geldim kızlaarr :))
hastaneyi doktoru gördüm.doktor aşırı tatlı çok bilgili belli çok canayakın öperek karşıladı falan şaşırdım
neyse muayene etti tahlillerimi götürmüştüm bugüne kadarki hepsi iyi dedi.kendi dosyasına kaydetti..bu zamana kadar takibin nerdeydi dedi medipol dedim ama normali çok denemek istiyorum ve orası ihtimal vermiyo pek normale dedim sizide bi yakınımız tavsiye etti dedim dilek teyzem işte arkadaşlar zaten hala görüşüyoruz dilekle falan dedi o yüzden pek bi ilgilendi benle
önceliğimiz tabiki normal ama sana %100 garanti veremem normal diye bunu kimse yapamaz dedi.bende zaten sezeryana karşı değilim zorunlu olursa sezeryan amenna ama keyfi olmasını istemiyorum normali denemek istiyorum dedim zaten olması gereken bu dedi.2 hafta sonra çatı muayenesi yaptığımda daha net konuşurum bu konuda dedi.
odalara baktım baya küçük normal odalar ama +40 tl verip suit oda tutabiliyomuşsun öyle yapıcaz inş burda olursa..
medipol otel gibi hastane ama 3000'e yakın geliyo fiyatı hadi ücretide geçtim parasında değilim ama normali denetmiceklerini bi bahane bulcaklarını adım gibi biliyorum.doktor çok kez ima etti zaten bunu...bile bile lades yapamicam valla :26:
normal doğum 600
sezeryan 800 tl bu hastanede..
22sinde gel nst'ye bide muayene dedi öyle işte :))
veeee bombayı patlatıyorum..EYLÜL 3200 OLMUŞŞŞŞ
maşallah
odalar küçük haklısın ama bebeğin yanında olduktan sonra odaların büyüklüğünü küçüklüğünü görmez gözün zaten
ah kizlar siz bana neler ettiniz gecmisi okuyorum asureler milfoy borekleri havada ucuyor benim gebelik sekerim var suan aci icindeyimvalla bian once dogurup tatli yemek istiyorum hatta patates makarna ne biliyim canim ne cekiyorsa.... ah ne sanslisiniz
gebelik diyabeti olupta diyet yapan tüm arkadaşlar doğum yapınca
diyabeti olmayan arkadaşlar hamilelik döneminde
yediğiniz tüm şekerli gıdalardan birer kaşık, birer parçada benim için yiyin gözünüzü seviyim
öyle özledim ki kekleri, pastaları, özellikle patates kızartmasını ve pilavı
başlarda, doğum yaptıktan sonra canımın çekipte yiyemediğim şeylerin hepsini masaya dizip çatlayana kadar yiycem diyordum
ama öğrendim ki bendeki gebelik diyabeti değilmiş, normal diyabetmiş yani ben doğumdan sonra da her istediğimi yiyemicem
ay çok geçmiş olsun bel ağrısı çok fena bilirim, benm de karnım önde baya çok geriliyor,yatınca bel ağrısından ölüyorum otursam karnım sıkışıyorçocuk da 2 hafta önden gidiyor, suyu da bolmuş ama çok ağır hissediyorum karnım yırtılcak gibi.. benm de anlamıyorum en son açlık şekerim düşük çıktı kaçamak yapacaksam da sabah saatlerinde yapıyorum ama vicdan yapıyorum sonra, hareketim çok kısıtlandı Allahtan eksikleri tamamladık 36 yı bi göreyim başka istemiyorum. geçenlerde eşimin bi arkadaşı yok efendim çocuk iriyse anne dede şeker varsa zekası düşük olabilir fln demiş uyuz oldum araştırdım öyle bişi görmedim ama kafama takıldı sanki benm elimde... en baştan beri iri diyordu doktor ztn şeker durumu yokken de insanlara sinir oluyorum bu ara
canım hiç kafana takma söylenenleri, hiç öyle bişiy yok
benim ilk hamileliğimde de gebelik diyabeti vardı, ama kızım maşallah birçok yaşıtından çok daha zeki
yaşıtları arasında hemen farkedilen, dışarı çıktığımızda konuşmalarını duyanların hayranlıkla baktıkları bir çocuk
bence zeka biraz ırsi, biraz çevresel, biraz da yetiştirmeyle ilgili, elimizde olmayan bir rahatsızlıkla ilgili olması hiç mantıklı değil
yine de aklına takılırsa doktoruna sor ama "yok öyle bişiy" diyeceğine eminim
Bu göğüs pompası konusu kafamı karıştırıyor.. Şimdiden alınmalı mı mutlaka yoksa ihtiyaç duyulmayabilir mi? Gerçi ben çalışıyorum illaki kullanacağım heralde o da ayrı...
İkinci sorum siz aldınız mı aldıysanız hangi markayı önerirsiniz? Ben iki marka arasında kaldım avent ve medela ? Sizlerin tercihi ne yönde oldu?
benim ilk hamileliğimde sütüm gelmediği için önce manuel almıştım onunla çok yorucu oluyordu
elektrikli madela aldık ama hem çok gürültülü çalışıyor, hem sağım işlemi çok uzun sürüyor hem de epeyce canımı yakmıştı benim