2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Hiç duymamıştım. Napsak ki?:26:

Çocuk olsa mecbur ilgilenecektik ama dediğin gibi şimdi karı koca olunca deviriyorum totoyu:)) Yapamıyorum da zaten. Ne nefes yetiyor ne enerji.
sen zaten hiç oynama yerinden belin maazallah iş çıkartmasn başına...

azimliyiim o halime dönücemmmm
ep bilikte döncezlütfen 2013 aralık anneleri zayıflıyor topiği istyoruz foto koycaz=))
Nazar çıktı derler ona
çıktı da olan kocaya oldu garibim=) ne göz varmış bende ya tövbe estağfurullah=))
kendimden tırstım...=)

azimliyiim o halime dönücemmmm

ayyy oha çok kötüymüş zevksiz kadın bu ne yaa

görmemişikkk yavruuuuuuuuuuummm

aynen canm benide böle böle gaza getiriyo zaten bu arada şerbet şeker filan hiç bişe yapmıyorum ben beni adam gibi arayıp sormuyo yakınlarım merak etmiyolar sanırım bebeğime bir iğne gelmedi herşeyi biz yaptık o yüzden alayına gider
hi kızımın odasının kapısını süslemek istiyorum ama oada almadık ama beşiğini koyucaz yaza doğru kapısını nasış süsleyebilirim :26:

canım kilosu geçen hafta 3400 çıkmıştı az olmucak aslında...usg'de bebeğin büyüklüğüne göre beklenen doğum 12kasım çıkmıştı...ağrı da geçer inşallah ne diyelim:26:

Çok şükür canım.. Allah seninde yardımcın olsun tatlım.. Bence mükemmel bir anne olacaksın.. Hiç merak etme :))
Bu arada arkadaşının sürprizine bayıldım

evet hareketlenince tehlikeli olabilir bak o daha mantıklı. çünkü destek alıp kendilerini çeviriyorlar demişti. hareketlenene kadar zararı olmayabilir. (yan yatış yastıkları)

bu arada demet akalında iyice abartmış gerçekten.

çok uğraşmış ve ilk bebeği eee parada var gözünü çıkarmış işte

kardeşiminde nne karnında kordon dolandı.annemin sancısı gelmiş. dr git eve akşm geirsin alırız doğuma demiş.annemde miafirler gelir diye bir güzel temizlik yapmış o halde!
ve kordon dolanmış tabi.
dr sorun etmedi anne karnında sıkıntı olmuyormuş ama normal doğum yapamıyorsun diye biliyorum sadece sezeryanla alabiliyorlar bebeği.[/QUOTE]

Benden 1 ay geride hamile bir arkadaşımın 2 kere dolanmış kordon. Doktor sıkıntı olmaz demiş. Belki normal doğum olmazmış.

İçim rahatladı kızlar, ultrason resminde bile boynunda kordon görünüyor bebeğimin. Çatım dar olduğu için sezeryan tarihi de almıştık. Bebek iri olunca doktor, kafası doğum kanalından geçer ama omuzlarda takılma yaşanabilir dedi. Şimdi kordon da dolanınca başka şansım kalmadı sanırım. 3 Aralık'da epidural sezeryanle doğum yapıcam tabi o tarihten önce bize sürpriz yapmazsa bebişim

Allah'a şükür belim bi daha o kadar zorlamadı. Çok dikkat ediyorum. Biraz ağrıyacak olsa önlemini alıyorum hemen.

Kızlar bu da şeker ağacımız.evde bu anahtarlıkları buldum astım şimdilik
ama ağacı kurdelalalrla süslücem
nazarlık ve bebeklerden takcam bir de her anahtarlığa etiket yapıştırcam tabi ki ismi belli olsun paşamın=).
son halini de bitince koyarım şimdilik durumu bu=)

bu ağaçtan bende de var, değişik nazar boncuklarıyla süslemeyi düşünüyordum ama olmadı bir türlü.
Artık koyun kuzunun adını

Ben de bazen telaşlanıyorum suyum geldi diye, akıntı arttı iyice. Normal olacak olsa dediğin gibi her an hazır olurduk ama acil sezaryen korkutmuyor değil. İnşallah kararlaştırılan günde gelir kuzular.

Kızlar bu akıntı dediğiniz şey nasıl oluyor? Ben de bu sabah ıslaklık hissettim ve ceviz büyüklüğünde, su gibi renksiz ve kokusuz bir ıslaklık vardı iç çamaşırımda. Çok sancım yok ama korkmam gerekir mi

canım kilosu geçen hafta 3400 çıkmıştı az olmucak aslında...usg'de bebeğin büyüklüğüne göre beklenen doğum 12kasım çıkmıştı...ağrı da geçer inşallah ne diyelim:26:

Ooo az değilmiş hakikatten:) benimki 2400 gdı 34+2 de o yüzden dediydim:)

çok uğraşmış ve ilk bebeği eee parada var gözünü çıkarmış işte

Resmen öyle olmuş:)

Anneme diyorsun ama sen de gayet yeteneklisin bence... Fikri de ayrıca sevdim

Aynen anlattığın gibi oluyor bende de. Hem de aylardır, son günlerde sıklığı arttı.

merak ediyorum çok nasıl kime benziyo :)))
senin sıpanın cinsiyeti ne ? benim ki erkek sıpaa yaa 3 boyutlu ultrasonda herdefasında cok değişik cıkıo yuzu , sanki bana benzemio gibi babaya benzio .ama ben sacları kaşı gözü babasına benzesin cok istiyorum.babanın sacları cok gür kaşlarda ölee gözlerde buyuk ve kara

kızlarrr aşırı akıntım var gun içersinde en az 2 defa camasır değiştiriyorum ve koku kasıntıda cabası.sizde durumlar nasıl ?

bir yerde okudum doğuma birkaç hafta kalınca böle oluyormuş die okudum.

hayırlı olsun canım ne mutlu size
Allah sağlık versin ikinizede
darısı geride kalan tüm anne adaylarına
hayırlısıyla

maşallah sana canım gerçekten çok hoş görünüyorsunn ....
sürprizin de ayrı güzel olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…