- 31 Ocak 2012
- 3.137
- 25
- 118
bebeğine maşallah:) benimki de kilolu biraz.özeldeki doktorum pek ilgilenmiyor.senin gittiği doktoru duyunca çok hoşuma gitti.devlet ilgilenmez sanıyordum,şaşırdım.hem akşam poliklinik olduğunu da bilmiyordum.ilk kez mi gittin o doktora?doktor sana nereye gidiyordun bugüne kadar,niye geldin felan demedi mi?ismini verebilir misin acaba?ben de gitmek istiyorum ona.sen de ankaradasın sanırım.
arkadaslar bisey sorcam....
35.hafta icindeyim ınanilmaz rahatsiz geciyordu....
kaburgalarımin arasindaydi sanki kızim ve cok hareketlıydı...
doturamıyordum uyuyamıyordum uzanamıyordum...
pazartesi gecesi birden karnımda bi rahatlama hissettim....
artik migdeme ve kaburgalarıma baskı olmuyor....
ama bebegimde eskisinden az oynuyor...
ve biraz yuruyunce gobek deligi hizasi serit seklinde asiri agrıyor ama dınlenınce geciyor....
boyle olan varmi doktora gitmelimiyim....
bir danisiyim istedim..
Eki Görüntüle 851741 Eki Görüntüle 851742 Eki Görüntüle 851743
Gül suyu şişelerim hazırlanıyor.Şerbet tepsim hazır.Birde annem kızım için mevlüt elbisesi dikiyor.Gerçi daha bitmedi.Daha yapılacak çok şey var.
kızlar,
bu hafta oğluşumun ana kucağı ve park yatağını aldık.odasında hemen yatamayacağı için kendi odamıza park yatak aldık.zaten kendi odası yeni geldi. mobilya kokusunun çıkması 1 ayı bulur.
buarada eminönünde de cibinlik yaptıracağım Odasına.Ama tülünü kendim götürücem.hayalim düğünümde taktığım duvağımı çocuğumun beşiğine cibinlik yapmaktı (duvağıma çok para vermiştim içimde uhde kalmıştı:)
inşallah haftaya cibinliği yaptırıcam.
aldıklarım nasıl sizce?
hayırlı olsun çok güzeller, ana kucağı bizimkinin aynısı gibi marka aynı fisher price ama bizimkinin üstündeki oyuncak yeri değişik sanırım.
bende yatak odasına park yatak aldım, oda sunny baby. kendi cibinliği var onun. ama üstten saplı olanlardan değil. karyola-beşiğinin cibinliği uzun yukardan aparatlı. o aparatlar ayrı satılıyormış.
Kızlar ben çok fena grip oldum ölüyorum resmen .. Boğazım başımda sanki 5 kg yük var
canım şükürler olsun, 38i bile geçeceksin sağlıkla ve minnakın gerçekten utandıracak seni, olsun yaşadığımız endişe kalsın yanımıza... ben kan sulandırıcı iğne kullanıyorum dr umla konuşmuştum acil bir durum olursa endişelerim var diye ama kendisi bunun sorun olmadğını doğumdan bir gece önce kessek yeter dedi, fakat dediğin gibi coraspinde 1 hafta önce kesmek lazım sanırım. sen bidaha konuş bence nasıl olsa daha sık gidiyorsun, keser belki, buarada pıhtılaşma durumun ne? heterezigotmu? ona göre de değişiyor biliyorsunselam kızlar dün doktordaydık. nst miz tertemiz sancısız çıktı bebeğimin kalp atışları ve hareketleri iyi. nst hemşiresi ile konuştuk biraz 36. haftayı doldurduk çok şükür. 37. haftada ciğer gelişimi tamamen tamamlanıyor sonrasında hiç korkma dedi. 1 hafta daha dayanır inşallah meleğim. ama bizi utandıracak ve gelmicek gibi. hep de erken doğum riski yaşayan hastaların sonra 40. haftaları gördüklerini ve hala doğuramadıklarını söyledi :)
inşallah benim kızım da öyle olur.
kontroller haftalık oldu artık.
ben hala nidilat a devam ediyorum. haftaya kesicek sanırım. bir de coraspin alan varmı benim gibi? ani bir doğum olursa riske girebilirim. doktorum 1 hafta daha kullan sonra keseriz dedi zaten etkisi kestikten sonra da 1 hafta sonra gidiyormuş.
