2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

Kizlar boy konusunu bukadar takmayin benim doktor hic boyunu soylemedi bugune kadar bi iki kere ben sordugumdada ayni olcuyu soyledi emin olun fl degerinde bir anormallik olsaydi size bilgi verilirdi gonlunuzu ferah tutun surda az bi zaman kaldi keyifle gecirelim :)

arkadaşlar bana yardımcı olursanız sevinirim.siz neler yapıyorsunuz bilemiyorum ama şu günlerde ağdaya gitmek acaba zararlı mıdır ? ama başka türlü çare bulamadım :) siz neler yapıyorsunuz birde hassas olduğu için zaten epilatörle acı fazlalaşıyor zaten görmüyorum ki :)

bizim de kontrolümüz yarın .. en son 2 hafta önce gitmiştim . 3 haftada sadece 200 gr. almıştı kuzum ben de üzüldüm ama bu seferki gelişimini de çok merak ediyorum . yarın yazarım size yine

Tezcel bende ayliktan cikip haftalik kontrollere baslayinca fakrettim ki bazi haftalar bebekler cok az kilo aliyorlar ama ay tamamlandiginda ortalama kilolarina ulasiyorlar yani bazi hafta cok bazi haftada az almalari normal dert etme, ben etmistim :) simdi anladimki sorun edilicek bisey degil

.

millet neler biliyo neler yapıyo bizz fossss.ancak lak lak=)

cidden yaa varsa yoksa eksik hazırlamaya verdim kendimi şimdi de nasıl doğurucam korkusu sardı vaktiyle yüzmedir platestir bişeyler yapabilseydim en azından içim rahatlardı biraz şimdi oturduğum yerde nefesim kesiliyor insan otururken yorulur mu ki:26:

Sagol cnm bnm..
Dun bnm kattaki teyzeler bendeydi..
Haci teyze hepsi birde k validem vardi..
Habersiz geldiler mecbur oturdum onlarla
Bisey yapmadim ama yatamadim hic hep baski oldu altima

Haklısın canım uzun süre oturmak bile çok rahatsız ediyor. Kv ilgileniyormuş ohh yat dinlen canım

ben gidiyorum 38de tekrar gidicem sonra bir daha gitmem çabuk çıkmıyor zaten kendini kasmazsan problem olmaz canımmm rahat ol

aynen canım katılıoyorum benım 28+32 arası 4 haftada 500 gr almıştı 3 hafta sonra bir gittim 35 te 1100 gr almış

arkadaslar
buradan duydugum tavsiyelerle dalan roxy granül deterjan aldım makine için, bebeğimin kıyafetlerini yıkadım ancak detarjan makinenin gözünde topaklanmıs kalmıs, böyle bir durum yaşayan oldu mu, bu dalan roxy nin sıvı deterjanı mı var yoksa?

tamam canım kasmam kendimi sağol bilgilendirdiğin için tek değilim demekki :) hormonlardan mı nedir fazla çıkmıyor tüyler zaten.şu bebişin kilo durumu bende de var ama doktor normal haftasına göre diyor demekki normal eşimde bana sen yemiyorsun beslenmiyor demekki bebek vitaminsiz olacak diyo.yahu eğer doktor normal sağlıklı diyorsa ben ne yapayım anne karnındaki bebekte fazla kiloyu değilmi ama .hem onu doğuracak olanda benim doktor bana böyle olursa normal doğum yapabilirsin zorlanmazsın dedi :) 32. haftada bebeğim 1.800 gramdaydı düşüktü kilosu yarın kontrolüm var bakalım durumu nasıl yavrumun .kilosu fazla değil ama uzunca bir bebek dedi doktor.e normal bebişimin babası 1.90 boyunda :)

Cnm
Dr un iyi demiş onlara güvenmekten başka çaremiz yok maalesef
Sık sık git artık bu ay bence ve takip et bebeğini

yüreğini ferah tut doktorda iyi demiş düşünme bunlarıı

Kizlar telden girdigim icin begenemiyorum
Ama suan oyle dua ettimki size anlatamam
İcimi rahatlattiniz
İlk gebeligim olmayinca talihsiz kayiplar yasayinca korkum cok ondan pek yazmiyorum sizi uzmemek icin
Allah razi olsun hepinizden cok sagolun
Rabbim saglikla kucaklarimiza evlatlarimizi almayi nasip etsin insallah

Canım arkadaşım gelmişti 2 çocugu var aa bunları kaynatmadınmı dedi yook sıcak su dökücem kaynat bence dedi birsürü el değiyor onun aklına uydum sonuç bu

canım ben her ay gidiyorum düzenli olarak hiç bir sorun da yaşamadım. tertemiz mis gibi bir ay geçiyor. hatta daha yeni gittim 33 haftalığım hiç bir problem yaşamadım. en temizi bu çnkü doğumdan sonra da bir süre rahat ettirir diye düşünüyorum :)

dr una güen cnm hç üzme kendini
onlar terrs bir şey olunca hiç çekineden şak dye söylüyorlar..
ama içim çok rahatsız dersen başka bi dr a a görün istersen

dün gittimm
ama sakın kasma kendini canım rahat bırak :)

