kuzucummm ben daha önce devlette doğum yapmıştım e hastaneye öğlen 11-12 gibi gitmiştim akşam da 9 u çeyrek geçe doğurmuştum
vardiya değişmişti tabi 6 dan sonra e tabi dolayısıyla el atanlarda değişti
denizin dediği gibi değişken bi durum bu canım her yer bir olmuyo dr una sor bencede
ben bu sefer akıllandım özelde doğurcam bu yüzden o zaman ne safmışım devllette niye doğurduysam
bütün kontrollerime en pahalı doktora gittim doğumu devllette yaptım :44: keşke normal bütçeli bi doktora gitseydimde uygun bi özeldede doğum yapsaydım
onca saat doğururken ben hiç bağırmadım
tam son anda kafası çıkarken bağırmışım normal olarak
ebenin biri bağırma diye fırça çekti
dediim doğuran benim gel sende yat şurayada bağırma bakalım sanane hem dedim
o arbedede polemiğe sokuyo beni salak şey
devlette bidaha doğurmayı istemiyorum bu yüzden
beni sancı odasında unutmuşlardı son anda bi baktılar ki 10 cm olmuş açıklık kafa dayanmış kapıya koşaradım götürdüler çatala
işte bunlar hep tecrübe yaaaa
merhaba bayanlar.ne güzel şeyler paylaşıyorsunuz öle,okuyorum ama yazmaya gelince yazamıyorum. üç hafta sonra izne çıkacağım. işte sanki ağrılarım hafifliyor,unutuyorum, zaman hızlı geçiyor. geceleri ayaklarım karnım sol kalçam ağrıyor, gerçi gündüzleri de öyle. 36. haftada doktor gel renkli doppler istiyorum dedi. neden dedi anlamadım. bu hamileliğe de acayip alıştım,güzel bişey,içinde seni bazı konularda frenleyen yada tetikleyen biri var.birde annem ve babam gelecek çocuk için ve sanırım yaklaşık üç ay bizde kalacaklar,Allah razı olsun biraz gerilmiyorum da değil.Eşim çok şükür çok saygılıdır ama bu sefer çocuk olayı bizi gerginleştirir mi diyorum mazallah......
kokulu ve rengi yeşile dönükse enfeksiyon olabilir demişti benim dr um .
öyle bir şey yok di mi sende canımcım?
Hadi yaaa benim doktorda bi aksilik olmazsa 2 aralık alırız demişti
Ailenin yanında olması çok güzel. Benimde oğlumun doğumunda annem bi ay kalmıştı. Sezeryan oldugum için oturup kalkamıyordum o yüzden babam gelmedi hemen. Iyileşince gelmişti. Eşimde annemden çekinir biraz yani rahat oturup kalkamaz, bebeği sevemezdi. Sağolsun bişe demedi ama rahat edemediğini farkediyordum. Doğrusu bi ay çocuğa alışmak için yetiyor da artıyor :))merhaba bayanlar.ne güzel şeyler paylaşıyorsunuz öle,okuyorum ama yazmaya gelince yazamıyorum. üç hafta sonra izne çıkacağım. işte sanki ağrılarım hafifliyor,unutuyorum, zaman hızlı geçiyor. geceleri ayaklarım karnım sol kalçam ağrıyor, gerçi gündüzleri de öyle. 36. haftada doktor gel renkli doppler istiyorum dedi. neden dedi anlamadım. bu hamileliğe de acayip alıştım,güzel bişey,içinde seni bazı konularda frenleyen yada tetikleyen biri var.birde annem ve babam gelecek çocuk için ve sanırım yaklaşık üç ay bizde kalacaklar,Allah razı olsun biraz gerilmiyorum da değil.Eşim çok şükür çok saygılıdır ama bu sefer çocuk olayı bizi gerginleştirir mi diyorum mazallah......
canım sana şöyle söyliyim çocuk sahibi olmak muhteşem bi duygu olduğu kadar çokta zor sabır işi
kendi adıma konuşiyim; eşimle normalde çok iyi anlaşırız hatta ben biraz cadıyımdır ama eşim hep alttan alır
çocuğun uyumadığı geceler, hasta olduğu zamanlar, ağladığı beni yorduğu zamanları çok fazla yansıtıyodum eşime malesef
o kadr mutlu olmamıza rağmen ve eşimin o kadar alttan almasına rağmen kızım bebeklikten çıkana kadar çok fazla çatışma yaşadık
ben çok kafama takıp çok abartıp çok ağladım o zamanlar fazlacanada duygusalım çnkü
gerginlik illaki oluyo canım yorgunluktan dolayı
ama bunların normal olduğunu kabul etmemiz gerekiyo kızım 7 yaşında hala onun yüzünden tartışırız eşimle o evet der ben hayır derim normal yani
bu sefer tecrübeliyim artık bebeğim ağlasada uyumasada takmıcam kafama eşimede yansıtmıcam adamcağız alttan al al nereye kadar canına tak eder valla insanın
her güzel şeyin bi zorluğu vardır illa
yavrularımızında bize ihtiyacı var.. annelerine...
