2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

Sen ne dîyosun geceler cok kötü yatarken daha cok ağrıyor
Catırdıyor resmen.!
Benimkide sürekli ittiriyor
Kavuşmak istiyor sanırım artık oğluşum

ben sordum ne zaman yapcaksınız diye sancılar başlayınca dedi bana anlamadım bişey ya uygun değilsede sezeryan olmam gerekiyosa ne diye sancıyı bekliyimkii dimi

aynen ben de senin gibi düşünüyorum tatlım ama eğer böyle kızların tecrübe ettikleri gibi erken doğumu tetikleyecekse beklerim ne yapayım . doktor 38. haftada dedi ama eğer sezeryan se ne yapıcak onu fazla bekletmezler ben en iyisi 38. haftada çantamla gideyim hemen girerim olaya :)

Enfeksiyon bir aydır bendede var.banada toz bi ilaç verdi bide pimufacin mi ne bi krem verdi ama hala varbugün acıbadem hastahanesindençalışan bi arkadaşım ütülü bez koy ara ara değiştir dedi bende koydum inşallah işe yarar

hepsi birbirinden güzel olmuş, ellerine sağlık

amin canım inşallah

Eki Görüntüle 852886

çikolatalarımız geldi ona uyandımm

aldıkların da, çikolatalar da çok güzel Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin

deneyimli annelere bi sorun olacak şampuanı ve pişik kremini hangi marka önerirsiniz ki?

şampuanda sebamed i tek geçerim. asla konak oluşturmuyor.
pişik kreminide bepanten yada fito.. hatta ablam dr fitoyu daha çok öneriyor.

aradabir altını aldıktan sonra fito ile travazol kremi karıştırıp sür mantar olmasın demişti...öyle sürmüştüm..

Yaaaa deme öyle yaaa (
Annelere bıraksan kızını
Dün kötüyüm dedin gittin mrk ediyordum seni Dr a gittin sandım
Bende yeni kendime geldim cok fenaydı Allah yardımcın olsun seninde Cnm

Ah canim annem trakyada kaynanam koyde ablamlarin cocuklari okula gidiyor yanintekim neyseki esime sali gel dedim bakalim insallah

Kızlar bu çatı muayenesiyle açıklık kontrolu benzer şekilde yapılmıo mu? Bana bu hafta gittiğimde sancım çıkınca açıklık kontrolü yaptılar da öyle doğumu başlatıcak bişiy değil. Parmağını yerleştiriyo ki ilişkide daha fazla risk var o zaman dr yasakalardı öyle olsa

ay ciddenmi yaaa bağırırım ben sokmayın elinizi diyee ona gelen giden bakıcakmı gerçektenn

onu bilmiyorum canım ben :44:

ay ciddenmi yaaa bağırırım ben sokmayın elinizi diyee ona gelen giden bakıcakmı gerçektenn

Bnm aralda tek bi ebe bakmıştı açılmam ne durumda diye bi kaç kez cok değil Cnm
O değişken korkma bunu konuş sor druna

kokulu ve rengi yeşile dönükse enfeksiyon olabilir demişti benim dr um .
öyle bir şey yok di mi sende canımcım?

cnm evet eminönünden aldım Mehmet efendinin sokağında..
bende doğduğunda sünnet yaptıracak olanlardanım...

deneyimli annelere bi sorun olacak şampuanı ve pişik kremini hangi marka önerirsiniz ki?
ben bioderma aldım eczaneden .
biraz pahalı ama ablam onu önerdi.
sebamed daha uygun fyatlı ve tercih ediliyor canım..
Canım Anılla biz de aynı dertten muzdaribiz .. Gaviscon ile evlendik sayılır :) evin ve işyerinin her yerinde gaviscon var :) bir dene istersen
hahahhhahaha okuyunca koptumm=))
hakikaten off doğum yaptıktan sonra biter di mi bu ateşşş yaaa

cnm evet eminönünden aldım Mehmet efendinin sokağında..
bende doğduğunda sünnet yaptıracak olanlardanım...

canım şu sünnet mesajları baya gözüme çarptı birşey yazmayacaktım ama yazayım

aslında bende bebek çok küçükken sünnet olmasına yanayım fakat şöyle bir şey oldu

benim kaynım ürolojide doktor o 2 yaşından önce yapılmasını uygun bulmuyor küçücük çocuklara anestezi veriyoruz iyi birşey değil demişti. bize 2 yaş ile 6 yaş aralığında yaptırın dedi

Anılım ve becerikli eniştemi tebrik ederim bende
Cok cok guzel hepsi
Anılım bana hatıra ayırmayı unutma
Bi tane kuzu
Bi kutu
Hımmm başka ne vardı :44:

kuzucummm ben daha önce devlette doğum yapmıştım e hastaneye öğlen 11-12 gibi gitmiştim akşam da 9 u çeyrek geçe doğurmuştum
vardiya değişmişti tabi 6 dan sonra e tabi dolayısıyla el atanlarda değişti
denizin dediği gibi değişken bi durum bu canım her yer bir olmuyo dr una sor bencede
ben bu sefer akıllandım özelde doğurcam bu yüzden o zaman ne safmışım devllette niye doğurduysam
bütün kontrollerime en pahalı doktora gittim doğumu devllette yaptım :44: keşke normal bütçeli bi doktora gitseydimde uygun bi özeldede doğum yapsaydım
onca saat doğururken ben hiç bağırmadım
tam son anda kafası çıkarken bağırmışım normal olarak
ebenin biri bağırma diye fırça çekti
dediim doğuran benim gel sende yat şurayada bağırma bakalım sanane hem dedim
o arbedede polemiğe sokuyo beni salak şey
devlette bidaha doğurmayı istemiyorum bu yüzden
beni sancı odasında unutmuşlardı son anda bi baktılar ki 10 cm olmuş açıklık kafa dayanmış kapıya koşaradım götürdüler çatala
işte bunlar hep tecrübe yaaaa

Cemre cim benim kasiklarim agriyo belim zonkluyo diz kapaklarima kadar agrim var sen iyilestin galiba ben biraz iyi hissettjm kendimii butun evi sildim süpurdum toz aldim banyo yaptim annemde yemek yapti sjmdi daha şiddetli geri geldi agrilarim
aaaa sende kaşınmışsın ama=))
niye öyle bir şey yaptın ki kuzum yaaa...
azıcık rhata gelmiyorsunuz he=))
ne güzel bilgiler paylaşmışsın
kıyamam en güvendiğinden sarsıntı yaşıyorlarmış öyle miiii=((
o senin dediğin kaşık mama diye geçiyor benim bi arkadaşım kullandı ve hiç memnun kalmaı
tabi ki kişiden kişiye değişir ama bebek onunla alışınca memeyi almıyormuş artık.onun almamış yani..

cnm ne demek yazmamk ya
burda heres düşüncesini paylaşıyor doğruyu yanlışı böyle öğreniyoruz
bak iyi ki yazdın araştırırız biz de.
teşekkürler cnm sordurucam bende özellikle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…