2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

canımmm ben de merakla seni bekliyordum gözün aydın çok sevindim maşallah bebişlerimize:))))benim ultrasonda da yazmıyor crlkaç mm olduğunu söylemedi doktorum

canımmm ben de merakla seni bekliyordum gözün aydın çok sevindim maşallah bebişlerimize:))))benim ultrasonda da yazmıyor crlkaç mm olduğunu söylemedi doktorum

AYY ben heycndan hiç sormadım sadece tshı halletm oda 3.2 çıkınca rahatladım..
benm ultrosndada yazmo..sadece kesenn içinde bebk vr onn üzürnnde çift çizgi vr.kesedende aşa çöizgii inoo ...ve tamm kağıın zürnde 6.5cm yazo.mm fln yazmo..cm yazo.ama ne nedr bilmm iki hafta soınra gidicm işte bende
rabbm hepimzin bebeklerini bağışlasın

selam hanımlar ben de aralık annesi olmayı son anda yakaladım galiba yeni öğrendim anne olacağımı çok mutluyum yaaa

İkimizin satları aynı benimki de 6+2 ben pazartesi doktora gideceğim inşallah ben de duyarım kalp atışını

İkimizin satları aynı benimki de 6+2 ben pazartesi doktora gideceğim inşallah ben de duyarım kalp atışını

inşllh duyrsın cnm.ben duycmı bilmiyordum..ben kese için giitm oda ynnda ii olduu..duyunca salklaştım resmn..rabbm herkese bunu yaşatsın..sonunu hayırlı kılsın ve kucmızda göstersinn

sizler bizim büyüklerimiz olucaksınız bir hafta iki hafta da olsa...2013ün son bebeği olucak galiba benim bebiş :) ee nasıl gidiyo hamilelik ?

merhaba,
ben de aralık annesiyim satım 8 mart.
9 yaşında bir kızım var bu ikinci bebeğim olacak.
bugün tam 7 haftayı doldurdum.gün boyu çok midem bulanıyor akşamları da midem yanıyor.sanki ilk hamileliğimde bu kadar kötü değildi bulantılar.ya da ben unutmuşum.
siz nasılsınız? bulantıları biten var mı? kaçıncı hafta da bitti? iyi haberlerinize ihtiyacım var :)

bende daha yeni başladı daha doğrusu şöyle söyleyeyim daha yeni sıklaştı...geçen hafta 1 kere bu hafta 3 kere...hatta şuan da zor tutuyorum kendimi...kötü haber vermiş olmiim ama ilk üç aydan sonra geçiyor diyorlar...

sizler bizim büyüklerimiz olucaksınız bir hafta iki hafta da olsa...2013ün son bebeği olucak galiba benim bebiş :) ee nasıl gidiyo hamilelik ?

ay cnm belli olmaz o..bi iki jhafta erknb doğr bi bakmn sennki buyk oluş...
bende hiç bişe yok..hamillk diye bişe hiç histmiyorumm..
norml gn gibiym benm...diğer hamillklrimde aşerm bile vrdı ama bunda hayır hiç biişe yok..
bugn dr dedim ben bişe hisstmiyorum dedimm..ee norml dedi daha çok kçksünz dedi..
ve herkeste olck diye bişede yok dedii

evet herkes 3.aydan sonra geçer diyor.ilk hamileliğimde bu kadar kötü hatırlamıyorum ben, daha 7.haftadayım 2 haftadır bulantım var,daha 5 hafta nasıl sürecek bilmiyorum,işyerinde mahvoluyorum.
arkadaşım da hamileliğinde bulantısı olduğunda doktoru oh oh harika dermiş, yani sağlıklı hamilelik düşük riski az olurmuş..
inşallah herkesin verdiği emeklere çektiği sıkıntılara değer sağlıkla bebişler doğar.

Hiç belli olmaz canım kızım da ben ocak annelerini takip ediyordum ama aralık annesi olmuştum 38. Haftada doğmuştu

bulantı bulantı dedim sanırım başlattım sonunda
ama sadece açken oluyo kusma falanda yok kupkuru öğürtü sadece öğürmekten boğazım tahriş bile olduuu:) ve ben buna sevindim diyebilrim

Son düzenleme:
bulantı bulantı dedim sanırım başlattım sonunda
ama sadece açken oluyo kusma falanda yok kupkuru öğürtü sadece öğürmekten boğazım tahriş bile olduuu:) ve ben buna sevindim diyebilrim

darısı başıma olmasın lütfen dün kötüydün canım nasıl oldun gittin mi doktora? ben de yarın gideceğim

darısı başıma olmasın lütfen dün kötüydün canım nasıl oldun gittin mi doktora? ben de yarın gideceğim

gittik canımcımmm psikolojik dedi doktor hiçbişey yok bebekte dedi karından baktı kese büyümüş ama kalp atışını göremedi tabi vajinal bakalımmı dedi bakın dedim baktı gördü ama belli belirsiz pıt pıt kıpırdıyodu bişey :) 3 mayısta gidicem bidaha.daralmam hala aynı ama hala bunalıyorum bugün genelde dışardaydım şimdide eşimle yürüyüşten geldik evde oluyo bana bi haller.tekim ya bütün gün can sıkıntısından oluyo heralde :):)

kalp içinmi gidiceksin yarınnnnn :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…