2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

demek ki bütün devlet hastanesi doğumlarında benzer şeyler oluyo
sanki benim doğumumu okumuş gibi oldum

merhaba bayanlar.ne güzel şeyler paylaşıyorsunuz öle,okuyorum ama yazmaya gelince yazamıyorum. üç hafta sonra izne çıkacağım. işte sanki ağrılarım hafifliyor,unutuyorum, zaman hızlı geçiyor. geceleri ayaklarım karnım sol kalçam ağrıyor, gerçi gündüzleri de öyle. 36. haftada doktor gel renkli doppler istiyorum dedi. neden dedi anlamadım. bu hamileliğe de acayip alıştım,güzel bişey,içinde seni bazı konularda frenleyen yada tetikleyen biri var.birde annem ve babam gelecek çocuk için ve sanırım yaklaşık üç ay bizde kalacaklar,Allah razı olsun biraz gerilmiyorum da değil.Eşim çok şükür çok saygılıdır ama bu sefer çocuk olayı bizi gerginleştirir mi diyorum mazallah......

canım sana şöyle söyliyim çocuk sahibi olmak muhteşem bi duygu olduğu kadar çokta zor sabır işi
kendi adıma konuşiyim; eşimle normalde çok iyi anlaşırız hatta ben biraz cadıyımdır ama eşim hep alttan alır
çocuğun uyumadığı geceler, hasta olduğu zamanlar, ağladığı beni yorduğu zamanları çok fazla yansıtıyodum eşime malesef
o kadr mutlu olmamıza rağmen ve eşimin o kadar alttan almasına rağmen kızım bebeklikten çıkana kadar çok fazla çatışma yaşadık
ben çok kafama takıp çok abartıp çok ağladım o zamanlar fazlacanada duygusalım çnkü
gerginlik illaki oluyo canım yorgunluktan dolayı
ama bunların normal olduğunu kabul etmemiz gerekiyo kızım 7 yaşında hala onun yüzünden tartışırız eşimle o evet der ben hayır derim normal yani
bu sefer tecrübeliyim artık bebeğim ağlasada uyumasada takmıcam kafama eşimede yansıtmıcam adamcağız alttan al al nereye kadar canına tak eder valla insanın
her güzel şeyin bi zorluğu vardır illa
yavrularımızında bize ihtiyacı var.. annelerine...
sağlıklı olsunlarda her şey unutulurrr
sakın böyle şeyleri düşünüpte şimdiden yıpratma kendini tatlımm
ailende sizinle olucakmış
anneciğin yardım eder sadece bebeğinin mutluluğunu yaşa

kokulu ve rengi yeşile dönükse enfeksiyon olabilir demişti benim dr um .
öyle bir şey yok di mi sende canımcım?

Yok canım noRmal akıntı şeklinde.
Ciciler topiğinde sordum da görmedin galiba canım o çubuklar ne şekilde ikram oluyor. Kurabiye ye mi saplıcaksin, dolaba mi yapışıyor:26:

Ailenin yanında olması çok güzel. Benimde oğlumun doğumunda annem bi ay kalmıştı. Sezeryan oldugum için oturup kalkamıyordum o yüzden babam gelmedi hemen. Iyileşince gelmişti. Eşimde annemden çekinir biraz yani rahat oturup kalkamaz, bebeği sevemezdi. Sağolsun bişe demedi ama rahat edemediğini farkediyordum. Doğrusu bi ay çocuğa alışmak için yetiyor da artıyor :))

Burcu.. Ne kdr benziyoruz
Benim eşimde cok yardım etti oğlumu büyütürken
Uykusuz geceleri beraber atlattık
Cogu zmn mamasını kalkıp o yaptı
Bende cok takıyordum. Ay yemedi uyumadı
Şudur budur.
Ama o hep yardım edip alttan aldı.
Gecen gün yine ağladım tam rahata erdik
Herseyini oturtduk aralın
Şimdi ikinci geliyor napıcam ben yetebilecekmiyim diye
Aşkım ben varım.
Evet kolay olmayacak ama buna deger dedi
Bu lafı bile gönlüme su serpti.
Bende bu oğlumu pimpirikli buyutmicem.!
Sallamaya fln asla alıştırmak istemiyorum
Her ağladığında ilk aylar hariç kucak delisi yapmıcaö
O zmn hersey daha kolay oluyor
İnsan kendinede zmn ayırıyor
Üstelik eslerde birbirlerine girmiyor öyle olunca

ne kadar güzel yazmışsın çok teşekkür ederim, gerçekten büyüüük moral oldu. aslında farkındayım bu düşüncelerimin bir şeytan fısıltısından başka bişey olamadığının ama gündüzleri bu duygularımı bastırsam da, eşime bile söylemesem de geceleri rüyama giriyor bilinç altındakiler. babamla sürekli kavga ediyorum rüyamda. Lakin tutarsızlık bizde. bak eşimin tarafının ilgisizliğinden, arayıp sormamalarından ve aynı şehirde olmamıza rağmen bizi yalnız bırakmalarından yakınırız amma gelin görünki burada benim ailem gel diyince geliyorlar bu defa da biz stresleniyoruz. acaba biz ne istediğimizi biliyormuyuz (( Allah başımızdan eksik etmesin onları...

teşekkür ederim yazdıkların için. bişey soracağım ama afedersin midenden geriye acı su gibi şeyler geliyormu sürekli. ve bir de nefes almada zorluk cekiyormusunuz?

