Kızlar
Ali Cenk nasıl bi isim kulağa nasıl geliyor
Kızlar
Kızlar
Bi arkadaş bana özelden ayşe katrancıyı sormuştu özelden cevap yazamıyorum hakkım dolmadı.iki arkadaşımıda ayşe katrancı sezeryan yaptı ikiside çok memnundu ikinciyede ona gitmeyi düşünüyorlar.sezeryan erdemde 1000 tl.ben çakmak erdem fatoş hanıma gidiyorum ilk çocuğumuda O sezeryan yaptı dikişlerimizde hiç problem yaşamadık.hastahanedende çok memnun kaldık
uuuf yoruldum valla
oyuncaklar aldım peluş iç dış zıbın takım aldım 3 tane, göbek bağından dolayı çıtçıtlı zıbın giydirmiyolarmış falan bişeyler okumuştum iç zıbın aldım bende:26:
çikolataların siparişini verdim yarın gelicek
sepetin havalesinide yaptım, ANIIIILLL köpük buldum bu arada fazlaca sepet içine sanada yeter banada
emziren anne için milupa still tea aldım bide milkway mi ne bişey aldım macun gibi :))
evittt bende hastane çantasına iç zıbın koydum hep
benimde çikolatalar için uygun kap bulmam lazım ya
Sepet yaptır canımm baktınmı modellere hiç varmı kafanda bişey
benim bebeğim dün gece ters döndü kızlardönmeye çalışırken uykumdan uyandım. sonra bütün gün hıçkırsa da dönüp dönmediğini anlasam dedim ve hıçkırdı ( tam kaburgalarımın altında.... c.tesi kontrolüm var ve doktor bu yüzden sezeryan diyecek şimdiden sonra dönmesi de çok az bir ihtimal..
isim olarak da Azra'ya karar verdik ne dersiniz? tek isim istiyorum ben. önerileriniz var mı ??
sağol cnm sana da hayırlı olsun.evet beşik cibinlikleri özel aparatlı oluyor.hemde tavana delik açmak falan gerekiyor.oraya takılıyor.
gelip takarlar heralde.
Ya ben dewlet hastaneleri için pek iyi seyler duymadm siz nereye gttnz bnada doktor catın dar dedi dewlet hastanesne gtsem mi die dusunuyorum
bence özellikle ilk doğum için mutlaka alınmalı göğüs ucu çıkarıcı
göğüs içeri gömülüyo ve bebek kavramakta zorlanıyor
bebek düzgün tutamadığı çatlakta çok oluyor
dolgunluğa bakma canım, doğumdan sonra belli olur herşey
benim sütyen bedenim 2 numara artmasına rağmen doğru dürüst sütüm olmamıştı
yine 2 beden büyüdü ama bakalım nolucak
canım belki sana öyle gelmiştir.benimkide baş aşağı döneli epey olmuştu.hıçkırıklarnı kasıklarımda hissediyordum.sonra hıçkırıklarını kaburga altımda hissetmeye başladım hatta kesin ters döndü diye üzülüyordum.ama doktora gittim yine baş aşağı pozisyondaydı.belki seninkide öyledir.bu arada azra ismi çok güzel bence .
tuğbacım
pilates topu sancılar başlayınca da işe yarıyo işte onu diyorum
önceden yapmış olmaktan bahsetmiyorum canım
sancılar artınca üzerinde oturmak, sallanmak, uzanmak rahatlatıyomuş
hemen açılma olup ta hastaneye yetişememe gibi bişey zor
düşün sancılar 3dakikada 1e inince bile doğum çoğu zaman yaklaşık 2 saati buluyormuş
hatta şunu da özellikle söyledi
suyunuz gelirse panik yapmayın
suyun rengine bakın açık renkmi koyu mu ve saat kaçta geldi
sonra ılık bi duş alın ve hastaneye gelin telaş yapcak bişey yok
hee buarada doğuma metrobüsle falan gitme kuşum ne olur neolmaz
ya bi yakınınızdan araba ayarlayın yada taksi
vlla nası yaptı tubacım ama trink diye doğurdu kızz=)
kıskanmadım desem yalan olur
8 cm açılması var şuan dedi fotocu kız nasıl yani dedim yaaa
sonra bi gittiğini gördüm bi de geldiğini..
