2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

Cnm arkadasim nasil bu zamana kdar eklesmedik yarn halledim cnm

Aysuncum cnm sende h.geldin :) cnm seni cok iyi anliorum inanki ev evi birak.dipdibe bile olmuyo bizimkiler 40 senedir z. burnunda oturmuslar kiraci olarak simdi buraya geldiler z.burnunda kiralar tavan yapmis ya burnumun dibinde ev tuttular sanki ben ayarladim herseyi kadin bi isyanlarda ne yapicani sasirmis sanki ist.bulda ordan baska yr yok :/ bende bayilmiyorum burnumun dibinde olmalarina zirtpirt gelicek offf Allah im:/ artik esime soylenmekten.biktim oda daraldi zor ama gecicek ins. ki sen 3 cocuk annesi.olacaksin yasina ragmen gencecik ve sorumluluk sorumluluk ustune rabbim hepimizin yardimcisi olsun...

su an ayrı oturma sansın yok mu canım ? okudum benimde asabım bozulduuu inan bana. kocana söleee kocan nasıl biri anacımı seni mi destekler ?

Kızlar takmak istemiyorum ama burnumun direği sızlıyor vicdansızlıklarından bıkatım yaaa..
Bir de nasıl yüzüme bakabiliyorlar bunca şeyden sonra hala konuşabiliyorlar ona şaşırıyorum
demekki artık kalıplaşmış zihniyetleri normal davrandıklarını fln mı düşünüyorlar anlamadım
k.peder karısına kıyıpta iş yaptırmaz herşeyi evde kendi yapar ama 9 aylık hamile gelinine halı sil diyor
bu kadar beyni var işte
eşimle hep konuşurum ben zaten içime atmam öyle yoksa deliririm heralde bu evde
kızkardeşime anlatırken eşimde yanımdaydı geçengün
dedim babaannesi uyuyamamış aşağıda
eşimde dedik,'salak kadın işte madem uyuyamamış gelip alsaymış çocuğu,
onda azıcık beyin olsa zaten aysun hamile,oğlumda sabahın köründe kalkıyor diye bize üzülürdü
hala kendini düşünüyor bir de utanmadan söylüyor' dedi..
zaten anasıyla arası hiç yok geçenlerde birbirlerine nefretlerini apaçık haykırdılar zaten
offf arada olan bana oluyor walla
kirayada çıkamam ki 3 çocuk 1 kişinin çalışmasıyla olmaz yani imkansız
offf yaaa harbiden bazen nefes alamıyorum sinirden,atasım geliyor kendimi sokaklara
ama ayakkabılarım bile dar geliyorrrrr,onlar bile sıkıyor beniiiiiii

Yakisiklim benim buyumus ama hala bebis ya

İyi geceler annisler ya kafama takıldı bebegi beyin kanaması geciren bi arkadas wardı ondan haber alan war mı cok merak ettim bizi okuyosa nasıl üzülüyodur simdi aklım kaldı Allahım yardımcısı olsun

soyulacak birşeyse meyvedir meyveyse yiyebilirsin bence
ben yedim 3 tane ufak bir meyveee

yok tatlım o kadar masum değil
altın sarısı diyim sen anla
ama kahvaltıya erteledim uğraşamiciiim
hep bu pis reklamlar yüzünden
unutmak için meyve aldım geldim

oy kuzu yaaa kıyamam ona

Cnm sakin ol ! Takoz makoz anasi iste! Bizimki Hic laf solemez yalnis anlamissindir ole demez ya oseni dusundugunden ole yapiyo falan filan :) ne kirasi zor valla ben isten cktim kredi borcumuz var daha evde dunya eksik var eee dogumda var b...k u yedik afedersin ;/ kimildama sakin surat murat belli edersin bi sekilde.

aysun çok sinir oldum
allahtan eşinle aynı taraftasınız seni anlamıyor da olabilirdi
ver yıkamaya
o dedi diye silmicen heralde dimi halıları
hayret bişey
duyması bile böyle bi sözü
deli ediyo insanı

Son düzenleme:
size doyum olmazz biz uyuyoruuzz iyi geceler tatlımlaaaarr

iyi geceler kuşum

kızlar demiyim demiyim diyom ama canım bişey çekiyo çok fena :26:
bu saatte de hiç sağlıklı değil yani o derece
kahvaltıya mı ertelesem
kalkıp soymaya mı başlasam
hiç çekmezdi gece gece

ye bebeğim yee,hamile kadınsın sonuçta şimdi yemiycende ne zaman yiycen

canım yaa nasıl olduğunu öyle iyi biliyorumki
bir keresinde aynısını kaanda yaptı çünkü
saatlerce ağladı rüya gördüm diye yanımıza gelip
sonunda zor sakinleştirdik,ama etkisi 2 gün sürdü
ne gördüğünü hatırlamıyordu ama iç çeke çeke uyudu bana sarılıp yavrum.
okuyun deniz,babasıda okusun sende hatta yarında babaannesi fln okusun..

