2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

doğrudur canım geçmiş olsun
ben öğrendiklerimi paylaşmak istedim ki anne olunca eminim dayanamicas aç kalmasınlar diye vermek istices mamayı
inşallah doğumla sütümüz gelmeye başlar da rahat rahat emziririz
ama şu da var mama vermek zorunda kalsak bile memeyi de vermeliyiz
meme aldıkça süt kanalları açılcak yani ne de olsa mamayla doydu, memede süt te yok diyip geçiştirmemeliyiz
sütü en çok arttıran şey ısrarla emzirmeye devam etmekmiş
ve bol su içmek

Evet canım cok doğru bizimki biraz talihsizlik oldu inşallah bizimkiler emer bi problem olmaz miniğimiz hala emmio annesini sağıp biberonla veriyoruz cokkudu cokkudu içmeye alıştı annesi vermedi memeyi şimdide bebiş almıo. İlk günlerde aldı aldı almadı bidaha istemiolar memeyi alıştırmak zor oluo Allah yaedımcımız olsun

benimde sütüm gelmemişti bebek doktorları baktılar benim sütümün geleceği yok mama vermemi söylediler
gece saati mamada bulamadık sabaha kadar saat başı şekerli su içirmişlerdi bebeğime açlıktan kan şekeri düşmesin diye
sütüm 5 gün gelmeyince mama vermeme rağmen sarılık oldu zavallı yavrum, zaten hiç bi zamanda yeterince sütüm olmadı
4 ay sonunda da tamamen kesildi 4 yıl geçti aradan ama hala bebeğini emziren bir anne gördüğümde içim burkulur
umarım bu sefer sütüm zamanında bol bol gelirde aynı sıkıntıları tekrar yaşamam

Son düzenleme:
Kizlar moralimcok bozuk
Biliyorsunuzdur ben 2012 temmuzda dogumda kizimi kaybettim
Simdi yeniden hamileyim
Dun doktora gittim
31+5 gunluk hamileyim ve bebegim 2100 gr 42.4 cm
Sorun şu ki 29+5 gunlukken gittigimde 1850gr ve42 cm di
Yani fl degeri hic artmamis kilosu da az artmis
Sizce bu degerler nasil
Dr iyi dedi aslinda perinatalog ve profesor kendisi ama yasadigim kayiplar nedeniyle korkuyorum
Bana bir akil verin lutfen

Mervenin Adım adım doguma gidişiiiiii
Nişan da gelebilir mervecim dikkat ettin mi hiç?
Hadi uyu ztn anlarsın o sancı uyutmaz

Bekliyorum dikkat ediyorum heldi mi diye ama gelen giden yok . Bel kemigim zonkluyo ve diz kapaklarima kadar agri vuruyo . Dinleniyorum bende . Ya arkadaslar dogum yapmis olanlar ben hatırlamıyorum ilk dogumumdan sun gece sol rahim bolgesi icerden tirmalanmis gobi yirtildi sanki banyo yapinca gecti bu sabah tekrar ayni problemi yaşıyorum . Kizim kipir kipir baski da yapiyo icerde ne oluyo neler oluyor orada

Kızlar günaydın;
Nasıl bir güne uyandık böyle ist sel götürüyo=)
Camlarım kirlendi=/

Günaydın kızlar
Oramda cok ağrı var.! Sabahı sabah ettim
Birde sanki adet olucakmışım gibi ağrı çektim sabaha kdr
Kv geldi artık dedesi aralı okula götürüyor ben oraya bile gidemiyorum
Aralı beraber hazırladık yolladık okula.
Bugün yemekleri kv yapacak..
Tv açtım yatıyorum.

Cnm
Dr un iyi demiş onlara güvenmekten başka çaremiz yok maalesef
Sık sık git artık bu ay bence ve takip et bebeğini

Günaydın kızlar

akşam kızımın hareketlerinden hiç uyuyamadım.o kadar çok hareket ettiki.sizin bebeklerinizde böyle hareket ediyormu?Hiç durmadan hiç uyumadan

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 851136

Bunlar kızlar eğer aldıysanız kaynar su dökün sadece

Canim diş kasiyicilar kaynatilmiyor ki arkasında yazıyor dondurulmuyorda

Sağol canim ben karar veremedimde yaptirirsam kesin 20günlükken düşünüyorum

Erkek anneleri siz ne yapacaksınız sünnet konusunu ben çok kararsizim

günaydın kızlar,

benim bir haftadır sağ kulağımda hafif hafif çınlama vardı, viik viiik viiik diye ses geliyordu arada, sonra ağrımaya başladı resmen sağ tarafıma yatamıyorum kulağım çok acıyor.. dünden beride başımın sağ tarafı çatlıyor ağrıdan, sağ gözüm ağrıyor, sağ taraf arkadaki dişimde çürümede başlamış gecenin 3 buçuğunda diş ağrısıyla uyandım, boğazımın sağ tarafı ağrıyor, sabahta birden burnum akmaya başladı peçeteye sildim bir baktım kanamış sağ burnum. noluyor ya bana..

daha dün hastaneye gitmek için izin aldım sürekli sürekli izin almaya çekiniyorum. kulak iltihabı falan mı acaba, ya da dişim çürümeye başlamışta onun ağrısı mı kulağıma vurdu bilmiyorum.

herkese iyi akşamlar 40 hamileden dua topluyorum bana bir tane ayetel kürsi okurmusunuz bizi en iyi siz anlarsınız şimdiden teşekkürler okuyabilecek olanlar cevap yazarsa çok sevinirim
bende okudum canım, Allahım kucağını sağlıklı bebeklerle doldursun

Ben aralı yaptırmadım cok pişmanım
Ali yi yaptırcam kısmet olursa
Turkuazda demiş 20 gunlukken yapılıyor
Dr onla bu konuyu konuşayım buraya yazarım canım
Ama bebekden daha kolay oluyormuş

Aaa hepsi birden mi oldu Cnm gecmiş olsun
Cok ağrıların varsa git Dr a
Hepimiz yamulduk iyice Allah sonumuzu hayır etsin

Aaa hepsi birden mi oldu Cnm gecmiş olsun
Cok ağrıların varsa git Dr a
Hepimiz yamulduk iyice Allah sonumuzu hayır etsin

teşekkür ederim, yarına randevu aldım kbb'den biraz önce int.den. bugün doluymuş yoktu. inşallah yarına kadarda sağ koluma bacağıma inmez tek tek sağdaki uzuvlarıma bişeyler oluyor.

Kizlar inanin duramiyorum ayaga kalkamiyorum yuruyemiyorum sol trafindanagri var
canım nasılsın? bende geçenlerde aynı dediğin gibi oldum, sonra geçince kendiliğinden gitmedim, herkes dalga geçiyor hamile yürüyüşüne başladın diye ama ben canımın yanmasından dolayı paytak yürüyorum doktora git muhakkak bizi de habersiz bırakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…