cesaretin varsa yap ben hiç anlama korkuyorum ters bi hareket yapmaktan..
millet neler biliyo neler yapıyo bizz fossss.ancak lak lak=)
Kendimi kasmasam hic korkulcak bisey degilmis ben bigun oncesinden uyuyamadim ama hic gerek yokmus
Catala oturuyosun uzerinde bir ortu ile doktor beni eliyle kontrol etti eldiven giyip usgde kullanilan soguk jelle zaten hic bakmiyor sadece parmaklariyla anliyor burda biri demis 4 parmak diye :) ama okadarini bilmiyorum gormedim korkma ama hic bisey yok kasmasan hic acimaz
Buarada benim ilk gece hic kanamam olmamisti hazir acmisken doktora hala kizmiyim bi bakiver diycektim ama stresden unuttum :)
yok cnaım hiçbir ilaç içmedim sadece parol maalesef .. ama ballı limon + bol bol meyve ılık su falan içmeye çalışıyorum .
bu halde çalışmak ölmek gibiymiş resmenzaten çok zordu öğleden sonra izin almayı düşünüyorum ben de .. zaten son günler haftaya raporumu alacağım ben de yetti artık
Kızlar
ben en başından beri ayşe hanıma gidiyorum, memnunum duıyduğum kadarıyla herkes memnun ama çoooookk yoğun bir doktor. burada bi arkadaş daha ona gidiyordu. lakin hep sezeryanhastalar mı istiyor doktor mu yapıyor bilmiyorum inanın ki...
Bence çok güze cnmkızlar,
bu hafta oğluşumun ana kucağı ve park yatağını aldık.odasında hemen yatamayacağı için kendi odamıza park yatak aldık.zaten kendi odası yeni geldi. mobilya kokusunun çıkması 1 ayı bulur.
buarada eminönünde de cibinlik yaptıracağım Odasına.Ama tülünü kendim götürücem.hayalim düğünümde taktığım duvağımı çocuğumun beşiğine cibinlik yapmaktı (duvağıma çok para vermiştim içimde uhde kalmıştı:)
inşallah haftaya cibinliği yaptırıcam.
aldıklarım nasıl sizce?
ede almadım belki sütüm gelmez boşuna elime alıp patlamasın dedimgögüs pompası bende almadım hala.. bide şu gögüs ucu çıkarıcı minik pompalar var, o gerekli olur mu acaba yaaa. benim sütyenden dolayı mıdır nedir içine giriyor uçları, özellikle bir tanesi geçen denedim denedim çıkmadı :) nasıl emzirecem benzaten gögüslerimde hiç dolgunlaşıp dolmadı, süt olmayacak galiba bende :44:
Kv baskısı olmadan koyabiliyorsan koy=)Kızlar
Gizemim bende ldım iç zıbın koycam 2 tane çantaya belki lazım oluruuuf yoruldum valla
oyuncaklar aldım peluş iç dış zıbın takım aldım 3 tane, göbek bağından dolayı çıtçıtlı zıbın giydirmiyolarmış falan bişeyler okumuştum iç zıbın aldım bende:26:
çikolataların siparişini verdim yarın gelicek
sepetin havalesinide yaptım, ANIIIILLL köpük buldum bu arada fazlaca sepet içine sanada yeter banada
emziren anne için milupa still tea aldım bide milkway mi ne bişey aldım macun gibi :))
ben hiiiiç anlamam dönse bu oğlan tekrardanbenim bebeğim dün gece ters döndü kızlardönmeye çalışırken uykumdan uyandım. sonra bütün gün hıçkırsa da dönüp dönmediğini anlasam dedim ve hıçkırdı ( tam kaburgalarımın altında.... c.tesi kontrolüm var ve doktor bu yüzden sezeryan diyecek şimdiden sonra dönmesi de çok az bir ihtimal..
isim olarak da Azra'ya karar verdik ne dersiniz? tek isim istiyorum ben. önerileriniz var mı ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?