- 25 Şubat 2013
- 2.960
- 101
- 163
cnmcım önceden de dediğim gibi parası lüksü önemli değil içine sinsin sana yakın olsun yetergeldim kızlaarr :))
hastaneyi doktoru gördüm.doktor aşırı tatlı çok bilgili belli çok canayakın öperek karşıladı falan şaşırdım
neyse muayene etti tahlillerimi götürmüştüm bugüne kadarki hepsi iyi dedi.kendi dosyasına kaydetti..bu zamana kadar takibin
.....
bunu...bile bile lades yapamicam valla :26:
normal doğum 600
sezeryan 800 tl bu hastanede..
22sinde gel nst'ye bide muayene dedi öyle işte :))
veeee bombayı patlatıyorum..EYLÜL 3200 OLMUŞŞŞŞ
cnmcım önceden de dediğim gibi parası lüksü önemli değil içine sinsin sana yakın olsun yeter
bence artık orda yapmaman için hiç bir engel yok.
ne zaman gel bir daha dedi 2 hafta sonra mı?
keşke benimde güvenebileceğim uygun fiyatlı yakında bir hastanem olsaydı ama benim tek şansım burası
başka yakın özel hastanelerde var çok az uzak olsa da ,gidebileceğim mesafe olsa da ama bir tane bile iyi haber duymadım
her doğum yapan tanıdıklarım şikayet hep şikayet hep ölü doğumlar sakat doğumlar
bunları duyup da o hastane de ucuz diye doğum yapmak da vicdanıma sığmaz...
Keşke senin kadar şanslı olabilseydim.Maşallah
ayrıca kfc nin çocuğa kilo aldırdığını düşünüyorum artık=)bebeği zayıf anneler kfc yesin o ne yaa.
yarında ben gidiyorum 11 de bakalım kaç kilo olmuş.kendimi sormuyorum bile davul gibi oldum=((
geldim kızlaarr :))
hastaneyi doktoru gördüm.doktor aşırı tatlı çok bilgili belli çok canayakın öperek karşıladı falan şaşırdım
neyse muayene etti tahlillerimi götürmüştüm bugüne kadarki hepsi iyi dedi.kendi dosyasına kaydetti..bu zamana kadar takibin nerdeydi dedi medipol dedim ama normali çok denemek istiyorum ve orası ihtimal vermiyo pek normale dedim sizide bi yakınımız tavsiye etti dedim dilek teyzem işte arkadaşlar zaten hala görüşüyoruz dilekle falan dedi o yüzden pek bi ilgilendi benle
önceliğimiz tabiki normal ama sana %100 garanti veremem normal diye bunu kimse yapamaz dedi.bende zaten sezeryana karşı değilim zorunlu olursa sezeryan amenna ama keyfi olmasını istemiyorum normali denemek istiyorum dedim zaten olması gereken bu dedi.2 hafta sonra çatı muayenesi yaptığımda daha net konuşurum bu konuda dedi.
odalara baktım baya küçük normal odalar ama +40 tl verip suit oda tutabiliyomuşsun öyle yapıcaz inş burda olursa..
medipol otel gibi hastane ama 3000'e yakın geliyo fiyatı hadi ücretide geçtim parasında değilim ama normali denetmiceklerini bi bahane bulcaklarını adım gibi biliyorum.doktor çok kez ima etti zaten bunu...bile bile lades yapamicam valla :26:
normal doğum 600
geldim kızlaarr :))
neyse muayene etti tahlillerimi götürmüştüm bugüne kadarki hepsi iyi dedi.kendi dosyasına kaydetti..bu zamana kadar takibin nerdeydi dedi medipol dedim ama normali çok denemek istiyorum ve orası ihtimal vermiyo pek normale dedim sizide bi yakınımız tavsiye etti dedim dilek teyzem işte arkadaşlar zaten hala görüşüyoruz dilekle falan dedi o yüzden pek bi ilgilendi benle
önceliğimiz tabiki normal ama sana %100 garanti veremem normal diye bunu kimse yapamaz dedi.bende zaten sezeryana karşı değilim zorunlu olursa sezeryan amenna ama keyfi olmasını istemiyorum normali denemek istiyorum dedim zaten olması gereken bu dedi.2 hafta sonra çatı muayenesi yaptığımda daha net konuşurum bu konuda dedi.
odalara baktım baya küçük normal odalar ama +40 tl verip suit oda tutabiliyomuşsun öyle yapıcaz inş burda olursa..
medipol otel gibi hastane ama 3000'e yakın geliyo fiyatı hadi ücretide geçtim parasında değilim ama normali denetmiceklerini bi bahane bulcaklarını adım gibi biliyorum.doktor çok kez ima etti zaten bunu...bile bile lades yapamicam valla :26:
normal doğum 600
muz yemiyorum ama dr da bana kırmızı et ye bebek kilolu olsa bile protein çok öenmli demiştiburası arabayla 15 dk kuzucum işte.yakın yani bakalım hayırlısı olsun.bidaha haftaya cuma dedi canım..
