- 3 Mart 2008
- 10.211
- 293
- 413
deniz ayyynen anıla katılıyorum
sen istiyorsan ikna etmeye çalış eşini
hemen hemen her güzel isim var etrafımızda
bence de kerem gerçekten güzel bi isim
kafanı iyice karıştırmak gibi olmasın ama
Ali Kerem çok hoş duruyo valla
Bence yedek pijama almalısın. Gecelik bir tane yeter ama kış vakti pijama değiştirmek için lazım olur.ayy bende sadece bir takim aldim birde gecelik al alttan muayenede rahat olur hem de kanaman olur kirlenirse die yedek olsun muhakkak dediler
simdi ben bir takim daha pijamami alayim yoksa gecelik mi alayim yoksa ikisini de mi alayim :)Eki Görüntüle 852362
ayy çok heyecanlandım söylesene 1-2 hafta daha dayansınnn hayatım
şaka bi yana panik yapma hemen düzenlimi onu takip et istersen
Valla bu gece dogmak istese bile gucim yok hic bir saat uyumama musade etse keske ben biraz daha uyumayi ddenivem artarsa zaten esimde yanimda degil sizinle paylasivam hemen her asamayi
Millete dert oluyor zaten. Herkes aynı şeyi söylüyor, zorlanıyorsan gelme... Sanki bizim aklımıza gelmiyor. Bana her gün biri bir şey diyor, gülüp geçiyorum artık.izin alıp eve geldim kızlar .. Salak müdüre be iyi değilim çıkabilir miyim diye gittim sen haftaya mı gidiyodun dedi evet ama Cuma gnü doktor kontrolüm var o zaman belli olacak dedim . Kendini zorlama çalışamıyosan çık dedi ya . Gerizekalı sanki biz bilmiyoruz çıkıp evde dinlenmeyi .. Ne işlerin olması umrumda ne başka bişey ben doğumdan sonra kuzumla 1 gün bile daha fazla zaman geçirsem kardır diye çalışıyorum . ay sinir etti beni manyak herif ya odun
ayy ne güzel arkadaşlar var valla tebrikYa bi de çarşaf götürmeyelim artık. Cidden kaç valizle gideceğiz:)
Benim ellerde uyuşmanın yanında eklemlerde ciddi ağrı var. Gece uyandığımda çok acıyor.
Şişeler plastik canım. Ne kadara alındığını bilmiyorum, görümcemin arkadaşı göndermiş. Safran kolonyası, Safranbolu'dan almışlardır diye düşündüm.
Kafama tükiriyim ben benim
Kafa yokki..
Kendimi iyi hissetmiyorum
Herseylebyalnuz ilgilenmek yordu beni
Beynimm patlıcak duşunmekten..
Bencede kerem Cnm
Yeni doğmuş bebeğin bağışıklık sistemi çok zayıf olur, anne sütü dışında bir şey verecekseniz çok dikkatli olun. Mikrop kapıp hastaneden çıkamayan bebek de çok oluyor.Selam kızlarr..size sorularim olacak.yanıtlarsanız sevinirim.benim de dogumum 1ocak gözukuordu ama ultrasonda aralik sonu gözukuyor..sizleri merakla takip ediyorumhastane cantamizi dun hazrladim.burdaki arkadaslar zemzem suyu ve hurmadan bahsetmisler.netten arastrdim aciklayici bisey bulamadim sizlere sorayim dedim.birde gogus pompasi almadim ben alma konusunda kararsizim.
Bu şişelere bayıldım ama pahalı tabi.geçmiş olsun canım
ayrı ayrı isim belirtemicem kimler ne yapmıştı unuttum ama
kolonyalarınız, şişeleriniz, tacınız, yeni eklediğiniz her bişey çok güzel olmuş
Allah ağız tadıyla dağıtmayı,kullanmayı nasip etsin inşallah
anılcım kalpli şişelere bayıldım, kolonya gülsuyu falan dağıtacak olsam kesin öyle biişiy seçerdim
Aşk İksirim / Cam Şişeler | Bekarlığa Veda Partisi Hediye ve Aksesuar Tasarım
bu blog sahibi satışını yapıyo ama bana biraz pahalı gibi geldi
ayy ne güzel arkadaşlar var valla tebrikhemde görümcenin arkadaşı helal
yok kuzum öyle deme haklısın eşinin de içine sinsin istiyosun
ama güzel bi seçim olur cidden
ben de bugün eşime patladım
herşeyi her detayı ben düşünüyorum
yoruldum diye bi başladım hıçkıra hıçkıra
baya bi boşalttım içimi.... neyse rahatladım
Uyuyor dum baskiyla agriyla uyandim hemende en ufak bi agrida gitmek istemiyorum duzenli bi agrida degil ama tedirginim cok
Mervenin Adım adım doguma gidişiiiiii
Nişan da gelebilir mervecim dikkat ettin mi hiç?
Hadi uyu ztn anlarsın o sancı uyutmaz
canım benimde buna benzer bi ağrım olmuştu ama geçti... hayırlısı olsn hayırlı vakitte inş. teşbih çek biraz LA HAVLE VELA GUVVETE İLLA BİLLAHİL ALİYYİL AZİM çek
nişan ne ki ben bilmiyorum?
Sümüksü tıkacın kaybolması: Rahim ağzı incelmeye ve açılmaya başladıkça rahim çıkışını tıkayan sümüksü tıkaç yerinden oynar. Bu madde ilk gerçek kasılmalardan bir veya iki hafta önce yada doğum başlar başlamaz vajinadan atılır.
Pembe veya kanlı nişan: Rahim ağzı genişleyip inceldikçe sıklıkla burdaki kılcal damarlar çatlar ve akıntıyı pembe hale getirirler. Bu nişan genellikle doğumun 24 saat içinde başlayacağı anlamına gelir. Ama nişan gelmesi doğumdan iki üç gün öncede görülebilir. Bu nedenle hastaneye gitmeden önce düzenli ağrıların başlamasını yada suların gelmesini beklemelisiniz.
iyide bu nişan akıntı gibi bişi o zaman? akıntıdan nasıl ayırtedicezki? off kafam karıştı:44:
kızlar
hastaneye daha bir günlük bebeğe emzik niye koyuyorsunuz
bebiş daha anne memesiyle yeni tanışçak ben hiç düşünmedim
yani emmeyi bile yeni öğrencek gerek var mı?
biberon için de şunu dicem
anne sütü gelmeyenlere hastanelerde kaşık ağızlı mı denir nedir onunla yani özel biberonla veriyolar mamayı gerekirse
medelanın oluyo ondan
önce bi memeyle tanıştırmak lazım
yani bizim biberonlarla direk beslemeye geçmesek, daha iyi olur gibi düşünüyorum ben naçizane ve anne sütü 3gün gelmese bile bebek buna hazırmış yani direk mamayı dayamamak lazım
iyide bu nişan akıntı gibi bişi o zaman? akıntıdan nasıl ayırtedicezki? off kafam karıştı:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?