gözlerim dolup dolup duruyo ağlayamıyorum ama..yanıyo sızlıyo ağlamadığım için doluyo geçiyo kendi kendine..tutuyorum kendimi..
çok zor yalnızlık bunalımdayım resmen bunu bile anlatıcak ağladığımda gözümü silicek kimse yok..
eşim annemi aramıyosun diyip duruyo 2 günde 1 ben arıyorum aramadım bakalım aricakmı diye 3 gün geçti 4 gün 5 gün aramıyo ben aramasam sormuyo ki biliyo tekim yalnızım evi çaprazımda.
bikerede o arasın diyorum neden aramıyo diyorum her pazar annesi evde oluyomuş ama ben her pazar ananeme gidiyomuşum 1 gün de annesine gitmemişim.
tek ilgiyi sevgiyi şefkati hissettiğim sevildiğimi önemsendiğimi hissettiğim yer ananemse ben orda haftada 1 gün prensesler gibi bakılıyosam bu benim suçummu?
zaten haftanın hergünü akşamı gecesi tekim telefonum bile ananem teyzem aramasa çalmaz belki.
napıcam doğumdan sonra çok korkuyorum.
annemin eksikliğini 10 yıldır hiç bu kadar hissetmedim belkide..
en üst katta oturan komşuyla yeni tanışmıştım aşure getirmişti öyle tanışmıştık bugün 3 kere kapıya geldi.bişey istiyomusun markete gidiyorum pazara gidicem bişey lazımmı numarasını verdi.kapıda çöp vardı onu attı tanımıyorum adını bile sormadım.3 çocuğu varmış bütün hamileliklerini yalnız geçirmiş..seni anlıyorum dedi..
o kadar içten davrandı ki tutamadım kendimi sarıldım kadına..
yalnızlık çok zormuş((
Kızlar biz geldik. Bu sefer direkt nst ye yolladı beni
Sancı yok. Sonra usg den suyuna baktı iyi cok şükür.
3.107 kg olmuş çok kiloda almamış
Haftaya yine gidicem
Çatı muayenesi yapmasını kez.
Haftaya yapacak.
Eki Görüntüle 864953
Ayyy gizooo yazdıklarını okurken ağlıcaktım nerdeyse
Yalnızlık çok zor bilirim
Bende taşındım taşınalı kendimi öyle yalnız hissediyorum ki
Canım sıkıldımı anneme yada kardeşime gitmem 1 saatimi alıyo
Allahtan Derin varda uğraşcak kafa dağıtcak bişeyim var her ne kadar yorulsamda
İnsan başka zaman değilde inan bana hamileyken çok ihtiyaç duyuyomuş sevdiği birinin yanında olmasına
Amannn beeee gizemmm
Bu aya kadar geldik bundan sonra kimse olmayıversin yanımızda
Ne kaldı şunun şurasında
Kimsenin halini hatrını sorup ziyaret etcek durumumuz yok bizim
Merak eden buyursun gelsin
Üzme tatlı canını kuzummm kıyamammm
Bu duygularını eşinle de paylaştın mı Gizemcim? Söylemediysen belki akıl edemiyordur, söyle ki bilsin. Sen eşini çok düşünüyorsun. Hamilelik kolay bir süreç değil, destek araman çok doğal. Keşke sana yakın olabilseydik
Bebeğimmmmmm okurken burnumun direği cızzzz etti
Uzak olarakta biz varız ama ne kdr iyide olsak insan yanında bir ses bir nefes
Bir destek arıyor. Sen ki en guzel şeyleri hakediyorsun
Hani demişsin ya dogumdan sonra nolcak diye.
Bunları düşünmeye bile vaktin olmayacak. İnan bana
Kızınla o kdr mutlu olacaksın ki kimseyi takmıcaksın.
Bende cok yalnızım bi tek emine annem var
Telefonum çalmıyor.
Herkesten cok soğudum cokkk.
Seni anlamamak elde mi. Cok iyi anlıyorum.
İnan ki bir cocuk bütün bi yaşantıyı değiştiriyor.
Bende beni mutlu eden kişilerle görüşüyorum
K V seni gelip pazarları görsün bi c tesi arasın kızım yarın sana gelicem desin
Bi sıcacık davransın. Sen dunyaları verirsin biliyorum.
Nolur o guzel Berrak yüzüne tek üzüntü damlası düşmesin(
Allah'ıma binlerce kere şükür ki kızım şuan yanımda onun o yumuşacık ellerine dokunmak, yarım yamalak açtığı gözlerine bakmak mükemmel bir duyguymuş.
