- 3 Mart 2008
- 10.211
- 293
- 413
amınn cnmm ... ımsallah
kızlar dokturuma gıttm geldım son kararıı bebek cok yavas gelısıyo bundan sonra beklemek bebegı rıskee atmak olur dedıı.
yarın sezeryanla sabah alacaklr kuvezdede kalabılırr ..ınss saglıgıı yerındedırr inşşş az kalır kuvezde duaa edınn lutfenn bizee. Allah herkese saglılı kolay dogumm nasıpp etsınn...
amınn cnmm ... ımsallah
kızlar dokturuma gıttm geldım son kararıı bebek cok yavas gelısıyo bundan sonra beklemek bebegı rıskee atmak olur dedıı.
yarın sezeryanla sabah alacaklr kuvezdede kalabılırr ..ınss saglıgıı yerındedırr inşşş az kalır kuvezde duaa edınn lutfenn bizee. Allah herkese saglılı kolay dogumm nasıpp etsınn...
canım hayırlısıyla git gel inş
yavrunda sağlıkla doğsun
dua edicem sizin için
bakarsız küvöze bile hiç gerek kalmaz
canımmm hayırlısı olsun küvezde kalsada çok az kalır sanırım..iyi kolay rahat doğumlar canımcımmmm :)
oyy cok heycanlı.. rabbım sag salım kavustursun ıns. hakkınızda hayırlısı ıns kuvoze gerek kalmaz kalırsada cok az kalır cıkarsınız ıns.
amınn cnmm ... ımsallah
yarın sezeryanla sabah alacaklr kuvezdede kalabılırr ..ınss saglıgıı yerındedırr inşşş az kalır kuvezde duaa edınn lutfenn bizee. Allah herkese saglılı kolay dogumm nasıpp etsınn...[/QUO
Allah hayırlı doğumlar nasip eder inşallah.hiç üzülme yavrun sağlıklı olsunda gerisi önemli değil.belki küveze gerek kalmaz hem
bi prof daha işte
hee de geç sende açıklamamı yaptın oturup anlıyolar sanki laftan
benim kv'de tutturmuş kilosu az çüş dedim şimdiden 3200 daha ne bekliyosun ki 8 kilo falanmı olcaktı ben emrahı 4600 doğurdum diyo seninki anormalmiş desen olmaz anlatamıyorum derdimi.içimden dedim basket potası olmuştur inş oraların !!susuyorummmm ama sadece:26:
güle güle dağıt bebişim=))
resim mi konuluyor içine?
pembiiş pembiş süper yaaa
hepsi aynı herşeyi onlar biliyo en doğrusunu biizmkide çok bilmiştir bide kalpazan öyle kendini yorupta iş miş yapmıyo akşam eşlim geliyo sesim gitti yoruldum gündüz bişeyi yok akşam nedense nazlanmaktan bi hal oluyo boğasım geliyo inan böyle saldırıp diyorum 2 3 ay kalıyo bişey deme ama daha şimdiden sinir oluyorum ben işteyken misfirler geldi kendi annam götürmüş bize onlara söylemediği kalmamış bi demlik çayı içtiniz bile demiş yani sen düşün gerisini yerin dibine girdim valla herkesten nasıl utandım anlatamam kendi annem anlattı eşimede şimdi bişey diyemiyorum annen hemen yetiştirdi diycek valla zor arkadaşım zor bunlarla başetmek çok zor
ayy okudukçça bana sinir geldi aysun bi de alttan sesi mi geliyo
bilmiyor mu sesinin geleceğini
bir iyilik yapıyorsun lafını etme barii..
ne var birşey den de mahrum kaldıysan torunun için sonuçta ona da günah değil mi.
sen hamilesin seni üzmek günah değil mi
doldur doldur adamı sonra ne boş boğazsın de!
off gerdi beni de!
senin kp de benim kv gibi
yapıp parasını alıyorlar aferin onlara neyse muhtaç değiliz sonradan lafını etmelerine gerek kalmıyor.
