Kızlar cenk ismi k v ve k p nin eşime koymak istediği isimmiş
Eşimin adı Ali murat olmuş son anda nüfus dairesinde k v nin babası ve kız kardeşi
Hayır Ali Cenk değil Ali Murat oldun diye cok istemişler
K. Pederde kıramamış onları ve Ali Murat olmuş...
İçimde küre kaldı o isim der arada k validem..
Sizce koysam mı ufff bilemedim ki
Ben aslında Ali Kerem istiyorum.
Eşim Ali cenk e bişi demiyor sadece koyarsak cok mutlu olurlar dedi
Onuda ben sordum o zmn dedi
ya topun üstüne oturup sallanmaktan korkarım da yaylanabilirim belki o daha kolay biride ellerimden tutabilirse...
ama işte hastane uzak ya açılmam çabucak olursa nasıl yetişicem onu kestremedim. evet suyun renki yeşilimsiyse kaka yapmış demek oluyomuş galiba
ay yok canım annmler bende kalsa onların araba var aslında. ama taksi ile gideriz de yakınlarda taksi durağı bile yok nağıcam hiç bilmiyorum.
Allah bizede hastaneye gittikten sonra trink diye doğurmayı nasip etsin canım ne deyim ki korkuorum zaten :)
topun üstüne oturup yaylanabilirim sanki ama açılmam hemen olursa hastaneye nasıl yetişicem o kafamı kurcalıyor
benim ilk bir ayım ilk sefer ki gibi acı ile geçmişti nerdeyse benim çatal ne durumda hiç bilmiyorum bide darsa Allaaaaaahhhh!
güzelim bol bol kuru soğan yemen tavsiye ederim... antbiyotik etkisi olduğu için ben hemen atlattım çok şükür hafif burnum tıkanmıştı o kadar...
ben de Ali ismini çok seviyorum ama cenk e ısınamadım hakkaten cenk ereni anımsatıyor banabence Kerem in manası daha güzel manalarını göz önünde bulundur çocuğuna hangisinin sirayet etmesini istiyosan onu koy bence...
Gizemim bende ldım iç zıbın koycam 2 tane çantaya belki lazım olur
bende burda Vestel var oraya uğrayıp isticem aman ne olacak peehh=)
ya bende o çikolatalardan istiyorum ama isim belli eğil.ne kadar zamanda geliyor teslim ediyorlar bak bakalım Gizemim
ona göre belki bende veririm onları çok beğendim=((
hastanede ve evde kullanmayı düşünüyorum
eve gelen misafirlere de orta sehpaya koyucam
Eki Görüntüle 852218 Eki Görüntüle 852219
bayıldımmmmm nasıl güzel kibar görünüyo ya canımm çok güzel olmuuşşş :)
canım şükürler olsun, 38i bile geçeceksin sağlıkla ve minnakın gerçekten utandıracak seni, olsun yaşadığımız endişe kalsın yanımıza... ben kan sulandırıcı iğne kullanıyorum dr umla konuşmuştum acil bir durum olursa endişelerim var diye ama kendisi bunun sorun olmadğını doğumdan bir gece önce kessek yeter dedi, fakat dediğin gibi coraspinde 1 hafta önce kesmek lazım sanırım. sen bidaha konuş bence nasıl olsa daha sık gidiyorsun, keser belki, buarada pıhtılaşma durumun ne? heterezigotmu? ona göre de değişiyor biliyorsun
Aynısı bende var 3 adet
Süslü halide cok guzel olmuş cnm
Ben içine bazen bonibon fln koyup masaya koyuyorum
alayım o zaman bende, belki az da olsa sütüm gelirde bu seferde yavru ememez. eczanede küçük bir pompa gördüm üstünde fazla sütü boşaltmak için gibi bişeyer yazıyordu, el pompası gibi küçük arkası top gibi. eczacı kadına sordum gögüs ucu çıkarır mı bu dedim, yok çıkarmaz onlar için ayrı oluyor dedi. başka bir yerde görmüştüm oda buna benziyordu ama demek farklıymış. inşallah sütümde olur yaaa.
Hastane çantama aldığım Chicco kauçuk emzik ve avent silikon biberonu da koyacağım ama şimdi bunları kaynatmam mı gerekiyor benim? yani biri silikon biri kauçuk kaynatırken zarar görür mü acaba? Sterilizatörü almayı hiç düşünmedim aman annem beni sterilizatörle mi büyütmüş dedim ama şimdi acaba alsam mı diyorum?
Siz ne yapacaksınız? Biberonları falan nasıl sterilize etmeyi düşünüyosunuz? Cam olanları kaynatmak mantıklı ama diğerlerinde kararsız kaldım.
herkese iyi akşamlar 40 hamileden dua topluyorum bana bir tane ayetel kürsi okurmusunuz bizi en iyi siz anlarsınız şimdiden teşekkürler okuyabilecek olanlar cevap yazarsa çok sevinirim
herkese iyi akşamlar 40 hamileden dua topluyorum bana bir tane ayetel kürsi okurmusunuz bizi en iyi siz anlarsınız şimdiden teşekkürler okuyabilecek olanlar cevap yazarsa çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?