2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

İnsan bu dönem ekstra hassas oluyor ama yaşadığın da zor tabi... Doğumdan sonrası için de kızına sarılacaksın ve hiç yalnızlık hissetmeyeceksin canım öyle düşün şurada birkaç haftan kaldı:)

maşallaah canımmm çok sevindim herşey yolunda şükürler olsun :)

başka zaman değil gerçekten ama şuan çok ihtiyacım var birine gerçekten napıcam nasıl geçicek bu son günler bi başıma hiç bilmiyorum burcum Allah hepimizin yaardımcısı olsun...

paylaşmadım canım kafası işle dolu heryere yetişmeye çalışıyo bide beni düşünsün istemedim o beni çok iyiyim sanıyo..

sizde olmasanız napardım bilmiyorum zaten ama olmuyomuş deniz ya tek başına kimsesiz gibi resmen.kimseden hayır yok beklemiyorum bişey zaten sadece bi gülüş yada bişeye ihtiyacın varmı diyen biri ama yok.insanlar o kadar gaddar düşüncesiz duygusuz ve bencil ki asla unutmam ben bu yalnız geçirdiğim günleri..

sizi çok seviyorum ((

akıntı olması çok normal ben 30.haftadan beri yaşıyorum .alldays kullanıyorum günde 4-5 kz değiştiriyorum.
30.haftada çok ıslaktı doktoru aradım gel bakalım dedi turnosol testi yapıldı su mu yoksa akıntı mı dıye testte su olduğu çıktı 1 gece hastanede yattım birsürü test yapıldı meğer yoğun idrar yolu enfeksiyonu olmuşum enfeksiyon yada mantarda testi yanıltırmış.su olmadığı ortaya çıktı fitil antibıyotıkler falan ama bir turlu akıntım geçmedi yanı bu durumlar çok normal telaş etmeyin ben uzun zamandır yaşıyorum.

Anladım canım, çok geçmiş olsun. Bende yeni olmaya başladı. Suyum mu geldi, sızıntı mı var diye endişelenmiştim.Bana da doktor enfeksiyona karşı vagiflora diye bir ilaç vermişti, onu kullanıyodum bir süredir.

3 gündür yazdıklarınızı okumama rağmen bir türlü mesaj yazamadım, canım çok sıkkındı bir türlü kendimi toparlayıp yazamadım.
Bu süre içerisinde doğum yapan arkadaşların gözüaydın, Allah bebeklerine de kendilerine de sağlık versin.
Hasta olan arkadaşlara acil şifalar dilerim
Hazırlıklarının çikolatalarının, bardaklarının fotoğraflarını paylaşan arkadaşlarım Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin.

Gözünaydın canım, Allah analı babalı büyütsün, sağlıklı uzun ömürler nasip etsin

Örtünüz çok güzel olmuş, renkleri çok hoş. Güle güle kullanın.
Arkadaşının sürprizi de, sen de çok güzelsin maşallah, boy pos olunca alınan kilolarda belli olmuyor

canım nerden biliyorsnuz kafa cevresini ultrason kağıdında var mı.bakabılırmıyım yoksa doktor mu söylüyor .neden önemli ki kafa evresi ben bu konuda cahil kalmışım benı aydınlatırmısın :))

ultrasonda bpd değeri canım kafa çevresi

Son düzenleme:
Canım benim, biz de seni çok seviyoruz.
Eşini düşünüyorsun işi yoğun diye ama o annesini aradın mı ziyarete mi gittin onun hesabında. Ay ben senden daha çok bozuldum walla. İçine atarsan en çok sen zarar görürsün, 10 yıl sonra benim yaşına gelince daha iyi anlayacaksın.

hayırdır, neden canın sıkkındı? Önemli bir şey yoktur inşallah.

aradı ağlıyodum noldu dedi akşam konuşuruz dedim konuşucam anlatıcam artık çok doluyum çünkü bu kadar zaman içime attımda noldu sanki

aradı ağlıyodum noldu dedi akşam konuşuruz dedim konuşucam anlatıcam artık çok doluyum çünkü bu kadar zaman içime attımda noldu sanki

Konuş tabi bebeğim Emrah seni anlamıcak biri değil.
Ama biraz sana zmn ayırsın
Hani biz bnmkiyle ist a gittik ya gunu birlik ay o kdr İi gelmişti ki gizem
Sende bi hafta sonu içi farketmez gir kocanın koluna bi yerlere gidin
Seni kaç hafta idare eder.
Bastan veriyorsunuz ipleri adamların eline sonra geri alınmıyorrrrr
Ben ilgisizliğe gelmiyorum yaaa
Sen ilgiyi sevgiyi sonuna kdr hakediyorsun ..!

nasıl diyim denizim ya 1 gün evde kalsın o bile yeter bana bırak biyerlere gitmeyi evde kalamıyo 1 gün
ona üzülüp onu düşünmekten kendi psikolojim bozuldu sanırım

Son düzenleme:
bende günde 6- 7 kes günlük ped değiştiyorum yani çamaşırdan say canım
hepmizde var aynı sıkıntı bence rutin şeylerdir.

maşallah sana canım gerçekten çok hoş görünüyorsunn ....
sürprizin de ayrı güzel olmuş
çok teşekkür ederimm=))))
gizem okurken bile nasıl duygulandım kıyamam=((
denizle bile diyoruz keşke yakın olsydık gelir gierdik diye
surdaki yakınlığı bile aileden göremiyoruz.gerçekten üzülüyorum..
ne desem sana boş bliyorum. emrah normal de anlayışlıdır bence çok yorgun ve sana patlamış bu konuda yoksa mantıklı anlayışlı bir eşin var bitanem.
biz hep burdayız soyut olsak da...

