2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

Canim yaaa bence durum bebek geliyor gibi gozukuyor ama dinlen ayaga kalkma tuvalet harici nekadar kalirsa ikadar iyi heycanladim

Kizlar eslerden yardim alanlar cok ama cok sansli ben hamileliklerimi lohusaligimi bebegimin ilk adimlarini hastaliklarini tek basima yasadim hem anne hem baba oldum evi e kizima insallah bunu tek yasamam

Valla sen ucuz kurtulmuşsun :) benim canımda sabahtan beri tatlı istedi. Sonuç mantar kurabiye

Eklentiler

• $DSC_0231.webp
    38,2 KB · Görüntüleme: 15
ii geceler kızlar nasılsınız bakalım ağrı çekenler varmış geçmiş olsun dikkat edin kendinize :)

Sevgili doğumdaşım senle sadece doğum yapacağımız gün aynı değil kocişlerde aynı galiba
Benimkide aynı hayatta yardım etmez her işi benden bekler çocuk gece ağlasa döner yatar yada başka odaya gider uyur ama hasta olsun dört döner.ikimizede çok düşkün ama sevgisini hiç belli etmez.ayıdır kurttur ama kocamdıriyiki onunla evlenmişim

Allah yardımcınn olsun canım kasılmayı nasıl hissediyosunz bendede oluyo sanki ama bebegin hareketlerinden karnıım kasılıyo diye düşünüyorum ... yat dinlen wc ye kalk sadece yakınlarını çağır Allah kolay dogum nasip etsin . bebegine de sana da sağlık versin inşş. dua ett bol bol..

Cidden .aynıymışız. seninde ilk erkek ikinci kız mi ? :)

mdaa
artık bu gece uyku tutmaz beni sanki önceden çok tutuyordu
geçen gece sende burdaydın hümacık acele ediyor ama hayırlısıysa rabbim zamanını biliyor hiç telaş etme erken diye üzme kendini
cemrenin dediği gibi açılman çok değil normal
rahat ol güzel hayırlı haberlerini bekliyor olucaz

Ay benimde canımı tatlı çektirdiniz
Browni yapmıştım koca bi dilimi hüplettim mideye şimdi iki saniyede
Gelsin kilolarrr

Ben bisküvi pastasi yapmıştım.
Şimdi neskafe yaptım oğlumda uyuyor
Kocamla oturup yedik ama öyle bi dilim değil
Baya kocamannnn yedik iki okussss
Nasılsa son demlerim kocamla öyle oturupta keyif yapamıcam
Aral uyuyacak öteki mızıklıycak :))

Kızlar akıl verin
Birinci beşik bebedecor da fiyatı da 500 tl
Ikinci de euromobilya de 300 tl
Birincisi kayın ağacı ve nevresimi güzel
Ikincisi gürgen ağacı ama içi daha geniş.

Arada 200 tl fark var. Ikinci siteye güvenemiyorum. Siz duydunuz mu bu siteyi ?? Güvenilir mi??

Eklentiler

• $96496.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 28
  • $bebepark_avm_dora_pembe_bebek_besik_13864.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 22
ben ikinciyi beğendim

2. Diyorummmm geniş ve daha dein duruyor
Ztn 5-6 ay kullanılıyor bunlar en fazla ne gerek var 500 tl liğe bacım

Mervecim sakın korkma son haftalarda 1 cm açılma olması normal birşey,sancın da var tehlikeli ama doktorun kontrol altına alır bir problem olmaz inşallah.olursa da bebeğin doğuma hazır zaten,sağlıkla al kucağına aşkitommm

Hayır bi de hiç söylemiyoruz caktırmıyoruz:)))
Ne fenayız yaaaa:))
Senin kuribişlerde cok guzel duruyor Cnm :)
Eline sağlık

Valla öyle :)) sizinkilerde çok güzeldir ellerinize sağlık. Hayır bende utana sıkıla yiyorum. Bi tek ben böyle şeyler yiyorum diye. Madem herkes yiyo gidim iki tane daha atim ağzıma yok yok 3 tane yedim. Çok bile yedim midem yanacak sabaha kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…