Genel anestezi ile sezeryan oldum ve şuan çok iyiyim. Korkulacak bişey yokmuş. Sonra detayları ile yazıcam size
bu da annemin oğluşun yatağı için yaptığı yatak örtüü
kullanır mıyım bilmiyorum kendi yatağımı bile kapatmam.yorganı çekerim gider=)
ama bu patchwork modeli çok hoşuma gitti.biraz mat çıkmış renkler ama aslında çok canlı=)
evdeki kumaşlardan yaptırmış yorgancıyaa.[
ATTACH=CONFIG]864746[/ATTACH]
evet hem nasıl moral sorma.bu sıralar kimsenin desteğini yanımda hissetmezken(sizler,eşim hariç)
öyle iyi geldi ki anlatamam...bu kadar uğraşmış olmaı düşünmüş değer vermiş olması..boşuna dostluğumuz 20 yılı şkındır sürmüyor
Allah böyle dostluklar versin hepimize yavrularımıza.
ayy di mi ya turkuaz bu bzim kızlar çok hamarat gözü kara maşallah.
benim evde de çocuk olsaydı bende böyle olurdum kesin ama şimdilik karı koca yaşadığımızdandır sanırım hiç takmıyorum
pehh=))saldım gitti
canım nerden biliyorsnuz kafa cevresini ultrason kağıdında var mı.bakabılırmıyım yoksa doktor mu söylüyor .neden önemli ki kafa evresi ben bu konuda cahil kalmışım benı aydınlatırmısın :))
Canım benim, biz de seni çok seviyoruz.maşallaah canımmm çok sevindim herşey yolunda şükürler olsun :)
başka zaman değil gerçekten ama şuan çok ihtiyacım var birine gerçekten napıcam nasıl geçicek bu son günler bi başıma hiç bilmiyorum burcum Allah hepimizin yaardımcısı olsun...
paylaşmadım canım kafası işle dolu heryere yetişmeye çalışıyo bide beni düşünsün istemedim o beni çok iyiyim sanıyo..
sizde olmasanız napardım bilmiyorum zaten ama olmuyomuş deniz ya tek başına kimsesiz gibi resmen.kimseden hayır yok beklemiyorum bişey zaten sadece bi gülüş yada bişeye ihtiyacın varmı diyen biri ama yok.insanlar o kadar gaddar düşüncesiz duygusuz ve bencil ki asla unutmam ben bu yalnız geçirdiğim günleri..
sizi çok seviyorum((
hayırdır, neden canın sıkkındı? Önemli bir şey yoktur inşallah.3 gündür yazdıklarınızı okumama rağmen bir türlü mesaj yazamadım, canım çok sıkkındı bir türlü kendimi toparlayıp yazamadım.
Bu süre içerisinde doğum yapan arkadaşların gözüaydın, Allah bebeklerine de kendilerine de sağlık versin.
Hasta olan arkadaşlara acil şifalar dilerim
Hazırlıklarının çikolatalarının, bardaklarının fotoğraflarını paylaşan arkadaşlarım Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin.
Gözünaydın canım, Allah analı babalı büyütsün, sağlıklı uzun ömürler nasip etsin
Örtünüz çok güzel olmuş, renkleri çok hoş. Güle güle kullanın.
Arkadaşının sürprizi de, sen de çok güzelsin maşallah, boy pos olunca alınan kilolarda belli olmuyor
ultrasonda bpd değeri canım kafa çevresi
Canım benim, biz de seni çok seviyoruz.
Eşini düşünüyorsun işi yoğun diye ama o annesini aradın mı ziyarete mi gittin onun hesabında. Ay ben senden daha çok bozuldum walla. İçine atarsan en çok sen zarar görürsün, 10 yıl sonra benim yaşına gelince daha iyi anlayacaksın.
canım nerden biliyorsnuz kafa cevresini ultrason kağıdında var mı.bakabılırmıyım yoksa doktor mu söylüyor .neden önemli ki kafa evresi ben bu konuda cahil kalmışım benı aydınlatırmısın :))
canım bpd değeri kafa cevresi demek.ultrason kâğıdında görursun.
Kızlar biz geldik. Bu sefer direkt nst ye yolladı beni
Sancı yok. Sonra usg den suyuna baktı iyi cok şükür.
3.107 kg olmuş çok kiloda almamış
Haftaya yine gidicem
Çatı muayenesi yapmasını kez.
Haftaya yapacak.
Eki Görüntüle 864953
hayırdır, neden canın sıkkındı? Önemli bir şey yoktur inşallah.
aradı ağlıyodum noldu dedi akşam konuşuruz dedim konuşucam anlatıcam artık çok doluyum çünkü bu kadar zaman içime attımda noldu sanki
Konuş tabi bebeğim Emrah seni anlamıcak biri değil.
Ama biraz sana zmn ayırsın
Hani biz bnmkiyle ist a gittik ya gunu birlik ay o kdr İi gelmişti ki gizem
Sende bi hafta sonu içi farketmez gir kocanın koluna bi yerlere gidin
Seni kaç hafta idare eder.