:)) alemsin
osteocare mı aldın? Onu ben de kullanmaya başladım parmak acın için. Az da olsa azalttı.
ben hep kullanıyorum o ilacı .demek kullanmasam bu parmaklarımın acısı ne olacakçünkü ben hep fayda etmediğini düşünüyordum ama ben 4.aydan beri tüketiyorum ondan demek..

3
Örtünüz çok güzel olmuş, renkleri çok hoş. Güle güle kullanın.
Arkadaşının sürprizi de, sen de çok güzelsin maşallah, boy pos olunca alınan kilolarda belli olmuyor
hayrola canım niye sıkkını nlatmak istersen dinleriz.paylaştıkça rahatlıyoruz..
ayrıca iltifatların içn çok teşekkür ederim=(ben beğenmiyorum kendimi nedense kilolara alışamadım Allah günah yazmasın..

en somut olandan daha fazla iyi hissediyorum sayenizde canım inan..
teşekkür ederimmm :/

benim hamilelik öncesi psikolojik taşikardi problemim olmuş bir süre ilaç tedavisi görmüştüm,
bebek düşünmeye başlayınca ilacı bırakmıştım 2 ay kadar sonra da hamile kalmıştım
son günlerde tekrar taşikardi nüksetti bende, sürekli içimde bir darlık, bir sıkıntı, boğulacakmışım gibi bir his vardı
ctesi nst de bebeğiminde kalp atışlarında dalgalanmalar çıktı,
benim taşikardi problemimin bebeğe yansıyabileceğini söyledi kardiyolojiye yönlendirdi, çarşamba nst için randevu verdi
bebeğin hareketlerini saymamı söyledi,
bir de başka doktora görünmek için yarın devlet hastanesine gebe bölümüne randevu aldım
bebeğime bişey olacak diye öyle korkuyorum ki

Bugün aglamıcaktım güyaaa..!

Bazen hersey cok boş geliyor. Noluyor bize.
İyice dağıldık.

ctesi nst ye girdim, bebeğimin kalp atışlarında bir terslik varmış, ani hızlanıp yavaşlamalar oluyormuş
suyu da azalmış, çarşambaya kadar yat dinlen, bol su iç çarşamba tekrar nst yapcaz dedi
Üzüldüm, inşallah önemli bir sorun değildir. Fetal Eko yapılmış mıydı bebeğe?
S içmek de bebeğin suyuna çok yarıyor. Arkadaşımın bebeğini suyu azaldığı için erken alacaklardı ama sürekli yatarak günde 8 litre su içerek 38e kadar tutabildiler.

Alıntı gzm2628 kullanıcısından alıntı Mesajı Göster

gözlerim dolup dolup duruyo ağlayamıyorum ama..yanıyo sızlıyo ağlamadığım için doluyo geçiyo kendi kendine..tutuyorum kendimi..
çok zor yalnızlık bunalımdayım resmen bunu bile anlatıcak ağladığımda gözümü silicek kimse yok..

eşim annemi aramıyosun diyip duruyo 2 günde 1 ben arıyorum aramadım bakalım aricakmı diye 3 gün geçti 4 gün 5 gün aramıyo ben aramasam sormuyo ki biliyo tekim yalnızım evi çaprazımda.
bikerede o arasın diyorum neden aramıyo diyorum her pazar annesi evde oluyomuş ama ben her pazar ananeme gidiyomuşum 1 gün de annesine gitmemişim.
tek ilgiyi sevgiyi şefkati hissettiğim sevildiğimi önemsendiğimi hissettiğim yer ananemse ben orda haftada 1 gün prensesler gibi bakılıyosam bu benim suçummu?
zaten haftanın hergünü akşamı gecesi tekim telefonum bile ananem teyzem aramasa çalmaz belki.
napıcam doğumdan sonra çok korkuyorum.
annemin eksikliğini 10 yıldır hiç bu kadar hissetmedim belkide..

en üst katta oturan komşuyla yeni tanışmıştım aşure getirmişti öyle tanışmıştık bugün 3 kere kapıya geldi.bişey istiyomusun markete gidiyorum pazara gidicem bişey lazımmı numarasını verdi.kapıda çöp vardı onu attı tanımıyorum adını bile sormadım.3 çocuğu varmış bütün hamileliklerini yalnız geçirmiş..seni anlıyorum dedi..
o kadar içten davrandı ki tutamadım kendimi sarıldım kadına..
yalnızlık çok zormuş ((

canım su an bunları düşünme ,hiçbşeyi değiştirmezsin ,değişti sanarsın kısa sure sonra bakarsın yine eskiye dönmüş...
anlayamadığım sey eşin nerde peki yok yazmışsın yanımda ? annen başka sehirdemi oturuyor? güzel seyler dusun cnm.....

ctesi nst ye girdim, bebeğimin kalp atışlarında bir terslik varmış, ani hızlanıp yavaşlamalar oluyormuş
suyu da azalmış, çarşambaya kadar yat dinlen, bol su iç çarşamba tekrar nst yapcaz dedi

Cnm herhalde Çarşamba Gunu iyileşme görülmezse
Sezeryan olursun. Korkma canımmm

Bugün aglamıcaktım güyaaa..!

Bazen hersey cok boş geliyor. Noluyor bize.
İyice dağıldık.
Ben bi tek çocuklara kıyamayıp ağlıyorum. Bugün bir kamu spotu izledim , çocuk evleriyle ilgili, çocuklardan biri beni çok etkiledi. Hala Düşündükçe ağlıyorum. Bizim çocuklarımız çok şanslı, onlarla ilgili en ufak ayrıntıyı bile düşünüyoruz. O yavrucaklar ufacık bir sevgiye hasret(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…