- 3 Mart 2008
- 10.211
- 293
- 413
canım nerelerdesin yaaa
kaç gündür aklımdan geçiyosun bi yazamadım
merak ettim seni herşey yolundadır inşallah
haber et bizeeee
deniz ben de mavi plastik bardak alcam hastane için yani gelenlere içecek sunmak için
dün carrefourda baktım şeffaftı daha güzelini görmüştüm onu alcam
eşim de bakıyo bi bardağı bile inceliyom diye
ama şık olsun tatlım bi sefer bu, içimde kalmasın istediğim gibi olsun diyorum
onlara ne kadar ayrıntı geliyo
güzel şişeli kolonya alcas bi de dedim
hiç yoktu güzel
sonra eve gelince aldığımız kolonya şişesini süsledim
biara koycam resimleri
bide sallama çay aldım ketıl da koymayı düşünüyorum yanımdakilerin konforunu düşünüyorum
Aynen yaaaa kaç gündür aklımda
Bu sabah uyanır uyanmaz aklıma geldi kızcaz
Dogum mu yaptı acep
Boğaz için ılık tut ben 1 haftadır öksürüyorum
Ama hala buz yiyorum
Mide bulantıma bi o iyi geliyor.
kızlar mama alanınız var mı hastane çantasına ?
vermeyi hiç istemesem de 38 de sezeryan olucam sanırım zaten nişan da geldi 1 haftadan fazla tutmaz doktorum. korkuyorum sütüm hemen gelmezse sarılık olur şekeri düşer diye. emzirmeyi asla bırakmicam gayretle denicem ama aç kalmasına da gönlüm razı olmaz.
aptamil almak istiyorum marketlerde var da bu yeni doğan için falan olanları varmı sizler ne aldınız?
sağol tatlım aslında haklısın. haftasonuna denk gelirde bulamayız diye endişeleniyorum ama haftaiçi doğum yapmak istiyorum hastanede de doktorum da dahil tüm personel orda olur daha rahat olur. onlar bişey tavsiye eder ona göre alırız olmazsa inşallah gerek kalmaz ama.
süt için de doğal şeyler kullanayım diyorum hiç çay falan almadım kendime bol bol su ve komposto tüketmeyi düşünüyorum. rezene falan gazlı olursa içerim. ihtiyaca göre alayım diyorum şimdiden almak fuzuli geliyor bana. hemen alınabilecek şeyler zaten.
bugün bi uyandım yutkunamıyorum
boğazım şişmiş çok fena
kahvaltımda ılık süt içtim az önce de limonlu sıcak su
boğazımı sardım evi topalayıp uzandım
gribe falan geçiş yapmaz umarım
varmı boğaz şişliği için tavsiyesi olan???
ay canım yaaa kıyamam çok haklısınah kizlar siz bana neler ettiniz gecmisi okuyorum asureler milfoy borekleri havada ucuyor benim gebelik sekerim var suan aci icindeyimvalla bian once dogurup tatli yemek istiyorum hatta patates makarna ne biliyim canim ne cekiyorsa.... ah ne sanslisiniz
Aynen yaaaa kaç gündür aklımda
Bu sabah uyanır uyanmaz aklıma geldi kızcaz
Dogum mu yaptı acep
.
süt içme hayatım tek tavsiyem o boğazdaki bakterileri çoğaltıp iltihabı artırıyo ılık süt 2 ay çekmiş biri olarak çok tecrübeliyim
portakal sıkıp içebilirsin bide meyveli ıhlamur falan :/
en üst kata yeni taşınan komşu geldi biraz önce aşure getirmiş yeni tanıştık ve karnımı görür görmez normal olucak dimi dedi hey allahım yaaa
hayırlısı neyse o olucak bakalım dedim.3 çocuğu varmış sadece 1.normalmiş 2.dönmediği için sezeryan olmuş 3.de haliyle sezeryan olmuş.çok zorlanmış falan filan son ayında hamile kadına tam söylenicek laflar edip gitti yani
aynen katılıyorum canım
inşallah dağılıp birbirimizi kaybetmeyiz
hemen yeni topikler açılıyo gerek yok burda iyiyiz :)
benim de o kemiklerim ağrıyo ama magnezyum falan vermemişti dr.um ama ben biara içtim bikaç kez
hiç sevemedim ben de suda eriyendi öğğ
oh iznin de başlıyomuş süper
bence de azcık dinlenin artık
allah yardım etsin çalışanlar bi gayret bu haftalara kadar dayandı maşallah :)
dr.unu takdir ettim ne güzel normali desteklemesi
kime gidiyosun canım? merak ettim dr.unu hastaneni???
