Aynı sorun bizde de var canım. Inşallah korkacak bişe yoktur. Çünkü yapacak bişe yok sütü yoğurdu bol tüketmeye çalışıyorum.
Bizim değerlerimiz
29+2 de de 42 cmdi. 31+2 de de 42 cmdi. 33+2 de de 42 cm di. Haftaya 35+0da bakalım kaç olacak???
bizim de kontrolümüz yarın .. en son 2 hafta önce gitmiştim . 3 haftada sadece 200 gr. almıştı kuzumben de üzüldüm ama bu seferki gelişimini de çok merak ediyorum . yarın yazarım size yine
.
millet neler biliyo neler yapıyo bizz fossss.ancak lak lak=)
Sagol cnm bnm..
Dun bnm kattaki teyzeler bendeydi..
Haci teyze hepsi birde k validem vardi..
Habersiz geldiler mecbur oturdum onlarla
Bisey yapmadim ama yatamadim hic hep baski oldu altima
ben gidiyorum 38de tekrar gidicem sonra bir daha gitmem çabuk çıkmıyor zaten kendini kasmazsan problem olmaz canımmm rahat olarkadaşlar bana yardımcı olursanız sevinirim.siz neler yapıyorsunuz bilemiyorum ama şu günlerde ağdaya gitmek acaba zararlı mıdır ? ama başka türlü çare bulamadım :) siz neler yapıyorsunuz birde hassas olduğu için zaten epilatörle acı fazlalaşıyor zaten görmüyorum ki :)
Tezcel bende ayliktan cikip haftalik kontrollere baslayinca fakrettim ki bazi haftalar bebekler cok az kilo aliyorlar ama ay tamamlandiginda ortalama kilolarina ulasiyorlar yani bazi hafta cok bazi haftada az almalari normal dert etme, ben etmistim :) simdi anladimki sorun edilicek bisey degil
ben gidiyorum 38de tekrar gidicem sonra bir daha gitmem çabuk çıkmıyor zaten kendini kasmazsan problem olmaz canımmm rahat ol
aynen canım katılıoyorum benım 28+32 arası 4 haftada 500 gr almıştı 3 hafta sonra bir gittim 35 te 1100 gr almış
Cnm
Dr un iyi demiş onlara güvenmekten başka çaremiz yok maalesef
Sık sık git artık bu ay bence ve takip et bebeğini
Aynı sorun bizde de var canım. Inşallah korkacak bişe yoktur. Çünkü yapacak bişe yok sütü yoğurdu bol tüketmeye çalışıyorum.
Bizim değerlerimiz
29+2 de de 42 cmdi. 31+2 de de 42 cmdi. 33+2 de de 42 cm di. Haftaya 35+0da bakalım kaç olacak???
yüreğini ferah tut doktorda iyi demiş düşünme bunlarıı
arkadaşım içini ferah tut ben 32 haftalık hamileyken gittiğim kontrolde bebişim 1.800 grm dı hatta daha bile zayıf ama doktorum haftaya göre normal sayılır demişti seninki bence çok iyi üzülme bence çok normal.
canım iki haftada 250 gr almış ki bu bi ilerleme
boyu kilosu gibi hızlı ilerlemiyoki zaten
dr.un da prof.muş içii ferah tut
benim de oram çok ağrıyo dün biri dediki ''iyi, çatın genişliyo, normal doğumu kolay yaparsın''
dışardan herşey kolay
yat dinlen bari deniz kalkma bugün
sünnet ilk ayında yada 40ına kadar yapılırsa anestezi vermek gerekmiyormuş
sadece uyuşturarak çok kolay yapılıyomuş
ama daha sonraları anestezi uygulanıyormuş
çocuk dr.ları genelde tavsiye ediyo yenidoğanda sünneti
ben de eşimle bunu bi konuşiyim pek düşünmedik bu mevzuyu
çok geçmiş olsun canım
burun kanaması olabiliyo sanırım ama senin baya bi üstüste gelmiş
allah acil şifalar versin
merhaba bende 2012 temmuzda ikizlerimi kaybettim...
bnde 32+3 günlükken 2000g rdı. 34+4 günlük 2100 gr. haftasına göre 2400 olmalıydı dedi. bende hafta farkıda var önceden ilk başltan beri 3-4 gün gerideydi şimdi 1 hafta 3 gün gibi . moralim çok bozuldu benimde yiceksinn diyo dr. yemeye çalışıyorum artık haftada 1 gidicem. seninkii haftasıan göre iyi bence gayet korkma yemeğini ye ama sende öğün atlama. inşş hayrılısıyla sağlıkla kucağımzıa alırızz...
