsiye ediliyo sanırım

yemek yedik dışarda nasıl iyi geldi hava almak dünya varmışş
yarında sabah emrahla çıkıcam ağdaya falan gidicem sonra hello baby'ye oyuncak almaya gidicem duvar rafına koymak için peluş oyuncak alıcam hediye çekim var da
kalıplı emzirme sütyeni bakıcam orda bide bütün gün yokum yaniii :)))

bende hacı şakir aldım ço kkötü kokuyoo=//
kalıntı falan kaldığı yok adam atmış biraz bence ama burda bu konuy çok konuştuk genelde dalan roxy kullanıyoruz bizler.
sende ondan alabilirsin.
sıvı deterjan kullanan arkadaşlarımızda var ama markasını hatırlamıyorummm

ESSELA
sen topu topu 5 derslik mi gidiyorsun?
benim yazıldığım er her hafta 2 gün 1,5 saatti.
sonra artabilir demşti.ne zaman başladın ki.

doğumuda çok kafana takma Rabbim hakkında hayırlısını versin.hangi hastaneye gidiyordun ki sen?
fiyatlar makulmüş ne güzel.
Bebeğinde maşallah çok tatlı bir şey olur doğunca offff kan kırmızı yanaklar..
Rabbim sağlık versin...gerisi boş..

Doğumdan sonra çok üşüyorsun diyorlar ya ondan ozaman penye olanı alıyım
sen hazırladınmı hastane çantanı??

Hazirladim canim hasta bezi 2 adet pijama takimi bir adet gecelik koydum bir tane yelek koydum tulbentler koydum uygun olarak corap 3 kulot 3 atlet koydim bir tane tayt koydum fatma anamiIn eli diye bi bitki var ondan geldi umrwden onu koudum hurma zemzem suyu kuyum kasik koydin bebegin agIna damlatabilmek icin bu kadar bi de terlik koycam

Anılım nasıl oluyor usg den çatı muayenesi kuzum :))
İlk kez duydum :26:

Deniz sen zamaninda dogum yapmis bir anne olarak bilirsin vati muayeneni nasil yapmisti doktorun

Bende var plates topu
Aralın
Evde depişirim üstünde
Sonradan hastane yolu

Aynen bende depismeyi düşünüyorum bayadir ufak ufak plates yapiyorum gevseme egzeraizleri bende sancimi evde vekmek istiyorum allahin izniyle bakalim ne kadar depisicez toplarda ya ben korkmam evde sanci cekerimde annem kardeslerim falan izin vermezler korkarlar hemen hastaneye goturmek isterler sancim olunca soylemyi düşünmüyorum hemen anneme

yok canım onlar atıyorlar zaten rica et bence verirler.
yoksa kırtasiyede satılır diye düşünüyorum..

ayy bakiim nasılsa isim belli değil şu an sipariş veremem.
eşim işe girerse veririm çok şık çok güzelmiş gerçekten hatırladım bunları önceden de koymuştun di mi?
Yoksa benim gene kafam mı karıştı=///

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…