2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

bu saydigin sikintilarin hepsini cok erken donemden beri yasiyorum suyun fazla olmasi bebegin iri olmasi aynen bu duygulari rahatsizliklari yasatiyor ve biz normal bi gebeye gore daha erken yorulmaya basladik. bizim bebegimiz surpriz bebek hic korkma saglikla gelicekler...insanlari da takma firsat bulunca dusuncesizce konusan cok oluyor. guzel haberlerimizi vericez birbirimize:)))

cnm geçmiş olsun off neren kaptın ya defolsun mikroplar senden!!!
sen çalışmıyor muydun karıştırdım mı ben gene=))

evinde varsa bala zencefil rendele ye canım.
ya da ıhlamur kaynat,elma kabuğu tarçın karanfil limon kabuğu ne varsa koy.ama ıhlamurunu az koy

MELEEEK nerdesin gerçekten yaaa..
doğum yapsan haberimiz olurddu sanırım bi girer haber verirdin.doğum iznine ayrıldın da evde net yok da yazamıyor musun acaba erak ettikk bebeamm.

Kolonya şişem bana da çok basit geldi nasıl yapıp kibar süslesem diye düşündüm
sen koy da canım bakaym belki örnek olursun bana

geçen kv ler geldi ya kadın nasıl pot kırdı
dedi ki" ayyy görüyorm lohusa bardaklarını bile süslüyorlar,yok artık yani herkes abarttı falan"
eşim dedi ki anne olur olmaz konuşma anıl da yaptı gayet kibar oldu.
sonra kadın çevirmeye çalıştı "aa seninkilerin süsü azmış cnm falan filan" demeye...

Karşı komşum sabah kahvaltıya çağırdı kızlar 10 gibi gittim :) hazır kahvaltı ne güzelmiş yahu :):) şimdi de sahlep yaptım içiyorum üşümüşüm de biraz :) akşama da annem babam abim gelecek yemek de yapmış anneciğim sağolsun :) yarın doktor kontrolümüz var ilk kez nts ye gireceğim çok heyecanlıyım

akşam odun kociş beni sinir etti ya .. Pazar günü yola çıkıcakmış Almanya için Çarşamba akşamı gelecek . Perşembe sabah yine İstanbula okula gidicek Cumartesi akşam dönecek .. Hadi İstanbul neyse de Almanyaya bari gitme son günlerim artık diyorum nolucak ki bişey olur mu ki daha 8 aralıka kadar çok var diyor ne kadar rahatlar ya artık her an her şey olabilir ama farkında değil odun çok kafama taktım ya çok üzülüyorum son günlerim evdeyim rahat geçiricem diyorum ama böyle canımı sıkıyor

il sorduğu soru bu mu oldu??
hani kaç aylık kız mı erkek mi falan değil yani??
e pess doğrusu yaaa....
annemde sabah aradı
şu şu yemekleri yapcam gelin dedi.bende atladım tabi hemen evde dolu yemeğim olmasına rağmen kabul ettik eşimle=))
karşı komşuna da yat kalk şükret arkadaşım...büyük nimet.Allah muhtaç etmesin ama bir şey olsa hemen yanında ne güzel..
çok imrendimmm=(

sorma anılcım baya şişti
yaa kaç saatti uzanıyorum az önce kalktım nasıl tutulmuş o kemiklerim
hareketli olmak bana daha çok yarıyo
yatıp dinlenince kalkamicak gibi ağırlaştım sanki
nasıl zor yürüdüm wcye...
var bal toz zencefil var ama yapcam sağol canım

senin yine hatlar karıştı kuzuu çalışmıyorum ben
e doğurcas artık anıl tanınaydık

