Hastane çantama aldığım Chicco kauçuk emzik ve avent silikon biberonu da koyacağım ama şimdi bunları kaynatmam mı gerekiyor benim? yani biri silikon biri kauçuk kaynatırken zarar görür mü acaba? Sterilizatörü almayı hiç düşünmedim aman annem beni sterilizatörle mi büyütmüş dedim ama şimdi acaba alsam mı diyorum?
Siz ne yapacaksınız? Biberonları falan nasıl sterilize etmeyi düşünüyosunuz? Cam olanları kaynatmak mantıklı ama diğerlerinde kararsız kaldım.
herkese iyi akşamlar 40 hamileden dua topluyorum bana bir tane ayetel kürsi okurmusunuz bizi en iyi siz anlarsınız şimdiden teşekkürler okuyabilecek olanlar cevap yazarsa çok sevinirim
Hastane çantama aldığım Chicco kauçuk emzik ve avent silikon biberonu da koyacağım ama şimdi bunları kaynatmam mı gerekiyor benim? yani biri silikon biri kauçuk kaynatırken zarar görür mü acaba? Sterilizatörü almayı hiç düşünmedim aman annem beni sterilizatörle mi büyütmüş dedim ama şimdi acaba alsam mı diyorum?
Siz ne yapacaksınız? Biberonları falan nasıl sterilize etmeyi düşünüyosunuz? Cam olanları kaynatmak mantıklı ama diğerlerinde kararsız kaldım.
Kizlar inanin duramiyorum ayaga kalkamiyorum yuruyemiyorum sol trafindanagri var
Cnm hepsini kaynamakta olan suyun içine at ve 60 saniye! Sonra hemen çıkar
Sakın fazla tutma.. Zarar görür ayrıca gerekte yok
Canim hastaneler zatwn asiri sicak oluyor iki tane sabahliga ihtiyavin olacagini sanmıyorum ama sen bilirsin
Saol canım bazı yerlerde 5 dk kaynatın diyo, hatta biyerde 15 dk diyodu yok artık dedim. 60 sn çok mantıklı öyle yapıcam ben de :)
herkese iyi akşamlar 40 hamileden dua topluyorum bana bir tane ayetel kürsi okurmusunuz bizi en iyi siz anlarsınız şimdiden teşekkürler okuyabilecek olanlar cevap yazarsa çok sevinirim
Bende okudum, Allah kabul etsinherkese iyi akşamlar 40 hamileden dua topluyorum bana bir tane ayetel kürsi okurmusunuz bizi en iyi siz anlarsınız şimdiden teşekkürler okuyabilecek olanlar cevap yazarsa çok sevinirim
Sen mi yaptın ? Guzel olmuşş
Hazırları var bunların gormuştum
asyacım ben düşünmedim yaHerkese iyi geceler kızlar bugün çok ama çok yoruldum ve kocamla dvd keyfi yaptımyatıcam şimdi bebeğimin hiç bir eksiği kalmadı çok şükür bir hastane çantası hazırlayacam kızlar hastaneye çarşaf ve yastık kılıfı götürecek olanınız var mı ?? Ben kararsız kaldım bazıları götür diyor bazıları ne gereği var diyor napsam bilemedim :44:Bana bi fikir verin hastane özel çarşafı falan var tabiki ama götür diyenler daha hijyenik olur rahat edersin diyolar
aysun çok güzel olmuşLohusa tacım hiç mi olmamış yaaa kimse yorum yapmıyorrrrrrrrrr
çook geçmiş olsun canımKızlar ben çok fena grip oldum ölüyorum resmen .. Boğazım başımda sanki 5 kg yük var
benim de ellerim uyuşuyo gece uykumdaKızlar kimin parmağı uyuşuyordu:26:
Ben dün geceden beri sağ elimin orta parmağını hissetmiyorum da
çok güzelmiş turkuazım pilastik şişe dimiiEki Görüntüle 851668 Dün bahsettiğim kolonya bu kızlar. Aslında şekeri almıştık, bu ekstra oldu. Üzerindeki etiket de çıkmıyor yerinden. Yeni etiketin altından görünmesin diye siyah üzerine pembe bir etiket istedim. Pembe bir kurdele de bağlarım.
Eki Görüntüle 851741 Eki Görüntüle 851742 Eki Görüntüle 851743
Gül suyu şişelerim hazırlanıyor.Şerbet tepsim hazır.Birde annem kızım için mevlüt elbisesi dikiyor.Gerçi daha bitmedi.Daha yapılacak çok şey var.
ayy ben de akşamüstü 17.30 sularında aynı işi hallettimhayatımda ilk defa kukişime emlasız uyuşturmadan acılı sancılı ağda yaptırdım allahım 10 yaş gitmiştir ömrümden su gibi oldum ama değdiiii sonu güzel oldu ahha5 kilom gitmiştir heralde
çok güzel hamarat hamiş seniii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?