2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

ben kaynattım biberom ve emzikleri bir şey olmadı

Cnm hepsini kaynamakta olan suyun içine at ve 60 saniye! Sonra hemen çıkar
Sakın fazla tutma.. Zarar görür ayrıca gerekte yok

Canim hastaneler zatwn asiri sicak oluyor iki tane sabahliga ihtiyavin olacagini sanmıyorum ama sen bilirsin

ayy bende sadece bir takim aldim birde gecelik al alttan muayenede rahat olur hem de kanaman olur kirlenirse die yedek olsun muhakkak dediler

simdi ben bir takim daha pijamami alayim yoksa gecelik mi alayim yoksa ikisini de mi alayim :)

Az önce pijamami giyerken karnımı şöyle açtım baktımda neler düşündüm neler..
Dünyaya yeni bir insan geliyor. Bedeniyle ruhuyla aklıyla fikriyle yepyeni bi insan. Herşeyin en güzelini hakeden saf , temiz, masum bi insan. Hayata sıfırdan başlayıp herşeyi öğrenmeye hazır bir birey..
Bu insanın dünyaya gelmesi için önce bizim bedenimizde korunması en kolay, taşıması en rahat bi uzvumuzda bize emanet ediliyor. Belli bi süre..
Bu değerli insanı oluşturup , taşıyıp, dünyaya getirmek ve dünyaya geldikten sonra ayak uydurmasına yardımcı olmak için bizi görevlendiriyor. Belki bu karnımızdaki can ileride çok kişinin umudu olacak. Çok kişinin ihtiyaç duyacağı çok önemli biri olacak.
Bize emanet edilen bu saf temiz can ne güzel bi can, ve biz onu taşıyan koruyan anneler ne güzel anneleriz...

Inşallah Allahım bize yüklediği bu emaneti korumamız için güç kuvvet verir, onlarada bize de hayırlı uzun ömürler verirde onlar bizim gurur duyacağımız evlatlarımız, bizlerde onların gurur duyacağı anneler babalar oluruz..

asyacım ben düşünmedim ya
özellerde temiz olur mutlaka
nerdeyse bütün evi taşicas valizde yer kalmadı

Lohusa tacım hiç mi olmamış yaaa kimse yorum yapmıyorrrrrrrrrr
aysun çok güzel olmuş
emeğine sağlık tatlım

Kızlar ben çok fena grip oldum ölüyorum resmen .. Boğazım başımda sanki 5 kg yük var
çook geçmiş olsun canım
allah acil şifalar versin

Kızlar kimin parmağı uyuşuyordu:26:
Ben dün geceden beri sağ elimin orta parmağını hissetmiyorum da
benim de ellerim uyuşuyo gece uykumda
dr hareket ettirince geçiyomu dedi evet dedim
normal, o kadar olur dedi

çok güzelmiş turkuazım pilastik şişe dimii
nerden ve kaça aldın tanesini?

canım hepsi çok hoş görünüyo ama tepsiyi ayrıca çok beğendim
o puanlı tülü eminönüden mi aldın? nerden aldın
çok güzel görünüyo

Annişleeeeer bugün cok durgun burası nerdesiniz
Anıııl naptın bitirdin mi işleri nerde resimler catladım meraktan gizem sendende bekliyoruz resim
Bu arada bende okydum bitane Allah kabul eder inşallah

hayatımda ilk defa kukişime emlasız uyuşturmadan acılı sancılı ağda yaptırdım allahım 10 yaş gitmiştir ömrümden su gibi oldum ama değdiiii sonu güzel oldu ahha5 kilom gitmiştir heralde
ayy ben de akşamüstü 17.30 sularında aynı işi hallettim
çokk acıdıı ama hafifledim ben de valla

herkese iyi akşamlar 40 hamileden dua topluyorum bana bir tane ayetel kürsi okurmusunuz bizi en iyi siz anlarsınız şimdiden teşekkürler okuyabilecek olanlar cevap yazarsa çok sevinirim

okudum canım allah kabul etsin inşallah

çok güzel hamarat hamiş seniii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…