1 gün kalıcam lüksü napiyim denizin dediği gibi lüks olunca dahamı az acı çekicez
sen içine sineni yap doktoruna güven benimki güvenilcek biri değildi yenidüştü jetonum :))
ayrıca ben hamilelikte kfc 2 kere yedimm sadeceee!!!
mc burger desen anlarım
yok şaka maka doktor kırmızı etle muzu yemiyosun artık dedi hergün yedim ben ondan oldu böyle:26:
cnm bende bugun gittim gültepe avicenneye sezeryan 500 dediler ve oğlusum 34 haftalık çıktı ve 2.150 çıktı azmı sızce yaa moralim bozuldu
gizoo arycam senı kaç gündür griptim okula gidemiyodum...bu gün sordum arkadaşa...çok mmenun kalmış deyatları arar sana sölerim...şu an annmdeyim eve geçeyim arıycam seni
muz yemiyorum ama dr da bana kırmızı et ye bebek kilolu olsa bile protein çok öenmli demişti
off hangiisini dinlicez bunların ben anlamadım ya
dr uma çok güveniyorum hep normal doğuum diyor zaten..aynen öyle bir gün kalcaz belki 2 gün
ama temizlik ve güven çok önemli.ben 5 binde olsa bu hastane de doğurcamm başka çarem yok.
içime sindi çünkü..tüm yatırımımı veririm ,yeter ki kasapların eline düşmeyelim,bebeklerimize iyi baksınlar doğduğunda.
benim şu anki hastaneye bile arabayla 25 dk da gidiliyor düşün..
en yakını bu.bizim çekmeköy yeni yerleşim olduğu için düzgün hastane yok.senin oturduğun yer merkezi hayatım çok seçeneğin var.
yok cnm gayet normal bizimkiler kilolu gidiyorcnm bende bugun gittim gültepe avicenneye sezeryan 500 dediler ve oğlusum 34 haftalık çıktı ve 2.150 kg azmı sızce yaa moralim bozuldu
tabi ki doğru olan o.medipol kesme taraftarı gibi.içine sineni yap tabi bebeğim ya nasıl rahat giriceksen doğuma o olmalı.hastane içime sinmedi odaları falan filan mesela ama umrumda değil şu saatten sonra çünkü doktor çok iyi..1 gün kalıcam ama lüks olsun diye de medipolde sezeryan olamam.sezeryan nasipse evet kabulüm tabiki korkmuyorumda sezeryandan ama olcaksada normali denicem sonra zorunlu oluyosa olur diye düşünüyorum.
tabi ki doğru olan o.medipol kesme taraftarı gibi.
benim hastane öyle değil.zaten sez de normal de aynı fiyat.senin ikisi arasında çok fark vardı.yani beni parası için kesmezler=))
odalar benim de umrumda değil.olmamalı da kuzucum zaten.hijyenik olsun yakın olsun dr a güven yeter..
öncelik illaki önce normal,sonra zorunluysa sezeryan..benim dr um bur da sezeryan dese hiç niye diye sormam bile.
Allah hakkımızda hayırlısını versin...
ooooooooooo o ne ya gizo.benim 200 var!arada 1100 tl fark var bende medipolde doktor olsam sezeryan yapardım valla
ooooooooooo o ne ya gizo.benim 200 var!
hakikaten öyle düşünmekte haklısın..ben zaten bu hastaneye karar verirken bu fiyat farkı olmaması da beni cezbetmişti.
kızlar selamm
benim kontrolüm vardı buğün benim bebiş 3700 olmuş boyunu söylemedi
29.nda sezeryan olucam
yok cnm gayet normal bizimkiler kilolu gidiyor
dr gelişimi durmuş bilmem ne demediyse hiç kafana takmaa
dr una güven onlar herşeyi söylüyor
daha 5 hafta var ki zaten son haftalarda kilo alıyorlar
keşke benim bebek de öyle zayıf olsa.normal doğumum zorlaşıyor.doğunca nasılsa büyüyorlar emdikçe yedikçe zırt diye.
bozma moralini canımsss.
eylül kanala yaklaşmış bu arada ne anlama geliyo bu onu soramadım kilonun şokundaydım
içine sineni yap tabi bebeğim ya nasıl rahat giriceksen doğuma o olmalı.hastane içime sinmedi odaları falan filan mesela ama umrumda değil şu saatten sonra çünkü doktor çok iyi..1 gün kalıcam ama lüks olsun diye de medipolde sezeryan olamam.sezeryan nasipse evet kabulüm tabiki korkmuyorumda sezeryandan ama olcaksada normali denicem sonra zorunlu oluyosa olur diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?