2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

hayırlı doğumlar canım inşallah bebeğinin küveze girmesine bile gerek kalmaz

Kizlar kizimda bende iyiyiz 2600 gr 48 cm gayet saglikli bi kizim oldu.darisi sizin basiniza kizlar.allah bi avazda kurtarsin sizlwride. Bu arada ben genel anastesi oldum

Ayyy ne güzel darısı başımıza inşallah ben ufaktan stres mi olmaya başladım ne:44:

Nasıl olmuş sizce biri benim diğeri kızımın olacak inşallah:)

Eklentiler

• $image.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 35
Kizlar kizimda bende iyiyiz 2600 gr 48 cm gayet saglikli bi kizim oldu.darisi sizin basiniza kizlar.allah bi avazda kurtarsin sizlwride. Bu arada ben genel anastesi oldum

Gözünaydın canım, Allah analı babalı büyütsün, sağlıklı, uzun ömürler nasip etsin

Son düzenleme:

oyyy yerim ben o prensesiii maşallah ikinizede Allah nazarlardan korusun yavrunu gözün aydınn canım benimmmm Allah analı babalı büyütsün inşallaahh
çok geçmiş olsunnn :))

Nasıl olmuş sizce biri benim diğeri kızımın olacak inşallah:)

çok güzel canımm ya ne kadar sevimliii :))

Çok heyecanlı bi gece olucak senin için. Inşallah sağlıkla doğumunu yapar. Kucağında evine dönersin canım dualarimiz seninle.
Aaa doğurdum gitti desene. hayırlı olsun minik kızın. Allah anali babalı büyütsün canım. Genel anestezi yı sen mi istedin ? Küveze gerek varmıymis? Bide foto istiyoruzzz

Bana hiç yorucu gelmedi bende manuel kullandım chicconun. Gayet güzel kuvvetli çekiyor. Tansiyon aletinin pompasi gibi sıkıyorsun canım.

benimde kitabım geldii; bebeğimi beklerkenn

Yaaa kıskanıyoruuuummm:) benim de gelsin artık :)

Ay canım benim de 19 kasım da belli olacak :) arkandan geliyorum tam olarak kaç hafta kaç günlükken sezercik olacaksın?

kızlar suyum geldi ne yapcam şimdi sancım yok sabaha kadar bekleyeyim mi bebege bişey olur mu
Hayırlı doğumlar arkadaşım.

Çok mutlu oldummm. KuUn yanındami? Küveze girdimi canım? Allah bize de nasip etsin.
bnm ki nuk ve elektrıklıydııı.. canım ben cok memnun kalmıstımmm
şuankı fıyatını bılmıyorumm 6 sene once aldıydım ben
Anladım ki eleltrikliler daha marifetli hele bi bebiş olsun da gerekirse alıcaz artık sağol tatlım.

anaaaam çok fenaaaa işler çok... Allah kolaylık varsin adaşım zor işin valla....

bende jiletle alıyorum valla acınası durumdayız da olsun temizlik imandandır temiz olmak lazım dünya hali... bide arkamızdan sövmesinlerde bu ne pislik diye... Allah hayırlısı ile kucağımıza almayıda nasip etsin inş.

inş canım herşey gönlünüzce olsun inş. Allah kolaylıklar versin haberlerini bekliyoruz

bende çok üzüldüm ama yapılacak bişi yok canımı sıkmamaya çalışıyorum psikolojimi bozmamalıyım kritik zamanlardayız artık...

kız sen doğurdun mu? Allah analı babalı büyütsün hiç hatırlamıyorum ben öyle bişi anaaaaammm ne biçim topikdaşım

saolasın canım Allah senide kzıını kolaylıkla büyütmeni nasip etsin çok öptüm ikinizide geçmiş olsun :)

Allah hayirli evlat olmasini nasip etsin cok heyecanli

Benim allaha Şükür duzenli kasilmalarim yoğun ugraslarimiz sonucu tekrar basladi su anda 7 dk da bir kasilmam var kacmaz inşallah

hayırlı doğumlar arkadaşlar mis gibi kokayın enselerini :))

sezeryan 38 bucuk haftada yapılıyormuş. senle bir gün var aramızda bakarsın belki aynı gün sezeryana gireriz :) p.tesi günü hem ücretleri hem kesin sezeryan tarihini sana söylerim cnm.

olabilir cnm ayni gunde tamam haber bekliyorum senden o zmn bende carsamba gidince haber veririm sana gunumu muhasebeyle ek bisey konusursam

İnşallah sağlıkla kucağına alırsın ay çok heyecanlıııı seni düşünemiyorum bile yavruna kavuşacaksın hayırlısı ile..Küvezde kalacağını sanmam haftası iyi çünkii kalsada sağlıklı olsunda önemli değil..

Maşallah Bizim yerimize de mis kokusuu içine çek...İnşallah darısı başımıza..

Guelbeyaz hadi gözünüz aydın canım rabbim sağlıklı mutlu evladınızla yaşlanmanız dileğimle darısıda bizlere

Sabriya kızın çooook güzel maşallah kar gibi beyaz çok seviyorum beyaz teni..Rabbim nazarlardan korusun inşallah sürekli gözüm resmine takılıyo kuzumun..2. nasıl olucak acaba :26:

aaa dogurdun mu daha dun gece konustuk nasil oldu anlat musait oluncapazartesi gun vericek diye konusurken dogurdun artik fiyati dogumu anlatirsin.
allah anali babali buyutsun saglikla sihatle uzun omurler versin canim darisi basimiza.

Ah canım inş srnde hayırlısıyla doğumunu yaparsın çok çektin

İnşallah canim saglikla bi gelse

17.06
17.11
17.15
17.19
17.22

Suana kadar olan nit ettigim kasilmalarim kizlar nolur dua edin kasilmalarim bitmesin sanci olsun her kasilmamda kasiklarim sizim siIm sizliyo inşallah dogum kasilmalaridir . Bu sefer sancisan aglayana kadar gitmicem hastaneyw doktoeumu da aramicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…