2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
canım nerelerdesin yaaa

kaç gündür aklımdan geçiyosun bi yazamadım

merak ettim seni herşey yolundadır inşallah

haber et bizeeee

Aynen yaaaa kaç gündür aklımda
Bu sabah uyanır uyanmaz aklıma geldi kızcaz
Dogum mu yaptı acep

Boğaz için ılık tut ben 1 haftadır öksürüyorum
Ama hala buz yiyorum
Mide bulantıma bi o iyi geliyor.

Aaa mavi renk plastik bardağı nerden buldun ki bacım
Ben bardak Yada minik kadehlerden alıcam plastik şeffaf
Carrefour da var mı renklileride

Amannnnn bnm eşimde öyle boşver yaaa deyip geçiyor
Hevesimiz kırılmasın durmak yok yola devam :)))))

Kızımın yüzüne bakıp dünyanın sadece ikimiz için döndüğü o anları biran önce yaşamak istiyorum.
Kucağıma almak bağrıma basmak öpmek koklamak istiyorum.
Bebek değil artık koca kız koca herifler oldular doğsunlar artık.
Sıra kimdeeeeyse gelsinnn

Diyesim var :26:

ah be kuşum yaaa öksürüyon bi de buz yiyon
hala niye bulanıyoki yaaa dr ne diyo bu duruma
gerçi normal heralde
var böyle tüm hamileliği bulantıyla geçenler
allah yardımcın olsun canım

Canım bu nisan nasıl bisey geçen gün bi kac damla kan geldi benden dr bakti birşeyin yok dedi nisan miydi acaba:26:
Seatleon..
Evet canım öyle diyorlar ama merkeze baya uzak şelalesi ins bi gün yolum düşerse misafiriolurm

ah kizlar siz bana neler ettiniz gecmisi okuyorum asureler milfoy borekleri havada ucuyor benim gebelik sekerim var suan aci icindeyim valla bian once dogurup tatli yemek istiyorum hatta patates makarna ne biliyim canim ne cekiyorsa.... ah ne sanslisiniz

dr.a giderken yol üstünde bi malzemeciye girmiştim keçe falan satan
orda tesadüfen görmüştüm
eminönünde de kesin vardır ama artık bi onun için gidilmez
yarın randevum var uğrayıp alcam inş. vardır yine
ben o plastik kadehleri çok sevemedim ya bu daha cici görünüyodu
carrefourda da vardı renkli şeffaf plastik bardak
25li 4.75di

canımm bütün marketler açık kafana takma böyle şeylerii :))

süt içme hayatım tek tavsiyem o boğazdaki bakterileri çoğaltıp iltihabı artırıyo ılık süt 2 ay çekmiş biri olarak çok tecrübeliyim
portakal sıkıp içebilirsin bide meyveli ıhlamur falan :/

en üst kata yeni taşınan komşu geldi biraz önce aşure getirmiş yeni tanıştık ve karnımı görür görmez normal olucak dimi dedi hey allahım yaaa
hayırlısı neyse o olucak bakalım dedim.3 çocuğu varmış sadece 1.normalmiş 2.dönmediği için sezeryan olmuş 3.de haliyle sezeryan olmuş.çok zorlanmış falan filan son ayında hamile kadına tam söylenicek laflar edip gitti yani

ay canım yaaa kıyamam çok haklısın
kulaklarını çekmek lazım
çok gaza getiriyo burda kızlar

Aynen yaaaa kaç gündür aklımda
Bu sabah uyanır uyanmaz aklıma geldi kızcaz
Dogum mu yaptı acep
.

inan benim içime de doğum yaptı diye doğuyo
ya da işlerden fırsat bulamıyo dicem ama arada akşam da girip yazardı kaç gündür girmedii :26:

ay dimiiii çok çekmiştin sen gizemim yaa süt içmiyim o zaman aman diyim

Aaaa ne ayıp şeyy
O zmn napıosunnn p aşureyi yemeyip hemmennnn bana yolluyorsun :)

zaten bu hafta çıkmasaydım zorla göndericeklerdi sanırım:) çalışınca da seni tüm görenler ne zaman gidiyorrsun,normal mi yapıcan falan diye sürekli soru soruyorlar.sorulardan bile fenalık geliyor ya:)
benim doktorum Opr. Dr. Dilek KÜPELİOĞLU cnm.Bakırköyde çamlık hastanesinin tam karşısında muayenanesi var.beni küçüklükten beri tanıyor.annemin arkadaşı.bköy doğum hastanesinden emekli.şimdi bi hastanede çalışmıyor sadece dışarıdan ameliyatlara giriyor.
hastane olarak da memorial hizmet hastanesi var incirlide e5 üzerinde orayı tavsiye etti.
gerçi ben acıbademde yani anadolu yakasında oturuyorum ama mecburen karşıya geçicem doğuma.

