2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
tubişşş yaaa cok uzuldum kuşunuzaaa (
kıyamammmm
emıne annemınde kuşu varmış seneler once
ölmşş hala onu anlatırken gozlerı dolar
anne sana kuş alayım dıyorum asla ıstemem bı daha dıoo alısınca cok zor

canımmm hayırlısı olsun küvezde kalsada çok az kalır sanırım..iyi kolay rahat doğumlar canımcımmmm :)

oyy cok heycanlı.. rabbım sag salım kavustursun ıns. hakkınızda hayırlısı ıns kuvoze gerek kalmaz kalırsada cok az kalır cıkarsınız ıns.

canım hayırlısıyla git gel inş
yavrunda sağlıkla doğsun
dua edicem sizin için
bakarsız küvöze bile hiç gerek kalmaz

canımmm hayırlısı olsun küvezde kalsada çok az kalır sanırım..iyi kolay rahat doğumlar canımcımmmm :)

oyy cok heycanlı.. rabbım sag salım kavustursun ıns. hakkınızda hayırlısı ıns kuvoze gerek kalmaz kalırsada cok az kalır cıkarsınız ıns.

amınnn ınsallah hepimiz sag salım alırız kucagımızaa guzel haberlerlee gelırımm ınşş.Allah yardımcımızz olsn

ay ne güldüm şu sinirle karışık
aynen hayatım anlamıyorlar bende de var kime neyi anlatıyorsam işte

güle güle dağıt bebişim=))
resim mi konuluyor içine?
pembiiş pembiş süper yaaa

evet canım çerçeve bu,teşekkür ederiz teyzoşuuu

ayy ona neymiş sanki kendi demleyip içiriyor allahalla..ne tuhaf insanlar bizi buluyo tuba yaaa bıktım valla

o varyaa o ne cadııı bir bilsen anılll..
haksız olsa bile yırtar aşağıda bir tarafını
adamda alışmış artık o bağırınca çağırınca dolmaya
bu para isteme olayıda k.v denin fikri tabiki..
çingenelerin adı çıkmış valla bu kadın hepsini sollar

aminn canım,inan tek istediğim bu..
inan şu an onların evinin içini yaptırdığımız için borcunu hala ödüyoruz
o borç yüzünden hayat kalitemiz ne kadar düşüyor
yapmış dağın başında bir kaba inşaat vermiş
birde yaptım diye övünüyor..
utanmasa kira isteyecek..
diycek söz,kuracak cümle bulamıyorum sinirden
daha neler neler biriktide bende bu bişey değil..
Allah görüyor halimi ona havale ediyorum

Dualarım sizinle umarım sağlıkla en kısa sürede kucağınıza alırsınız... Küveze girse bile kısa sürede çıkar diye tahmin ediyorum...içinizi ferah tutun...

Canım Allah yardımcın olsun inşallah girmez küveze ama girse de 1-2 günde toparlar gelir kuzun yanına.dualarım seninle.

Allah sana da bebeğine de sağlık sıhhat versin, insallah herşey umduğundan daha güzel gelişir.. Güzel haberlerini dualarımızla bekliyoruz canım

Kuzum sen geçen gün pompa resmi eklemiştin ya chicco nun o manuelmiydi elektriklimiydi?
Sen kullanabilmişmiydin memnun kaldınmı?

Kızlara da sorayım manuel ler daha ucuz ya işe yarıyormu?

canım ya ben sana halı yıkamacı sorcamm. memnun oldugun bı yer var mı? halıları vermem lazımm

ay dinarsu ya verdım ben bı kac kez memnun kaldım canım sonra arkadaşım başka bı yerı tavsıye ettı
onada yolladım o da guzel yıkamıştı

0224) 216 0818
memnun kalırsın canıkommm
alırlarken aksam 9 da flnda gelıp alabılıyorlar
soyle sen 1 hafta degılde daha erken teslım edın fln de getırırler erkenden yoksa 1 haftada getırıyorlar

Kizlar kizimda bende iyiyiz 2600 gr 48 cm gayet saglikli bi kizim oldu.darisi sizin basiniza kizlar.allah bi avazda kurtarsin sizlwride. Bu arada ben genel anastesi oldum

hadi hayırlısı canım patır patır başladı doğumlarr artık geri sayımdayız çoook heyecanlı panik mutlu korkak cesaretli hepsinden karışığııım lay lay laaaayyyy

hadi geçmiş olsun mide yanmana da çare bulmuşsunuz canım

canım benıııımm kuvözde kalsa bile üzülme evde bakılandan daha çabuk topralayıp çıkar belki de hiç gerek kalmaz kuvözee sen yüreğini ferah tut allahım sağlıklı doğum nasip etsin

Kuzum sen geçen gün pompa resmi eklemiştin ya chicco nun o manuelmiydi elektriklimiydi?

bnm ki nuk ve elektrıklıydııı.. canım ben cok memnun kalmıstımmm
şuankı fıyatını bılmıyorumm 6 sene once aldıydım ben

Kizlar kizimda bende iyiyiz 2600 gr 48 cm gayet saglikli bi kizim oldu.darisi sizin basiniza kizlar.allah bi avazda kurtarsin sizlwride. Bu arada ben genel anastesi oldum

gözünaydınnn hayatımmm
ne güzel haberler getirdin bizee
hayırlı evlat olsun inşşş
kokla mis kokulunu bizim yerimizee

okito babyy gercı bu yıkatacaklarım sımdı yeni evde ıtareten serdım. gecen seferden kalan bıkac kucuk halı. haftasonu yeni halılar gelır ins amma onlarında yıkanması lazım. sagolasınnn

oy oy maşallah minik kız dünyaya gözlerini açtı demek çok şükğr canıımm allah analı babalı büyütsüün sağlıklı uzun ömürler versin

manuel yorucu oluyor demişlerdi ama çekim gücü açısından fark varmı bilmem

heyyy supermıs. allah analı babalı buyutsun. darısı basımızaaa. bende genel ıstıorummm. dıgerını kaldıramam. uyanması zor onda da ama olsun.
masallah kızınada sanada mıs kokulu kokulu koynıs koynıss emişiin artık ıns

canım maşallahhh yaaaa
cok sevındık ne kdr güzel doğumunu yaptınnn.. Allah sızı nazardan korusun canım..
nasıl bı duyguuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…