e yok artık
o kendi torunu için koşturmayı elin işi gibi görüp o parayı almaya vicdanı elveriyosa yuh diyorum başkada bişey demiyorum!!
durumları olmaz anlarım al kızım gelinim oğlum şu parayı diyemez anlarım ki çok normal herkesin durumu iyi olcak diye bişey yok
ama bide üstüne evladından yakıtın parasını almakta ney yaa
yedi kat el bile vicdanı varda yapmaz o yakıtın hesabını
allah sana sabır versin canımm
kimseyede muhtaç etmesinnn
amınn cnmm ... ımsallah
Allah sana da bebeğine de sağlık sıhhat versin, insallah herşey umduğundan daha güzel gelişir.. Güzel haberlerini dualarımızla bekliyoruz canımamınn cnmm ... ımsallah
canım ya ben sana halı yıkamacı sorcamm. memnun oldugun bı yer var mı? halıları vermem lazımm
hadi hayırlısı canım patır patır başladı doğumlarr artık geri sayımdayız çoook heyecanlı panik mutlu korkak cesaretli hepsinden karışığııım lay lay laaaayyyycnm annem 3 kız kardeş.annem anne anneme çekmiş kolay olmuş doğumları diğer 2 teyzzem çekmemiş annelerine zorluk yaşamışlar
yani hiç belli olmaz.bizim rahatlığımızla alakalı.
Benim annem hastaneye gitmiş saat sonra dünyaya gelmişim.
dün söyledi hatta açılmasına bakatken dr muayene esnasında suyunu patlatmış annemin. bence bilerek yaptı bir an önce doğum başlasın diye dedi.
bende çok şaşırdım
bu ilacı da eşim sordu sağ olsun ya .dedi ki özgür hanım mide koruyucu kullanmasının sakıncası var mı
dr da dedi ki ben pulset kullanmıştım çok rahat etmiştim gaviscon kesmiyorsa onu kullanın dedi.
süper oldu yani.eşim akıl etmese ben hala çekiyor olcam=)
amınn cnmm ... ımsallah
amınn cnmm ... ımsallah
Kuzum sen geçen gün pompa resmi eklemiştin ya chicco nun o manuelmiydi elektriklimiydi?
Sen kullanabilmişmiydin memnun kaldınmı?
Kızlara da sorayım manuel ler daha ucuz ya işe yarıyormu?
Kizlar kizimda bende iyiyiz 2600 gr 48 cm gayet saglikli bi kizim oldu.darisi sizin basiniza kizlar.allah bi avazda kurtarsin sizlwride. Bu arada ben genel anastesi oldum
ay dinarsu ya verdım ben bı kac kez memnun kaldım canım sonra arkadaşım başka bı yerı tavsıye ettı
onada yolladım o da guzel yıkamıştı
0224) 216 0818
memnun kalırsın canıkommm
alırlarken aksam 9 da flnda gelıp alabılıyorlar
soyle sen 1 hafta degılde daha erken teslım edın fln de getırırler erkenden yoksa 1 haftada getırıyorlar
oy oy maşallah minik kız dünyaya gözlerini açtı demek çok şükğr canıımm allah analı babalı büyütsüün sağlıklı uzun ömürler versinKizlar kizimda bende iyiyiz 2600 gr 48 cm gayet saglikli bi kizim oldu.darisi sizin basiniza kizlar.allah bi avazda kurtarsin sizlwride. Bu arada ben genel anastesi oldum
Kuzum sen geçen gün pompa resmi eklemiştin ya chicco nun o manuelmiydi elektriklimiydi?
Sen kullanabilmişmiydin memnun kaldınmı?
Kızlara da sorayım manuel ler daha ucuz ya işe yarıyormu?
Kizlar kizimda bende iyiyiz 2600 gr 48 cm gayet saglikli bi kizim oldu.darisi sizin basiniza kizlar.allah bi avazda kurtarsin sizlwride. Bu arada ben genel anastesi oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?