nerelerdesin charms ya nasıl gidiyor? aynen sana katılıyorum doya doya yemek yemeyi özledim şeker çıkmadı ama dikkat etmem gerekiyormuş benm de sınırda diye ediyorum az çok arada kaçamak olmuyor değil ama son haftalar artık iyice zorlanmaya başladım ben ya yatmam kalkmam çok zor, bebek inanılmaz hareketli canımı acıtıyor eliyle mi ayağıyla mı itiyor bilmiyorum karnım şekilden şekile giriyor, gece uyandırıyor uyutmuyor fln, karın sertleşmesi oluyor aralığın ilk haftası kontrolüm nst ye de hiç girmedim daha yüksek ihtimal sezeryan çocuk iri dedi en son, duruma göre çatı muayenesi yapıcak bakalım korkuyorum:18:

poffcuuumm buralardayim ama o kadar hizli akiyor ki ara sira girmekle takip etmek mumkun olmuyor. senin mesajlarini arkadas listemde oldugun icin takip edebiliyorum ama:)
benim nerdeyse 26. haftadan beri kasilmalarim var ve cok sinir bozucu. nst de sanci cikmadigi icin mudehale edilmedi. ben de bazi geceler kasilmalar yuzunden uyaniyorum. kalp atislarim degisiyor fena bi durum.
benim de sekerim cok yuksek diildi hatta diyete basladigimdan beri hep verilen degerlerin altinda arada kacamak yapabilirim ama iste korkuyorum:)
karnim coook buyudu fitigim vardi ters hareket yaptim iki haftadir ayakta duramiyorum ahlaya vahlaya yasiyorum yani son derece zor ve sikici geciyor hamilelik. bi ihtimal normal dogururum saniyordum fitik tutunca isler degisti. bakalim hangimizi once alicaklar doguma:)) zaman aksin bian once

ay çok geçmiş olsun bel ağrısı çok fena bilirim, benm de karnım önde baya çok geriliyor,yatınca bel ağrısından ölüyorum otursam karnım sıkışıyor çocuk da 2 hafta önden gidiyor, suyu da bolmuş ama çok ağır hissediyorum karnım yırtılcak gibi.. benm de anlamıyorum en son açlık şekerim düşük çıktı kaçamak yapacaksam da sabah saatlerinde yapıyorum ama vicdan yapıyorum sonra, hareketim çok kısıtlandı Allahtan eksikleri tamamladık 36 yı bi göreyim başka istemiyorum. geçenlerde eşimin bi arkadaşı yok efendim çocuk iriyse anne dede şeker varsa zekası düşük olabilir fln demiş uyuz oldum araştırdım öyle bişi görmedim ama kafama takıldı sanki benm elimde... en baştan beri iri diyordu doktor ztn şeker durumu yokken de insanlara sinir oluyorum bu ara

Ah ah hamur ve kek dönemi de vardı bir ara:) ben de sendenim anca resim bakıyorum doğum sonrası listem bayağı kabardı benim de hangisini önce yiyeceğim onda kararsızım

merhaba hepinize hayırlı evlatlarınız olsun aralık anneleri benimde aralıkta doğumum

karşı komşumuz da bu akşam aşure getirdi çok mutluyum :)
bana kimse getirmei 3 yıdır oturuyoru sitede kimse kimseyi tanımıyo nefret ediyorum buranın olmayan komşuluğundan.
aşure değil olay tabi.sbi selam vermekten acizler.karşı komşum benle yaşıt 15 yaşına kızı var bir kez olsun nasıl oldun demedi.
ben sormuştum ama unuttum net tutarı
sgk lıya min 3000 i onu biliyorum.3000 i geçtiği için elemiştim orayı cnm

ben mavi bardak tabak catal pecete eminonunden aldim.ama migrostada gordum ayni aldiklarimdan.

Dün gelen kitabın doğuma hazırlık kısmını okudum 30 sayfa falan sanırı
hemen rüyama etki etti yaaa
bir sürü karmaşık şeyler gördüm(doğum,bebek kaybı,bebek karışıklığı vs)
kolay etkilenen biri değilimdir ama böyle etkileneceksem kitap okumayı nette araştırma yapmayı kesmeyi düşünüyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…