Kizlar boy konusunu bukadar takmayin benim doktor hic boyunu soylemedi bugune kadar bi iki kere ben sordugumdada ayni olcuyu soyledi emin olun fl degerinde bir anormallik olsaydi size bilgi verilirdigonlunuzu ferah tutun surda az bi zaman kaldi keyifle gecirelim :)
Tezcel bende ayliktan cikip haftalik kontrollere baslayinca fakrettim ki bazi haftalar bebekler cok az kilo aliyorlar ama ay tamamlandiginda ortalama kilolarina ulasiyorlar yani bazi hafta cok bazi haftada az almalari normal dert etme, ben etmistim :) simdi anladimki sorun edilicek bisey degil
Canim diş kasiyicilar kaynatilmiyor ki arkasında yazıyor dondurulmuyorda
Sağol canim ben karar veremedimde yaptirirsam kesin 20günlükken düşünüyorum
Erkek anneleri siz ne yapacaksınız sünnet konusunu ben çok kararsizim
arkadaşlar bana yardımcı olursanız sevinirim.siz neler yapıyorsunuz bilemiyorum ama şu günlerde ağdaya gitmek acaba zararlı mıdır ? ama başka türlü çare bulamadım :) siz neler yapıyorsunuz birde hassas olduğu için zaten epilatörle acı fazlalaşıyor zaten görmüyorum ki :)
dr una güen cnm hç üzme kendiniKizlar moralimcok bozuk
Biliyorsunuzdur ben 2012 temmuzda dogumda kizimi kaybettim
Simdi yeniden hamileyim
Dun doktora gittim
31+5 gunluk hamileyim ve bebegim 2100 gr 42.4 cm
Sorun şu ki 29+5 gunlukken gittigimde 1850gr ve42 cm di
Yani fl degeri hic artmamis kilosu da az artmis
Sizce bu degerler nasil
Dr iyi dedi aslinda perinatalog ve profesor kendisi ama yasadigim kayiplar nedeniyle korkuyorum
Bana bir akil verin lutfen
arkadaşlar bana yardımcı olursanız sevinirim.siz neler yapıyorsunuz bilemiyorum ama şu günlerde ağdaya gitmek acaba zararlı mıdır ? ama başka türlü çare bulamadım :) siz neler yapıyorsunuz birde hassas olduğu için zaten epilatörle acı fazlalaşıyor zaten görmüyorum ki :)
ayy cnm ya çok hareket ediyor diye üzücük işareti konulur mu)Günaydın kızlar
akşam kızımın hareketlerinden hiç uyuyamadım.o kadar çok hareket ettiki.sizin bebeklerinizde böyle hareket ediyormu?Hiç durmadan hiç uyumadan
hakikaten yaa ne doğru dedinahaaaa
hiç benim yapabileceğim bi iş değil papatyacım yaa ne ama o kadarı da yaniii...
ben orda canımın derdindeyim belki dikişim acıyo belki sancım var insanlar orda cupcake peşine düşer kesin ben sinirlenirim:)) evi süslemeyi anlarım ama hastanede bu kadar ayrıntı bunaltır beni
kıyamam sanaaaa=((benimde sütüm gelmemişti bebek doktorları baktılar benim sütümün geleceği yok mama vermemi söylediler
gece saati mamada bulamadık sabaha kadar saat başı şekerli su içirmişlerdi bebeğime açlıktan kan şekeri düşmesin diye
sütüm 5 gün gelmeyince mama vermeme rağmen sarılık oldu zavallı yavrum, zaten hiç bi zamanda yeterince sütüm olmadı
4 ay sonunda da tamamen kesildi4 yıl geçti aradan ama hala bebeğini emziren bir anne gördüğümde içim burkulur
umarım bu sefer sütüm zamanında bol bol gelirde aynı sıkıntıları tekrar yaşamam
yok artık abartmış ya..bizim iş yerinin altına butik el yapımı çikolata dükkanı açıldı. çok güzel şeyler var, istediğin şekilde de yapıyorlarmış. kilosuna 85 tl dedi
cnm bende önceden de vardı hamilelikte çok artmadı kılcallar arttı sadece.Günaydın kızlar aranızda varis problemi yaşayan varmı?
Benim sağ bacağımın alt baldırında belirgin yeşil bir damarım vardı. Çıkık değildi ama dışardan yemyeşil belli oluyordu daha da belirginleşti hamilelikte. Şimdi de ağrı yapmaya başladı. Sizce bu varis mi ? Hamilelikte olur mu? Doğumdan sonra geçer mi yoksa daha da artar mı?
