yok canım onlar atıyorlar zaten rica et bence verirler.
yoksa kırtasiyede satılır diye düşünüyorum..
ayy bakiim nasılsa isim belli değil şu an sipariş veremem.
eşim işe girerse veririm çok şık çok güzelmiş gerçekten hatırladım bunları önceden de koymuştun di mi?
Yoksa benim gene kafam mı karıştı=///
5 ders her biri 3 saatESSELA
sen topu topu 5 derslik mi gidiyorsun?
benim yazıldığım er her hafta 2 gün 1,5 saatti.
sonra artabilir demşti.ne zaman başladın ki.
doğumuda çok kafana takma Rabbim hakkında hayırlısını versin.hangi hastaneye gidiyordun ki sen?
fiyatlar makulmüş ne güzel.
Bebeğinde maşallah çok tatlı bir şey olur doğunca offff kan kırmızı yanaklar..
Rabbim sağlık versin...gerisi boş..
canım o bitkiden bende de var ama o sancılar başlayınca evde lazım olcakHazirladim canim hasta bezi 2 adet pijama takimi bir adet gecelik koydum bir tane yelek koydum tulbentler koydum uygun olarak corap 3 kulot 3 atlet koydim bir tane tayt koydum fatma anamiIn eli diye bi bitki var ondan geldi umrwden onu koudum hurma zemzem suyu kuyum kasik koydin bebegin agIna damlatabilmek icin bu kadar bi de terlik koycam
dalan roxy
burda biçok arkadaş bunu aldı ve memnun kaldı
friendly de tavsiye ediliyo sanırım
sabun tozunu az koy canım bittikten sonra çift durulama yap hiçbişey kalmıyo hepimiz sabun tozuyla yıkadık.sadece peluş battaniyelerde kalıntı bıraktı bende.ama dediğin deterjandan bendede var battaniyelerde kalıntı bırakıncatoz onla yıkadım.bitkiselmiş temiz de yaptı..
Eki Görüntüle 849043 Eki Görüntüle 849045 Eki Görüntüle 849046 Eki Görüntüle 849047 Eki Görüntüle 849048 Eki Görüntüle 849049
demin koyamamışım foto sanırım şimdi oldu=)
Evet Denizim çoktu hiç beğenmedim boğuldum maviden nefret ettirdi yani=//Ohaaaaa yaaa ne kdr abartmışlar
İlk doğumlara cok özeniliyor ama bunun ki cok olmuş bee
Beğendin mi merve teyzesi=)Canim dun kardesimin doğum günüydu o yuzden pek giremedim masallah cok guzel olmus oglusunun odasi
Hazirladim canim hasta bezi 2 adet pijama takimi bir adet gecelik koydum bir tane yelek koydum tulbentler koydum uygun olarak corap 3 kulot 3 atlet koydim bir tane tayt koydum fatma anamiIn eli diye bi bitki var ondan geldi umrwden onu koudum hurma zemzem suyu kuyum kasik koydin bebegin agIna damlatabilmek icin bu kadar bi de terlik koycam
Deniz sen zamaninda dogum yapmis bir anne olarak bilirsin vati muayeneni nasil yapmisti doktorun
Aynen bende depismeyi düşünüyorum bayadir ufak ufak plates yapiyorum gevseme egzeraizleri bende sancimi evde vekmek istiyorum allahin izniyle bakalim ne kadar depisicez toplarda ya ben korkmam evde sanci cekerimde annem kardeslerim falan izin vermezler korkarlar hemen hastaneye goturmek isterler sancim olunca soylemyi düşünmüyorum hemen anneme
Allah hayırlı evlat olmasını nasip etsin güzelim çok sevindim yaaa :) bide o kız nasıl doğurmuş öyle ya annemdede var plates topu getirtiyim bende eğer işe yarıyosatuğbacım(hasene)
KIZLAR hepinize teşekkür ederim ..Tüm hamişlerimize.
Bugün Rabbimin büyüklüğünü tekrar tekrar gördüm
2 öyle ana babadan öyle sağlam öyle güzel pamuk gibi bir bebek=((
çok ağladım çok içim çıktı hormonlar tavan...
Denizim biraz anlatmış yandaki kadını bende anlatmak istiyorum.
Ne zaman gidiyorsunuz doğuma dedim
6 cm oldu açıklık bekliyoruz dedi.Ben odasını gezdim ikramların süslerin af edersiniz pokunu çıkartmış o ne ikramlar o ne süsler.bizimkiler tırt kaldı=///
neyse çıktım odadan
beş dk oldu olmadı 8 cm olmuş açıklığı foğrafçı kız dedi.nasıl ya dedim hiç sesi çıkmıyor dedim
o sıra sesini duydum kızın(kadının=))
anne gel elimi tut dedi kadın öyle minyon ki hamile demezsiniz zayıfcacık narin bir şey
neyse annesi gitti yanına
o sıra fotocu kız dedi ki pilates topunun üstünde çekiyor sancıları!
açılmayı onun üstüne zıplayarak yapıyor ağrısı çok olmuyormuş ve yere yatıp topu sırtına koyup ıkınıyormuş..
