2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
kızlar bu arada deniz ime söz vermiştim aylar evvel foto eklicektim uşal format atmış laptoba 1-2 foto var albüme ekledim bakarsınız kaldırıcam yine okuz hallerimi telden ekleyemedim

fıstığım benimmmm ne güzelsin sen öyle dupduru maşallaahh

kız canım :))
usg'de burun kaş aynı eşim.boyuda ona çekmiş ki epeyce uzun :)ona benzesin istiyorum zaten :))
gözleri yeşil eşimin gözlerinde ona benzesin o yüzden :))
fiziğide benzesin mümkünse eşime yesin yesin yesin kilo almasın ince uzun olsun
beyaz tenli kumral olcağı kesin çünkü biz peynir gibiyiizz

gözlerim dolup dolup duruyo ağlayamıyorum ama..yanıyo sızlıyo ağlamadığım için doluyo geçiyo kendi kendine..tutuyorum kendimi..
çok zor yalnızlık bunalımdayım resmen bunu bile anlatıcak ağladığımda gözümü silicek kimse yok..

eşim annemi aramıyosun diyip duruyo 2 günde 1 ben arıyorum aramadım bakalım aricakmı diye 3 gün geçti 4 gün 5 gün aramıyo ben aramasam sormuyo ki biliyo tekim yalnızım evi çaprazımda.
bikerede o arasın diyorum neden aramıyo diyorum her pazar annesi evde oluyomuş ama ben her pazar ananeme gidiyomuşum 1 gün de annesine gitmemişim.
tek ilgiyi sevgiyi şefkati hissettiğim sevildiğimi önemsendiğimi hissettiğim yer ananemse ben orda haftada 1 gün prensesler gibi bakılıyosam bu benim suçummu?
zaten haftanın hergünü akşamı gecesi tekim telefonum bile ananem teyzem aramasa çalmaz belki.
napıcam doğumdan sonra çok korkuyorum.
annemin eksikliğini 10 yıldır hiç bu kadar hissetmedim belkide..

en üst katta oturan komşuyla yeni tanışmıştım aşure getirmişti öyle tanışmıştık bugün 3 kere kapıya geldi.bişey istiyomusun markete gidiyorum pazara gidicem bişey lazımmı numarasını verdi.kapıda çöp vardı onu attı tanımıyorum adını bile sormadım.3 çocuğu varmış bütün hamileliklerini yalnız geçirmiş..seni anlıyorum dedi..
o kadar içten davrandı ki tutamadım kendimi sarıldım kadına..
yalnızlık çok zormuş ((

hayırlı olsun Allah sağlıklı uzun ömürler versin canım
,nş en kısa zamanda da toparlan bebeğin

kız canım :))
usg'de burun kaş aynı eşim.boyuda ona çekmiş ki epeyce uzun :)ona benzesin istiyorum zaten :))
gözleri yeşil eşimin gözlerinde ona benzesin o yüzden :))
fiziğide benzesin mümkünse eşime yesin yesin yesin kilo almasın ince uzun olsun
beyaz tenli kumral olcağı kesin çünkü biz peynir gibiyiizz [/QUOTE]

canım Allah sağlıklı evlat versin,aslında gerisi pek önemli değil ama insan merak edio nasıl bişi cıkıcak diee

9.5 cm'e kadar yolu varmış hayatım bakalım kaç olucaz:26:

canım nerden biliyorsnuz kafa cevresini ultrason kağıdında var mı.bakabılırmıyım yoksa doktor mu söylüyor .neden önemli ki kafa evresi ben bu konuda cahil kalmışım benı aydınlatırmısın :))

Ben de suyum gelse bu kadar az gelmez heralde diye düşünmüştüm. Çok hareket edince daha çok oluyor bu akıntı sanırım. Cuma günü kontrolümüz var, doktora da sorayım.

akıntı olması çok normal ben 30.haftadan beri yaşıyorum .alldays kullanıyorum günde 4-5 kz değiştiriyorum.
30.haftada çok ıslaktı doktoru aradım gel bakalım dedi turnosol testi yapıldı su mu yoksa akıntı mı dıye testte su olduğu çıktı 1 gece hastanede yattım birsürü test yapıldı meğer yoğun idrar yolu enfeksiyonu olmuşum enfeksiyon yada mantarda testi yanıltırmış.su olmadığı ortaya çıktı fitil antibıyotıkler falan ama bir turlu akıntım geçmedi yanı bu durumlar çok normal telaş etmeyin ben uzun zamandır yaşıyorum.

canım sıkma canım ya boşver sen üzüldükçe bebişte hisseder üzülür.sen nasıl mutluysan öyle yap gerisini umursama.

canım nerden biliyorsnuz kafa cevresini ultrason kağıdında var mı.bakabılırmıyım yoksa doktor mu söylüyor .neden önemli ki kafa evresi ben bu konuda cahil kalmışım benı aydınlatırmısın :))

doktor söyledi bana canım..
normal doğum düşünüyosan kafa rahimden çıkıcak büyüklükte olmalı ve rahim maksimum 10 cm açılıyo kafa çapı fazla olunca normal doğum o kadar zorlu oluyo..