1 hafta çok erken biraz daha beklesn daha hazır olmayan eşyaları varrr=)))Evet ya.. yasayip gorcezzz..
Esim agrim cogalirsa gelip hastaneye goturecek
p tesi randevum var..
Bilmiyorum mervecim yaa..
Cok huzursuzum ben
Evin islerini dusunuyorum..
1 hafta diyorum bende ama Allah bilir
kuzum benimkide 1 ayda 500 gr falan almış. çok takma bence az değil.hatta4,5 haftada yani..bizim de kontrolümüz yarın .. en son 2 hafta önce gitmiştim . 3 haftada sadece 200 gr. almıştı kuzumben de üzüldüm ama bu seferki gelişimini de çok merak ediyorum . yarın yazarım size yine
ağdaya giden var epilatör yapan var bizim topik karışık cnmarkadaşlar bana yardımcı olursanız sevinirim.siz neler yapıyorsunuz bilemiyorum ama şu günlerde ağdaya gitmek acaba zararlı mıdır ? ama başka türlü çare bulamadım :) siz neler yapıyorsunuz birde hassas olduğu için zaten epilatörle acı fazlalaşıyor zaten görmüyorum ki :)
ohh tatlı yesinler tatlı konuşsunlar o yiyenler..çikolatalarımız geldi ona uyandımm
Canım bebeğin kilosu gayet iyi ben 32. haftada gittiğimde 1850 idi sanırım boyunuda ölçmeleri çok zormuş zaten dr saçmalığın daniskası boy ölçmeleri bebeğin bacak boyundan hesaplanıyor bacaklarıda düz durmuyorki asla ölçemezler dedi..Kizlar moralimcok bozuk
Biliyorsunuzdur ben 2012 temmuzda dogumda kizimi kaybettim
Simdi yeniden hamileyim
Dun doktora gittim
31+5 gunluk hamileyim ve bebegim 2100 gr 42.4 cm
Sorun şu ki 29+5 gunlukken gittigimde 1850gr ve42 cm di
Yani fl degeri hic artmamis kilosu da az artmis
Sizce bu degerler nasil
Dr iyi dedi aslinda perinatalog ve profesor kendisi ama yasadigim kayiplar nedeniyle korkuyorum
Bana bir akil verin lutfen
GünaydınnnKızlar günaydın;
Nasıl bir güne uyandık böyle ist sel götürüyo=)
Camlarım kirlendi=/
Çok geçmiş olsun kuzumm Rabbim son günlerinde ağrısnı hfifletsin yardımcn olsun sen böyle dedikçe üzülüyorum..Günaydın kızlar
Oramda cok ağrı var.! Sabahı sabah ettim
Birde sanki adet olucakmışım gibi ağrı çektim sabaha kdr
Kv geldi artık dedesi aralı okula götürüyor ben oraya bile gidemiyorum
Aralı beraber hazırladık yolladık okula.
Bugün yemekleri kv yapacak..
Tv açtım yatıyorum.
Bende düşünüyorum 20 günlükken yapıyor cerrah konuştum hastaneyle son zamanlarda netleştiricem daha çok sonrası zor oluyor çocuklar için arkadaşımın biri 5 aylık biri 11aylık yaptırdı bebekleri ama yine ağrıları çok oldu..Canim diş kasiyicilar kaynatilmiyor ki arkasında yazıyor dondurulmuyorda
Sağol canim ben karar veremedimde yaptirirsam kesin 20günlükken düşünüyorum
Erkek anneleri siz ne yapacaksınız sünnet konusunu ben çok kararsizim
Mta yukardada dedim benim dr boy ölçülemez asla diyor 2 büklüm çocuk orda zaten doplere girdiğim pritonolog bile boyunun ölçülmesi çok saçma ölçemezler dedi hiç kafana takma bencee takılcak bişey değil..Aynı sorun bizde de var canım. Inşallah korkacak bişe yoktur. Çünkü yapacak bişe yok sütü yoğurdu bol tüketmeye çalışıyorum.
Bizim değerlerimiz
hmde nasılllKızlar sizinde akıntınız arttı mi?
ben sıvısını duymadım cnm ama kullanan arkadaşlardan hiç öyle şikayet gelmedi.arkadaslar
buradan duydugum tavsiyelerle dalan roxy granül deterjan aldım makine için, bebeğimin kıyafetlerini yıkadım ancak detarjan makinenin gözünde topaklanmıs kalmıs, böyle bir durum yaşayan oldu mu, bu dalan roxy nin sıvı deterjanı mı var yoksa?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?