- 3 Mart 2008
- 10.211
- 293
- 413
hadi yaaaa anam iki ucu şey ozaman :) aman dursun biraz daha durduğu yerde miniğim ozaman büyüsün biraz daha hem rahatı yerindedir herhalde.
bende de aynı şeyler var geceleri hele fena oluyor o kasık ve kuku ağrısı birde fazla ayakta kalınca fena oluyorum sanki bebek aşağıdan çıkıverecekmiş gibi oluyor tutuyorum kasığımın altını bazen sanki gerçekten çıkıcak :)
ben sordum ne zaman yapcaksınız diye sancılar başlayınca dedi bana anlamadım bişey ya uygun değilsede sezeryan olmam gerekiyosa ne diye sancıyı bekliyimkii dimi
Eki Görüntüle 852974 Eki Görüntüle 852969 Eki Görüntüle 852970 Eki Görüntüle 852971 Eki Görüntüle 852972 Eki Görüntüle 852973 Eki Görüntüle 852975 Eki Görüntüle 852976
şeker şeklinde olan takı yastığımız(ben hiç istemedim annem ısrar etti.sevmem takı yastığı olayını)
şeker kutularını ben süsledim bardakları ben süsledim
baykuş keçesini ben yapım(eşim çok yardım etti)
kuzu ve kazaklar hazır
hepsine o gösterdiğim çubukları yapıştırdık renki renkli.magnet de koyduk arkalarına etiketleri kaldı
çiti kendim süsledim keçeden(pek olmadı ama idare etcem artık)
süslediğim o çit ve mavi metal kovaya o çubukları bölerek koycam altına strofor köpük koyarak..
nazarlığı bebeğin hastane de verdikleri beşiğin içine yerleştircemm
peçetemizi de şerbet ikram ettiklerime vercem hastane de bir de evde kullanırım tabii=)
Şimdilik bu kadar devamını akşam atarım=))
Allah ağız tadıyla kulanmayı nasip esin
biz hazırladık ama Rabbim izin verecek mi bakalım kullanmaya=(
ayy cnm ya çok hareket ediyor diye üzücük işareti konulur mu)
biz az hareket edince korkuyoruz .senin ne güzel hareketli. telaş yapılacak bir şey yyok ki
hakikaten yaa ne doğru dedin
orda biri aa kek kalmadı mi dese o halde dalarım herhalde=///
kıyamam sanaaaa=((
inşallah yaşamazsın canım arkadaşımm
inşallah hepimiz inek gibi oluruz=))
Eki Görüntüle 853111 Eki Görüntüle 853112 Eki Görüntüle 853113 Eki Görüntüle 853114 Eki Görüntüle 853115
bunlarda dün aldıklarımm :))
deneyimli annelere bi sorun olacak şampuanı ve pişik kremini hangi marka önerirsiniz ki?
Yaaaa deme öyle yaaa(
Annelere bıraksan kızını
Dün kötüyüm dedin gittin mrk ediyordum seni Dr a gittin sandım
Bende yeni kendime geldim cok fenaydı Allah yardımcın olsun seninde Cnm
Kızlar bu çatı muayenesiyle açıklık kontrolu benzer şekilde yapılmıo mu? Bana bu hafta gittiğimde sancım çıkınca açıklık kontrolü yaptılar da öyle doğumu başlatıcak bişiy değil. Parmağını yerleştiriyo ki ilişkide daha fazla risk var o zaman dr yasakalardı öyle olsaben son haftalara yakın yapılması gerektiğini biliyorum çünkü doğumu başlatıyomuş erken yapıldığında.hatta son haftalardada yapıldığında doktor uyarıyomuş az kanaman olabilir muayeneden sonra korkma diye çoğu kişinin muayeneden sonra nişanı gelip doğuruyomuş falan filan tesadüfmü onuda bilmiyorum gerçi ama erken yapılması iyi değil bana kalırsa :))
Bnmde çatı muynem olduktan sonra çok az pembemsi akıntım olmuştu canım Derindeyken ama asıl nişanım 5 gün sonra gelmişti
Benim doktorumda bu yüzden istemiyo hiç açılmayı tetikleriz yada enfeksiyon fln kparsın gerek olmaz inş bakmaya diyo sürekli
Bencede erken yapılması iyi değil
Ayyy zaten açılmalar olup doğururken gelen giden bi el atıyo
Daha önce doğum yaparken açılmama bakmayan kalmışmışydı bilmiyorum
Yol geçen hanına dönmüştüm
Kızlar bu çatı muayenesiyle açıklık kontrolu benzer şekilde yapılmıo mu? Bana bu hafta gittiğimde sancım çıkınca açıklık kontrolü yaptılar da öyle doğumu başlatıcak bişiy değil. Parmağını yerleştiriyo ki ilişkide daha fazla risk var o zaman dr yasakalardı öyle olsa
ay ciddenmi yaaa bağırırım ben sokmayın elinizi diyee ona gelen giden bakıcakmı gerçektenn
onu bilmiyorum canım ben :44:
kokulu ve rengi yeşile dönükse enfeksiyon olabilir demişti benim dr um .Hı iyi normal o zaman :) korktum bende enfeksiyon falan mi diye.