Nasılsın hastanedaşım? nasıl geçiyor hamilelik? kaç günde bir gidiyorsun kontrole? nst ye girdin mi hiç?
ayy bende sana whats up dan yazacaktım şimdi canımcım.
yarın gitcem dr a oralara uğrar mısın diye.
yarın gidip gezcem ama odalar hariç nereleri gezmeyi teklif ediim.sen dolaştın mı tatlım?
hamilelik iyi şükürler olsun ellerimin ağrısı ve mide yanması hariç.onlarda artık zorlukları diyorum.
diğer şeyler rutin herkesin yaşadıkları
yarın gitcem bakalım (3 hafta sonra gel demişti)bakalım ne zaman gel dicek ve nst ye sokacak mı??
henüz hiç girmedim canım ben.şikayetim hiç yoktu gerek duymadı.gereksiz yere bebeği rahatsoz etmeyelim dedi.

ayy kıyamam yaa..Karıştırıyorum özür dilerim=((
beynim iyi değil valla bak çok çabuk unutuyorum eşm bu konuda çok şikayetçi benden
varsa kesinlikle yap kesinlikle.

ya ben kapı çalıyor açana kadar kapıdaki gidiyor düşün.öyle zor kalkıp paytak paytak yürüyorum ki=(
çok ağırlaştık çok....

estağfurullah tatlım ne özrü
unutuyoz normal.... ben de çok unutkanım
ahahha kapıdaki mi gidiyo allah iyiliğini versin

aynen öyle canım valla annem gibi sağolsun evde ne pişse 1 tabak bana da verir illaki ... hem daha 10 ay falan oldu aynı anda bu apartmana taşınalı .. çok iyidir sağolsun :) gece saat kaç olursa olsun birşey olsa çalarım kapısını :)

benim randevum 19kasımda.yani salı günü canım.artık 10 günde bir gel dedi bana.ben odaları gezdim başka bir yerine bakmak aklıma gelmedi.benim 2 kuzenim orada doğum yaptı beni çekende onlar doğum yaptıklarında hastanenin temizliğiydi.muhasebeyle ayrıntılı görüştün mü?doğum paketine nelerin dahil olduğunu vs.. sordun mu? aklımdayken söyleyeyim doğumdan 1 ay sonra yapılacak işitme testleride pakete dahil bilgin olsun.topuk kanı testlerininde dahil olması gerekiyor.sonradan bunları giydirmeye kalkışmasınlar.
fotoğrafçı düşünüyormusun? poliklinikte bediş kızın bebişlerini görmüşsündür standını. ben görüştüm ama fiyat abartı geldi bana.

o zaman bana da 10 gün sonra gel dicek
aaaa yok şimdi eşim dedi ki"3 hafta sonra gel,ondan sonra hafta çağırırım demiş"ben duymamışım=)
muhasebeyle konuştum ama yarım ağız konuşuyorla yaa.
işitme testi ve kan grubu tahlili bedava onu biliyorum.
süsleme şerbe anne süsü falan yok.
fotocuyla konumadım çünkü uçacaklarını tahmin ettim hepsi çok sosyetik benim ona maddi durumum el vermez
şu an eşimde bende işsiziz.Bir talihsizlik yaşadık.Hayır da Allah tan Şer de..
Neyse...
gene konuşcam muhasebeyle çünkü çok net cevap vermiyorlr hep yuvrlak yuvarlak konuşuyorlar.sinir oluyorum
paket içeriğini soruyorum o bile net değil.Gerekli herşey yapılıyor ama ekstra durum olur mesela bebeğin kalbinde sorun olur kardiyolog gelirse o ekstra ücret dyor
e tabi o ekstra yani.böyle saçma saçma açıklama yapıyorlar.
şuraya da bak diyorsan gittiğimde bakiim cnm aklımızda kalmasın ama doğum haneyi gezdireceklerini sanmam.bebek yoğun bakım ünitesini de sağlık açısından içeri sokmazlar diye düşünüyorum.
tarihlerimiz bile aynı inanamıyorum=))aynı gün doğum yaparmışız hehehe=))

ayy çok özendim çok özendim.Allah nazarlardan korusun valla hep hayaliim.gidiim oturiim bi çay kahve içelim 2 muhabbetin belini kıralım...
ama nerdeee.burunları beş karış havada kapıları açıkken biz kapıyı açtığımızda şak diye kapatırlar.MİT herhalde falan diye düşündüm bi ara=))
bir havalılar bir havalılar sorma ..
onlar benden önce buradaydı.biz sonra taşındık..
aman neyse..benim kısmetimde yokmuş demek ki.altım üstüm de öyle.
eşim her bayram arar üsttekini bayramlaşmaya o bir kez aramaz.

