herkese slm
kısmetse 2013 aralık annesiyim ben de
aynı zamanda 2011 şubat annesiyim yani 2 yaşında bir de kızım var
bundan sonra aktif bi şekilde burdayım beni de alın aranızaaaa :13:
benm crl 13.8 mm yazıyor normal mi acaba 7 hafta 5 günlükmüş bu arada , bilgisi olan varmı?
bende 13 mart sat
15 nisanda evde test yaptımm..18 nisanda 773,,20 nisan 1985 çıktı..ben 33 gnde bir adet oluyorum ona göre baktım 5+5 çıkodu ama bugn dr gittm 6+2 çıktı tam sata göre uyumlu dedi..dr giitmce işte bugnnn...
sonra hemşire çağırdı ..hoşgeldin fln nasılsın derekn ..ne duurmdasın dedi..dedm gnm geçti test yaptım 18 nisanda 773 çıktı dedim.tsh da yüksek ti dedimm..dr geldi sonra dr konuştuk azcık sonra hemşire şeyda hamile dedi..
hemn içeri aldı beni ultrasona..baktı..eşimi çağırdıı..işte burda dedi.bende hani hani derken bi ses geldi..duydunmu dedi..neyi dedim bi,da açtıı bu ne dedim..bebğinn minncık kalbnn sesi dedi..salak gbi oldumm..
tsha bida bakıldı..dahiliye dru izledi baktı boğazıma flnn..kana baktı herşey yolunda dedi 3.1 çıktı ilaca gerk yok dedi..
şimdi cosasprin ve folic asit içom onn dışıunda her şey yolunda iki hafata sonra yine gdiidcem
canımmm ben de merakla seni bekliyordum gözün aydın çok sevindim maşallah bebişlerimize:))))benim ultrasonda da yazmıyor crlkaç mm olduğunu söylemedi doktorum
bende 13 mart sat
15 nisanda evde test yaptımm..18 nisanda 773,,20 nisan 1985 çıktı..ben 33 gnde bir adet oluyorum ona göre baktım 5+5 çıkodu ama bugn dr gittm 6+2 çıktı tam sata göre uyumlu dedi..dr giitmce işte bugnnn...
sonra hemşire çağırdı ..hoşgeldin fln nasılsın derekn ..ne duurmdasın dedi..dedm gnm geçti test yaptım 18 nisanda 773 çıktı dedim.tsh da yüksek ti dedimm..dr geldi sonra dr konuştuk azcık sonra hemşire şeyda hamile dedi..
hemn içeri aldı beni ultrasona..baktı..eşimi çağırdıı..işte burda dedi.bende hani hani derken bi ses geldi..duydunmu dedi..neyi dedim bi,da açtıı bu ne dedim..bebğinn minncık kalbnn sesi dedi..salak gbi oldumm..
tsha bida bakıldı..dahiliye dru izledi baktı boğazıma flnn..kana baktı herşey yolunda dedi 3.1 çıktı ilaca gerk yok dedi..
şimdi cosasprin ve folic asit içom onn dışıunda her şey yolunda iki hafata sonra yine gdiidcem
selam hanımlar ben de aralık annesi olmayı son anda yakaladım galibayeni öğrendim anne olacağımı çok mutluyum yaaa
İkimizin satları aynı benimki de 6+2 ben pazartesi doktora gideceğim inşallah ben de duyarım kalp atışını
merhaba,
ben de aralık annesiyim satım 8 mart.
9 yaşında bir kızım var bu ikinci bebeğim olacak.
bugün tam 7 haftayı doldurdum.gün boyu çok midem bulanıyor akşamları da midem yanıyor.sanki ilk hamileliğimde bu kadar kötü değildi bulantılar.ya da ben unutmuşum.
siz nasılsınız? bulantıları biten var mı? kaçıncı hafta da bitti? iyi haberlerinize ihtiyacım var :)
sizler bizim büyüklerimiz olucaksınız bir hafta iki hafta da olsa...2013ün son bebeği olucak galiba benim bebiş :) ee nasıl gidiyo hamilelik ?
bende daha yeni başladı daha doğrusu şöyle söyleyeyim daha yeni sıklaştı...geçen hafta 1 kere bu hafta 3 kere...hatta şuan da zor tutuyorum kendimi...kötü haber vermiş olmiim ama ilk üç aydan sonra geçiyor diyorlar...
sizler bizim büyüklerimiz olucaksınız bir hafta iki hafta da olsa...2013ün son bebeği olucak galiba benim bebiş :) ee nasıl gidiyo hamilelik ?
bulantı bulantı dedim sanırım başlattım sonunda
ama sadece açken oluyo kusma falanda yok kupkuru öğürtü sadece öğürmekten boğazım tahriş bile olduuu:) ve ben buna sevindim diyebilrim
darısı başıma olmasın lütfendün kötüydün canım nasıl oldun gittin mi doktora? ben de yarın gideceğim
bulantı bulantı dedim sanırım başlattım sonunda
ama sadece açken oluyo kusma falanda yok kupkuru öğürtü sadece öğürmekten boğazım tahriş bile olduuu:) ve ben buna sevindim diyebilrim
ben de her klozete koşuşumda seviniyorum :))
Canım bebişin hayırlı olsun. İçini ferah tut. Aramıza hoşgeldin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?