offff hiç çekilmiyorlar walla..
seninkilerin tavrı nasıl bilmiyorumda
benimkiler gibi bencil ve nankörlerse gerçekten uzak olsunlar..
belim ortadan ikiye ayrılsa da işimi yaparım da
gelipte bana laf söyleyip sinirimi bozmasalar bari
kimseden yardım falan istemiyorum yine yaranamıyorum

esinin senden taraf olmasına sevindim ne kocalar var kaynanayla bir olup geline eziyet eden.bence sen hiç sallama muattap olma ben artık öyle yapıyorum hiç sallamıyorum.umrun dahi olmasın poponu kaşı hiç duyma.kocanla iyi ol yanlarında surat asma kızsan bilee.ben anladım ki akılla cözuluo hersey.aglayarak bagıraarak tartışarak kazanamıyorsun.karsındaki çirkefse kavgadan anlamaz seviyeyi dusurmeye gerek yok hiç duyma sallama yeter canım ,bak kazanan sen olacaksın:)

Alıntı essela kullanıcısından alıntı Mesajı Göster

kızlar demiyim demiyim diyom ama canım bişey çekiyo çok fena
bu saatte de hiç sağlıklı değil yani o derece
kahvaltıya mı ertelesem
kalkıp soymaya mı başlasam
hiç çekmezdi gece gece

buyuk ihtimal canın patates kızartması cekti.ye boşwer bu günler geri gelmio ,afiyet olsun

İyi geceler annisler ya kafama takıldı bebegi beyin kanaması geciren bi arkadas wardı ondan haber alan war mı cok merak ettim bizi okuyosa nasıl üzülüyodur simdi aklım kaldı Allahım yardımcısı olsun

ii geceler canım
evet öyle bir arkadaşımız var
girmiyor sanırım artık topiğe ama
Allah bir mucize versin ona ve bebeği sağlıklı doğsun inş.

yok tatlım o kadar masum değil
altın sarısı diyim sen anla
ama kahvaltıya erteledim uğraşamiciiim
hep bu pis reklamlar yüzünden
unutmak için meyve aldım geldim

yok tatlım ne kirası
aynen bizde s.çtıımın evine bi ton masraf ettik
onun borcunu ödüyoruz
sanki tapusu benimde işte mal gibi
evi saraya çevirdik,geçenlerde lafı da yedik ama
topla eşyanı git o zaman dedi anası
eşimde sen çeneni kapat bu ev senin değil babamın dedi..
karışmıyorum artık gınaaa geldi

heralde silmicem kuşum yaaa
onun lafıyla mı hareket edicem
çocuk odasının halısını vermiyorum bitek
çünkü ezgi sürekli yerlerde ve yeterli yedek halım yok
yıkamacıda 1 haftada anca getiriyor ondan sildim onu
boya falanda olmuştu işte neyse çıktı aradan
diğerlerini yarın almaya gelicekler

Anılım 30 dk iyidir yaa daha fazla asla yuruyemem
Yarın sana yazarım nasıl vs kaç dk yürüdüm die

benim dokorum yarım yada bi saat yürü demişi kızlar ama ben yokuşa ourduğum için çok yoruluyorum hafada 2-3 kere çıkabiliyoruz ancak eşimle mahvoluyorum... bu hafa daha hiç çıkmadık... kendizi yormamaya özen gösterin hareketsiz kalmayın diyodu dokorum

Aysun seninkileride Allah ıslah etsin anam ne deyim yani.... sizede bizede bizim gibilerede ez elden gönlümüze göre ev nasip etsin Mevla.... ben yatanzi çok yoruldum hadi eywallah

canım zaten senin şu saydıklarının hepsi bende mevcut..
bana dünya kadar laf saydılar,yapmadığım şeyi yaptın dediler eşimde biliyor bunları ben yinede
soframa davet ettim hep,annemler geldiğinde 1 hafta kalıyorlarsa 1 hafta onlarıda çağırdım yemeğe vs.
değişik birşey yapsam ya gönderdim ya davet ettim
her davet edişimde annesi sofrada bir kavga edip eşimle bir eline sağlık demeden basıp eve gidiyordu
eşimde mal değil hani bunlar hep onun yanında yaşandı ve o da bende bıktık artık
iyi niyetli insanlarız ikimizde ama o kadar bıktık ki sömürülmekten

