- 19 Haziran 2013
- 4.799
- 8.770
- 358
Hiç duymamıştım. Napsak ki?:26:kızlar o yan yatış yastıklarını doktorlar kesinlikle önermiyor, bu cumartesi eğitimde söylediler. bebek o yastık olduğunda yüz üstü dönüp nefessiz kalabiliyormuş, yastıktan destek alıp çok rahat dönüyormuş yani, tehlikeliymiş.
benimde bir arkadaşım almıştı ama hiç kullanışlı olmadığını söyledi o yüzden almamıştım ben
sen zaten hiç oynama yerinden belin maazallah iş çıkartmasn başına...Çocuk olsa mecbur ilgilenecektik ama dediğin gibi şimdi karı koca olunca deviriyorum totoyu:)) Yapamıyorum da zaten. Ne nefes yetiyor ne enerji.
ep bilikte döncezlütfen 2013 aralık anneleri zayıflıyor topiği istyoruz foto koycaz=))azimliyiim o halime dönücemmmm
çıktı da olan kocaya oldu garibim=) ne göz varmış bende ya tövbe estağfurullah=))Nazar çıktı derler ona
azimliyiim o halime dönücemmmm
ayyy oha çok kötüymüş zevksiz kadın bu ne yaa
delüüüü=)
sen doğumdan önceki halini baz al hiç de bi yerin geniş değil bi keremmm!
ne kadar güzel bir şey ama Denizcim.Drun böyle teşvik etmesi.desteklemesi.
benim çok hoşuma gidiyor bilmiyorum sen korkuyor musun da ben çok rahatlıyorum öyle dedikçe
Yaaaaa kızlar şekerleri kutulara kaselere koyuyordum AYYYYY ne güzel oldu ya dedim içimden.
şak dedi kase elimden kırıldı düştü yere tuzla buz!!!
nasıl değdi nazarım ya şoke oldum!
ne göz varmış bende yaa.eşim yazık iş başa düştü makinayı açmışken tüm salonu süpürttüm hehehehhe
Ben de sizinle aynı durumdayım iğneler vurulduk ama hiç doğsun istemiyorum en azından 37 ye kadar... Çünkü hiçbir iğne anne karnındaki gelişmeyi çocuğa veremez ve kilosu da düşük doğmuş olacak... Ağrılarınız var sanırsam zorluyor sizi ama az kaldı az...
ne sanslısın sultan
nimet valla annein yanında olması
ben tek başıma büyütcem bebeğimi.
hiç de bilmiyorum neler yapmam gerektiğini..inşallah iyi yetiştirebilirim oğlumu=((
benim dr önerdi diye aldım cnm
ayrca arkadaşım kullandı çok memnun kaldı hatta onunla beraber aldık yastığı.
görüşler dr dan dr a bile arkedebiliyor.zaten hareket etmeye başladığında kullanılmayacak.tam da yan yatırmıyorsun o yastıkta.
hafif eğimli yatırıyorsun
görgüsüz yaaa.parayı neye harcayacağını şaşırmış...
Ben de sizinle aynı durumdayım iğneler vurulduk ama hiç doğsun istemiyorum en azından 37 ye kadar... Çünkü hiçbir iğne anne karnındaki gelişmeyi çocuğa veremez ve kilosu da düşük doğmuş olacak... Ağrılarınız var sanırsam zorluyor sizi ama az kaldı az...
Bizim salondan büyük mü oda
Bir de çok abartı olmuş yaaa
Benden 1 ay geride hamile bir arkadaşımın 2 kere dolanmış kordon. Doktor sıkıntı olmaz demiş. Belki normal doğum olmazmış.
Allah'a şükür belim bi daha o kadar zorlamadı. Çok dikkat ediyorum. Biraz ağrıyacak olsa önlemini alıyorum hemen.sen zaten hiç oynama yerinden belin maazallah iş çıkartmasn başına...
ep bilikte döncezlütfen 2013 aralık anneleri zayıflıyor topiği istyoruz foto koycaz=))
çıktı da olan kocaya oldu garibim=) ne göz varmış bende ya tövbe estağfurullah=))
kendimden tırstım...=)
bu ağaçtan bende de var, değişik nazar boncuklarıyla süslemeyi düşünüyordum ama olmadı bir türlü.Kızlar bu da şeker ağacımız.evde bu anahtarlıkları buldum astım şimdilik
ama ağacı kurdelalalrla süslücem
nazarlık ve bebeklerden takcam bir de her anahtarlığa etiket yapıştırcam tabi ki ismi belli olsun paşamın=).
son halini de bitince koyarım şimdilik durumu bu=)
Eki Görüntüle 864883 Eki Görüntüle 864884
canım kilosu geçen hafta 3400 çıkmıştı az olmucak aslında...usg'de bebeğin büyüklüğüne göre beklenen doğum 12kasım çıkmıştı...ağrı da geçer inşallah ne diyelim:26:
çok uğraşmış ve ilk bebeği eee parada var gözünü çıkarmış işte
Kızlar bu da şeker ağacımız.evde bu anahtarlıkları buldum astım şimdilik
ama ağacı kurdelalalrla süslücem
nazarlık ve bebeklerden takcam bir de her anahtarlığa etiket yapıştırcam tabi ki ismi belli olsun paşamın=).
son halini de bitince koyarım şimdilik durumu bu=)
Eki Görüntüle 864883 Eki Görüntüle 864884
Aynen anlattığın gibi oluyor bende de. Hem de aylardır, son günlerde sıklığı arttı.Ben de bazen telaşlanıyorum suyum geldi diye, akıntı arttı iyice. Normal olacak olsa dediğin gibi her an hazır olurduk ama acil sezaryen korkutmuyor değil. İnşallah kararlaştırılan günde gelir kuzular.
Kızlar bu akıntı dediğiniz şey nasıl oluyor? Ben de bu sabah ıslaklık hissettim ve ceviz büyüklüğünde, su gibi renksiz ve kokusuz bir ıslaklık vardı iç çamaşırımda. Çok sancım yok ama korkmam gerekir mi
senin sıpanın cinsiyeti ne ? benim ki erkek sıpaamerak ediyorum çok nasıl kime benziyo :)))
Aynen anlattığın gibi oluyor bende de. Hem de aylardır, son günlerde sıklığı arttı.
Allah'ıma binlerce kere şükür ki kızım şuan yanımda onun o yumuşacık ellerine dokunmak, yarım yamalak açtığı gözlerine bakmak mükemmel bir duyguymuş.
Genel anestezi ile sezeryan oldum ve şuan çok iyiyim. Korkulacak bişey yokmuş. Sonra detayları ile yazıcam size
maşallah sana canım gerçekten çok hoş görünüyorsunn ....Kızlar geçen gün 21 yıllık arkadaşım kardeşimin bana yapmış olduğu sürpriz doğum günü partimden bir kaç kare göstercem=)
bana gibi değil de baby shower partisi gibi yapmış..
apatman giriş kapısı kendi kapısına bile notlar yazmış.
admız belli omadığı için JUNIOR diye bahsetmiş garibim..
çok mutlu oldum pastaya bayıldım bakınn=))
Eki Görüntüle 864589 Eki Görüntüle 864590 Eki Görüntüle 864591 Eki Görüntüle 864592
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?