2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

hastaneye sadece bunu götürcem kuşum işte.eve de kurabiyeler gelicek abim yaptırıyo ya.
kafanı karıştırcak bişey yok lüzumsuzsa yaptırma sırf beğendin diye :44:

bide o kadın o kadar şeyi nasıl ayarlamış hem normal doğum yapmış hangi gün doğurcağını rüyasındamı görmüşte hazırlamışlar o kadar şeyi bee yuhh
organizasyon şirketi tutmuş bence o

Bebişe bayıldım bildiğin pamuk Allah uzun ömürler versin canımmm

Son düzenleme:
5 ders her biri 3 saat
toplam 15 saat
ama yetmeyebilir 6. ders te yapabiliriz dedi dün
işte dün 3. dersti yazmıştım burda yazıldığımı
ben özel tıp merkezine gidiyorum dr.um doç. iyi biri memnunum anlaşmalı olduğu iki hastane var
biri central bostancıda diğeri pendik bölge hastanesi
ikisini de gördüm dr.um aynı olduktan sonra hem daha yakın hemde ekstra masrafları diğerinden daha az olan bölge'yi seçtik
amin canım allah sağlık versin gerisi boş
yeterki gereksiz sez.e alınmıyim
dr.lar kolaya kaçıyo ya ne biliyim
hayırlısı olsun...

canım o bitkiden bende de var ama o sancılar başlayınca evde lazım olcak
neden hastane çantana koydunki

Son düzenleme:
dalan roxy
burda biçok arkadaş bunu aldı ve memnun kaldı
friendly de tavsiye ediliyo sanırım

Teşekkür ederim belki on kere yazılmıştır burada ama çalışırken pek okuyamıyordum. Geriden takip ediyorum napim. Sağolun tekrar.

Ohaaaaa yaaa ne kdr abartmışlar
İlk doğumlara cok özeniliyor ama bunun ki cok olmuş bee
Evet Denizim çoktu hiç beğenmedim boğuldum maviden nefret ettirdi yani=//
para var harcadım gibi olmuş ama görgüsüzce olumş hele masanın süsüne eşimin yengeleri teyzeleri bile pes dedi.
Saçma...Ne gereksizz....

GİZEMİMM bence de organizsasyon şitekti yapmıştır doğr sylüyorsun.Sabah yatmış hastaneye.
ama çok kalabalıktı ailesi off 10-15 kişi vardı odada oksijen bimiş durumdaydı =//
onlar yardım etmiş olabilir ama o poça börekleri bilmiyorum muffin ve pizzalar hazırdı diğerlerne detaylı bakamadım=))
utandım yani..

ESSELACIM
evet benimde çoğumzunda sıkıntısı o sanırı
gereksiz yere sezeryana alınmak yoksa sezeryan istemek kaçmak değil
imkan varken normal olmak .he yoksa tabi ki sezaryen olunabilir..
Drlara güvenmekten başka çaremiz yok
öyle mahkumuz ki onlara!geriliyorum bazen...

Canim dun kardesimin doğum günüydu o yuzden pek giremedim masallah cok guzel olmus oglusunun odasi
Beğendin mi merve teyzesi=)
ne yapalım sizin pembe bizim mavi ağırlıklı=))
çok sıkılmiim maviden diye kırmızı da koyarak yaptık eşyaları.daha bi ferah oldu.
Hep mavi beni kesin sıkardı=)

Insallah Allah izin verirse kolsyca dogum yapip geliriz evlerimize
Bnm Dogumdan once olmustu cati muayenem
Dr um iki parmagi ile b akmisti acimadi ama
2 cm aciklik var dedi saniyelik bisey ztn

Kizlar esimin telden girdim bnmki yine tozuttu
Deli olcam
Bununda sarji bitiyorrr

Allah hayırlı evlat olmasını nasip etsin güzelim çok sevindim yaaa :) bide o kız nasıl doğurmuş öyle ya annemdede var plates topu getirtiyim bende eğer işe yarıyosa ama bu saatten sonra ne olur bilemem :)
valla benimki metrobüsle 30 dk felan sürüyo tahmini ne kadar sürede çıkmam lazım acaba? zaten ben korkarım bana soruyolar geldimi geldimi diye de bende anormalim sandım bende gelmesini istemiyorumki bebek erken gelicek diye sitres yaparım daha beter...

ya bi dk bi dk nasıl yani şunu iyice bi anlatın hele topun üstüne oturup ne yapmak gerekiyor? iyide ya o zamanda hemen açılma olursa hastaneye nasıl yetişicem? offf anam offff ben bu işin içinden çıkamıyorum ya kafam hiç çalışmıyor...

bugün eşime çok korkuyorum dedim sen korkmazsın dedi.. niyeymiş onuda nerden çıkarttın dedim sende deli cesareti var yaparsın sen dedi :) o zaman sen niye benden korkmuyosun dedim kontrol altına almışsın ondan dedi bu adam beni gaza getirmeye çalışıyor galiba

Gelenler pikniğe geliyor galiba:)) Organizasyon şirketiyle çalışmıştır ama sancı arasında o işlerle nasıl uğraştılar, düşündüler?! Bizim sezaryen olmasına rağmen annem şimdiden telaşlanıyor kapı süsüyle falan nasıl uğraşacağız diye:)

vlla nası yaptı tubacım ama trink diye doğurdu kızz=)
kıskanmadım desem yalan olur
8 cm açılması var şuan dedi fotocu kız nasıl yani dedim yaaa
sonra bi gittiğini gördüm bi de geldiğini..
cesaretin varsa yap ben hiç anlama korkuyorum ters bi hareket yapmaktan..

