2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

maşallah bu gidişle 4 kg geçecek eylül
odalar küçük haklısın ama bebeğin yanında olduktan sonra odaların büyüklüğünü küçüklüğünü görmez gözün zaten

gebelik diyabeti olupta diyet yapan tüm arkadaşlar doğum yapınca
diyabeti olmayan arkadaşlar hamilelik döneminde
yediğiniz tüm şekerli gıdalardan birer kaşık, birer parçada benim için yiyin gözünüzü seviyim
öyle özledim ki kekleri, pastaları, özellikle patates kızartmasını ve pilavı
başlarda, doğum yaptıktan sonra canımın çekipte yiyemediğim şeylerin hepsini masaya dizip çatlayana kadar yiycem diyordum
ama öğrendim ki bendeki gebelik diyabeti değilmiş, normal diyabetmiş yani ben doğumdan sonra da her istediğimi yiyemicem

canım hiç kafana takma söylenenleri, hiç öyle bişiy yok
benim ilk hamileliğimde de gebelik diyabeti vardı, ama kızım maşallah birçok yaşıtından çok daha zeki
yaşıtları arasında hemen farkedilen, dışarı çıktığımızda konuşmalarını duyanların hayranlıkla baktıkları bir çocuk
bence zeka biraz ırsi, biraz çevresel, biraz da yetiştirmeyle ilgili, elimizde olmayan bir rahatsızlıkla ilgili olması hiç mantıklı değil
yine de aklına takılırsa doktoruna sor ama "yok öyle bişiy" diyeceğine eminim

benim ilk hamileliğimde sütüm gelmediği için önce manuel almıştım onunla çok yorucu oluyordu
elektrikli madela aldık ama hem çok gürültülü çalışıyor, hem sağım işlemi çok uzun sürüyor hem de epeyce canımı yakmıştı benim

Allah diyabet konusunda yardımcın olsun ne diyim... Çok beter bir hastalık... Ama en aZından doğumdan sonra ufak tefek kaçamaklar yapabilirsin hamielliktekiögibi katı olamaz insan tüm hayatı boyunca... Sağlıklı bir yaşam sürmüş olursun iyi yanınan bak:)

Göğüs pomapası konusunda lansinohu almaya karar verdim sayılır bakalım her an değişmezse:)

benimde kalçam tutuluyo hemen yürüyüş falan nerdeee :26:
ne zaman randevun bidaha

evett iyi yapmışsın
şimdi ne yesem diye düşünüyorum bişey yapcak halimde yok sucuklu yumurta yaparım eşim gelince

Valla artık haftada bir gel dedi ama biz daha randevu almadık
Hemen arayıp alalım
İyi hatırlattın canikommmm

sezeryan 38 bucuk haftada yapılıyormuş. senle bir gün var aramızda bakarsın belki aynı gün sezeryana gireriz :) p.tesi günü hem ücretleri hem kesin sezeryan tarihini sana söylerim cnm.

sağol canım, Allah bu hastalığı çeken herkese yardım etsin, insanın bir anı bir anını tutmuyor
büyük ihtimal doğumdan sonra küçük kaçamaklarım olur ömür boyu katı bir diyetle devam edemem sanırım,
benim asıl endişem ömür boyu insülin kullanmak zorunda kalmak,
6 aydır kullanıyorum ama daha şimdiden çok yoruldum, delik deşik oldum resmen, iğne saati gelecek diye aklım çıkıyor artık,
bir bardak sütle bile alıp başını gidiyor şeker, umarım doğumdan sonra öyle olmazda hapla falan idare edebilirim

ben de yeni alacak olsam lansinoh alırdım sanırım :44:

Kızlar ya ben nefes alamıyorum bu ciğer iğnesi beni etkilermi?
Hastaneden geldiğim gecede çok terlemiştim değiştim üstümü gece acaba üşüttümmü nefesim kesiliyor..
Bugün bende arkadaşlaromla buluştum bir arkadaşa kahvaltıya gittik güzeldii ii geldi..
Şu aşure heryerde yaaaaaaaaaaaa sevmiyorum ama canım çekti eşim malzeme alalım yapalım dedi uğraşamam dedim kimsede dağatmadı bu sene..
kızlar hepicinizi okuyorumm tombikler siziiii siziiiii
Benim bebek aynı ben zayıf çiroz bişey

Ah canım yaa burda olsan senı asureye doyururum benımde canım cektı dıye yaptım halim yoktu ama deydı sonucuna

Ah canım yaa burda olsan senı asureye doyururum benımde canım cektı dıye yaptım halim yoktu ama deydı sonucuna

Allah razı olsun canım ya 4 gündür aşüre die deli olucam gördükçe
Yakınlarda yok satan biryer..inşallah bişey olmaz..
Maşallah sana vallahi zor aşure çok ayakta kalıyor insan..

Lusnica maşallah bebeğine Cnm yeni gördüm bende
Kızlar ya ben artık dayanamıyorum
Ne zor dimi son günler saglıkla gelsin güzellerimiz
O minicik ayaklar bilmeden nah yapan eller
Cok mrk ediyorum bebeğimi huyunu suyunu
Kime benzeyeceğini onunla olan yeni hayatımı

Kocan alsın Gülay ya Yemen lazım 4 gündür canım çekiyorsa

Al bendende okadar Deniz acaba kime benziycek nasıl bişey olucak huyu suyu
diyorum gidim aldırıyım ben sezeryenle okadar merak ediyorum..
Eşimde kızıyoo niye engellediler doğsaydı şimdi yanımızda olurdu ben oğlumu istiyorum diyo..
Allah'ım ayıpsız kuzursuz sağlıklı bir şekilde kucaklaramıza almayı nasip etsin inşallah..

Kocan alsın Gülay ya Yemen lazım 4 gündür canım çekiyorsa

Canım ya uzun hikaye onu alıcak para bile yoktu düşün bu akşam geldi para oda geç oldu die gitmedim..
Bugün arkadaşımda yapıcaktı bana zor durdurdum eşini aradı erken geliceksen al die istemedim..
eşimin halası filanda yapar desem ama kimseye yük olmak istemiyorum..
Yarın yerim inşallah..

yemek sepetinden baksana sizin oraya gönderim yapan pasta tatlı restoranlarında kesin vardır canım semt olarak neresi tam ben bakıyım nerde varmış
mahalleyi söylemen yeter kuşuum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…