Günaydın kızlar

akşam kızımın hareketlerinden hiç uyuyamadım.o kadar çok hareket ettiki.sizin bebeklerinizde böyle hareket ediyormu?Hiç durmadan hiç uyumadan
ayy cnm ya çok hareket ediyor diye üzücük işareti konulur mu)
biz az hareket edince korkuyoruz .senin ne güzel hareketli. telaş yapılacak bir şey yyok ki
hakikaten yaa ne doğru dedin
orda biri aa kek kalmadı mi dese o halde dalarım herhalde=///
kıyamam sanaaaa=((
inşallah yaşamazsın canım arkadaşımm
inşallah hepimiz inek gibi oluruz=))

Son düzenleme:
bizim iş yerinin altına butik el yapımı çikolata dükkanı açıldı. çok güzel şeyler var, istediğin şekilde de yapıyorlarmış. kilosuna 85 tl dedi
yok artık abartmış ya..
daha neler...
cnm bende önceden de vardı hamilelikte çok artmadı kılcallar arttı sadece.
ama üzgünüm onlar geçmez kalıcı .çok ayakta durma ki ilerlemesin
giyebliyorsan varis çorabı al giy...
Evet ya.. yasayip gorcezzz..
Esim agrim cogalirsa gelip hastaneye goturecek
p tesi randevum var..
Bilmiyorum mervecim yaa..
Cok huzursuzum ben
Evin islerini dusunuyorum..
1 hafta diyorum bende ama Allah bilir
1 hafta çok erken biraz daha beklesn daha hazır olmayan eşyaları varrr=)))

bizim de kontrolümüz yarın .. en son 2 hafta önce gitmiştim . 3 haftada sadece 200 gr. almıştı kuzum ben de üzüldüm ama bu seferki gelişimini de çok merak ediyorum . yarın yazarım size yine
kuzum benimkide 1 ayda 500 gr falan almış. çok takma bence az değil.hatta4,5 haftada yani..
ağdaya giden var epilatör yapan var bizim topik karışık cnm
ben mesela görmeden jilet yapıyoru=)
zebra modeli falan idare ediyoruz ne yapam=))
görmeden bu kadar...
çikolatalarımız geldi ona uyandımm
ohh tatlı yesinler tatlı konuşsunlar o yiyenler..
yiriiimm onun pembiş arabasınııı ambalajnı kokoşş eylüşşş

Canım bebeğin kilosu gayet iyi ben 32. haftada gittiğimde 1850 idi sanırım boyunuda ölçmeleri çok zormuş zaten dr saçmalığın daniskası boy ölçmeleri bebeğin bacak boyundan hesaplanıyor bacaklarıda düz durmuyorki asla ölçemezler dedi..
Kızlar günaydın;
Nasıl bir güne uyandık böyle ist sel götürüyo=)
Camlarım kirlendi=/
Günaydınnn
Ay sorma Papatya ya kalktım ağladım ben camları görünce eşim gülmekten ağladı..
Ama ben çok yoruldum temizliycem evi diye biyer kirlenmesin istiyorum şimdi birdaha nasıl silicem
Çok geçmiş olsun kuzumm Rabbim son günlerinde ağrısnı hfifletsin yardımcn olsun sen böyle dedikçe üzülüyorum..
Bende düşünüyorum 20 günlükken yapıyor cerrah konuştum hastaneyle son zamanlarda netleştiricem daha çok sonrası zor oluyor çocuklar için arkadaşımın biri 5 aylık biri 11aylık yaptırdı bebekleri ama yine ağrıları çok oldu..
İnşallah bebeğimde bir aksilik hastalık filn olmazsa düşünüyorum yaptırtmayı..
Mta yukardada dedim benim dr boy ölçülemez asla diyor 2 büklüm çocuk orda zaten doplere girdiğim pritonolog bile boyunun ölçülmesi çok saçma ölçemezler dedi hiç kafana takma bencee takılcak bişey değil..
Eki Görüntüle 852886

çikolatalarımız geldi ona uyandımm

Günaydınn Gizoo çok güzeller Eylül'ü görmeye gelirim belki yemekte nasip olur ozaman şurası hastane
Benim evde olsa ben onları dayanamaz yerdim gizo nasıl dayanıcan o kadar

Son düzenleme:
Kızlar sizinde akıntınız arttı mi?
hmde nasılll
bez bağlasam yeridir offf!
bu nedir ya sırılsıklam oluyorz..
ben sıvısını duymadım cnm ama kullanan arkadaşlardan hiç öyle şikayet gelmedi.
ben hacı şakir kullandığım için bilmiyorum. kullananlardan yazan olur belki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…