Az önce de sağlık ocağından aradılar. Akıntı normal dedi.çok su iç dedi. Boyu için de normal her bebek aynı olmaz zaten kafanı hiç takma doğana kadar tamamlar dedi.
Destekleriniz için de sağolun kızlar.
cnm evet eminönünden aldım Mehmet efendinin sokağında..Tatlişkommm hepsi çok güzel emeğine sağlıkkk bayıldımm
Peçeteleri nerden aldın cnm eminönündenmi
Bu arada sünnet konuşulmuş
Bizde eşimle 20 yada 10 günlükken falan yaptırmayı istiyoruz forumda okumuştum bayağı göbek bağından önce iyileşti hiç bişey hissetmedi dşyenler çok
Bencede olsun bitsin acı hissetmesin ilerde oğluşum
ben bioderma aldım eczaneden .deneyimli annelere bi sorun olacak şampuanı ve pişik kremini hangi marka önerirsiniz ki?
hahahhhahaha okuyunca koptumm=))Canım Anılla biz de aynı dertten muzdaribiz .. Gaviscon ile evlendik sayılır :) evin ve işyerinin her yerinde gaviscon var :) bir dene istersen
Aralığın ilk haftası kimler doğum yapacakilk haftanın ilk günleri ben görünüyorum
cnm evet eminönünden aldım Mehmet efendinin sokağında..
bende doğduğunda sünnet yaptıracak olanlardanım...
ay ciddenmi yaaa bağırırım ben sokmayın elinizi diyee ona gelen giden bakıcakmı gerçektenn
onu bilmiyorum canım ben :44:
aaaa sende kaşınmışsın ama=))Cemre cim benim kasiklarim agriyo belim zonkluyo diz kapaklarima kadar agrim var sen iyilestin galiba ben biraz iyi hissettjm kendimii butun evi sildim süpurdum toz aldim banyo yaptim annemde yemek yapti sjmdi daha şiddetli geri geldi agrilarim
bir de bebek memeden kesilmek istenince asla acı, biber, salça, nar ekşisi gibi şeyler sürüp te bi defada kesmeye çalışmayın dedi
bebeğin bütün dünyası, ilk aşkı canını yakınca, hayattaki ilk ayrılık acısını yaşatmış oluyormuşuz
bu tat bebek için travma imiş
sevdiğinden ilk kazığı yemek gibi
en doğrusu ek gıdaları arttırarak memeye tok geçerek yavaş yavaş devreden çıkarmakmış
gece memesi gündüz memesi kesildikten sonra kesilmeliymiş gece sütü kalite açısından da daha verimliymiş ve uykuya dalışı kolaylaştırıcı olduğundan önce gündüz sonra gece meme kesilmeliymiş
ne güzel bilgiler paylaşmışsınkızlar
hastaneye daha bir günlük bebeğe emzik niye koyuyorsunuz
bebiş daha anne memesiyle yeni tanışçak ben hiç düşünmedim
yani emmeyi bile yeni öğrencek gerek var mı?
biberon için de şunu dicem
anne sütü gelmeyenlere hastanelerde kaşık ağızlı mı denir nedir onunla yani özel biberonla veriyolar mamayı gerekirse
medelanın oluyo ondan
önce bi memeyle tanıştırmak lazım
yani bizim biberonlarla direk beslemeye geçmesek, daha iyi olur gibi düşünüyorum ben naçizane ve anne sütü 3gün gelmese bile bebek buna hazırmış yani direk mamayı dayamamak lazım
cnm ne demek yazmamk yacanım şu sünnet mesajları baya gözüme çarptı birşey yazmayacaktım ama yazayım
aslında bende bebek çok küçükken sünnet olmasına yanayım fakat şöyle bir şey oldu
benim kaynım ürolojide doktor o 2 yaşından önce yapılmasını uygun bulmuyor küçücük çocuklara anestezi veriyoruz iyi birşey değil demişti. bize 2 yaş ile 6 yaş aralığında yaptırın dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?