Olmuş Cnm olmuşşşşş
Ayy ne güzel etmişsin canım Allah kabul etsin. Olur tabi niye olmasın. Sen yapacağın ibadetini yapmışsın. Bağışlarsin güzel Allahım kabul eder inşallah.
Bende yasin vakıa ve fetih sürelerini , 3 ihlas bi fatiha, amenerrasuli ve ayetel kürsi okuyup bağışladım. Tüm peygamberlere evliyalara sehitlere, kerbela şehitlerine ve ahirete göçen tümm ümmeti muhammede yolladım. Allah kabul etsin. Seninkinide benimkinide herkesinkinide. Duamıda ettim. Allah hepimize hayırlı doğumlar versin.
yok est. anılcım bencede Allah kabul eder sonuçta isteyin vereyim diyen bi RAbbimiz varben akşam ezanına kadar okunacağını bilmiyoydum benim durum daha vahim demek.
akşam yatarken okurum diyordum....
bence niyetir önemli olan ama sizler daha iyi bilebiirsiniz..
evet balıkesirde en çok ferace giyiliyor ben bi tek orda giyildiğini gördüm balıkesire özel bir kıyafet olduğunu düşünüyodum. bu arada benim eşimde gümüşhane torullu :)
oy oy oy maşallah sübhanallah...kızlar selamm
benim kontrolüm vardı buğün benim bebiş 3700 olmuş boyunu söylemedi
29.nda sezeryan olucam
ooooollllllduuuuuuuu gözleriiiiiiiiimmmmmmmm dolduuuuuuuuuuuu..dimi kuşum yersiz değil yani bu yaptığım değişiklik:26:
geç düştü jeton o ayrı
hee bide gece olursa gelmiyo gelmesini istersen ekstra ödüyosun medipolde
hadş bakalım hakkında hayırlısı olsun cnmcanım benim bu 2. doğum ilki sezeryan olmustu kızım 3700gr dogdu sezeyan doğumlarda 2 hafta erken alıyorlar ve bende 1 hafta once seker çıktı takipteyim şu an diyet yapıyorum şeker düşmezse dr insilün vericek o zaman 37 jhaftalıkken alırız boşyere bebeğe eziyet etmeye gerek yok dedi yani şeker düşmezse 3 şeker düşerse 4 haftam var inş. 1 1,5 kilo daha alır bu 4 haftada
ayy benim titiz hamişim=)) iyi yapmışsın bende gelemem öyleee.kızlar sabah 9.30 da randevum vardı. eşimle birlikte gittik ben 65 kilo olmuşum 3 haftada 4 kilo! bebeğimiz ise 2850 kg olmuş üç hafta önce 2100 dü iyi kilo almış gibi geldi... sonra nst ye bağladılar ilk defa +10 lira verdim nisa hastanesine gidiyorum sonucumu gösterdim açtım ama sonuç nedir dedim aç olmana rağmen hareketleri iyi dedi. bebeğin aşağıda değil yukarda erken geleceğini sanmam dedimemelerim için krem sordum verdi bişi ama daha almadık ne verdi bilmiyorum şimdilik
.........
kalktım kapı kollarını prizleri mirizleri çamaşır suyu ile sil temizle mahvoldum kızlar ya çok sinirliyim. kazık kadar kız dersin 14 yaşında offfff!!!!
sizler nasılsınız ne var bugün topikte? birazdanda eşim gelirse pek yazamam belki
Doğum pozizsyonunu alıp dogum kanalı deniyor kafası aşagı inmeye başlamış yani :)
Hakkınızda hayırlısı olsun ben de medipole devam ediyorum hamileliğimin başından beri... doktorum henüz kesin normal demek için erken çatı muayeni 37 gibi yapar öyle karar veririm demişti.. Siz illaki normal istediğinizi belirttiniz mi? Ben doktoruma güveniyorum o yüzden değiştirmeyi hiç istemiyorum ama içimden bir ses benim de sezeryan olacak diyor... Ki ben de normali denemek istiyorum... Aksilik olmadığı sürece tabi...