ah kizlar siz bana neler ettiniz gecmisi okuyorum asureler milfoy borekleri havada ucuyor benim gebelik sekerim var suan aci icindeyimvalla bian once dogurup tatli yemek istiyorum hatta patates makarna ne biliyim canim ne cekiyorsa.... ah ne sanslisiniz
nerelerdesin charms ya nasıl gidiyor? aynen sana katılıyorum doya doya yemek yemeyi özledim şeker çıkmadı ama dikkat etmem gerekiyormuş benm de sınırda diye ediyorum az çok arada kaçamak olmuyor değil amason haftalar artık iyice zorlanmaya başladım ben ya yatmam kalkmam çok zor, bebek inanılmaz hareketli canımı acıtıyor eliyle mi ayağıyla mı itiyor bilmiyorum karnım şekilden şekile giriyor, gece uyandırıyor uyutmuyor fln, karın sertleşmesi oluyor aralığın ilk haftası kontrolüm nst ye de hiç girmedim daha yüksek ihtimal sezeryan çocuk iri dedi en son, duruma göre çatı muayenesi yapıcak bakalım korkuyorum:18:
poffcuuumm buralardayim ama o kadar hizli akiyor ki ara sira girmekle takip etmek mumkun olmuyor. senin mesajlarini arkadas listemde oldugun icin takip edebiliyorum ama:)
benim nerdeyse 26. haftadan beri kasilmalarim var ve cok sinir bozucu. nst de sanci cikmadigi icin mudehale edilmedi. ben de bazi geceler kasilmalar yuzunden uyaniyorum. kalp atislarim degisiyor fena bi durum.
benim de sekerim cok yuksek diildi hatta diyete basladigimdan beri hep verilen degerlerin altinda arada kacamak yapabilirim ama iste korkuyorum:)
karnim coook buyudu fitigim vardi ters hareket yaptim iki haftadir ayakta duramiyorum ahlaya vahlaya yasiyorum yani son derece zor ve sikici geciyor hamilelik. bi ihtimal normal dogururum saniyordum fitik tutunca isler degisti. bakalim hangimizi once alicaklar doguma:)) zaman aksin bian once
ah kizlar siz bana neler ettiniz gecmisi okuyorum asureler milfoy borekleri havada ucuyor benim gebelik sekerim var suan aci icindeyimvalla bian once dogurup tatli yemek istiyorum hatta patates makarna ne biliyim canim ne cekiyorsa.... ah ne sanslisiniz
bana kimse getirmei 3 yıdır oturuyoru sitede kimse kimseyi tanımıyo nefret ediyorum buranın olmayan komşuluğundan.karşı komşumuz da bu akşam aşure getirdi çok mutluyum :)
ben sormuştum ama unuttum net tutarıyaa medıcanada dogum yapacak olan varmıı ne kadar fıyatlarıı bılmıyoruzz belkıde doktorm cmrtesı dogum yaptırck ama bilmiyoruzz bizrabbım hayırlısını nasip etsın herkes içinn sağlıkla kucagımıza alırızz ınss bebişlerimizii
Aaa mavi renk plastik bardağı nerden buldun ki bacım
Ben bardak Yada minik kadehlerden alıcam plastik şeffaf
Carrefour da var mı renklileride
Amannnnn bnm eşimde öyle boşver yaaa deyip geçiyor
Hevesimiz kırılmasın durmak yok yola devam :)))))
25 kasim dedi ama haftaya kesin olarak konusuruz dedi.p.tesi nts icin gidicem bende. Odaya onceden rezervasyon verildigini bilmiyodum bunu soyledigin iyi oldu.p.tesi iyicene fiyatlari falan ogreneyim bari tesekkur ederim bilgilendirdigin icin
ayyy sana 25dediyse banada o gunler diyebilir o zmn heyecanlandim.
bakalim pazartesine dicek.sende sezeryan olcan o zmn.
pazartesi bana hbr verirsin ne zmna gun vericek diye.
oda rezervasyonu arkadasim soyledi orda dogum yapti aniden oda kucuk oda kalmis rezervasyon yapiliyormus dedi ordan aklimda kaldi.
fiyatlari sorunca banada yazarsin cnm detayli sormak lazim snradan farkli cikabilir arkadasim iyice not al dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?