ben de yarı kamu olan bir kurumda çalışıyorum.sadece doktordan aldığım 37+0'a kadar çalışabilir raporu aldım.bu yeterli dediler.
izin alıp eve geldim kızlar .. Salak müdüre be iyi değilim çıkabilir miyim diye gittim sen haftaya mı gidiyodun dedi evet ama Cuma gnü doktor kontrolüm var o zaman belli olacak dedim . Kendini zorlama çalışamıyosan çık dedi ya . Gerizekalı sanki biz bilmiyoruz çıkıp evde dinlenmeyi .. Ne işlerin olması umrumda ne başka bişey ben doğumdan sonra kuzumla 1 gün bile daha fazla zaman geçirsem kardır diye çalışıyorum . ay sinir etti beni manyak herif ya odun
bu arada akşam polikliniğine gittim ben, akşam yemeğimizi yedik gittik ne güzel 19.40'taydı randevum kimsecikler yoktu, eşimide aldılar hem içeriyeher zaman alıyorlar mı yoksa kimse yok diye mi aldılar bilmiyorum tabi. hemen int.den 2 hafta sonrasına da randevu aldım aynı doktora.
sanki onların umrundamı vicdansızlar ya... genelde hamilelere ayrı bir ilgi muamele olur ama malesef bazıları işleri, insani duyguların önünde tutuyorlar. boşver sallama sakın kimseyi miniğinle dinlenmeye bak canım.izin alıp eve geldim kızlar .. Salak müdüre be iyi değilim çıkabilir miyim diye gittim sen haftaya mı gidiyodun dedi evet ama Cuma gnü doktor kontrolüm var o zaman belli olacak dedim . Kendini zorlama çalışamıyosan çık dedi ya . Gerizekalı sanki biz bilmiyoruz çıkıp evde dinlenmeyi .. Ne işlerin olması umrumda ne başka bişey ben doğumdan sonra kuzumla 1 gün bile daha fazla zaman geçirsem kardır diye çalışıyorum . ay sinir etti beni manyak herif ya odun
izin alıp eve geldim kızlar .. Salak müdüre be iyi değilim çıkabilir miyim diye gittim sen haftaya mı gidiyodun dedi evet ama Cuma gnü doktor kontrolüm var o zaman belli olacak dedim . Kendini zorlama çalışamıyosan çık dedi ya . Gerizekalı sanki biz bilmiyoruz çıkıp evde dinlenmeyi .. Ne işlerin olması umrumda ne başka bişey ben doğumdan sonra kuzumla 1 gün bile daha fazla zaman geçirsem kardır diye çalışıyorum . ay sinir etti beni manyak herif ya odun
kızlar,
bu hafta oğluşumun ana kucağı ve park yatağını aldık.odasında hemen yatamayacağı için kendi odamıza park yatak aldık.zaten kendi odası yeni geldi. mobilya kokusunun çıkması 1 ayı bulur.
buarada eminönünde de cibinlik yaptıracağım Odasına.Ama tülünü kendim götürücem.hayalim düğünümde taktığım duvağımı çocuğumun beşiğine cibinlik yapmaktı (duvağıma çok para vermiştim içimde uhde kalmıştı:)
inşallah haftaya cibinliği yaptırıcam.
aldıklarım nasıl sizce?
gögüs pompası bende almadım hala.. bide şu gögüs ucu çıkarıcı minik pompalar var, o gerekli olur mu acaba yaaa. benim sütyenden dolayı mıdır nedir içine giriyor uçları, özellikle bir tanesi geçen denedim denedim çıkmadı :) nasıl emzirecem benzaten gögüslerimde hiç dolgunlaşıp dolmadı, süt olmayacak galiba bende :44:
kızlar bizde az önce annemle bebek için sabun tozu aldık birde küvetin içine file aldık yeni eve geldim sayılır bu arada lohusa tacı almak istiyorum bujiterilerde varmıdır size soruuym dedim sizler aldındız mı alacak mıısnız ? kızlar birde bebeğin dönüp dönmediğini kendimiz anlayabiliyo muyuz kızlar ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?