2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

canım cenk gayet güzel bi isim bence ve kulağada çok karizmatik bir isim olarak geliyor oğluşuna yakışır.

Canım arkadasım bende öyle düşünüyorum bakalım
Murat'ın iki kuzeninin oğullarının adı da kerem
Üstelik biri Ali kerem mişşşş yeni öğrendik
Çünkü cok sık görüşmüyoruz
O da aynısını koymayalım dio ay ne zor

Anılımmmm
Şimdi gözüm kapalı iki kağıt kesip iiki ismi yazıp
Hala gözüm kapalı hiçççç bakmadan kurra çektim
Allahım hayırlısı ne ise olsun dedim
Ve kerem ismini secmişimmmm

hastanede ve evde kullanmayı düşünüyorum

eve gelen misafirlere de orta sehpaya koyucam

Son düzenleme:

bebeğim dün verdim siparişi şuan kargoya verilmiş işte yarın elimde acele etme 1 günde geliyo baksana :))

hayatımda ilk defa kukişime emlasız uyuşturmadan acılı sancılı ağda yaptırdım allahım 10 yaş gitmiştir ömrümden su gibi oldum ama değdiiii sonu güzel oldu ahha5 kilom gitmiştir heralde

Bende pıhtılaşma yok canım düşüklerim oldu diye birde rahim anomalimden dolayı damar yapım ince diye bebek beslensin diye içiyorum. Tüp bebek ya birde o zaman başlanmıştı şimdi de kan akışında sıkıntı olmasın diye içiyorum haftaya kesecek 37 nin sonunda

merhaba bayanlar bayadır ugrayamadım buraya doktorumun ve saglık ocagındakı hemsırenın bu erken gelır demelerı uzerıne stresle kendımı kasım annelerıne dogru atmıstım ama son kontrolumde yıne aralık gorunuyor üstelık bende hiçbi belırtı yok gec olsun saglıklı olsun..
sizler ne yaptınız doğan bebişler varmı..

Hastane çantama aldığım Chicco kauçuk emzik ve avent silikon biberonu da koyacağım ama şimdi bunları kaynatmam mı gerekiyor benim? yani biri silikon biri kauçuk kaynatırken zarar görür mü acaba? Sterilizatörü almayı hiç düşünmedim aman annem beni sterilizatörle mi büyütmüş dedim ama şimdi acaba alsam mı diyorum?

Siz ne yapacaksınız? Biberonları falan nasıl sterilize etmeyi düşünüyosunuz? Cam olanları kaynatmak mantıklı ama diğerlerinde kararsız kaldım.

inşallah hepimizin bol bol sütü olur da bebeklerimiz doya doya emer

şöyle bişiy çok işe yarıyor ilk günlerde
Lansinoh LatchAssist Tirle | Eczaonline

hastanede ve evde kullanmayı düşünüyorum

eve gelen misafirlere de orta sehpaya koyucam

Eki Görüntüle 852218 Eki Görüntüle 852219

çok şık ve güzel olmuş

canım ben kızımda kauçuk emzik hiç kullanmadım nasıl sterilize edilir kaynayınca erir mi bilmiyorum
ama silikon emzik ve her çeşit biberonu 5 dk kaynatıyordum hiçbirine birşey olmadı
bu bebeğim için de aynı şeyi yapıcam

Son düzenleme:
herkese iyi akşamlar 40 hamileden dua topluyorum bana bir tane ayetel kürsi okurmusunuz bizi en iyi siz anlarsınız şimdiden teşekkürler okuyabilecek olanlar cevap yazarsa çok sevinirim

herkese iyi akşamlar 40 hamileden dua topluyorum bana bir tane ayetel kürsi okurmusunuz bizi en iyi siz anlarsınız şimdiden teşekkürler okuyabilecek olanlar cevap yazarsa çok sevinirim

okudum canım
Allah en uygun zamanda, en güzel şekilde gönderir inşallah meleğini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…