İçinde minicik kan oluyor pembemsi
Ayırt edersin
O gelince uyumaya devam et telaş etme
bakalım ayırtedebilirim inş... ne kadar kötü bişi cehalet :)
Benim 3aylık bir yiğenim var gece 01 de doğdu annesinin sütü gelmedi o günün sabahına taburcu oldular hemşireler sıkı sıkı tembih etti murlaka mama verin süt gelmezse ac bırakmayın die ama bizimkiler vermedi mamaya alışmasın die. Miniğim o günün akşamına sarılık oldu hastanede yattı mahvolduk hepimiz yani diyeceğim şu ki açlığa o kadarda dayanıklı değil o minikler üstelik her saat başı acıktıklarını düşünürsek sakın ac bırakmayın
doğrudur canım geçmiş olsun
ben öğrendiklerimi paylaşmak istedim ki anne olunca eminim dayanamicas aç kalmasınlar diye vermek istices mamayı
inşallah doğumla sütümüz gelmeye başlar da rahat rahat emziririz
ama şu da var mama vermek zorunda kalsak bile memeyi de vermeliyiz
meme aldıkça süt kanalları açılcak yani ne de olsa mamayla doydu, memede süt te yok diyip geçiştirmemeliyiz
sütü en çok arttıran şey ısrarla emzirmeye devam etmekmiş
ve bol su içmek
İçinde minicik kan oluyor pembemsi
Ayırt edersin
O gelince uyumaya devam et telaş etme
Benim 3aylık bir yiğenim var gece 01 de doğdu annesinin sütü gelmedi o günün sabahına taburcu oldular hemşireler sıkı sıkı tembih etti murlaka mama verin süt gelmezse ac bırakmayın die ama bizimkiler vermedi mamaya alışmasın die. Miniğim o günün akşamına sarılık oldu hastanede yattı mahvolduk hepimiz yani diyeceğim şu ki açlığa o kadarda dayanıklı değil o minikler üstelik her saat başı acıktıklarını düşünürsek sakın ac bırakmayın
Mervenin Adım adım doguma gidişiiiiii
Nişan da gelebilir mervecim dikkat ettin mi hiç?
Hadi uyu ztn anlarsın o sancı uyutmaz
Kizlar moralimcok bozuk
Biliyorsunuzdur ben 2012 temmuzda dogumda kizimi kaybettim
Simdi yeniden hamileyim
Dun doktora gittim
31+5 gunluk hamileyim ve bebegim 2100 gr 42.4 cm
Sorun şu ki 29+5 gunlukken gittigimde 1850gr ve42 cm di
Yani fl degeri hic artmamis kilosu da az artmis
Sizce bu degerler nasil
Dr iyi dedi aslinda perinatalog ve profesor kendisi ama yasadigim kayiplar nedeniyle korkuyorum
Bana bir akil verin lutfen
canım hepsi çok hoş görünüyo ama tepsiyi ayrıca çok beğendim
o puanlı tülü eminönüden mi aldın? nerden aldın
çok güzel görünüyo
Benim kasımın sonunda olacak galiba, doktor kesin tarih vermedi canım. Kız olacak ama erkek olsaydı 20 günlükken yaptırırdım. Başta yapılınca daha kolay oluyormuş. Hemen doğduğu gibi yapılırsa ve o arada sarılık da olursa eziyeti çok oluyormuş. Deneyimliler öyle demişti bana.
bende okudum canım, Allahım kucağını sağlıklı bebeklerle doldursunherkese iyi akşamlar 40 hamileden dua topluyorum bana bir tane ayetel kürsi okurmusunuz bizi en iyi siz anlarsınız şimdiden teşekkürler okuyabilecek olanlar cevap yazarsa çok sevinirim
Canim diş kasiyicilar kaynatilmiyor ki arkasında yazıyor dondurulmuyorda
Sağol canim ben karar veremedimde yaptirirsam kesin 20günlükken düşünüyorum
Erkek anneleri siz ne yapacaksınız sünnet konusunu ben çok kararsizim
günaydın kızlar,
benim bir haftadır sağ kulağımda hafif hafif çınlama vardı, viik viiik viiik diye ses geliyordu arada, sonra ağrımaya başladı resmen sağ tarafıma yatamıyorum kulağım çok acıyor.. dünden beride başımın sağ tarafı çatlıyor ağrıdan, sağ gözüm ağrıyor, sağ taraf arkadaki dişimde çürümede başlamış gecenin 3 buçuğunda diş ağrısıyla uyandım, boğazımın sağ tarafı ağrıyor, sabahta birden burnum akmaya başladı peçeteye sildim bir baktım kanamış sağ burnum. noluyor ya bana..
daha dün hastaneye gitmek için izin aldım sürekli sürekli izin almaya çekiniyorum. kulak iltihabı falan mı acaba, ya da dişim çürümeye başlamışta onun ağrısı mı kulağıma vurdu bilmiyorum.
Aaa hepsi birden mi oldu Cnm gecmiş olsun
Cok ağrıların varsa git Dr a
Hepimiz yamulduk iyice Allah sonumuzu hayır etsin
canım nasılsın? bende geçenlerde aynı dediğin gibi oldum, sonra geçince kendiliğinden gitmedim, herkes dalga geçiyor hamile yürüyüşüne başladın diye ama ben canımın yanmasından dolayı paytak yürüyorumKizlar inanin duramiyorum ayaga kalkamiyorum yuruyemiyorum sol trafindanagri var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?