2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

yok canım ben ankarada değilim, profilimde öyle yazıyor biliyorum eşim bir ara yazdıklarımı okuyordu ondan nickimi değişitirip şehrini falanda öyle yazmıştım..

http://www.mhrs.gov.tr/Vatandas/ bu siteden bulunduğun şehrin devlet hastanelerinden randevu alabilirsin, üye değilsen üye ol önce. ben tek tek baktım bir tanesinde kadın doğum bölümünde akşam polikliniği vardı diğerlerinde yoktu, ordan bilmeden öylesine bir bayan doktordan randevu almıştım. sanırım nöbetçi gibi oluyorlar, mesela her doktor her gün akşam polikliniğinde olmuyor. bir sonraki akşam çalıştığı saate yine randevu aldım. oda 13 gün sonraydı. bugünde tahlil sonuçları çıkınca gidecem, mesela dünkü gittiğim doktor bugün gündüzdeymiş.

ay çok güzel olmuş elinize sağlık. peki bu şişeleri ne zaman dağıtmayı düşünüyorsun, hastanede mi mevlütte mi?

kızlar,

bu hafta oğluşumun ana kucağı ve park yatağını aldık.odasında hemen yatamayacağı için kendi odamıza park yatak aldık.zaten kendi odası yeni geldi. mobilya kokusunun çıkması 1 ayı bulur.

buarada eminönünde de cibinlik yaptıracağım Odasına.Ama tülünü kendim götürücem.hayalim düğünümde taktığım duvağımı çocuğumun beşiğine cibinlik yapmaktı (duvağıma çok para vermiştim içimde uhde kalmıştı:)
inşallah haftaya cibinliği yaptırıcam.

aldıklarım nasıl sizce?

Eklentiler

• $lFPR-37187_1.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 30
gögüs pompası bende almadım hala.. bide şu gögüs ucu çıkarıcı minik pompalar var, o gerekli olur mu acaba yaaa. benim sütyenden dolayı mıdır nedir içine giriyor uçları, özellikle bir tanesi geçen denedim denedim çıkmadı :) nasıl emzirecem ben zaten gögüslerimde hiç dolgunlaşıp dolmadı, süt olmayacak galiba bende :44:

hayırlı olsun çok güzeller, ana kucağı bizimkinin aynısı gibi marka aynı fisher price ama bizimkinin üstündeki oyuncak yeri değişik sanırım.

bende yatak odasına park yatak aldım, oda sunny baby. kendi cibinliği var onun. ama üstten saplı olanlardan değil. karyola-beşiğinin cibinliği uzun yukardan aparatlı. o aparatlar ayrı satılıyormış.

sağol cnm sana da hayırlı olsun.evet beşik cibinlikleri özel aparatlı oluyor.hemde tavana delik açmak falan gerekiyor.oraya takılıyor.
gelip takarlar heralde.

Kızlar ben çok fena grip oldum ölüyorum resmen .. Boğazım başımda sanki 5 kg yük var

geçmiş olsun canım

ayrı ayrı isim belirtemicem kimler ne yapmıştı unuttum ama
kolonyalarınız, şişeleriniz, tacınız, yeni eklediğiniz her bişey çok güzel olmuş
Allah ağız tadıyla dağıtmayı,kullanmayı nasip etsin inşallah

anılcım kalpli şişelere bayıldım, kolonya gülsuyu falan dağıtacak olsam kesin öyle biişiy seçerdim
Aşk İksirim / Cam Şişeler | Bekarlığa Veda Partisi Hediye ve Aksesuar Tasarım
bu blog sahibi satışını yapıyo ama bana biraz pahalı gibi geldi

Bi arkadaş bana özelden ayşe katrancıyı sormuştu özelden cevap yazamıyorum hakkım dolmadı.iki arkadaşımıda ayşe katrancı sezeryan yaptı ikiside çok memnundu ikinciyede ona gitmeyi düşünüyorlar.sezeryan erdemde 1000 tl.ben çakmak erdem fatoş hanıma gidiyorum ilk çocuğumuda O sezeryan yaptı dikişlerimizde hiç problem yaşamadık.hastahanedende çok memnun kaldık

Ben 32. Haftada 37 ye kadar çalışabilir raporu aldım.35.haftaya gelince çalışamaz raporumu aldım.devlet hastahanesine gittim almak için ama sgk yla anlaşması olan hastahanelerinkide geçerli.

canım şükürler olsun, 38i bile geçeceksin sağlıkla ve minnakın gerçekten utandıracak seni, olsun yaşadığımız endişe kalsın yanımıza... ben kan sulandırıcı iğne kullanıyorum dr umla konuşmuştum acil bir durum olursa endişelerim var diye ama kendisi bunun sorun olmadğını doğumdan bir gece önce kessek yeter dedi, fakat dediğin gibi coraspinde 1 hafta önce kesmek lazım sanırım. sen bidaha konuş bence nasıl olsa daha sık gidiyorsun, keser belki, buarada pıhtılaşma durumun ne? heterezigotmu? ona göre de değişiyor biliyorsun

ben de yarı kamu olan bir kurumda çalışıyorum.sadece doktordan aldığım 37+0'a kadar çalışabilir raporu aldım.bu yeterli dediler.