Kızlar biz geldik. Bu sefer direkt nst ye yolladı beni
Sancı yok. Sonra usg den suyuna baktı iyi cok şükür.
3.107 kg olmuş çok kiloda almamış
Haftaya yine gidicem
Çatı muayenesi yapmasını kez.
Haftaya yapacak.

Ay bi duş aldım Dr a gittim ne cok yazmışsınız yaaaa
Denizzzzzz ;
Resmini gördüm bi tanecikkkk ama alacağımı aldım bennn
O ne güzellik ya uyuz gıcık pis kaka
Maşallah canım bnm harikasın yaaa ..!

Gizem bırak kafa çapını fln bebeğim ya 10 cm kafa çapı olsa doğurmıcan mı
Kafanı bulandırma sakın
Ztn oranın kafanın baskısı ile gevşemesi gerilmesi de oluyor
Mrk etme beybikooo

Ayyy gizooo yazdıklarını okurken ağlıcaktım nerdeyse
Yalnızlık çok zor bilirim
Bende taşındım taşınalı kendimi öyle yalnız hissediyorum ki
Canım sıkıldımı anneme yada kardeşime gitmem 1 saatimi alıyo
Allahtan Derin varda uğraşcak kafa dağıtcak bişeyim var her ne kadar yorulsamda
İnsan başka zaman değilde inan bana hamileyken çok ihtiyaç duyuyomuş sevdiği birinin yanında olmasına
Amannn beeee gizemmm
Bu aya kadar geldik bundan sonra kimse olmayıversin yanımızda
Ne kaldı şunun şurasında
Kimsenin halini hatrını sorup ziyaret etcek durumumuz yok bizim
Merak eden buyursun gelsin
Üzme tatlı canını kuzummm kıyamammm

Ooooo suratııı yerim ben yaaa!!
Yanaklar nasılda ısırmalıkkkk
Maşallahh Aliye canikommm
Sancıda çıkmamış şükürr
Hadi hayırlısı bundan sonra

Bu duygularını eşinle de paylaştın mı Gizemcim? Söylemediysen belki akıl edemiyordur, söyle ki bilsin. Sen eşini çok düşünüyorsun. Hamilelik kolay bir süreç değil, destek araman çok doğal. Keşke sana yakın olabilseydik

Bebeğimmmmmm okurken burnumun direği cızzzz etti
Uzak olarakta biz varız ama ne kdr iyide olsak insan yanında bir ses bir nefes
Bir destek arıyor. Sen ki en guzel şeyleri hakediyorsun
Hani demişsin ya dogumdan sonra nolcak diye.
Bunları düşünmeye bile vaktin olmayacak. İnan bana
Kızınla o kdr mutlu olacaksın ki kimseyi takmıcaksın.
Bende cok yalnızım bi tek emine annem var
Telefonum çalmıyor.
Herkesten cok soğudum cokkk.
Seni anlamamak elde mi. Cok iyi anlıyorum.
İnan ki bir cocuk bütün bi yaşantıyı değiştiriyor.
Bende beni mutlu eden kişilerle görüşüyorum
K V seni gelip pazarları görsün bi c tesi arasın kızım yarın sana gelicem desin
Bi sıcacık davransın. Sen dunyaları verirsin biliyorum.
Nolur o guzel Berrak yüzüne tek üzüntü damlası düşmesin (

Sezeryanda normal de 300tl demişti dr geçen hafta canım sende mi aynur hanımdasin[/QUOTE]

evet ona gidiyodum ama cuma günü sancım var die gittim hiç ilgilenmedi saolsun ben de dogumevine gittim hastaneye aldılar 1 gün yattım sancımı durdurmak için serum yaptılar daha yatıracaklardı ama evde çocuk olunca kendi isteğimle çıktım

slm kızlar nasılsınız? browny canım tebrik ederim gözün aydın allah analı babalı büyütsün... benimde 2 gündür sancılarm var çarşamba doktora gidicem bakalım ne diycek...

maşallah denizcim Açılmana da baktı mı?

Bu kez bakmadı gecen hafta bakmıştı
Sancı çıkmayınca bakiiim mi açıklığına dedi
Yokkk yaaa olursa ben anlarım gelirim dedim :)) aynen bunu dedim
O magnezyum hapını aldım bide. İnşallah ile yarar geceleri kalçama cok kramp giriyor

Bugün kontrolüm vardı 37+1 olmuşuz 2650 olmuş çok şükürbende aynı kaç haftadır kilo almamışım 51 le doğuracam galiba.ayın 2 si yazdı sezeryan için.o zamanA kadar 3 kiloya yaklaşır inşallah

:)) alemsin
osteocare mı aldın? Onu ben de kullanmaya başladım parmak acın için. Az da olsa azalttı.

3 kiloyu bulur 2sine kadar. 40. haftaya girmiş olacak, sezaryen için geç değil miymiş? Benim bugün 36+6, 3 Aralık istiyordum ama beklemeyecek galiba o kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…