ooooollllllduuuuuuuu gözleriiiiiiiiimmmmmmmm dolduuuuuuuuuuuu..
vay anasını yaaaaa....ne diyorsun.neymiş bu medipol böyle ya.ee gelmedi dr ne olacak kendi başına mı doğuracak mışsın
ebeler var nasılsa dii mi hastane rahat..ayy çok soğudum o hastaneden!!
doğum kanalına yaklaşmış yani pozisyonu doğru ve güzelmiş gizooo..
Maşallah hiç sorun yok eylüş de.tütütütüü
koşuyolu medipolmü canımm ?
valla ben ne zaman normal doğumdan konu açsam hemen belli olmaz son an bakarız gibi geçiştirdi hiç demedi yani tabiki normal olma şansın varsa deneriz zorunlu durum olursa sezeryan olur gibi bi cümle kurmadı.
doğum konusunu ne zaman konuşuruz dediğimde daha çok erken dedi hep bi geçiştirme çabalarındaydı yani..
çatı muyanesi ne zaman dedim çünkü bilmek istiyorum normale uygunmuyum değilmiyim ikilemde kalmak çok kötü en azından önümü görmek açısından sordum sancın ne zaman başlar doğuma gelirsin o zaman bakarım çatıya.son anda ne alaka belki uygun değilim sezeryan olmam lazım sen ne diye sancımı bekliyosunki benim.birsürü şey işte.
kendisi sezeryan olmuş 5.gün araba kullanıyomuş falan bunları anlattı bana oturup.
içime sinsede sinmesede değiştim mecbur durduk yere sezeryana gönlüm el vermedi yani..
Evet evet koşuyolu medipol... Ben de 29. Haftada falan sorduğumda şuan için birşey diyemem ama normal tabiki olursa olur dedi... Bana çatı muayenesi için 37. Haftada normalde yapılır dedi ama benim şimdiki durumumda ne olur bilmiyorum... Biraz saçmalamış senin doktor son anda sancıyla çatı muayenesi yapmak konusunda... İçine sinmiyorsa tabi değiştir yoksa hep aklında kalacak gibi... Sana naçizane tavsiyem bundan sonra bari tüm kontrollerini yeni doktorunda yap ki senin gebeliğine hakim olsun yeni doktorun.. Bir de yeni hastanende iyi bir yenidoğan bakım ünitesi varsa problem yok...
Ben de sana şey soracaktım.. Geçenlerde medipoldeki iyi bir çocuk doktorundan bahsetmiştin acaba o kim? Ben doğum sonrasında da bu hastaneye devam etmek istiyorum eğer iyi bir doktor varsa?
Oğlumu okuldan aldım
Eve geldik. Tırnaklarını kestim yıkadım
Sonra evin yanındaki burger King'e gittik:) ana- oğul kaçamak yaptık
Babamız istanbuldan gelmedi daha şuan yolda 1 saate gelir inşallah
Onsuz ev ne saçmaaaa
Ne pok ne kaka
Ne anlamsız
Gizem Allah hayırlısını versin canımmm
İyi ki gidip görmüşsün.
Odaları boşver suit odası eminim geniş ve güzeldir
Dr unda ne samimiymiş öyle
Hemen opuvermiş seni :)))
Seni tebrik ederim Cnm Dr unda doğru demiş
Once normali denersin olmadı ztn sezeryan e alır seni
10 dk süren bişey ztn sezeryan..
için cokkk rahat olsun bundan böyle
Ztn bi kaç kere daha gideceksin iyice netleşir kafandakiler
Emrah geldi mi seninle o ne diyor
Medipol deki Dr ne akıllı ya gece gelmeye nasıl extra ücret ister
yarasın kuzucuklarıma benim ooohh iyi yapmışsınız
hayırlısı olsun hayatım valla doğru karar verdiğimi düşünüyorum bakalım Allah yüzümüzü kara çıkarmasın hiçbirimizin inş..