nerden bildin hiç belli etmemiştim halbuki
kahvaltıya erteledim ben
gece doğuma gitmem dimi
içimde kalır yoksa çok çektii

yaw ye gitsin ,bende yarım saattte bir mutfakta buluyorm kendimi:) patates yemesen başka bişey yiceksin bari canının cektigi seyi ye ama 1tane kızart ye nefsin körelsin

amaaan kuzum yaaa
bıktımda sizide bıktırdım daa..
neyse dertleri hamileliğim boyunca bebekten daha fazla şişirdiler beni
ayy inşallah Allah gönlümüze göre versin bebeğim yaaa iyi gecelerrr öpüyoreee

canım o zaman demekki cok iyi niyetli olmucaksın sende , mesafeni koyacaksın.inan uzuldum hamile biir kadına yapılacak seyler değil.tas olsa catlar yaniii..........

sağol canım, inşallah bişiy olmaz.

çok iyi yapmışsın canım,
Allah dermansız dert vermesin, sıkıntını anlat içine atma ki konuşularak aşılacak şeyler gün gelip dermansız derde dönüşmesin..

geçmiş olsun canım, ben hep nefes nefeseyim
birkaç aydır benim de kalp atışım ortalama 120, kalbimin hızlı atması bana çok sıkıntı vermiyordu
son günlerde de göğsümde bir basınç hissetmeye başladım, ama çokta kaale almamıştım hamileliktendir, yorgunluktandır diye
çünkü ilk hamileliğimin son ayında da yaşamıştım aynı durumu ne bebeğimde ne de bende problem olmamıştı
bu yüzden hamileliğim boyunca kardiyolojiye gitmedim
geçen yıl hamileliğimden önce kullandım ilaç,
o da atım hızı 160-170 e ulaşmış 5-10 adımdan öteye gidemez duruma gelmiştim onun için vermişti doktor
120 nin doğumda senin için sorun olacağını sanmıyorum, bebeğin de nst den takip edileceği için herhangi bir terslikte müdahale edilir
sen içini ferah tut, bebeğinde sorun çıkmadıysa canını hiç sıkma, üzüntü, sıkıntı iyice artırıyor sorunu

sağol canım,
hani derler ya anlatsam roman olur, benim hayatımda biraz öyle, biraz hassas, fazlaca içine atan, en ufak şeye kendini yiyen bir
yapıya da sahip olunca yaşananlar daha derin izler bırakıyor, sonuç bünye iflası...

canım ben de bilmiyorum beni neden o kadar beklettiler
her kontrolde bu sefer beni yatırır sezeryana alırlar diye düşünerek gidiyordum,
42 ye kadar yolu var 2 gün sonra tekrar gel diyolardı
böyle böyle 42 haftayı tamamladık
devlet hastanesi işte, özel olsa bekletmezlerdi herhalde

harikasınız valla anlatın rahatlayın, içinde tut tut nereye kadar
aynen ben de ailemle öyleyim, son zamanda öyle koptum ki bende eşime hbr vermemesini söyledim
insanın en ihtiyacı olduğu anlarda yanında değilseler, varsın mutluluğunda da olmasınlar
eşlerimiz, çocuklarımız yeter bize...

ben çişimi yapmaya zor gidiyorum

aynı ben

canım inşallah sıkıntısız bi şekilde sağlıkla kucaklarsın bebişini
içini ferah tut, dua et
allahım sağlıkla kavuştursun

amin canım, hepimizi inşallah

nerden bildin hiç belli etmemiştim halbuki
kahvaltıya erteledim ben
gece doğuma gitmem dimi
içimde kalır yoksa çok çektii

ayyy benimde canım çekti ama bana yasak sen yapınca benim içinde ye bol bol

aysun Allah sana da sabır versin canım, hamile kadına söylenecek laflar mı onlar, düşüncesiz, terbiyesizler
ben de kayınvalidemle çok yakın nerdeyse burun buruna oturuyorum çok da hazzetmem kendisinden
ama yine de seninkinin yanında benim ki melekmiş meğer

günaydın kızlarr dün demiştim hasta oluyorum diyee.. gece hiiç uyuamadım ..
çok fenaydım...yatamıyorum grıp olmusun dökülüyorum..
do kadar yandım ki duş alıp pencerenin önüne geçmek istedim..
eşim bide zature mi olcan dedi.

sabah kalktım biraz daha iyiyim..şimdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…