2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
bizim iş yerinin altına butik el yapımı çikolata dükkanı açıldı. çok güzel şeyler var, istediğin şekilde de yapıyorlarmış. kilosuna 85 tl dedi

Ben aralı yaptırmadım cok pişmanım
Ali yi yaptırcam kısmet olursa
Turkuazda demiş 20 gunlukken yapılıyor
Dr onla bu konuyu konuşayım buraya yazarım canım
Ama bebekden daha kolay oluyormuş

saol tatlım ben istiyorum ama eşim çok küçük ya bir şey olursa diyor
bende ondan korkuyorum çok kararsızım benm doktorum yaptırın dedi
ben yaptırmadım 7aylıkken sorun oldu genel anestezi olmuş bide
erkek bebeklerin pipilerinde sorun oluyormuş sanırım genelde
bide masajlarımı var puff bilmiyorum hiçbirşey araştıracak gücüm bile
yok okuduğumu hemn unutuyorum Allah ım güç ver bana

Millete dert oluyor zaten. Herkes aynı şeyi söylüyor, zorlanıyorsan gelme... Sanki bizim aklımıza gelmiyor. Bana her gün biri bir şey diyor, gülüp geçiyorum artık.

ay valla ben de sinir oldum millete dert oluyor resmen beyinsizler ordusu işte ... dün baya kafama takmıştım ama sonra kuzucuğum da üzülücek diye bundan sonrakileri kafama takmamaya karar verdim :)

Aynı sorun bizde de var canım. Inşallah korkacak bişe yoktur. Çünkü yapacak bişe yok sütü yoğurdu bol tüketmeye çalışıyorum.
Bizim değerlerimiz
29+2 de de 42 cmdi. 31+2 de de 42 cmdi. 33+2 de de 42 cm di. Haftaya 35+0da bakalım kaç olacak???

ahaaaa
hiç benim yapabileceğim bi iş değil papatyacım yaa ne ama o kadarı da yaniii...
ben orda canımın derdindeyim belki dikişim acıyo belki sancım var insanlar orda cupcake peşine düşer kesin ben sinirlenirim:)) evi süslemeyi anlarım ama hastanede bu kadar ayrıntı bunaltır beni

Kizlar kv ye geldim.. bana kahvalti hazirladi cok midem bulaniyordu
Altimda cok agriyor..
Simdi burda yatiyorum..ayaklarimi uzattim

Pardon 36+0 olacaz

yüreğini ferah tut doktorda iyi demiş düşünme bunlarıı

Günaydın kızlar aranızda varis problemi yaşayan varmı?

Benim sağ bacağımın alt baldırında belirgin yeşil bir damarım vardı. Çıkık değildi ama dışardan yemyeşil belli oluyordu daha da belirginleşti hamilelikte. Şimdi de ağrı yapmaya başladı. Sizce bu varis mi ? Hamilelikte olur mu? Doğumdan sonra geçer mi yoksa daha da artar mı?

Geçmiş olsun canım. Çok mu yordun kendini? Yat dinlen başka türlü geçmiyor bu ağrılar.

Sagol cnm bnm..
Dun bnm kattaki teyzeler bendeydi..
Haci teyze hepsi birde k validem vardi..
Habersiz geldiler mecbur oturdum onlarla
Bisey yapmadim ama yatamadim hic hep baski oldu altima

arkadaşım içini ferah tut ben 32 haftalık hamileyken gittiğim kontrolde bebişim 1.800 grm dı hatta daha bile zayıf ama doktorum haftaya göre normal sayılır demişti seninki bence çok iyi üzülme bence çok normal.

canım iki haftada 250 gr almış ki bu bi ilerleme
boyu kilosu gibi hızlı ilerlemiyoki zaten
dr.un da prof.muş içii ferah tut

benim de oram çok ağrıyo dün biri dediki ''iyi, çatın genişliyo, normal doğumu kolay yaparsın''
dışardan herşey kolay
yat dinlen bari deniz kalkma bugün

Sağol canim ben karar veremedimde yaptirirsam kesin 20günlükken düşünüyorum

Erkek anneleri siz ne yapacaksınız sünnet konusunu ben çok kararsizim

sünnet ilk ayında yada 40ına kadar yapılırsa anestezi vermek gerekmiyormuş
sadece uyuşturarak çok kolay yapılıyomuş
ama daha sonraları anestezi uygulanıyormuş
çocuk dr.ları genelde tavsiye ediyo yenidoğanda sünneti
ben de eşimle bunu bi konuşiyim pek düşünmedik bu mevzuyu

çok geçmiş olsun canım
burun kanaması olabiliyo sanırım ama senin baya bi üstüste gelmiş
allah acil şifalar versin

Cemrecim aynıseyleri yaşıyoruz günlerimizde sıralı ya ondan galiba teyzem dört tane normal doğum yaptı en geç bir haftaya kadar doğum yaparsın diyo ama ben bir hafta bekleyeceğini sanmıyorum

Son düzenleme:
Cemrecim aynıseyleri yaşıyoruz günlerimizde sıralı ya ondan galiba teyzem dört tane normal doğum yaptı en geç bir haftaya kadar doğum yaparsın diyo ama ben bir hafta bekleyeceğini sanmıyorum

Evet ya.. yasayip gorcezzz..
Esim agrim cogalirsa gelip hastaneye goturecek
p tesi randevum var..
Bilmiyorum mervecim yaa..
Cok huzursuzum ben
Evin islerini dusunuyorum..
1 hafta diyorum bende ama Allah bilir

merhaba bende 2012 temmuzda ikizlerimi kaybettim...
bnde 32+3 günlükken 2000g rdı. 34+4 günlük 2100 gr. haftasına göre 2400 olmalıydı dedi. bende hafta farkıda var önceden ilk başltan beri 3-4 gün gerideydi şimdi 1 hafta 3 gün gibi . moralim çok bozuldu benimde yiceksinn diyo dr. yemeye çalışıyorum artık haftada 1 gidicem. seninkii haftasıan göre iyi bence gayet korkma yemeğini ye ama sende öğün atlama. inşş hayrılısıyla sağlıkla kucağımzıa alırızz...

bizim de kontrolümüz yarın .. en son 2 hafta önce gitmiştim . 3 haftada sadece 200 gr. almıştı kuzum ben de üzüldüm ama bu seferki gelişimini de çok merak ediyorum . yarın yazarım size yine

kızlar doktorun dediklerinde sonra yemeye çalışıyorum ama çok yiyemiyorum eşim deseniz baskı ancaa ye bebek gelişemio sen yemiyosun diyee falan ikide bi tartıya çıkarıo benii yoruldum yaa Allahım inşş bebegim kilo alırr. bünyesel genetik bişey bu belkide ama işte kendimi suçlu hissediyorum ama çok yeyince midem bulanıo psikolojk oldu artık 2 gündür doktordan beri fenalardayım yanii napıcam bilmiyorum

Evet ya.. yasayip gorcezzz..
Esim agrim cogalirsa gelip hastaneye goturecek
p tesi randevum var..
Bilmiyorum mervecim yaa..
Cok huzursuzum ben
Evin islerini dusunuyorum..
1 hafta diyorum bende ama Allah bilir

Bende üçgündür bende miğde bulantısı var ve agzımda hiç tat yok iştahım da çok azaldı başım ağrımasın diye yemek b
Yiyorum biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…