sağlıklı olsunlarda her şey unutulurrr
sakın böyle şeyleri düşünüpte şimdiden yıpratma kendini tatlımm
ailende sizinle olucakmış
anneciğin yardım eder sadece bebeğinin mutluluğunu yaşa
Ailenin yanında olması çok güzel. Benimde oğlumun doğumunda annem bi ay kalmıştı. Sezeryan oldugum için oturup kalkamıyordum o yüzden babam gelmedi hemen. Iyileşince gelmişti. Eşimde annemden çekinir biraz yani rahat oturup kalkamaz, bebeği sevemezdi. Sağolsun bişe demedi ama rahat edemediğini farkediyordum. Doğrusu bi ay çocuğa alışmak için yetiyor da artıyor :))
Burcu.. Ne kdr benziyoruz
Benim eşimde cok yardım etti oğlumu büyütürken
Uykusuz geceleri beraber atlattık
Cogu zmn mamasını kalkıp o yaptı
Bende cok takıyordum. Ay yemedi uyumadı
Şudur budur.
Ama o hep yardım edip alttan aldı.
Gecen gün yine ağladım tam rahata erdik
Herseyini oturtduk aralın
Şimdi ikinci geliyor napıcam ben yetebilecekmiyim diye
Aşkım ben varım.
Evet kolay olmayacak ama buna deger dedi
Bu lafı bile gönlüme su serpti.
Bende bu oğlumu pimpirikli buyutmicem.!
Sallamaya fln asla alıştırmak istemiyorum
Her ağladığında ilk aylar hariç kucak delisi yapmıcaö
O zmn hersey daha kolay oluyor
İnsan kendinede zmn ayırıyor
Üstelik eslerde birbirlerine girmiyor öyle olunca
Burcu.. Ne kdr benziyoruz
Benim eşimde cok yardım etti oğlumu büyütürken
Uykusuz geceleri beraber atlattık
Ama o hep yardım edip alttan aldı.
Gecen gün yine ağladım tam rahata erdik
Herseyini oturtduk aralın
Şimdi ikinci geliyor napıcam ben yetebilecekmiyim diye
Aşkım ben varım.
Evet kolay olmayacak ama buna deger dedi
Bu lafı bile gönlüme su serpti.
Bende bu oğlumu pimpirikli buyutmicem.!
Sallamaya fln asla alıştırmak istemiyorum
Her ağladığında ilk aylar hariç kucak delisi yapmıcaö
O zmn hersey daha kolay oluyor
İnsan kendinede zmn ayırıyor
Üstelik eslerde birbirlerine girmiyor öyle olunca
teşekkür ederim yazdıkların için. bişey soracağım ama afedersin midenden geriye acı su gibi şeyler geliyormu sürekli. ve bir de nefes almada zorluk cekiyormusunuz?
Kizlar hastaneye gittik 3 dk bir yuzde yüz sancim cikti 1 cm de acilmam var doktorumla haberlestik bir tane tam prepar tablet ic dedi yarin sabah geldedi eger gece agrin artarsa ara dedi bakalim nolacak yatıyorum simdi hic agrim yok ama sancim var kadilmalar 3 dk da bir bu hapta ckk titreme yapiyo hic sevmiyorum
Cemre burcu çok şanslısınız canlarım. Benim eşim de ilk aylarda hevesliydi de o kadar değil. Değil mama yapmak ağladığında kalk bebek ağlıyo derdi. Sadece hasta olduğu zamanlarda üzerine titrer.
Onun dışında herşeyi benden bekler herşeyi!! Bu çocuğun niye çorabı yok. Sen yeme önce çocuğa yedir, ilaçlarını verdin mi, hala yatırmadinmi bu çocuğu falan filan.
Hakkını yemeyim hasta olsa benden önce götürelim der. Ihmal etmez ama ev işlerinde olsun, çocuk bakımı olsun gram yardımı olmaz.
Kizlar hastaneye gittik 3 dk bir yuzde yüz sancim cikti 1 cm de acilmam var doktorumla haberlestik bir tane tam prepar tablet ic dedi yarin sabah geldedi eger gece agrin artarsa ara dedi bakalim nolacak yatıyorum simdi hic agrim yok ama sancim var kadilmalar 3 dk da bir bu hapta ckk titreme yapiyo hic sevmiyorum
canım her erkeğin huyu farklı iştekimisi yorgunluğunu uykusuzluğunu içinde tutamıyo daha fazla
bende erkek olsaydım kesin öyle olurdum inan heleki ertesi gün işe gidiceksem herşeyi karımın yapmasını isterdim yapımı biliyorum çünkü.
uyumam lazım işe gidicem derdim çünkü uykuya çok düşkünümm
sana önce çocuğa yedir demesi bile çocuğuna ne kadar düşkün olduğunu gösteriyo bence ama sana öyle çok güveniyoki işi hep senin üzerine yıkıyo canım
onu bana eşimde yapar
onu sen yap busunu sen yap der sen yap dediğimdede ben senin kadar iyi yapamam ki der..
hepsinin huyu suyu farklı işte hayatımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?