9.5 cm'e kadar yolu varmış hayatım bakalım kaç olucaz:26:
Ben de en son ne yaptıysam bütün gece rüyamda onu görüyorum. Bir gece yatmadan burayı okudum, o akşam MTA doğum yaptı rüyamda, bir başka gece park yatağı kurduk, o gece Deniz ve mdaa ile bizim evde onların bebeklerine de dolap ve park yatak kurduk:))) Dün gece de bebek şekerine etiket yapıştırdım rüyamda:))
evet hem nasıl moral sorma.bu sıralar kimsenin desteğini yanımda hissetmezken(sizler,eşim hariç)ayyy Anılcım ya ne kadar güzel olmuş hepsiii :) bayıldım valla çok güzel düşünmüşler doğum öncesi güzel bir moral olmuştur eminim sana da sevdiklerinin böyle güzel şeyler yapması :)
ayy di mi ya turkuaz bu bzim kızlar çok hamarat gözü kara maşallah.Buradaki hatunlar ev temizlerken doğuracakKuzum ya eşin yapsın ya kadın çağır ya da bırak öyle kalsın. İçin rahat etmeyecek ama bebişe de kendine de eziyet etme.
canım seni ne kadar daha bekleticek doktorun ne diyo son haftaya kadar durursa beklicekmii?
canım doktor bana kafası biraz buyuk ama buyuk kafalı bebekler zeki olur dedibizim sıpalar koca kafa olcak galibaaa sende yemene içmene dikkat et lütfen , sen yemesende bebek seni resmen kemiriyor güçsüz kalırsın canım.
Buradaki hatunlar ev temizlerken doğuracakKuzum ya eşin yapsın ya kadın çağır ya da bırak öyle kalsın. İçin rahat etmeyecek ama bebişe de kendine de eziyet etme.
ben hiiiiiiiiiç kafa çevresini ormadım yaa bak haftayacuma soriim unutmasammm.
bana dr um dedi ki seni 3800 e kadar normal doğurturum.yani annenin yapışıyla dr un tecrübesiyle çok alakalı.
senin çatı genişliğinle. dr una güvenmekten bşka çaren yok kuzum sen istediğin kadar diret inat et....
kardeşiminde nne karnında kordon dolandı.annemin sancısı gelmiş. dr git eve akşm geirsin alırız doğuma demiş.annemde miafirler gelir diye bir güzel temizlik yapmış o halde!
ve kordon dolanmış tabi.
dr sorun etmedi anne karnında sıkıntı olmuyormuş ama normal doğum yapamıyorsun diye biliyorum sadece sezeryanla alabiliyorlar bebeği.
bilmiyorum ama perşembe günü ciğer gelişim iğnemi verdiği gün dursun daha çok küçük dedi..normal deneriz olmadı sezeryana alırız dedi...ben sezeryan istiyorum ama ısrarla beni parçalamak istiyo sanki tutturdu normal diye...devlet olduğu için sezeryan hakkım da 4000grın üstünde olursa var...yarınki kontrolümde inşallah geçmiş olur da alır biran evvel taşımak da çok zorlaştı çatı kemiklerimde hissedebiliyorum ağırlığı ve ağrıyı...dediğim gibi ciğer gelişim için iğne de atıldım hafta olarak da yarın 34bitmiş olucak..daha neyi bekliyo anlamadım:44::44::44:
delüüüü=)haklısın hayatım bakıcaz artık:18:
heryerimin geniş olduğu kadar çatımda geniştir inşallahh
ne kadar güzel bir şey ama Denizcim.Drun böyle teşvik etmesi.desteklemesi.papoş aynen ben doğuramam dedikçe dr.um doğurursun diyim duruyo çatlak ya
delüüüü=)
sen doğumdan önceki halini baz al hiç de bi yerin geniş değil bi keremmm!
kızlar demet akalının bebişine hazırladığı odaymış
Çocuk olsa mecbur ilgilenecektik ama dediğin gibi şimdi karı koca olunca deviriyorum totoyu:)) Yapamıyorum da zaten. Ne nefes yetiyor ne enerji.evet hem nasıl moral sorma.bu sıralar kimsenin desteğini yanımda hissetmezken(sizler,eşim hariç)
öyle iyi geldi ki anlatamam...bu kadar uğraşmış olmaı düşünmüş değer vermiş olması..boşuna dostluğumuz 20 yılı şkındır sürmüyor
Allah böyle dostluklar versin hepimize yavrularımıza.