aynen cnm düşündükçe geçilen o yolları, gözlerim doluyor mucize gibi şuam herşeyine razıyım nerden nereye geldik Allah sağlıkla kavuştursun yavrularımıza herkese tattırsın bu duyguyu inş

benim kuzenin doğumunda bebeğin altını sildikleri ıslak mendili bile faturaya yazmışlardı.çok şaşırmıştık.tabi itiraz ettiler ve çıkarttırdılar.kan testi pakete dahil ama kan aldıkları enjektör değil :)) nasıl giydirsek diye bayaa uğraşıyorlar yani. bende medisatate de nst ye girmedim.fiyatını sordum 20 tl dediler.
benim oğlanın böbreğinde genişleme var doğumdan sonra bunun için ekstralarımız olur diye düşünüyorum.ama doğum raporuna bunu yazdırmamaya çalışıcam çünkü sonrasında sigorta ömür boyunca böbrekle ilgili hiçbir tahlili bile karşılamıyormuş.muafiyette tutuyorlarmış doğum raporunda olursa.
servis katında koridorun sonunda küvezlerin oldugu bir oda var yogun bakım odası orasımı bilmiyorum ama camdan içerisi görünüyor.
inşallah bebeğiniz ikinizede şans getirir ve çok güzel işler bulursunuz tatlım.kısmetiyle gelecekler hayırlısıyla. isim var mı aklınızda. biz Doruk düşünüyoruz şimdilik değişmezse.birde eşimin rahmetli babasının adıda olacak. Doruk Turhan şimdilik düşüncemiz.

isim koymadık karar vermedik henüz cnm yaa.benim de eşimin babası rahmetli oldu ama o istemiyor koymak
göbek adı olarak koyarız nüfusta gözükmesin ve kimse onu ömer diye çağırsın istemiyorum dedi(o ismi duyunca sadece babasını hatırlamak istiyormuş)
Adıyla yaşasın canım...Çok güzel bir isim..

ciddi olamazsın yaaa ne yapcaz o zaman??bunları konuşsam mı yarın?böyle böyle oldu benim bir tanıdığa deyip.terbiyesizlik yaa..
ben gerilirim valla ne gyidirecekler diye.Çünkü durmumuz zaten fena.e doğum ücreti de az değil orda epeyce var.kuzenlerin nasıl yaptı doğumları normal-sezer-epi?
ben sadiye hanımın bi hastasıyla görüştüm orda beklerken anlattım mı hatılamıyorum sana ama epi. yapamamışlar kadına tuttuamamışlar damarı çok acı çekmiş.Epi parasını da almayı bilmişler ama!!

iyi sizinkiler itiraz edince iade etmişleretmeye bilirlerdi.Toplam kaça mal olmuş bi öğrensene=)

merhaba kızlar.. bugun 38+0 olduk cok şükür.. öyle agırlastımki öğle 2 den önce cıkamıyorum yatakdan.. buyuk kızım zaten gece 4-5 de anca uyuyo.. bütün gece nöbetteyiz.. her sabah dıyorum erken uyandırıyım.. bitaraflarım yemıyo yalnızlık ve kafa dınlemek daha ıyı gelıyo kafam kaldırmıyo hiçbişeyi.. daha kahvaltı etmedım komşu asure getırmıs onunla duruyorum hiçbişeye gücüm yok oyyyy nolcak halim ya bi doğuruvereydim hayırlısıylaa..

Kızlar benim ilk doğumda hastahane 750 istedi eşim ayrıntılı fatura istiyorum nereye ne kestiniz hepsini görecem dedi o zaman fatura bi geldi 600eşim ve ben kayseriliyizsizde eşlerinize muhakkak tembih edin ayrıntılı fatura istesinler fiyat bayaa bi değişiyor.
bir arkadaşda aynısını yaptı 600 den 400 e inmişlerdi.
Şimdide benim hastahane 1000 tl demiş bakalım kaça anlaşacaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…