amınn cnmm ... ımsallah
kızlar dokturuma gıttm geldım son kararıı bebek cok yavas gelısıyo bundan sonra beklemek bebegı rıskee atmak olur dedıı.
yarın sezeryanla sabah alacaklr kuvezdede kalabılırr ..ınss saglıgıı yerındedırr inşşş az kalır kuvezde duaa edınn lutfenn bizee. Allah herkese saglılı kolay dogumm nasıpp etsınn...
Kizlar kizimda bende iyiyiz 2600 gr 48 cm gayet saglikli bi kizim oldu.darisi sizin basiniza kizlar.allah bi avazda kurtarsin sizlwride. Bu arada ben genel anastesi oldum
Kizlar kizimda bende iyiyiz 2600 gr 48 cm gayet saglikli bi kizim oldu.darisi sizin basiniza kizlar.allah bi avazda kurtarsin sizlwride. Bu arada ben genel anastesi oldum
Nasıl olmuş sizce biri benim diğeri kızımın olacak inşallah:)
Çok heyecanlı bi gece olucak senin için. Inşallah sağlıkla doğumunu yapar. Kucağında evine dönersin canım dualarimiz seninle.amınn cnmm ... ımsallahkızlar dokturuma gıttm geldım son kararıı bebek cok yavas gelısıyo bundan sonra beklemek bebegı rıskee atmak olur dedıı.yarın sezeryanla sabah alacaklr kuvezdede kalabılırr ..ınss saglıgıı yerındedırr inşşş az kalır kuvezde duaa edınn lutfenn bizee. Allah herkese saglılı kolay dogumm nasıpp etsınn...
Aaa doğurdum gitti desene.Kizlar kizimda bende iyiyiz 2600 gr 48 cm gayet saglikli bi kizim oldu.darisi sizin basiniza kizlar.allah bi avazda kurtarsin sizlwride. Bu arada ben genel anastesi oldum
oy oy maşallah minik kız dünyaya gözlerini açtı demek çok şükğr canıımm allah analı babalı büyütsüün sağlıklı uzun ömürler versin
manuel yorucu oluyor demişlerdi ama çekim gücü açısından fark varmı bilmem
benimde kitabım geldii; bebeğimi beklerkenn
Kızlarrr çok heyecanlıyım bugünü saymazsak doğuma 2 günüm kaldı. Bugün hastaneye gidip anestezistle görüştüm, yrn son nst ve son muayenem var bakalım son kilosunu görelim kızımın acaba doğum kilosuyla ne kadar fark olacak usg kilosu arasında. pazar günü de kuaföre gidip kaş-bıyık-fön olayına girişcem sonraki gün de kızım Nil'i kucağıma alıcam inşallah :)
Hayırlı doğumlar arkadaşım.kızlar suyum geldi ne yapcam şimdi sancım yok sabaha kadar bekleyeyim mi bebege bişey olur mu
Çok mutlu oldummm. KuUn yanındami? Küveze girdimi canım? Allah bize de nasip etsin.Kizlar kizimda bende iyiyiz 2600 gr 48 cm gayet saglikli bi kizim oldu.darisi sizin basiniza kizlar.allah bi avazda kurtarsin sizlwride. Bu arada ben genel anastesi oldum
Anladım ki eleltrikliler daha marifetli hele bi bebiş olsun da gerekirse alıcaz artık sağol tatlım.bnm ki nuk ve elektrıklıydııı.. canım ben cok memnun kalmıstımmm
şuankı fıyatını bılmıyorumm 6 sene once aldıydım ben
kız öyler yaptım işe geldim bi gün birlikte ne yaparlarsa yapsınlar dedim kv ben varken pek bişey demiyoda yoktum ya yapmadığı kalmamış gelen misafirlere bile bi demlik çay içtiniz demiş ben olsam diyermezdi nöbet tutcam artık bi şekilde idare etcem annem en azından yüzüne söyler söyleyeceğini kv daha akıllı biz varken sütten çıkma ak kaşık yokken benzetir herkesi ispatta edemiyon öyle olunca eşime onun yanında yapmıyoki yokken yapıyo anneme annemde kadın bana anlatıyoda ben bişey diyemiyorum annen hemen yetiştirdi diycek bu seferde karışık işler valla
inşalalah canımmm çoook az kaldı heyecan doruktaa
hafta içide hassas bölge operasyonuna gidicemm kendimi bakıma alıım sonra gelebilir kzııımm önce de gelırsee bi jılet çekmeye duş almaya vaktımız olur inşallah rezil olmayalııım bir daha nerde görceksem hastanedekileri ama doktorumu görürüm sonraki muayenelerdeee kadınlık zor iş
amınn cnmm ... ımsallah
kızlar dokturuma gıttm geldım son kararıı bebek cok yavas gelısıyo bundan sonra beklemek bebegı rıskee atmak olur dedıı.
yarın sezeryanla sabah alacaklr kuvezdede kalabılırr ..ınss saglıgıı yerındedırr inşşş az kalır kuvezde duaa edınn lutfenn bizee. Allah herkese saglılı kolay dogumm nasıpp etsınn...
tubişşş yaaa cok uzuldum kuşunuzaaa(
kıyamammmm
emıne annemınde kuşu varmış seneler once
ölmşş hala onu anlatırken gozlerı dolar
anne sana kuş alayım dıyorum asla ıstemem bı daha dıoo alısınca cok zor
amınn cnmm ... ımsallah
sezeryan 38 bucuk haftada yapılıyormuş. senle bir gün var aramızda bakarsın belki aynı gün sezeryana gireriz :) p.tesi günü hem ücretleri hem kesin sezeryan tarihini sana söylerim cnm.
Allah hayirli evlat olmasini nasip etsin cok heyecanli
Benim allaha Şükür duzenli kasilmalarim yoğun ugraslarimiz sonucu tekrar basladisu anda 7 dk da bir kasilmam var kacmaz inşallah
İnşallah sağlıkla kucağına alırsın ay çok heyecanlıııı seni düşünemiyorum bile yavruna kavuşacaksın hayırlısı ile..Küvezde kalacağını sanmam haftası iyi çünkii kalsada sağlıklı olsunda önemli değil..amınn cnmm ... ımsallah
Guelbeyaz hadi gözünüz aydın canım rabbim sağlıklı mutlu evladınızla yaşlanmanız dileğimle darısıda bizlere
Allah hayirli evlat olmasini nasip etsin cok heyecanli
Benim allaha Şükür duzenli kasilmalarim yoğun ugraslarimiz sonucu tekrar basladisu anda 7 dk da bir kasilmam var kacmaz inşallah
Ah canım inş srnde hayırlısıyla doğumunu yaparsın çok çektin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?