ayy di mi ya turkuaz bu bzim kızlar çok hamarat gözü kara maşallah.
benim evde de çocuk olsaydı bende böyle olurdum kesin ama şimdilik karı koca yaşadığımızdandır sanırım hiç takmıyorum
pehh=))saldım gitti
bildiği bişey vardır canım heralde normal diye tutturduysa sancını falan bekliyo olmasın, nesi küçük deseydin :))
ciğer geliştiriciler çok işe yarıyo gerçekten bi sıkıntı olmaz sanırım doğsa:44:
ne sanslısın sultanSlm kızlar biz geldik :))
Annanemizi de aldık geldik.. perşembeye kadar kalacaktık orada ama babamız özlemiş bizi dün getirdi evimize :))
annem artık bende.. doğumdan sonrada kalacak yaza kadar.. Yazın annemlerin o tarafa taşınacağız.. Biz taşınana kadar annemde bizde duracak.. haftasonları evime giderim 2-3 gün kalır gelirim diyo :))
Şimdilik bizde durumlar böyle.. Bu arada kuku kemiklerim çok acıyo kızlar.. Yürürken sanki iğne batırıyolar alttan.. Çıkacak sanki bizim kız öyle zorluyor :))
Bu arada ben yokken doğum yapan hamişler olmuş.. Ne güzel.. Allah sağlıklı uzun ömürler versin..
Darısı da bizlere olsun inşallah...
benim dr önerdi diye aldım cnmkızlar o yan yatış yastıklarını doktorlar kesinlikle önermiyor, bu cumartesi eğitimde söylediler. bebek o yastık olduğunda yüz üstü dönüp nefessiz kalabiliyormuş, yastıktan destek alıp çok rahat dönüyormuş yani, tehlikeliymiş.
benimde bir arkadaşım almıştı ama hiç kullanışlı olmadığını söyledi o yüzden almamıştım ben
görgüsüz yaaa.parayı neye harcayacağını şaşırmış...kızlar demet akalının bebişine hazırladığı odaymış
Kötü değilsin canım, olur mu hiç öyle.turkuazz canm benim evm mis gibiydi zaten ki kocam da Allah'a şükür temiz biridir yardımcıda olur eee 2 aydır bir aile daha geldi kaynanam yapıyo hesapta ama batırması daha çok krizler geldi bana aslında benim tül cam kapı halı yıkama filan girmem lazım ama felç olurum valla...Hayallerim böle deildi ama çat pat işlerim harici büyük temizliğe giremem bide tek başıma yapmak istiyorum kaynanam kendi eviymiş gibi dalıyo ya heryere deli oluyorum yaaa çok mu kötüyüm ne
papoş aynen ben doğuramam dedikçe dr.um doğurursun diyim duruyo çatlak ya
Nazar çıktı derler onadelüüüü=)
sen doğumdan önceki halini baz al hiç de bi yerin geniş değil bi keremmm!
ne kadar güzel bir şey ama Denizcim.Drun böyle teşvik etmesi.desteklemesi.
benim çok hoşuma gidiyor bilmiyorum sen korkuyor musun da ben çok rahatlıyorum öyle dedikçe
Yaaaaa kızlar şekerleri kutulara kaselere koyuyordum AYYYYY ne güzel oldu ya dedim içimden.
şak dedi kase elimden kırıldı düştü yere tuzla buz!!!
nasıl değdi nazarım ya şoke oldum!
ne göz varmış bende yaa.eşim yazık iş başa düştü makinayı açmışken tüm salonu süpürttüm hehehehhe
bilmiyorum ama perşembe günü ciğer gelişim iğnemi verdiği gün dursun daha çok küçük dedi..normal deneriz olmadı sezeryana alırız dedi...ben sezeryan istiyorum ama ısrarla beni parçalamak istiyo sanki tutturdu normal diye...devlet olduğu için sezeryan hakkım da 4000grın üstünde olursa var...yarınki kontrolümde inşallah geçmiş olur da alır biran evvel taşımak da çok zorlaştı çatı kemiklerimde hissedebiliyorum ağırlığı ve ağrıyı...dediğim gibi ciğer gelişim için iğne de atıldım hafta olarak da yarın 34bitmiş olucak..daha neyi bekliyo anlamadım:44::44::44:
kızlar demet akalının bebişine hazırladığı odaymış
sizce kilo kaç olana kadar normal doğum diye ısrar etmeliyim ?
perşembe 3265'ti kafa çapıda 9 cm'di:26:zaten rahim 10 cm açılıyo:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?