2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

Seni çok iyi anlıyorum bende ilk doğumda bu saatlere kadar aç kalırdım.ne komşu ne anne kimse yoktu:-(şimdi çok şükür annemi adanadan buraya getirdim altlı üstlü oturuyoruz.kızımada bakıyo yemeğimide yapıyor.hatta şuan tepsi böreği açıyor içeride bende kızımla yatakta keyif yapıyom

Yakınlarda oturuyorsan bi tabak börek getireyimben istanbul ataşehirdeyim

benim net olarak aldığım fiyat seninkinden farklı gibi geldi bana,onu da konuşmak istiyordum seninle.bana normal doğum 1850 dediler.sezeryan için 2100 dediler. eger epidural istersen 165tl onun için ödersiniz dediler.
benim kuzenler 4 ay arayla 1,5 yıl önce genel anestezi ile sezeryan oldular. biri sgklıydı 1500 ödemişti.diğerinin özel sigortası vardı özel sigorta ödedi ondanda 3500 çekmişlerdi. valla ben cıngar çıkarırım ne demek öyle ıslak mendil parası yazmak. hepimiz çanta hazırlıyoruz ıslak mendil koyuyoruz içine.gelip bizden istesinler verelim akla mantığa aykırı.benim eşim sesini çıkaramaz paşa paşa ödemeye kalkar ama ben yıkarım o hastaneyi. 3-5 tlnin peşine düşeceğimden değil ama bu düpedüz insanı enayi yerine koymak anlamına geliyor.paşa paşa iade ederler şikayette bulunucam deyince.inşallah biz böyle gerginliklerle karşılaşmayız.
söylemiştim ya benim dr 38+5te alırım dedi.son gittiğimizde tekrar konu oldu belki 38+5ide bekleyemeyebiliriz çok ödemin var dedi. bende belki kendi gelir normal olur dedim kadın cevap bile vermedi arkasını döndü. hiç normale yanaşmıyor kadın. bana deseki şöyle bir sıkıntı var normal doğum sıkıntıya sokar cocugu yada seni o zaman anlarım ama kadın doğrayacak beni:) bende zamana bıraktım herşeyin hayırlısı olsun.hayırlısı normal doğumsa onun söylediği tarihten daha erken gelir değilse onun verdiği tarihte sez. olurum artık ne yapayım.normal doğumu hastanede ebe yaptırıyor tamam dr da orda oluyor ama doğumu yaptıran ebe oluyor.dr ondan para alamıyor ama sez. yaptıgında hem mesai saati içinde 10 dk da işi bitirip parasınıda cebine koyuyor.bizim paramızla oyun oynuyorlar bizlerle işlerine geldikleri gibi.
walla ben epi. istiyordum o anı yaşamak görmek ama böyle şeyler duyuncada insan neye karar vereceğini bilemiyor.

cnm kusura bakma etkilemek için yazmadım kesinlikle ama sende bil diye dedim...
etkilenme ayrıca çünkü genelde epi yapıyorlar ve başka şikayet duymadım.. aynen öyle olay enayi yerine konulmamak ama özel hastane hastalarının kaderidir bu.
ayrıca nasıl sana 165 epi dediler ya çok ilginç emin misin bak onu da sorayım.sen ne zaman sordun.
ben Nisan da sordum bir de ekim de sordum..
165 nerde 500 nerde ama 165 çok uygun geldi yanlış olmasın?
normal fiyat aynı ama sezeryanda yanılıyor olabilirim.ben gene de denerim böyle böyle denmiş bir arkadaş diye.
her yerde öyle,ebe yapıyor her şeyi ama dr alıyor.na diyecek lafımız yok.
benim eşimde aynı aynı senin ki gibi sormadan kuzu kuzu öder he tamam der.sormak irdelemek yok safdiriğimde=)

haha süpermiş ya bak çok mantıklı...
bizde öyle yapalım bari=)
kar kardır .gereksiz yere ne diye ödeyelim..

Nişam hafif pembe sümüğümsü akıntı oluyor canım nişandan 1 gün sonra doğuran da var haftalar sonra da değişiyor kişinin bünyesine göre. Doktorum bişey yok dediyse yoktur. Benim de birdaha gelmedi şükür..

Ay kızlar ne telaş etmişim mamayı :) marketler her daim açık nöbetçi eczane dolu e hastanede de vardır heralde açlık durumuma karşı bir mama
Ben doğuracam galiba en geç 25 ine kadar stres bastı :)
Yakınlarım için ketıl çay nescafe götürücem bende. Kızlar bir soru size

22 kasım da doğurursam bebeğim akrep mi oluyor yay mı?

ben agustosta sordum verdikleri fiyatlar böyleydi.sen yine yarın sor bende salı gittiğimde ayrıntılı olarak öğreneyim.tekrar karşılaştırmasını yapalım.evet ciddi bi fiyat farkı var.doğumda birde çocuk dr u olmak zorunda ya özellikle Okan beyi isteyin diye uyardı kuzenler.ikiside çok memnunlar Okan beyden. adam sormadan anlatıyor herşeyi diyorlar ve çok ince muayene yapıyormuş.sadece bi tavsiye olsun diye aktarmak istedim

Aynı şeyi bende dusundummmm hemen bakayım netten

çok haklısın okan beyi tanıyorum.
o kadar ilgili o kadar bilgili bir dr ki...
ama bizim istememizle oluyor mu onu bilmiorum.bir de gözlükle şişmanca bir kadın var çocuk dr u ondan nefret ediyorum inşallah o gelmez.en azından onu istemiyorum diyeceğim okan beyi istiyorum demesem bile.adını unutum şimdi.
tamam canım net öğrenelim ve karşılaştıralım..ben sana burdan ya da özelden yazarım

bende göztepe köprüsünün ordayım ünalan mahallesine baglı
şaka bi yana allah annenden razı olsun valla benımkı de anasına gıdıyor bana gelmıyor

Çok da uzak sayılmayız aynı yakadayız en azındanbenim kaynana kayseride eşim ancak senede bir iki görüyor.ben evlendiğimizden beri konuşmuyorum yabancı gibiyiz.annemi getirdik yanımıza mmaşallah damadını benden çok severdamadıda onu çok sever sanki onun annesibirlikte yiyip içiyoruz zaten.

Doğru diyosun canım kesinlikle ayrıntılı fatura isticem. Böyle şeylerde dikkat etmek gerekiyor. Şuan hastane param ve doktor param özel sigortamın limitinde tam yani fazladan 100 lira isteseler yetmiyor. İnşallah ek bi para istemezler.Benim de 2 yıl önce babam aniden rahatsızlanmıştı annem de o an gözü görmemiş hemen en yakında o var diye özel bi hastaneye götürmüş. 1 gece yatırmışlar gözetimde tutalım diye sonra ertesi gün 2.000TL istemişler çıkarken. Benim annem de cadıdır başlarına yıkmış orayı sonradan biraz düşürmüşler ama yine de baya bi para verdiklerini hatırlıyorum.

slm anneler nasılsınız bebişler nasılar ayyy bugun mısafırım vardı azıcık yoruldum sankı yaa

maşallah tatlım ya ne özendim sanaaaa :) benim kv taaaaaaaaa ülkenin bi köşesinde olsa ben heran baan gelecek miş gibi rahatsız oluyorum yahu .hiiiç hiç istemiyorum görmeyi.doğumuma yakın annem gelecek o annemden önce damalamasa bari diye korkuyorum inan ki.çok şükür annemle damadı arasında sorun yok ama kv beni sevmez bende onu .gelmesin nolur gelmesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…