millet neler biliyo neler yapıyo bizz fossss.ancak lak lak=)

Kizlar
Bende 41 meryem adamistim
34 oldu sukur ki
Kalan son 7 sini suya okuyacacim insallah
Onuda doguma giderken icicem
Anil getirdi aklima meryem suresi dogumu kolaylastiriyormus..

kızlar bu nasıl yaa yatak örtüsü almam lazım bi tane var o da çok günlük güzel olsun istiyorum hastaneye giderken sereriz diye ama bulamıyorum bi bu fena değil gibi geldi:26:bi akıl verinnn:26:

Ben Friendly kullanıyorum canım. Çok memnunum. Kokusu da yok, kalıntı da bırakmıyor. Kendinden yumuşatıcılı olduğu yazıyor, sertleştirmiyor çamaşırları. Ama diğer deterjanlara göre çok pahalı. Ben kendi geceliklerimi de onunla yıkadım bebek benimle temas edecek doğduğu gibi diye.

tuğbacım
pilates topu sancılar başlayınca da işe yarıyo işte onu diyorum
önceden yapmış olmaktan bahsetmiyorum canım
sancılar artınca üzerinde oturmak, sallanmak, uzanmak rahatlatıyomuş
hemen açılma olup ta hastaneye yetişememe gibi bişey zor
düşün sancılar 3dakikada 1e inince bile doğum çoğu zaman yaklaşık 2 saati buluyormuş

hatta şunu da özellikle söyledi
suyunuz gelirse panik yapmayın
suyun rengine bakın açık renkmi koyu mu ve saat kaçta geldi
sonra ılık bi duş alın ve hastaneye gelin telaş yapcak bişey yok

hee buarada doğuma metrobüsle falan gitme kuşum ne olur neolmaz
ya bi yakınınızdan araba ayarlayın yada taksi

Herkese aynı şey deniyor galiba, böyle giderse normal olmaz diye. Bugün bir arkadaşımdan haber aldım, doğum yaptı normal. Bebek 3850 doğmuş. Hem de sancının başlamasıyla bebeğin doğması 3 saat sürmüş toplamda.
Ben de sezaryen için sancı gelene kadar beklerim diyordum ama hemşire bir tanıdıktan duyduğuma göre bebek doğum kanalına inince sezaryen daha zor oluyormuş.

Güzel görünüyor canım ama görmeden alma. Bir de Karaca Home'a bak. Bu sene güzel ürünler çıkarmışlar, hem de kaliteli ve uygun fiyatlı.

güzel görünüyo gizem
linense de bak
biara çok şık yatak örtüleri vardı orda

sorma ya moda oldu
''böyle giderse normal zor''
ben de 3,850 doğmuşum içime doğan benim bebiş te öyle olcak
3 kardeşiz annem üçünüz de aynı kilo aynı saatte doğdunuz diyo
annemin ilki düşük olmuş sonra abim 4 aralıkta doğmuş
benim de ilki düşük ve bunun da muhtemel tarih 4 aralık

Güzel görünüyor canım ama görmeden alma. Bir de Karaca Home'a bak. Bu sene güzel ürünler çıkarmışlar, hem de kaliteli ve uygun fiyatlı.

karacaya baktım canım ama beğenemedimm beğendiklerimde 350 tl civarıydı kapattım hemen

güzel görünüyo gizem
linense de bak
biara çok şık yatak örtüleri vardı orda

orayada baktım hayatım stokta yok çoğu:/

kızlar bu nasıl yaa yatak örtüsü almam lazım bi tane var o da çok günlük güzel olsun istiyorum hastaneye giderken sereriz diye ama bulamıyorum bi bu fena değil gibi geldi:26:bi akıl verinnn:26:
cnm güzel gözüküyo ama o simler yıkadıkça dağılmasın iplikte olsa bile tel tel ayrılmasın
beğendiysen ve yakından görme imkanın varsa bak kalitesine a canımcım
ayrıca hastaneye de mi bunu götüreceksin?
ben hastaneye örtü gittiğini bilmiyordum??

Ya bide kızlar ne dicem birini gördüm
karşı odada ki kadın
bebeğini bu hastanenin verdiği dandik beşiklere koymamış da altığı pusetli bebe arabasına koymuş?
Sizce ne kadar mantıklı yeni doğan bebeği o ana kucağına koymak?
kesinlikle haklısın=))
hahahhaha=))

ya onu bende düşündüm
Ooda süsleme işini nasıl ypcaz ki.benden kimse anlamaz anlatsam da kimse yapmaz benim derdimin peşine düşmekten
sezeryanda gene bir nebze zaman şansınız var normal de o şans azalıyor..

kapı süsünü yapıştırmak için yapışkan yada ip falan götürmeyi unutmayın biz bugün çok zorluk çektik teyzenin kapı süsünü yyapıştırırken

Bir de kızlar bugün teyzenin damar yolunu çıkartırken bir kanattılar ki anlatamam çarşaf yatak örtüsü elinin altında ki yastık pijama ve bebeğin sarılı olduğu battanye hep kan oldu
kesinlikle yedekli yedekli gidelim
valiz boş kalmasın.yer kalırsa koyun yedek koyabilidiğiniz kadar...
nevresimi değiştirmediler hemen. ayıp oldu gelenler kanlı kanlı....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…