merhaba kızlar.. bugun 38+0 olduk cok şükür.. öyle agırlastımki öğle 2 den önce cıkamıyorum yatakdan..buyuk kızım zaten gece 4-5 de anca uyuyo.. bütün gece nöbetteyiz.. her sabah dıyorum erken uyandırıyım.. bitaraflarım yemıyo yalnızlık ve kafa dınlemek daha ıyı gelıyo kafam kaldırmıyo hiçbişeyi.. daha kahvaltı etmedım komşu asure getırmıs onunla duruyorum hiçbişeye gücüm yok oyyyy nolcak halim ya bi doğuruvereydim hayırlısıylaa..
Seni çok iyi anlıyorum bende ilk doğumda bu saatlere kadar aç kalırdım.ne komşu ne anne kimse yoktu:-(şimdi çok şükür annemi adanadan buraya getirdim altlı üstlü oturuyoruz.kızımada bakıyo yemeğimide yapıyor.hatta şuan tepsi böreği açıyor içeride bende kızımla yatakta keyif yapıyom
isim koymadık karar vermedik henüz cnm yaa.benim de eşimin babası rahmetli oldu ama o istemiyor koymak
göbek adı olarak koyarız nüfusta gözükmesin ve kimse onu ömer diye çağırsın istemiyorum dedi(o ismi duyunca sadece babasını hatırlamak istiyormuş)
Adıyla yaşasın canım...Çok güzel bir isim..
ciddi olamazsın yaaa ne yapcaz o zaman??bunları konuşsam mı yarın?böyle böyle oldu benim bir tanıdığa deyip.terbiyesizlik yaa..
ben gerilirim valla ne gyidirecekler diye.Çünkü durmumuz zaten fena.e doğum ücreti de az değil orda epeyce var.kuzenlerin nasıl yaptı doğumları normal-sezer-epi?
ben sadiye hanımın bi hastasıyla görüştüm orda beklerken anlattım mı hatılamıyorum sana ama epi. yapamamışlar kadına tuttuamamışlar damarı çok acı çekmiş.Epi parasını da almayı bilmişler ama!!
iyi sizinkiler itiraz edince iade etmişleretmeye bilirlerdi.Toplam kaça mal olmuş bi öğrensene=)
cnm kusura bakma etkilemek için yazmadım kesinlikle ama sende bil diye dedim...benim net olarak aldığım fiyat seninkinden farklı gibi geldi bana,onu da konuşmak istiyordum seninle.bana normal doğum 1850 dediler.sezeryan için 2100 dediler. eger epidural istersen 165tl onun için ödersiniz dediler.
tamam dr da orda oluyor ama doğumu yaptıran ebe oluyor.dr ondan para alamıyor ama sez. yaptıgında hem mesai saati içinde 10 dk da işi bitirip parasınıda cebine koyuyor.bizim paramızla oyun oynuyorlar bizlerle işlerine geldikleri gibi.
walla ben epi. istiyordum o anı yaşamak görmek ama böyle şeyler duyuncada insan neye karar vereceğini bilemiyor.
haha süpermiş ya bak çok mantıklı...Kızlar benim ilk doğumda hastahane 750 istedi eşim ayrıntılı fatura istiyorum nereye ne kestiniz hepsini görecem dedi o zaman fatura bi geldi 600eşim ve ben kayseriliyiz sizde eşlerinize muhakkak tembih edin ayrıntılı fatura istesinler fiyat bayaa bi değişiyor.
bir arkadaşda aynısını yaptı 600 den 400 e inmişlerdi.
Şimdide benim hastahane 1000 tl demiş bakalım kaça anlaşacaz
Nişam hafif pembe sümüğümsü akıntı oluyor canım nişandan 1 gün sonra doğuran da var haftalar sonra da değişiyor kişinin bünyesine göre. Doktorum bişey yok dediyse yoktur. Benim de birdaha gelmedi şükür..Canım bu nisan nasıl bisey geçen gün bi kac damla kan geldi benden dr bakti birşeyin yok dedi nisan miydi acaba:26:
Seatleon..
Evet canım öyle diyorlar ama merkeze baya uzak şelalesi ins bi gün yolum düşerse misafiriolurm
165 nerde 500 nerde ama 165 çok uygun geldi yanlış olmasın?
normal fiyat aynı ama sezeryanda yanılıyor olabilirim.ben gene de denerim böyle böyle denmiş bir arkadaş diye.
her yerde öyle,ebe yapıyor her şeyi ama dr alıyor.na diyecek lafımız yok.
benim eşimde aynı aynı senin ki gibi sormadan kuzu kuzu öder he tamam der.sormak irdelemek yok safdiriğimde=)
Ay kızlar ne telaş etmişim mamayı :) marketler her daim açık nöbetçi eczane dolu e hastanede de vardır heralde açlık durumuma karşı bir mama
Ben doğuracam galiba en geç 25 ine kadar stres bastı :)
Yakınlarım için ketıl çay nescafe götürücem bende. Kızlar bir soru size
22 kasım da doğurursam bebeğim akrep mi oluyor yay mı?
Yakınlarda oturuyorsan bi tabak börek getireyimben istanbul ataşehirdeyim
çok haklısın okan beyi tanıyorum.ben agustosta sordum verdikleri fiyatlar böyleydi.sen yine yarın sor bende salı gittiğimde ayrıntılı olarak öğreneyim.tekrar karşılaştırmasını yapalım.evet ciddi bi fiyat farkı var.doğumda birde çocuk dr u olmak zorunda ya özellikle Okan beyi isteyin diye uyardı kuzenler.ikiside çok memnunlar Okan beyden. adam sormadan anlatıyor herşeyi diyorlar ve çok ince muayene yapıyormuş.sadece bi tavsiye olsun diye aktarmak istedim
bende göztepe köprüsünün ordayım ünalan mahallesine baglı
şaka bi yana allah annenden razı olsun valla benımkı de anasına gıdıyor bana gelmıyor
Kızlar benim ilk doğumda hastahane 750 istedi eşim ayrıntılı fatura istiyorum nereye ne kestiniz hepsini görecem dedi o zaman fatura bi geldi 600eşim ve ben kayseriliyiz sizde eşlerinize muhakkak tembih edin ayrıntılı fatura istesinler fiyat bayaa bi değişiyor.
bir arkadaşda aynısını yaptı 600 den 400 e inmişlerdi.
Şimdide benim hastahane 1000 tl demiş bakalım kaça anlaşacaz
Çok da uzak sayılmayız aynı yakadayız en azındanbenim kaynana kayseride eşim ancak senede bir iki görüyor.ben evlendiğimizden beri konuşmuyorum yabancı gibiyiz.annemi getirdik yanımıza mmaşallah damadını benden çok sever damadıda onu çok sever sanki onun annesi birlikte yiyip içiyoruz zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?