çok ilginç geldi sonra baktım hakikaten odada kocaman PİLATES TOPU var=//
kadın gitti 30 dk sonra odasına döndü.....hiç bir şeyi yok
Allah bize de böyle nasip etsin anlatsalar inanmazdım hiç mi sesi çıkmaz titremez insanın yaaa.
epiduralsız normal doğumm....offf offf.çok özendim=(
valla benimki metrobüsle 30 dk felan sürüyo tahmini ne kadar sürede çıkmam lazım acaba? zaten ben korkarımkuzum doğum sancıları gelmeye başlayınca düzenli aralıklarla gelcek ve gitgide artıcak
hastane ev arası çok mesafe yoksa sancılar düzenli 3 dk.da 1 ve 1dk. süren sancı haline gelince evden çıkabilirsiniz diyo eğitimciler...
süt falan benden de gelmiyo
süt genelde doğumdan sonra gelir canım nadiren doğumdan önce gelen olur bildiğim kadarıyla
yuh yaa o kadar da değil
hem allah korusun nazara gelir
abartmış yani....
varsa kullan canikoo
çok iyi geliyomuş
kendini zorlama sadece oturup sağa sola sallansan bile iyi geliyomuş
ben de sancıları evde çekçem diyom ama bakalım
bak kapıa normal kapı süsü koymuş üstüne 2 adet kurdele koymuş incili
yana tek şerit kaılnca dantel gibi bir şey çekmiş boydan boya bu kapı sadece=)
içerde inanılmaz abartılı süslenmiş lohusa şerbeti için bardak tepsi ve şişe(çok abartıyı hiç beğenmedim)
yatağın başına yazılar
ayağına tüller kenara tüller geçirilmiş
boğulmuş oda maviye
sonra ikramların konulduğu 1 sehpa ve bir koca masa ööyle bir masa örtüsüyle süslenip iinci lerle bağlanmış ki pes dedirttirdi
borcamlarda kurabiyeler pizzalar kekleer
O borcamdan alınacak ikramlar için mavi tabak ve çatallar hani çocukların doğum gününde kullanılan tek kullanımlıklar olur ya öyle
ve yeminle çatallarda bile fiyonklar vardı....mavi çatala mavi fiyonk
bezden pasta gibi bir şey yapılıyor ya paket ondan vardı
uçan balonlar vardı 5-6 tane
sonra muffin için kat kat büfe gbi bir şey var ya ondan almış abi muffi koymuş bir sürü
bebek şekeri bebek çikolatası
keçe ve bebek kurabiyeleri vardı.
daha hatırlamadığım ne vardı bilmiyorum bile.
ya o kadar abartmış o kadar boğmuş ki nefes alamadım ..odada koca top bi de=)
vlla nası yaptı tubacım ama trink diye doğurdu kızz=)Allah hayırlı evlat olmasını nasip etsin güzelim çok sevindim yaaa :) bide o kız nasıl doğurmuş öyle ya annemdede var plates topu getirtiyim bende eğer işe yarıyosaama bu saatten sonra ne olur bilemem :)ya bi dk bi dk nasıl yani şunu iyice bi anlatın hele topun üstüne oturup ne yapmak gerekiyor? iyide ya o zamanda hemen açılma olursa hastaneye nasıl yetişicem? offf anam offff ben bu işin içinden çıkamıyorum ya kafam hiç çalışmıyor...
Çekmiştim ama telefonda kaldı, yarın eklerim canım. Özellikli bir şey değil, plastik. Güzelce süslersek iyi olur diye düşündüm.aaa nasılmış kolonya şişeleri çok merak ettim
resim yokmu kuşum?
Kızlar bebek deterjanı ile ilgili yardıma ihtiyacım var. Daha önce hacışakir toz almıştım bugün havuzlu handa adam sabun tozu kalıntı bırakıyor dedi sıvı organik friendly diye bi deterjan verdi. Kararsız kaldım ABD den geldi dedi. Duydunuz mu daha önce siz ne kullanıyorsunuz yazar mısınız yarın ilk iş bebişin çamaşırlarını yıkıycam. Sağolun şimdiden.
tuğbacımAllah hayırlı evlat olmasını nasip etsin güzelim çok sevindim yaaa :) bide o kız nasıl doğurmuş öyle ya annemdede var plates topu getirtiyim bende eğer işe yarıyosaama bu saatten sonra ne olur bilemem :)
valla benimki metrobüsle 30 dk felan sürüyo tahmini ne kadar sürede çıkmam lazım acaba? zaten ben korkarımbana soruyolar geldimi geldimi diye de bende anormalim sandım bende gelmesini istemiyorumki bebek erken gelicek diye sitres yaparım daha beter...