Bastan veriyorsunuz ipleri adamların eline sonra geri alınmıyorrrrr
Ben ilgisizliğe gelmiyorum yaaa
Sen ilgiyi sevgiyi sonuna kdr hakediyorsun ..!
bende günde 6- 7 kes günlük ped değiştiyorum yani çamaşırdan say canımkızlarrr aşırı akıntım var gun içersinde en az 2 defa camasır değiştiriyorum ve koku kasıntıda cabası.sizde durumlar nasıl ?
bir yerde okudum doğuma birkaç hafta kalınca böle oluyormuş die okudum.
çok teşekkür ederimm=))))maşallah sana canım gerçekten çok hoş görünüyorsunn ....
sürprizin de ayrı güzel olmuş
gizem okurken bile nasıl duygulandım kıyamam=((gözlerim dolup dolup duruyo ağlayamıyorum ama..yanıyo sızlıyo ağlamadığım için doluyo geçiyo kendi kendine..tutuyorum kendimi..
çok zor yalnızlık bunalımdayım resmen bunu bile anlatıcak ağladığımda gözümü silicek kimse yok..
eşim annemi aramıyosun diyip duruyo 2 günde 1 ben arıyorum aramadım bakalım aricakmı diye 3 gün geçti 4 gün 5 gün aramıyo ben aramasam sormuyo ki biliyo tekim yalnızım evi çaprazımda.
bikerede o arasın diyorum neden aramıyo diyorum her pazar annesi evde oluyomuş ama ben her pazar ananeme gidiyomuşum 1 gün de annesine gitmemişim.
tek ilgiyi sevgiyi şefkati hissettiğim sevildiğimi önemsendiğimi hissettiğim yer ananemse ben orda haftada 1 gün prensesler gibi bakılıyosam bu benim suçummu?
zaten haftanın hergünü akşamı gecesi tekim telefonum bile ananem teyzem aramasa çalmaz belki.
napıcam doğumdan sonra çok korkuyorum.
annemin eksikliğini 10 yıldır hiç bu kadar hissetmedim belkide..
en üst katta oturan komşuyla yeni tanışmıştım aşure getirmişti öyle tanışmıştık bugün 3 kere kapıya geldi.bişey istiyomusun markete gidiyorum pazara gidicem bişey lazımmı numarasını verdi.kapıda çöp vardı onu attı tanımıyorum adını bile sormadım.3 çocuğu varmış bütün hamileliklerini yalnız geçirmiş..seni anlıyorum dedi..
o kadar içten davrandı ki tutamadım kendimi sarıldım kadına..
yalnızlık çok zormuş((
ben hep kullanıyorum o ilacı .demek kullanmasam bu parmaklarımın acısı ne olacakçünkü ben hep fayda etmediğini düşünüyordum ama ben 4.aydan beri tüketiyorum ondan demek..:)) alemsin
osteocare mı aldın? Onu ben de kullanmaya başladım parmak acın için. Az da olsa azalttı.
hayrola canım niye sıkkını nlatmak istersen dinleriz.paylaştıkça rahatlıyoruz..3
Örtünüz çok güzel olmuş, renkleri çok hoş. Güle güle kullanın.
Arkadaşının sürprizi de, sen de çok güzelsin maşallah, boy pos olunca alınan kilolarda belli olmuyor
gizem okurken bile nasıl duygulandım kıyamam=((
denizle bile diyoruz keşke yakın olsydık gelir gierdik diye
surdaki yakınlığı bile aileden göremiyoruz.gerçekten üzülüyorum..
ne desem sana boş bliyorum. emrah normal de anlayışlıdır bence çok yorgun ve sana patlamış bu konuda yoksa mantıklı anlayışlı bir eşin var bitanem.
biz hep burdayız soyut olsak da...
hayrola canım niye sıkkını nlatmak istersen dinleriz.paylaştıkça rahatlıyoruz..
ayrıca iltifatların içn çok teşekkür ederim=(ben beğenmiyorum kendimi nedense kilolara alışamadım Allah günah yazmasın..
Üzüldüm, inşallah önemli bir sorun değildir. Fetal Eko yapılmış mıydı bebeğe?ctesi nst ye girdim, bebeğimin kalp atışlarında bir terslik varmış, ani hızlanıp yavaşlamalar oluyormuş
suyu da azalmış, çarşambaya kadar yat dinlen, bol su iç çarşamba tekrar nst yapcaz dedi
ctesi nst ye girdim, bebeğimin kalp atışlarında bir terslik varmış, ani hızlanıp yavaşlamalar oluyormuş
suyu da azalmış, çarşambaya kadar yat dinlen, bol su iç çarşamba tekrar nst yapcaz dedi
Ben bi tek çocuklara kıyamayıp ağlıyorum. Bugün bir kamu spotu izledim , çocuk evleriyle ilgili, çocuklardan biri beni çok etkiledi. Hala Düşündükçe ağlıyorum. Bizim çocuklarımız çok şanslı, onlarla ilgili en ufak ayrıntıyı bile düşünüyoruz. O yavrucaklar ufacık bir sevgiye hasretBugün aglamıcaktım güyaaa..!
Bazen hersey cok boş geliyor. Noluyor bize.
İyice dağıldık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?