hastanenin yolu bilmediğimiz için arkadaşım götürdü arabayla beni ben yolu öğrendim haftaya cuma emrahla gidicez canım gelsede anlatsam diye bekliyorum şimdi
hastane çıkışındada palladiuma gittik bende arbys'den yedim dayanamadım yine
Ayyy Allah seni yine dayanamamış yemiş :))
Havuç salata fln ye azcık artık
Kilo almasın cok fazla bari Eylül:)
İçindeki sesi dinle zaten bebeğim o sana doğru yolu gösterecektr
Allah hep iyikerle karşılaştırsın seni tatlım bnm
valla ilk defa denedim ama çok gıcık bişi ya bildirimler felan hiç görünmüyoki denizzzz kız sen nasıl giriyon yazık kız sana ne çekiyomuşsunbütün çileni anladım şimdi tel tel diye diye
amin Allah cümlemizinkini kabul etsin bende genelde böyle dua ediyorum sonunda sonrada isimle öğrenci arkadaşlarımı ihtiyaç sahiplerini felanda ekliyorum çok şükür inş. hepimiz hık demeye doğururuz kızlar kolaylıkla hayırlısıyla
yok est. anılcım bencede Allah kabul eder sonuçta isteyin vereyim diyen bi RAbbimiz varAllah kabul etsin inş.
ay istanbuldada çok meşhurlaştı çık fatihe herkes feraceli anamben bi yöreye ait olduğunu bilmiyodum... uygun bol pardesü bulamayınca kenarları bağcıklı genişleme ayarı yapılan kroveze model bi ferace almıştım hamileliğimin başında onu giyiniyorum çok şükür benim eşimde Gümüşhane pasus lu gümüşhanenin bu taraftada çarşaflılar meşhur bilen bilmeyen herkesde ağız kapama adeti var yaşlılar hep öyle
nasıl doycam ben havuçla hıyarla
yarasın kuzucuklarıma benim ooohh iyi yapmışsınız
hayırlısı olsun hayatım valla doğru karar verdiğimi düşünüyorum bakalım Allah yüzümüzü kara çıkarmasın hiçbirimizin inş..
hastanenin yolu bilmediğimiz için arkadaşım götürdü arabayla beni ben yolu öğrendim haftaya cuma emrahla gidicez canım gelsede anlatsam diye bekliyorum şimdi
hastane çıkışındada palladiuma gittik bende arbys'den yedim dayanamadım yine
dimi kuşum yersiz değil yani bu yaptığım değişiklik:26:
geç düştü jeton o ayrı
hee bide gece olursa gelmiyo gelmesini istersen ekstra ödüyosun medipolde:)
oiiyyy maşallaahh canımmmm
çok az kalmış heyecanlandım şimdiii
Ben hıyar demedim bi keretirbiyesiz :))
Salata dedim
Ay o değilde bnm bebek kilo almaya devam ediyor tabi
Haliyle bende sezeryan olabilirim ağrılardan yürüyüş te yapamıyorum ki
Allah hakkımızda hayırlısını versin inşallah
Bgn herkes kaçamak yapmış ben de mc donalds yedim. Dedim bu son, zaten kızım doğunca eve kapancam bugün yedim yedim :)
Sağol canımm Halimi görmelisin paytak paytak yürüyorum :))))
oy oy oy maşallah sübhanallah...
boyunu artık kestiremio dr lar ve boy onlar için önemli değil=)
hadi bakalım geri sayım başladı ve az kaldı=)ben çok heyecanlanıyorum böyle yaaa
Hmmmmm demek bana o yüzden göstermedi :)))) bakalımmm az kaldı
Doğum pozizsyonunu alıp dogum kanalı deniyor kafası aşagı inmeye başlamış yani :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?