2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
uuuf yoruldum valla
oyuncaklar aldım peluş iç dış zıbın takım aldım 3 tane, göbek bağından dolayı çıtçıtlı zıbın giydirmiyolarmış falan bişeyler okumuştum iç zıbın aldım bende:26:
çikolataların siparişini verdim yarın gelicek
sepetin havalesinide yaptım, ANIIIILLL köpük buldum bu arada fazlaca sepet içine sanada yeter banada
emziren anne için milupa still tea aldım bide milkway mi ne bişey aldım macun gibi :))

ben en başından beri ayşe hanıma gidiyorum, memnunum duıyduğum kadarıyla herkes memnun ama çoooookk yoğun bir doktor. burada bi arkadaş daha ona gidiyordu. lakin hep sezeryan hastalar mı istiyor doktor mu yapıyor bilmiyorum inanın ki...

evittt bende hastane çantasına iç zıbın koydum hep
benimde çikolatalar için uygun kap bulmam lazım ya

benim bebeğim dün gece ters döndü kızlar dönmeye çalışırken uykumdan uyandım. sonra bütün gün hıçkırsa da dönüp dönmediğini anlasam dedim ve hıçkırdı ( tam kaburgalarımın altında.... c.tesi kontrolüm var ve doktor bu yüzden sezeryan diyecek şimdiden sonra dönmesi de çok az bir ihtimal..

isim olarak da Azra'ya karar verdik ne dersiniz? tek isim istiyorum ben. önerileriniz var mı ??

Kızlar cenk ismi k v ve k p nin eşime koymak istediği isimmiş
Eşimin adı Ali murat olmuş son anda nüfus dairesinde k v nin babası ve kız kardeşi
Hayır Ali Cenk değil Ali Murat oldun diye cok istemişler
K. Pederde kıramamış onları ve Ali Murat olmuş...
İçimde küre kaldı o isim der arada k validem..

Sizce koysam mı ufff bilemedim ki
Ben aslında Ali Kerem istiyorum.
Eşim Ali cenk e bişi demiyor sadece koyarsak cok mutlu olurlar dedi
Onuda ben sordum o zmn dedi

canım belki sana öyle gelmiştir.benimkide baş aşağı döneli epey olmuştu.hıçkırıklarnı kasıklarımda hissediyordum.sonra hıçkırıklarını kaburga altımda hissetmeye başladım hatta kesin ters döndü diye üzülüyordum.ama doktora gittim yine baş aşağı pozisyondaydı.belki seninkide öyledir.bu arada azra ismi çok güzel bence .

sağol cnm sana da hayırlı olsun.evet beşik cibinlikleri özel aparatlı oluyor.hemde tavana delik açmak falan gerekiyor.oraya takılıyor.
gelip takarlar heralde.

yok benim karyolasının cibinliği tavandan değil, karyolaya takılan borulu bişeyi var. oraya vidaladılar, karyolayıda delmediler.

Ya ben dewlet hastaneleri için pek iyi seyler duymadm siz nereye gttnz bnada doktor catın dar dedi dewlet hastanesne gtsem mi die dusunuyorum

canım araştırma hastanesine gittim. hatta şimdi de ordan geliyorum sabah kan ve idrar tahlili vermiştim, 15.30 gibi çıkar demişlerdi gittim doktora geliyormuş sonuçlar kimsede yoktu girdim hemen. kan değerim iyice düşmüş kan ilacı kullanmama rağmen. artık günde 2 kez içmem gerekiyormuş.

alayım o zaman bende, belki az da olsa sütüm gelirde bu seferde yavru ememez. eczanede küçük bir pompa gördüm üstünde fazla sütü boşaltmak için gibi bişeyer yazıyordu, el pompası gibi küçük arkası top gibi. eczacı kadına sordum gögüs ucu çıkarır mı bu dedim, yok çıkarmaz onlar için ayrı oluyor dedi. başka bir yerde görmüştüm oda buna benziyordu ama demek farklıymış. inşallah sütümde olur yaaa.

ayy içimi rahatlattın inşAllah öyle olmuştur, ama kasıklarımı inleten hıçkırık bu sefer direk kaburgamın altındaydı, eşimde eliyle hissetti. taklacı güvercin mübarek :) c.tesi doktor ne diyecek merak ediyorum.

ya topun üstüne oturup sallanmaktan korkarım da yaylanabilirim belki o daha kolay biride ellerimden tutabilirse...
ama işte hastane uzak ya açılmam çabucak olursa nasıl yetişicem onu kestremedim. evet suyun renki yeşilimsiyse kaka yapmış demek oluyomuş galiba

ay yok canım annmler bende kalsa onların araba var aslında. ama taksi ile gideriz de yakınlarda taksi durağı bile yok nağıcam hiç bilmiyorum.

Allah bizede hastaneye gittikten sonra trink diye doğurmayı nasip etsin canım ne deyim ki korkuorum zaten :)

topun üstüne oturup yaylanabilirim sanki ama açılmam hemen olursa hastaneye nasıl yetişicem o kafamı kurcalıyor

benim ilk bir ayım ilk sefer ki gibi acı ile geçmişti nerdeyse benim çatal ne durumda hiç bilmiyorum bide darsa Allaaaaaahhhh!

güzelim bol bol kuru soğan yemen tavsiye ederim... antbiyotik etkisi olduğu için ben hemen atlattım çok şükür hafif burnum tıkanmıştı o kadar...

Kızlar
Ali Cenk nasıl bi isim kulağa nasıl geliyor

ben de Ali ismini çok seviyorum ama cenk e ısınamadım hakkaten cenk ereni anımsatıyor bana bence Kerem in manası daha güzel manalarını göz önünde bulundur çocuğuna hangisinin sirayet etmesini istiyosan onu koy bence...

Ben kendim istemiştim sezeryanıçatı muayenesi bile olamamıştımçok tatlı bi doktor iki sene sonra gittiğimde bile beni hatırlamasıda çok hoşuma gitmişti

Bence çok güze cnm
ben o ana kucağından lmadım çok kullanamam diye ama çok beğeniyorum
gğle güle kullan
cibinlik btince de foto koyarsın bakalım nasıl olmuş dikili haliyle=)
ede almadım belki sütüm gelmez boşuna elime alıp patlamasın dedim
ucuz bir şey değil çünkü
benimde çok büyüme falan olmadı süt olamdığını düşünüyorum ama belli olmazmış
ayrıca bende de hiç göğüs ucu yok zaten ufaktı iyice içe gömüldü
lansonlin ufak pompasını aldım ben.vaum gibi süper çıkartıyor bana yarayacağı kesin
ilk onu kouydum çantaya hatta
onsuz bebeğin memeyi alması çok zor benim için..

Kızlar
Ali Cenk nasıl bi isim kulağa nasıl geliyor
Kv baskısı olmadan koyabiliyorsan koy=)
bence güzel.karizmaa=)
Gizemim bende ldım iç zıbın koycam 2 tane çantaya belki lazım olur
bende burda Vestel var oraya uğrayıp isticem aman ne olacak peehh=)
ya bende o çikolatalardan istiyorum ama isim belli eğil.ne kadar zamanda geliyor teslim ediyorlar bak bakalım Gizemim
ona göre belki bende veririm onları çok beğendim=((
ben hiiiiç anlamam dönse bu oğlan tekrardan
iyi anlıyorsunuz valla
Bende tek isimciyimdir=)
2 isim istemem eşim hiç istemez.Azra söylenişi çok güzel ama anlamı önemli tabi ki ne demek acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…