Kizlar hastaneye gittik 3 dk bir yuzde yüz sancim cikti 1 cm de acilmam var doktorumla haberlestik bir tane tam prepar tablet ic dedi yarin sabah geldedi eger gece agrin artarsa ara dedi bakalim nolacak yatıyorum simdi hic agrim yok ama sancim var kadilmalar 3 dk da bir bu hapta ckk titreme yapiyo hic sevmiyorum

aynen o sebepten bende çok ağladım canım
Derin artık büyüdü rahata ericez derken
Herşeye sıfırdan başlamayı öyle çok taktım ki kafama
ama sonra oturup düşündüm
herşeyi çok takmıcam dedim aynen dediğin gibi
yemezse yemez uyumazsa uyumaz ağlarsa ağlar
ben kendimi yıpratınca bu durum değişcek mi? hayır..
daha relax olmak istiyorum bu sefer
ev sürekli dağılıyo yetişemiyorum hiç bişeye diye daha dün üzüldüm aslında sinirden ağladım birazda
ama ikinci çocuk gelince ev tabiki iyice dağılıcak napim yani
tüm bunlara hazırlamaya çalışıyorum kendmi
nası sakin takmadan dururum bilmiyorum ama olmak zorundayım bunu biliyorum canım
yoksa yine aynı şeyleri takıp durucaksam ne anlamı var onca yıllık tecrübenin
Allaha şükür sürekli benim dediğimi yapan alttan alan bi kocam var
çocuklarımda sağlıklı olsun varsın ev batsın geceleri az uyuyuveriyimm

Cemre burcu çok şanslısınız canlarım. Benim eşim de ilk aylarda hevesliydi de o kadar değil. Değil mama yapmak ağladığında kalk bebek ağlıyo derdi. Sadece hasta olduğu zamanlarda üzerine titrer.
Onun dışında herşeyi benden bekler herşeyi!! Bu çocuğun niye çorabı yok. Sen yeme önce çocuğa yedir, ilaçlarını verdin mi, hala yatırmadinmi bu çocuğu falan filan.

Hakkını yemeyim hasta olsa benden önce götürelim der. Ihmal etmez ama ev işlerinde olsun, çocuk bakımı olsun gram yardımı olmaz.

teşekkür ederim yazdıkların için. bişey soracağım ama afedersin midenden geriye acı su gibi şeyler geliyormu sürekli. ve bir de nefes almada zorluk cekiyormusunuz?

Acı su değil alev geliyo sanki. Alevler genzime dayanıyor. Nefes darlığıda oluyor canım.

Ayy çok heyecanlıııı hüma fıstık geliyor desene. Allah en kolay şekilde doğum nasip etsin mervecim. Sancı yüzde yüz çıktıysa çok beklemez bebis

canım her erkeğin huyu farklı işte kimisi yorgunluğunu uykusuzluğunu içinde tutamıyo daha fazla
bende erkek olsaydım kesin öyle olurdum inan heleki ertesi gün işe gidiceksem herşeyi karımın yapmasını isterdim yapımı biliyorum çünkü.
uyumam lazım işe gidicem derdim çünkü uykuya çok düşkünümm
sana önce çocuğa yedir demesi bile çocuğuna ne kadar düşkün olduğunu gösteriyo bence ama sana öyle çok güveniyoki işi hep senin üzerine yıkıyo canım
onu bana eşimde yapar
onu sen yap busunu sen yap der sen yap dediğimdede ben senin kadar iyi yapamam ki der..
hepsinin huyu suyu farklı işte hayatımm

merveeeee yüzde yüz nasıl oluyo kızzz nst de yüzmü çıktı yanii çok fazla o zaman
geliyo mu Hümacıkk

ay inanmıyoruummm çok heyecanlandım geliyo bu sefer annesi heralde hüma :)))

Mervecim sana kaç kere çatı muayenesi yapıldı Allah askına
O 1 cm lik açılma cok normal bi kaç kere yapıldıysa
Çünkü dogumu tetikleye biliyor cogu zmn.
Şöyle 1 hafta daha dayan Cnm.
Yat sürekli

kızlar meyve saati :) cnaım tatlı istedi ama evde sadece çikolata buldum şimdi de meyveyle geçiştirmeye çalışıyorum... yarın doktor kontrolü var bakalım yine neler söyleyecek .. kuzumu da çok merak ediyorum ama yemeyle ilgili söylediği hiçbişeyi kafama takmamaya karar verdim :):)

Evet canım haklısın galiba. Ama ışte o benden mükemmel olmamı istiyorsa kendiside öyle olmalı. Neyse yardım etmesede o benim bal kocam
Allah yokluğunu vermesin. Onu çok seviyorum. Seven smile kalp kalp kalp :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…