ya bi dk bi dk nasıl yani şunu iyice bi anlatın heletopun üstüne oturup ne yapmak gerekiyor? iyide ya o zamanda hemen açılma olursa hastaneye nasıl yetişicem? offf anam offff ben bu işin içinden çıkamıyorum ya kafam hiç çalışmıyor...
bugün eşime çok korkuyorum dedim sen korkmazsın dedi.. niyeymiş onuda nerden çıkarttın dedim sende deli cesareti var yaparsın sen dedi :) o zaman sen niye benden korkmuyosun dedim kontrol altına almışsın ondan dedi bu adam beni gaza getirmeye çalışıyor galiba
Herkese aynı şey deniyor galiba, böyle giderse normal olmaz diye. Bugün bir arkadaşımdan haber aldım, doğum yaptı normal. Bebek 3850 doğmuş. Hem de sancının başlamasıyla bebeğin doğması 3 saat sürmüş toplamda.buarada akşam randevumuz vardı
nstye de bağlandım ilk kez
önce sancı çıkmış karnın açmı yorgunmusun falan dendi
çıkıp karnımı doyurmamı tatlı yememi söylediler
tekrar bağlandım tamam bu sonuç daha belirgin falan bişeyler dediler
herşey yolunda çok şükür
bebiş 3200ü geçmiş dr böyle giderse normal olmayabilir dedi
ona üzüldüm biraz
ilk doğumum ben normal olmasını çok istiyorum, kolaylaştırmak adına doğal doğum kursuna bile gidiyorum dedim
4000i bulursa istediğin kadar git eğitime dedi
biraz bozuldum açıkçası
neyse yine de herşeyin hayırlısı sağlıklısı...
doğum fiyatı da normal 1000, sez 1400
bi de sez olmak zorunda kalırsam bile son haftamı beklerim dedim, planlı sez istemem dedim ona da çok olumlu bakmadı
neyse minnoş kuşum iyi ya onu düşünüp teselli oluyom
10 gün sonra gel dedi
ama ben son haftalar kesin başka bi dr.a da görünmeyi düşünüyorum
Güzel görünüyor canım ama görmeden alma. Bir de Karaca Home'a bak. Bu sene güzel ürünler çıkarmışlar, hem de kaliteli ve uygun fiyatlı.Eki Görüntüle 851361
kızlar bu nasıl yaa yatak örtüsü almam lazım bi tane var o da çok günlük güzel olsun istiyorum hastaneye giderken sereriz diye ama bulamıyorum bi bu fena değil gibi geldi:26:bi akıl verinnn:26:
vlla nası yaptı tubacım ama trink diye doğurdu kızz=)
kıskanmadım desem yalan olur
8 cm açılması var şuan dedi fotocu kız nasıl yani dedim yaaa
sonra bi gittiğini gördüm bi de geldiğini..
cesaretin varsa yap ben hiç anlama korkuyorum ters bi hareket yapmaktan..
millet neler biliyo neler yapıyo bizz fossss.ancak lak lak=)
güzel görünüyo gizemEki Görüntüle 851361
kızlar bu nasıl yaa yatak örtüsü almam lazım bi tane var o da çok günlük güzel olsun istiyorum hastaneye giderken sereriz diye ama bulamıyorum bi bu fena değil gibi geldi:26:bi akıl verinnn:26:
sorma ya moda olduHerkese aynı şey deniyor galiba, böyle giderse normal olmaz diye. Bugün bir arkadaşımdan haber aldım, doğum yaptı normal. Bebek 3850 doğmuş. Hem de sancının başlamasıyla bebeğin doğması 3 saat sürmüş toplamda.
Ben de sezaryen için sancı gelene kadar beklerim diyordum ama hemşire bir tanıdıktan duyduğuma göre bebek doğum kanalına inince sezaryen daha zor oluyormuş.
Güzel görünüyor canım ama görmeden alma. Bir de Karaca Home'a bak. Bu sene güzel ürünler çıkarmışlar, hem de kaliteli ve uygun fiyatlı.
güzel görünüyo gizem
linense de bak
biara çok şık yatak örtüleri vardı orda
cnm güzel gözüküyo ama o simler yıkadıkça dağılmasın iplikte olsa bile tel tel ayrılmasınkızlar bu nasıl yaa yatak örtüsü almam lazım bi tane var o da çok günlük güzel olsun istiyorum hastaneye giderken sereriz diye ama bulamıyorum bi bu fena değil gibi geldi:26:bi akıl verinnn:26:
kesinlikle haklısın=))Gelenler pikniğe geliyor galiba:)) Organizasyon şirketiyle çalışmıştır ama sancı arasında o işlerle anasıl uğraştılar, düşündüler?! Bizim sezaryen olmasına rağmen annem şimdiden telaşlanıyor kapı süsüyle falan nasıl uğraşacağız diye:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?