Benim bildigim iş görmezlik raporuda gerekli ama kamuda nasıl bilmiyorum.ben özelde çalışıyorum benim için gerekliydi ben 35 de aldım çalışamaz raporunu.artık çalışacak gücüm kalmadı diyemuhasebeciyle bi konuşacam ona göre bilgi veririm burdan

ay çok güzel olmuş elinize sağlık. peki bu şişeleri ne zaman dağıtmayı düşünüyorsun, hastanede mi mevlütte mi?
[/QUOTE]

mevlütte dağıtacağım canım kısmetse.içine gül suyu koyacağız daha

izin alıp eve geldim kızlar .. Salak müdüre be iyi değilim çıkabilir miyim diye gittim sen haftaya mı gidiyodun dedi evet ama Cuma gnü doktor kontrolüm var o zaman belli olacak dedim . Kendini zorlama çalışamıyosan çık dedi ya . Gerizekalı sanki biz bilmiyoruz çıkıp evde dinlenmeyi .. Ne işlerin olması umrumda ne başka bişey ben doğumdan sonra kuzumla 1 gün bile daha fazla zaman geçirsem kardır diye çalışıyorum . ay sinir etti beni manyak herif ya odun

cnm hep amirler aynı takma boşver.. illa bir laf sokacaklar. sanki keyfimizden geliyoruz. benim müdür bayan bir de. doktor kontrolüm için izin aldım. git git zaten senden ümidi kestik dedi. tabi ben şok oldum. dedim ki haftaya gitcem merak etmeyin. bozuldu o zaman toparlamaya çalıştı falan. ümidi kestiği halde dayıyor evrakları kesmese nolurdu bilmem.

Ya ben dewlet hastaneleri için pek iyi seyler duymadm siz nereye gttnz bnada doktor catın dar dedi dewlet hastanesne gtsem mi die dusunuyorum

sanki onların umrundamı vicdansızlar ya... genelde hamilelere ayrı bir ilgi muamele olur ama malesef bazıları işleri, insani duyguların önünde tutuyorlar. boşver sallama sakın kimseyi miniğinle dinlenmeye bak canım.

kızlar bizde az önce annemle bebek için sabun tozu aldık birde küvetin içine file aldık yeni eve geldim sayılır bu arada lohusa tacı almak istiyorum bujiterilerde varmıdır size soruuym dedim sizler aldındız mı alacak mıısnız ? kızlar birde bebeğin dönüp dönmediğini kendimiz anlayabiliyo muyuz kızlar ?

benzer şeyleri bende duyuyorum hadi git sen artık neyi bekliyorsun falan ,ilk söylediklerinde bende senin gibi çok takıyordum günümü berbat ediyorlardı ama artık sallamıyorum 37 yi beklemeden 36 da alıcam galiba bende sandalyeden oturmaktan sanırım hergün sırtım ağrıyor çünkü

geçen gün epidural iğnesi ile ilgili konuşmuştuk ya az önce kaan kocatepe nin sitesinde okuduğum yazıyı ekliyim size anlatmış herşeyi detaylarıyla :
http://www............./dosyalar/anestezi/epidural.html

canım yatağı da ana kucağıda çok güzel, güle güle kullansın oğluşun

bence özellikle ilk doğum için mutlaka alınmalı göğüs ucu çıkarıcı
göğüs içeri gömülüyo ve bebek kavramakta zorlanıyor
bebek düzgün tutamadığı çatlakta çok oluyor
dolgunluğa bakma canım, doğumdan sonra belli olur herşey
benim sütyen bedenim 2 numara artmasına rağmen doğru dürüst sütüm olmamıştı
yine 2 beden büyüdü ama bakalım nolucak

canım dönmeden önce daha çok kasıklara doğru tekme atıyorlar kaburga ağrısı nefes darlığı çok oluyor
dönünce tekmeler göbek deliğinin üst taraflarına geliyor, nefes darlığı azalıyor, çatı ağrısı çoğalıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…